Orijinalini görmek için tıklayınız : Hasarlı Araç İşi Yapan?
Pazar günü kaza yaptım ve alkollü olduğum için kasko karşılamıyor aracımı hasarlı halde satıcam bu işle ilgilenen ve fiyat verecek varsa yazsın lütfen. Boş beleş meraka yazmazsanız küfür yememiş olursunuz ;)
hangi konudan aldığımı biliyorsundur.
Arka sisi yakan fiat bis sahibide aynı ferrari sahibide... Kimse gözümü oyma hakkına sahip değil. Güzel sanılan şey başkasının hakkına tecavüz ediyorsa o küfür hakkıyla edilmiştir...
bize sosyal mesaj vermeye çalışan insan alkollü kaza yapıyor.
neyse geçmiş olsun.
neyse geçmiş olsun.
sende arkadaş dakka bir gol 1,,:)
neyse geçmiş olsun.
@ 2... neyse abiler :D
Demek ki kimse sütten çıkmış akkaşık değilmiş sayın abim.Kusura bakmasın arkadaş .geçmiş olsun dileğimi ilettim zaten (:
"edit olsa hoş olur :) "
Abi geçmiş olsun bu arada
Pazar günü kaza yaptım ve alkollü olduğum için kasko karşılamıyor aracımı hasarlı halde satıcam bu işle ilgilenen ve fiyat verecek varsa yazsın lütfen. Boş beleş meraka yazmazsanız küfür yememiş olursunuz ;)
Cana geleceğine mala gelsin, verilmiş sadakan varmış o kafayla bir insana zarar vermemişsin iyi ki.
Naçizane aracın fotosunu eklersen daha rahat teklif gelir. Malı görmeden kim ne desin ?
Ayrıca boş beleş küfür muhabbeti hoş olmamış.
Demek ki kimse sütten çıkmış akkaşık değilmiş sayın abim.Kusura bakmasın arkadaş .geçmiş olsun dileğimi ilettim zaten (:
Yazık ne kadar zoruna gitmiş... Yaş 15 sidik yarışındayız galiba... He bu arada Tükiye Cumhuriyetinin bana izin verdiği promil aralığında fakat kasko karşılamıyor...
Hakikaten acıdım sana içinde bastırılmış ezik duygular var....
Cana geleceğine mala gelsin, verilmiş sadakan varmış o kafayla bir insana zarar vermemişsin iyi ki.
Naçizane aracın fotosunu eklersen daha rahat teklif gelir. Malı görmeden kim ne desin ?
Almayı düşünen ulaşıyor...
Almayı düşünen ulaşıyor...
:) Oldu peki , başarılar.
ben hasarlı araç işi yapıyorum ihale usulü ile ancak aracın fotolarının olması lazımki net konuşalım model km kaza öncesi evveliyatı vs gibi size katılıyorum
ben hasarlı araç işi yapıyorum ihale usulü ile ancak aracın fotolarının olması lazımki net konuşalım model km kaza öncesi evveliyatı vs gibi size katılıyorum
Niye öyle diyorsun fotoya ne gerek var, almak istersen ulaşırsın. İsteyen ulaşıyormuş :D
Sanarsın Shelby satıyor arkadaş. Neyse daha fazla üzmeye gerek yok zaten araç satışından hatırı sayılır bir acı oturacak arkadaşın içine.
Geçmiş olsun yine de.
Yazık ne kadar zoruna gitmiş... Yaş 15 sidik yarışındayız galiba... He bu arada Tükiye Cumhuriyetinin bana izin verdiği promil aralığında fakat kasko karşılamıyor...
Hakikaten acıdım sana içinde bastırılmış ezik duygular var....
Ezik duygum yok kardeş son derece rahatım.Madem Türkiye Cumhuriyeti'nin izin verdiği sınırda içtin,git ara hakkını,paramı verin de ..Bakalım veriyorlar mı ?
Marifetmiş gibi iş koyma bana burda da.
Plakayi soyleyinde saplamasinlar birine.
asscutter
26-02-2016, 18:03
alkol daha kandan çıkmamış bence..