Orijinalini görmek için tıklayınız : Sosyal deney (Bahsis Teröristleri)
Kodumun kekolarını görünce sinirlendim yemin ediyorum,
bunları aileleri nasıl sokağa atıyor anlamıyorum, nasılda çoğalıyorlar kodumun kekoları.
Adam öldürmek günah olmayacak vuracaksın hepsini, gram acımam yeminle.
bunları ülkeden atsak huzur ve refah seviyemiz en az 2 katına çıkar.
https://www.youtube.com/watch?v=eUVfkbv0ANQ
daha önce defalarca paylaşıldı..
PiscocuK
25-02-2016, 14:57
çok eski bir video...ayrıca sen üstü açık arabayla tarlabaşı taksim ve çevresinde gezersen yani kısacası bu tiplerin olduğu yerlerde dolaşırsan bunlarla karşılaşman normal..sen haber yapıcam diye aç aracının üzerini sonra kızılderililer kötü kollayacaksın g.tü
arkadas yenı daha
konu açmadan
search yapmayı ogrenecek :)
burak_2885
25-02-2016, 15:12
Zaten hiçbir gelin arabası böyle tek başına gezmez. Heleki lüks ise. Şahsen ben çıksam yanımda kesin bir iki araç olur
Yeni farkettim bende sağolun
çok eski bir video...ayrıca sen üstü açık arabayla tarlabaşı taksim ve çevresinde gezersen yani kısacası bu tiplerin olduğu yerlerde dolaşırsan bunlarla karşılaşman normal..sen haber yapıcam diye aç aracının üzerini sonra kızılderililer kötü kollayacaksın g.tü
İstanbul"da şans eseri yaşıyormuş herkes yeni anladım bunu :)
arkadas yenı daha
konu açmadan
search yapmayı ogrenecek :)
Reis arama butonunda arayacaktım ama ne yazacağımı bilemedim :)
tekrar ızlemıs olduk vıdeoyu problem yok :)
cıdden cok sıkıntı olmaya başladı
ANkara da bu kadar yok ama ıstanbul da yaşamak gerçekten zor bı hale geldı
ınsanın evlenesı gelmez yahu :)
tekrar ızlemıs olduk vıdeoyu problem yok :)
cıdden cok sıkıntı olmaya başladı
ANkara da bu kadar yok ama ıstanbul da yaşamak gerçekten zor bı hale geldı
ınsanın evlenesı gelmez yahu :)
Geçen yıl konsoloslukta bir işim vardı Ankara"da bir gün bulundum abi, Altındağ"da kaldım.
Afedersin abi dolmuşta p.zevenke kadar gördüm daha ne diyim, adam dolmuşta milletin yanında telefondan yanındaki kadını pazarlıyodu bildiğin.
Sonradan Sivas"a kurban olayım dedim :)
Plakani kapat. Etrafina toplaninca susturuculu tabancayla vur gitsin. Kimse peşine düşmez bunların
Plakani kapat. Etrafina toplaninca susturuculu tabancayla vur gitsin. Kimse peşine düşmez bunların
Polis abi bari sen deme bunu. :)
Bu tipler itlaf edilmeli.
darkmoon
05-03-2016, 01:25
izlemedimde bu altındaki o porsche ile gelin arabası yapıp tarlabaşına girenlermi..
Emrecan-R
05-03-2016, 06:49
5 6 sene once bizim dukkanin onunde damati arabadan indirip doverek cuzdani almislardi unutamam o olayi
Polis abi bari sen deme bunu. :)
Valla bana o muameleyi yapan adam ölümü göze almıştır. Bana da zaten şerefsizleri gebert diyecen.tam benm isim ;)
Haberde yer alan damat arkadaşım (Emre), arabanın sahibi ise çok yakın arkadaşım.
Bu olaydan sonra arabanın bagaj kapağı değişti çünkü darbukayla vurunca bagaj kapağı delinmiş.
Haber yapmak uğruna fazla risk aldılar, zaten üstü açık mercedesle oralara girersen sonuç bu maalesef.
Gerçi Emre alışıktır böyle mekanlara lisemiz kartal soğanlıkta, üniversitemiz ise dolapdere ve kuştepedeydi :)