PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 06 KKK 36 SCIROCCO GTS Dolandırıcılık

individual
25-02-2016, 12:54
Arkaşlar başka bir siteden konuyu alıntı yapıyorum.Bu aralar bu tarz dolandırılma yöntemleri çok olduğu için bilgilendirme olur.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Olay

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler diliyorum.
Aracımı ilk aldığım gün hevesle üye olduğum forumumuzu bu şekilde kullanacağım hiç aklıma gelmezdi. Umuyorum ki tüm arkadaşlarım hassasiyetle yaklaşacaktır.

17.10.2014 tarihinde Ankara'da faaliyet gösteren bir dolandırıcılık çetesi tarafından dolandırıldım. Aracımla ilgili tüm hukuki süreci başlattım ve aracımın kullanma hakkını yediemin olarak aldım ancak aracımı bulamıyorum. Aracımın hem e devlette yakalama kaydı vardır hemde emniyet tarafından kullanılan (PTS) Plaka takip sisteminde kaydı vardır.

ARAÇ PLAKASI : 06 KKK 36
ARAÇ : SCIROCCO GTS 2013 MODEL (ARACIM ORJİNAL ŞERİTLİ GTS TİR ANCAK KAMUFLE ETMEK İÇİN SİYAHA KAPLAMIŞLAR)

SİZDEN RİCAM;
06 KKK 36 PLAKALI SCIROCCO GTS İMİ YAKALAMA KARARIM OLMASINA VE PLAKA TAKİP SİSTEMİNDE PLAKAM KAYITLI OLMASINA RAĞMEN BULAMIYORUM.

ARACIMI NEDENDİR BİLİNMEZ SİYAHA KAPLAMIŞLAR VW LOGOLARINI KIRMIZI KAPLAMIŞLAR DİFÜZÖRÜN SAĞ TARAFINI DELMİŞLER. ARAÇTA Bİ XENON VAR, HALA GTS TAMPONLARI VE YAN MARŞPİYELLERİ DURUYOR.
ARACIN RESİMLERİ VAR DİLEYEN ARKADAŞLARA GÖNDEREBİLİRİM.

ARACIN ANKARA'DA OLDUĞUNU TAHMİN EDİYORUZ, EN SON 2 AY ÖNCE ANKARA'DA ŞAŞMAZ OTO SANAYİ SİTESİNDE GÖRÜLDÜ. ARACIN NEREDE OLDUĞUNU BİLEN ARKADAŞLARDAN RİCAM BANA YERİNİ BİLDİRMELERİ, GÖREN ARKADAŞLARINDA GÖRDÜKLERİ ANDA POLİSE BİLDİRMELERİ HATTA İMKANLARI VARSA POLİS GELENE KADAR TAKİP ETMELERİNİ RİCA EDİYORUM.

ARACIMIN KAZALI BİR SCIROCCO İLE CHANGE YAPILMA İHTİMALİ DE VAR, PERTE, HURDAYA AYRILMIŞ SCIROCCO SU OLAN ARKADAŞLAR BENİMLE İLETİŞİME GEÇERLERSE ÇOK SEVİNİRİM.

UMARIM BURADAKİ HİÇBİR ARKADAŞIMIN BAŞINA BÖYLE KÖTÜ BİR OLAY GELMEZ İNSANDA NE HUZUR KALIYOR NE PSİKOLOJİ. HASSASİYETİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Olay Detay

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Olayın nasıl gerçekleştiğiyle ilgili detaylı bilgi vermenin faydalı olacağını düşündüm, yazının uzunluğu için şimdiden affınıza sığınıyorum.
17.10.2014 tarihinde Ankara'da dolandırıcılık çetesi tarafından 06KKK36 plakalı 2013 model scirocco GTS im ile ilgili sizinle hem bir kaç bilgi paylaşarak aracımın bulunması için kamuoyu oluşturmak hemde bu konularla ilgili tüm otomobil severlerin dikkatli olması için farkındalık yaratmak adına bu başlığı açtım.
Anlatacağım olayda geçen şahıs ve mekan isimleriyle ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlara istedikleri takdirde mesajla bilgi verebilirim.
Ayrıca başına bu tarz bir olay gelmiş ancak hukuki sürecin nasıl işlediğini henüz bilmeyen yardım almak isteyen arkadaşlar yada bana tavsiyede bulunacak arkadaşlar mesaj atabilirler. Yargılamanın devam etmesi sebebiyle özel bilgileri yanlızca mesajla paylaşabiliyorum.

16.10.2014 Perşembe ;
Sahibinden.com isimli internet sitesinden satışa çıkardığım aracım için bana telefonla ulaşan sonradan çete olduğunu öğrendiğim şahıslarla Dikmen caddesinde oto kiralama işi yaptıkları ofislerinde görüştük.
Ofislerine gittiğimde oto kiralama işi yaptıklarını aracımdan almak isteyen müşterileri olduğunu ancak temiz bir araç bulamadığını benim aracımı benden vekaletle alıp vekalet verir vermez anlaştığımız fiyattan ödememi yapacaklarını söylediler ve bu konuda anlaştık.
17.10.2014 Cuma günü ;
aracın ekspertiz ve noter işlemlerini yapmak için şahıslarla buluştuk. Aracı ustaya göstermek istediklerini söylediler ve Şaşmaz Oto Sanayi Sitesinde sonradan çete elemanı olduğunu öğrendiğimiz dükkana götürdük. Dükkan çalışanları tarafından araca baktılar ve hiçbir boya değişen kusur olmadığını söylediler.
Ekspertiz işleminin ardından aracın vekaletini vermek üzere notere geçtik ve o anda ofisinde olan ve benimle telefonla iletişime geçen şahısa 1 hafta süreli satış vekaleti verdim ve ödemeyi almak için diğer şahıslarla beraber Dikmendeki ofislerine geçtik.
Noterdeki işlemlerimizden sonra şahıslar ödemeyi 5.000 TL nakit geri kalan 65.000 TL yi EFT yapacağını söyleyerek saat 17:00 ı geçirmek için bizi bir müddet oyaladıktan sonra 17.20 civarlarında EFT yi yaptığını söylediler. Yaptıkları EFT nin saatin 17.00 ı geçmesi sebebiyle ertesi gün 09.00 da yada pazartesi sabah 09.00 da hesaba geçeceğini, çekinecek bir durum olmadığını hatta bunu sorun etmemiz içinde EFT tutarı kadar senet vereceklerini söyleyerek düşmememiz gereken hataya bizi düşürdüler ve bizde kabul ettik. Bu ofiste geçen süre zarfından diğer arkadaşları tarafından üçüncü kişilerle sürekli güven verici telefon konuşmaları, yapılan ikramlar ve kullandıkları BMW, AUDİ marka arabaların bizim güvenimizi sağlamak için yapılmış oyunlar olduğunu sonradan öğrendik ama çok geçti. Aracın yedek anahtarıyla birlikte tüm evraklarını ve vekaletnamenin teslimi yaparak ofislerinden ayrıldık.
18.10.2014 Cumartesi ;
09.00 da tabiki hesabımda 65.000 TL yoktu, zaten tüm gece yanlış yaptığımın farkındaydım fakat para hesaba belki yatar umuduyla herhangi bir girişimde bulunmamıştım. Paranın hesaba yatmadığını görünce şahıslardan birini telefonla aradım ancak ulaşamadım. Sonra diğer şahsı aradım telefonu açtı fakat kendisinin o olmadığını Çankaya-Esat’ta bayan kuaförlüğü yapan Osman isimli vatandaş olduğunu iddia etti. Sesi dünkü konuştuğum adamın sesi olunca adres istedim verdiği adrese gittim ve tabi doğal olarak o adreste öyle bir kuaför yoktu.
Olayın dolandırıcılık olayı olduğunu farkedince öğle saatlerine doğru Ankara Emniyet Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliğine gittim oradaki görevli arkadaşlardan şahısların tescilli dolandırıcı olduklarını, şahısların aracımı cuma günü ben ofislerinden çıkar çıkmaz bir bayana devrettiklerini öğrendim. (Devredilen bayan adına kocası vekaletle alıyor aracı, kadın olayları biliyor ama asıl kocası çete üyesi fiili olarak o çalışıyor bu işlerde) Ardından hiç vakit kaybetmeden hafta sonu olmasına rağmen Ankara Adalet Sarayında nöbetçi savcıyla görüştüm durumu izah ettim ve araca ihtiyati tedbir kararı koydurttum ve şahıslar hakkında şikayetçi oldum.
20.10.2014 Pazartesi ;
olduğunda aracın üçüncü şahsa devrini yaparak tamamen benim tüm hukuki haklarımı ortadan kaldırmak isteyen çete elemanları aracın tekrar bir başka çete üyesine devri için notere gittiklerinde araçta ihtiyati tedbir kararı olduğunu görür görmez bana ulaştılar. Aracın devrini yapamadılar ve araç o kadın üzerinde kaldı. Telefon açtıklarından onlara kim olduklarını öğrendiğimi hukuki süreci başlattığımı söyledim ardından mahkeme süreci başlayana kadar başka görüşmemiz olmadı.
Sonradan birkaç defa herkesi telefonla arayıp ödeme yapacaklarını söylediler ama hiç birimiz itibar etmedik.
--------------
Benim ve aynı çetenin mağduru 25 kişinin şikayeti üzerine 32 SANIKLI 25 DAVALI nın (DOLANDIRICILIĞA KONU 25 ARAÇ VARDIR VE BİR ÇOĞU LÜKS ARAÇLAR) olduğu mahkeme sürecimiz başladı ve şahıslar Dolandırıcılık, Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Üye, Olma Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Tacir veya Şirket Yöneticileri ile Kooperatif Yöneticilerinin Dolandırıcılığı, Örgüte Bilerek İsteyerek Yardım Etme, suçlamalarıyla ilk olarak ceza mahkemesinde ardından ceza mahkemesinin görevsizlik vermesiyle ağır ceza mahkemesinde yargılanmaya başladılar.
Bir yılı aşkın süredir şahısların ceza alması için ceza mahkemesinde şahsıma ait aracımı geri alabilmem için ise hukuk mahkemesinde davalarımız sürmektedir.
Ceza mahkemesinde henüz bir karar çıkmamış olsa da Hukuk mahkemesinde aracımın bana yedi emin olarak teslimine, kullanma hakkının bana verilmesine yönelik ara karar çıkmıştır ancak hukuk mahkemesi kesin karar için ağır cezadaki davanın sonuçlanmasını bekletici mesele yapmıştır.

DAHA ÖNCEDENDE BELİRTTİĞİM GİBİ ARACIMIN YAKALAMA VE ARAMA KARARI OLMASINA RAĞMEN BULUNAMIYOR.
BAŞTADA BELİRTTİĞİM GİBİ BU VE BUNA BENZER KONULARLA İLGİLİ DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR MESAJ ATABİLİRLER.
HEPİNİZE KÖTÜ İNSANLARDAN UZAK BOL ADALETLİ GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM…

Başka bir siteden alıntıdır.
Giri (http://forum.sciroccom.com/index.php?topic=11322.0)

ghibli06
25-02-2016, 13:08
arkadaşım İstanbul'da aynı yöntemle dolandırıldı, F30 320d si gitti, işin içinde denilen Şaşmaz'daki dükkanı çok merak ettim ama...

altugkocer
25-02-2016, 13:08
Bu aracı birkaç ay önce trafikte gördüm hatta 2 3 kere gördüm cebeci taraflarında. Plaka ve üstündeki şeritlerden aklımda kalmış.

ghibli06
25-02-2016, 13:13
KKK plaka bana da hiç yabancı değil, son aylarda görmüşlüğüm var ama dediğiniz gibi şeritleri üzerindeydi...

individual
25-02-2016, 13:15
Yani change mi yapılacak acaba ağır hasarlı bir araba ile motor şase no plaka değiştirilip bilemedim.

Bolkar1st
25-02-2016, 13:22
Allah yardımcınız olsun boyle
Konular cok var umarım sonuca ulaşır en az zararla kurtulursunuz. Cok korkuyoruz artık arac alirkende satarkende.

Ewren
25-02-2016, 13:29
Çok dikkat etmek lazım. Etraf dolandırıcı kaynıyor. Adamlar da şeytanın aklına gelmeyecek numaralar var. İnsanların hep iyi yanlarını kullanıp vurmaya çalışıyor o çocukları.

RSX
25-02-2016, 13:39
Oncelikle cok gecmis olsun, sahte plakayla araci kullanma ihtimalleri de yuksek, ankaradaki uyelerimiz trafikte dikkatini ceken sciroccolari e devlet araciligi ile plakadan sorgulatalim, yildiz sanayode vw parcacilarinada haber birakilmali belki parca parca satarlar, gecmis olsun uzucu bir durum parayi nakit olarak elden almadan kessinlikle devir verilmemesi gerekiyor bu devirde.

ES353
25-02-2016, 13:47
Simdi bisey dicem ama bu insanlar tanimadiklari kisilere nasil.bu kadar guvenebiliyolar anlamiyorum. Arkadas hesabina para yatmadan noterde 1 haftalik bile.olsa vekalet vermek.nedir ya. Bu ne.perhiz bu ne lahana corbasi. Artik.boylelerine haketmis demek istemesemde diyesim geliyor. Arkadas 50 100 lira degilki ya. Neyse gecmis olsun arkadasa.

ghibli06
25-02-2016, 13:54
devletin trafik denetlemesinden anladığı şey, radar kurup ceza kesmek, asayiş desen çoğu zaman sadece GBT ye bakıyor kimlikten... haa Ankara saldırısında kullanılan araç da sciroccoydu, belki o araçlara ekstra bir gözle bakıp incelerlerse bilemem...

Emre Akçay
25-02-2016, 13:59
Bende bu işi anlamıyorum, nasıl bir güvendir 5000 TL alıp 1 haftalık vekalet vermek. Ben Adliye'de çalışıyorum bu tür dosyalar çok önümüze geliyor. Sıkıntılı süreçler Allah yardımcısı olsun.

ibozum
25-02-2016, 14:02
Böyle okudukça araba almaktan da satmaktan da korkar oldum.. Nasıl bir hukuk sistemi var ki bunlara göz yumuyorlar.. Her şey bu kadar aleni iken mahkeme yıllar sürüyor ve en sonunda da salıveriyorlar..

ibozum
25-02-2016, 14:03
devletin trafik denetlemesinden anladığı şey, radar kurup ceza kesmek, asayiş desen çoğu zaman sadece GBT ye bakıyor kimlikten... haa Ankara saldırısında kullanılan araç da sciroccoydu, belki o araçlara ekstra bir gözle bakıp incelerlerse bilemem...

80'de TEDESE'den geçtik diye hemen plakadan cezayı yazıp gönderiyorlar.. Ancak asayiş durumu olduğunda herkes kör herkes sağır..

Phenomenal
25-02-2016, 14:12
geçmiş olsun çok kötü bir durum ama bu devirde babana bile güvenmeyeceksin inş adalet yerini bulur hakettikleri deliğe girerler...

Dayı
25-02-2016, 14:20
2nci bir KKK scirocco yoksa, bu araç Çayyolu nda geziyor.

KKK plaka bana da hiç yabancı değil, son aylarda görmüşlüğüm var ama dediğiniz gibi şeritleri üzerindeydi...

individual
25-02-2016, 14:26
http://s18.postimg.org/fbdae0kh5/IMG_2251.jpg

http://s14.postimg.org/5trlm6fap/IMG_0111.jpg

Dayı
25-02-2016, 14:31
Gerçi olay 2014 yılında olmuş, büyük olasılıkla yakalanmıştır.

ghibli06
25-02-2016, 14:33
Ben bu aracin seritli halini kesinlikle gordum, bu kaplamayi yapabilecek 3-4 yer var Ankara'da, mutlaka sormak lazim...

MeRtCaN
25-02-2016, 14:51
Bu aracı birkaç ay önce trafikte gördüm hatta 2 3 kere gördüm cebeci taraflarında. Plaka ve üstündeki şeritlerden aklımda kalmış.

Bende bı kac ay once eskısehır yolunda umıtkoy tarafına gıderken gordum plaka akılda kalacak sekılde oldugu ıcın hıc unutmadım

umarım sorun cozulur ama cok zor bı durum ıcıne dusmussunuz

Sezgin
25-02-2016, 15:19
Gerçi olay 2014 yılında olmuş, büyük olasılıkla yakalanmıştır.

Yakalanamadı. Dava hala devam ediyor. Aracı kullanım hakkı gerçek sahibine verilmiş mahkeme tarafından ancak araç bulunamadığı için hala yakalama kararı var.
Ayrıca satış yasağıda olduğu içiin olay tarihinden beri dolandırıcılar tarafından devredilen bir kadının üzerine şeklinde duruyormuş.

Gearbox
25-02-2016, 15:23
Allah sahibine sabir versin. Umarim kisa surede bulunur..

burak_2885
25-02-2016, 15:24
Geçmiş olsun. Ben hiç kendim alış-satış yapmadım hep babamın üzerine oldu araçlar ve hep babama, katiyen ama katiyen parayı almadan arabayı vermemesini söylemişimdir ki oda o şekilde bi satış yapmazdı. Yani 300-500 lira olsa tamam da ucuz şeyler değil araçlarımız yıllarca emek veriyoruz bi söze güvenip de tamam diyemem.

Umarım araç bulunur bir an önce

Draniela
25-02-2016, 15:25
Çelik don giyip gitmek değil çelikten komple zırh giyip gitmek lazım herhalde böyle işlerde.
Aslında adamları yakaladıktan sonra komple egzozu alıp götüne sokacaksın, sonrasında da bakacaksın kesicide nasıl ses veriyor diye!

Dayı
25-02-2016, 15:28
O zaman etrafımıza dikkat edelim, dediğim gibi bu araç Çayyolu nda da geziyor.

Yakalanamadı. Dava hala devam ediyor. Aracı kullanım hakkı gerçek sahibine verilmiş mahkeme tarafından ancak araç bulunamadığı için hala yakalama kararı var.
Ayrıca satış yasağıda olduğu içiin olay tarihinden beri dolandırıcılar tarafından devredilen bir kadının üzerine şeklinde duruyormuş.

oKsEAt
25-02-2016, 15:36
Babam arabamı satın almak istesin, hesabımda meblayı görmeden satış vermem.

Bu olayın yolu da usulü de budur.

Araç bulunur inşallah.

individual
25-02-2016, 16:01
http://s15.postimg.org/hg77ew88b/EDEVLET.jpg

Araç şu an polis tarafından bulunduğu takdirde en yakın yediemin otoparkına çekilip bana teslimi yapılcak. Hakim 5000 TL teminat ve dolandırıcıların verdiği 65.000 TL lik senedi istedi, bunun karşılığında aracın kullanım hakkını bana verdi.
Şahıslar bu ve daha önceki olaylarından dolayı tutuklandılar bir müddet ceza evinde kaldılar fakat sonra ağır ceza mahkemesi şahısları serbest bıraktı. Ülkemizdeki adalet sisteminin nasıl işlediğini tahmin edebiliyorsunuzdur. Şahıslar dava sonunda ceza alırlar gibi bir hava hakim ancak ülkemizde ki adalet sistemi ***** nasıl karar verileceğini tahmin etmemiz mümkün değil. Ceza almazlarsa bizim gibi onlarca insanı dolandırmaya devam etcekler.
Davaya şahıslar ilk başta cezaevinde oldukları için zorla getiriliyorlardı yani katılıyorlardı fakat serbest bırakıldıktan sonra (haftada 2 kez en yakın karakola imza karşılığı serbest bırakıldılar) sadece bir duruşmaya katıldılar. Bundan sonrada katılacaklarını düşünmüyorum, muhtemelen şuan bile en iyi bildikleri işi yapmaya devam ediyorlardır.

Dava süreci iki aşamalı;
1. Aşama;
25 mağdurun şikayetleri üzerine savcılar örgüt kapsamında iddianame hazırlayarak ceza muhakemesi sürecini başlattılar. Bu dava ağır ceza mahkemesinde devam ediyor, bu davada tüm sanıklar örgüt kurma vb. konulardan yargılanıyorlar (davaya bakan mahkeme belki bilirsiniz gezi olaylarından ethem sarısülük ün öldürülmesi olayına bakan ağır ceza mahkemesi). Bu dava sonunda sanıkların hapis cezası alması bekleniyor ancak bu mahkeme sanıklara al sana arabanı geri verdim diyemiyor, bu mahkemede sanıklar sadece ceza alıyorlar.
2. Aşama;
Her bir mağdurun aracını geri alabilmesi için Asliye Hukuk Mahkemelerinde açtıkları dava. Bu mahkeme mevcut senetli alacak verecek ilişkisini değerlendirip ona göre aracın kime verilmesi gerektiğine karar veriyor. Ama bu mahkemelerde %90 ceza mahkemesinin sonucunu beklemeden kesin karar vermiyor. Benim asliye hukuktaki davamda şuan bu durumda. Ağır cezadaki davayı bekletici mesele yapıp onun bitmesinin ardından karar vereceğini açıkladı, ancak daha önceden bahsettiğim gibi mahkemeden aracın yedi emin olarak kullanım hakkının bize verilmesi kararını almıştık.

ALINTIDIR

dirk
25-02-2016, 16:19
Bikaç tane anıda benim var... Bundan 6 sene önce Vw Scirocco marka aracım var. Neyse Antalyadayım arac serviste sol attan küçük bir ezik var aracım sanayide bakabilirsin dedim. Adam araca baktı mı bakmadımı bilmiyorum.Tamam ben bu aracı alıyorum dedi. Tamam abi dedim kapora at araba senindir 1 hafta sonra geleceğim adam 2000Tl civarı geçmiş zaman kapora yolladı. benim telefon bozuldu antalyadayım adam istanbulluymuş 1 hafta hattı 5 dakika ondan 5 dakika ondan kullanıyorum. adamın numarasıda yok. 1 hafta geçti ben ankara'ya döndüm. Adama bu sefer dedim abi benim aracın satışı verilmiyor. durum böyle antalyada telefon bozuldu adama izah ettim ne kadar kredi göndereyim dedi 40 küsür liraydı adam hesabıma yatırdı. ben krediyi kapattım. adam 2 gün sonra geldi arabasını aldı. İnşallah kazasız belasız kullanıyordur. Bunun gibi 2 3 örnek daha var biz hata yapıyoruz cok güveniyoruz 40.000 i alıp kaçsam ne yapacak ? gerçi ben simit çalsam yakalarlarda =)) neyse dikkatli olmakta fayda var

dahan
25-02-2016, 16:41
çok geçmiş olsun allahtan araç bulunmuş,,araç satışında al gülüm ver gülüm dışında yapılan satışlarda sıkıntı çıkar,,,,

Sezgin
25-02-2016, 16:43
çok geçmiş olsun allahtan araç bulunmuş,,araç satışında al gülüm ver gülüm dışında yapılan satışlarda sıkıntı çıkar,,,,

Araç bulunmamış, sadece görgü tanıklarının çektiği fotoğraf sanırım o.

makif84
25-02-2016, 16:49
Bu aracı ben Cebeci tarafında görmüştüm.Hatta eski aracımın plakası kkk 55 ti yolda karşılaşmıştık.plakayı satarmısın diye sormuştu.25 yaşlarında kirli sakalalı 25-26 yaşlarında birisiydi

RedELite
25-02-2016, 20:32
Gecmiş Olsun trafikte dolanan bir araç nasıl bulunamıyor anlamadım. Makif84 abi Plakanı özellikle istediyse Sonu 55 oLmasından dolayı samsunlu bi sahıs sanırım.

dqn
25-02-2016, 20:41
Bende trafikte bir kaç kez gördüm.Numara varmıdır görürsek arayalım sahibini?

forwett
26-02-2016, 04:30
Sanırım Ankara Çayyolu'da gördüm aracı bir kaç kez plaka çok tanıdık geldi. Gözüm açık gezeceğim bundan sonra.

Mikrop_Ali
26-02-2016, 05:42
Araç halen siyah mı araba tekrar kaplama yapılmış olabilir mi?

makif84
26-02-2016, 07:38
Ben aracı gördüğümde siyahtı.

makif84
26-02-2016, 07:39
Varsa araç sahibinin teli isterse konuya yazsın tekrar gören olarsa haber verelim

fuatozkan
26-02-2016, 08:30
Evet iletişim numarası verirseniz görür görmez irtibata geçeriz. Ve şu şaşmazda ki dükkanı pm atarsanız sevinirim. Yanlış adamlarla iş yapmak istemem.

oabayram
26-02-2016, 08:49
caydırıcı ceza yok!! ben anlamıyorum adam zaten bir defa yakalanmış, neden,hangi akıl, hangi zihniyet? göz göre göre bu şerefsizlerin aynı suçları tekrar edeceğini bile bile bunları dışarı salar??????

makif84
26-02-2016, 09:15
Evet iletişim numarası verirseniz görür görmez irtibata geçeriz. Ve şu şaşmazda ki dükkanı pm atarsanız sevinirim. Yanlış adamlarla iş yapmak istemem.

Pm değilde eğer suç kanıtlanmışsa dükkanın ismini herkese açıklayın yolumuz düşmesin.

individual
26-02-2016, 09:24
arkadaşlar sciroccom sitesinde konu açılmıştı.bize ders olması ve bu tarz konular çok paylaşılıyor diye konuyu bende paylaştım.arkadaşa yazdım iletişim bilgisini yazmasını ama daha yazmadı yazarsa burda hemen paylaşım yapıcam.

individual
26-02-2016, 10:39
Arkadaşın telefon numarası arkadaşlar.
05324085863

altugkocer
26-02-2016, 10:49
Facebookta Ankara'da Çevirme Radar diye bir sayfa var. O sayfada birkaç araç bulmuşlardı. Faydası dokunabilir belki.

CGTY
26-02-2016, 12:45
İşin içinde olan dükkanın ismini ve adresini de yazar mısınız

TolgaUs
26-02-2016, 14:16
Ben onca yıl çalışcam edincem. Sonra yabancı biri gelicek önce araç sonra para dicek bende yicem he ?
Oldu.

Patisever
26-02-2016, 14:29
sanırım istanbulda bu arac bende görünce dedim ne alaka lan serit demiştim denk gelirse en kötü polıse ihbar ederim önunü kestiririz

AliGizda
26-02-2016, 14:55
sanırım istanbulda bu arac bende görünce dedim ne alaka lan serit demiştim denk gelirse en kötü polıse ihbar ederim önunü kestiririz

Adam Ankara' dan kalkıp taa İstanbul' a geliyor ve benim görevini çok güzel yapan ekiplerim aracı fark edip, yakalayamıyor öyle mi. Vallahi helal olsun ya.

Umarım tez zamanda sağ salim bulunur araç ve sahibine teslim edilir.

ogunozcan
26-02-2016, 14:56
bu patlayan araba olmasın?

2jz
26-02-2016, 15:54
Ankara cebeci fakülteler mahallesinde oturuyorum. Plakası akılda kalıcı, arasıra denk geldiğim bi araba. Eğerki araba hala bulunmadıysa cebeci tarafı biraz araştırılmalı.

altugkocer
26-02-2016, 15:58
Ankara cebeci fakülteler mahallesinde oturuyorum. Plakası akılda kalıcı, arasıra denk geldiğim bi araba. Eğerki araba hala bulunmadıysa cebeci tarafı biraz araştırılmalı.

Yazındı sanırım Cemal Gürsel Caddesi'nde, yoğun trafikte arkalı önlü gittik. Plaka ve şeritlerden aklımda kalmış.

dahan
26-02-2016, 16:04
bende bakarak olurum,,,

2jz
26-02-2016, 16:44
Yazındı sanırım Cemal Gürsel Caddesi'nde, yoğun trafikte arkalı önlü gittik. Plaka ve şeritlerden aklımda kalmış.

Bende ankara siyasalın yan tarafındayım. Arasıra denk geliyor bana. Ek olarak gündüz saatlerinde denk geldim hep, akşam saati hiç hatırlamıyorum.

thedevil
26-02-2016, 18:04
Araba bildiğin sanki kendi aracımmış gibi aklımda çok iddialı konuşmuş olmayayım ama bu aracı bende gördüm hatta beğenmediğimi hatırlıyorum ve çok değil 1-3 ay evvel bu arada araç ankaradan ama istanbuldayım ama gördüm plaka hiç yabancı gelmedi....

CNR
26-02-2016, 18:08
Bu arada şeritler her scirocco gts'de var, plaka acayip bilindik geldi çok nadiden Ankara'da bulunmama rağmen

Durango
26-02-2016, 18:11
Ümitsizlik vermem inşallah bulunur ama, iş bu kadar dallanıp budaklandıysa o araba şuan farklı bir plaka ve renk olmuştur çoktan...

LnchCntrl
26-02-2016, 19:47
Valla bi yerden tanıdık geliyor ama nerden gündüzden beri düşünüyorum

braga26
26-02-2016, 23:00
bugun sızın aracınızın aynısını gordum beyaz şeritli plakadan sorguladım araç sedan gozukuyor ancak ruhsatta bı karısıklık olmus olabılırmı.Plaka farklı bı plakaydı

LnchCntrl
26-02-2016, 23:02
Araç son durumda şu an siyah kaplama yalnız sanırım

braga26
26-02-2016, 23:44
Araç son durumda şu an siyah kaplama yalnız sanırım

belkı bi ihtimal dedım inş tez zamanda bulunur

Mutu
26-02-2016, 23:54

Onda da bir bölümü sahte bir bölümü gerçek para olayı yapıyorlar. Kaç tane mağdur mevcut. En güzeli para olayını noterlere teslim etmek ya da banka bünyesinde noter çalıştırılması. Hem bedel düşük gösterenler de azalır diycem de, gerçek rakamı bankadan fazlasını elden alır. Türk insanı bulur yolunu =)

Bu arada olayın sahibine geçmiş olsun.