Orijinalini görmek için tıklayınız : YZC FK2 Type R vs S3 8V Stage 2 70 - 230 Roll
Levent Y.
26-02-2016, 17:06
Type R:
Forge DV
İskender Downpipe
Milltek Road+ Catback
365 hp Maha
S3:
Forge Intercooler
Milltek Turboback
385 hp Maha
https://www.youtube.com/watch?v=ubvF064GfTM&feature=youtu.be
Typer Kadran:
https://www.youtube.com/watch?v=bbmJnTMReNA&feature=youtu.be
Bugun ilk defa kullanma sansım oldu yeni Type R'ı. Honda hic sevmem, o yuzden on yargılı bindim ama dengesi, vites geçişleri ve frenajı çok begendim. S3 ve Golf R a gore daha pist odaklı ve hissiyatlı bi araba...
masallah deneyen araçlara....
EmrahERKAN
26-02-2016, 17:17
Çok iyi maşallah. Typer kadranda 100-200 10sn Felan görünüyor eğer yanlış görmediysem. Bence çok güzel. Siz DBN de ne aldınız acaba ?
Çok iyi maşallah. Typer kadranda 100-200 10sn Felan görünüyor eğer yanlış görmediysem. Bence çok güzel. Siz DBN de ne aldınız acaba ?
youtube da yazıyor 9.xx diye
k20turbo fena geliyor anlaşılan, aralarında ki kg farkı nedir?
Canselmo
26-02-2016, 18:07
S3 agırlık ve 4 cekerden dolayı kaybediyor sonuc normal gibi, 0 dan kalksalar s3 önde olucaktı
Hey maşallah yazılımla beraber honda bakalım ne tepkiler verecek. Maşallah iki aracada.
Yzc de yani Onur'un araçta yazılım da var değil mi?
Ben var biliyorum.
Wankel Batu
26-02-2016, 19:02
masallah type r lar gumbur gumbur geliyor.Tahmini kisi agirligi verebilirmisiniz araclardaki ?
Tahminim ayni sartlar altinda olsaydi kafa kafaya veya kucuk bir fark olurdu gibi geliyor bana
Suan tr deki en guclu fk2 type r bu aracmi ?
Yzc de yani Onur'un araçta yazılım da var değil mi?
Ben var biliyorum.
Var evet Evren.
Çok güzel maşallah... 100-200 9.xx sn tam kararında olmuş.
Honda Type_R
26-02-2016, 19:33
Masallah guzel araba guzel sonuclar cikarmaya basladi
S3 o islemlerle yazilimsiz o gucu nasil almis cok iyi
Sonuc normal..
s3 sahibi rollden falan uzak biri sanırım. Herkes viteste arabayı kurar öyle basar. Abimiz üst viteste basıp, vites küçültürken vakit kaybediyor.
S3ü kullanan Bayçu zaten, yazılımı yapan.
Levent Y.
26-02-2016, 20:01
9.7 ve 9.9 olctum. Egim -2.5; Arabayla direk cikip olcum yaptim ve havada 19 dereceydi bugun. Biraz daha sogukta ve arabaya alisarak 9.5 lari gorur bu haliyle bence, ki 360 beygirlik bi araba icin iyi deger.
http://i1162.photobucket.com/albums/q526/Leventy/IMG_4134_zps0t9mbnhh.jpg
k20turbo fena geliyor anlaşılan, aralarında ki kg farkı nedir?
Ikı arac da standart agırlıgında typer bır (90) s3 ıkı kısı (180 kg )
S3 agırlık ve 4 cekerden dolayı kaybediyor sonuc normal gibi, 0 dan kalksalar s3 önde olucaktı
0 dan kalkarak type R ın S3 ve ya Golf R ı gecme sansı 0
masallah type r lar gumbur gumbur geliyor.Tahmini kisi agirligi verebilirmisiniz araclardaki ?
Tahminim ayni sartlar altinda olsaydi kafa kafaya veya kucuk bir fark olurdu gibi geliyor bana
Suan tr deki en guclu fk2 type r bu aracmi ?
Yukarıda belirttim 90 a 180 kg. Evet benzer gıdıyolar s3 daha agır ve guclu olmasına ragmen 200 uzerlerınde typer hafıflık ve onden ceker olmasından dolayı avantajını kullanıyo bence
S3 o islemlerle yazilimsiz o gucu nasil almis cok iyi
Sonuc normal..
Dedigim gibi iki aracta yazılımlı
s3 sahibi rollden falan uzak biri sanırım. Herkes viteste arabayı kurar öyle basar. Abimiz üst viteste basıp, vites küçültürken vakit kaybediyor.
Eger kullandıysanız fark etmıssınizdir bu arabaların altları cok dolu o yuzden alt devirlerde basılması biseyi degistirmiyo...
tam sorcaktim yazilmis, boyle herkesin bekledigi bir denemede keske 1 1 2 2 olsaydi araclar.
Levent Y.
26-02-2016, 20:19
tam sorcaktim yazilmis, boyle herkesin bekledigi bir denemede keske 1 1 2 2 olsaydi araclar.
Yan yana olurlardı muhtemelen, iki arabada birbirine baya yakın. Denemeden ziyade yan yana uzunda nasıl gidiyolar gorelim dedik, boy hesabından ziyade denk ler mi diye baktım diyim daha dogru olur
Maşallah. Bu arada hondayı kullanan arkadaşta vitesi iyi atmış görünen o ki.
Yan yana olurlardı muhtemelen, iki arabada birbirine baya yakın. Denemeden ziyade yan yana uzunda nasıl gidiyolar gorelim dedik, boy hesabından ziyade denk ler mi diye baktım diyim daha dogru olur
ben bora rs ile denemelerde 1kisi cok daha fazla farkediyordu. ben 2 boy geciyorsam tam tersi oluyordu ama tabi araclar neredeyse 2 kati gucte olunca dedigin gibi olur herhalde. sonucun net olmasi acisindan soyledim , no offence ;)
Juggernaut
26-02-2016, 21:58
Güzel deneme olmuş iki aracada maşallah.
Typer'ın spoilerı sökülürse tahmini olarak 100-200 yarım saniye,bir saniye arası daha düşer.
Fn2 de mugen spoilerlı,spoilersız denemiştik performance boxta 0.8 sn farketmişti.Kanat çok etkiliyor yüksek süratte ona rağmen typer'ın üst hızları başarılı geldi.
Cupra ile yan yana getirmek lazım biran önce asıl deneme o olur :)
güzel deneme,tebrikler Onur
erdikeser
27-02-2016, 10:47
Tebrik ederim güzel videolar olmuş. Araçların ikiside çok keyifli ve eğlenceli olmuş
ONUR1000RR
27-02-2016, 11:04
güzel deneme,tebrikler Onur��
teşekkürler müdür bey :)
yeni nesil hothach lerin yavaş yavaş yüklenmeye başlanmasıyla ortalama nasıl yürüceklerini belli eder nitelikte olmuş denemeler ,,paylaşım için teşekkürler,,iki araçta gayet başarılı
tayreep_john
27-02-2016, 12:37
çok güzel bi deneme olmuş süreler çok güzel aynı güçlerde olan a45 amg 100-200 13.xxx sürelerde koşuyor bariz typer çok hızlı . Tyoerın tek eksiği filtre kiti kalmış sanırım setup da göremedim teke tek basılırsa bence kafa burun giderler ... araçlara maşallah.
burakgunay
27-02-2016, 13:41
çok güzel bi deneme olmuş süreler çok güzel aynı güçlerde olan a45 amg 100-200 13.xxx sürelerde koşuyor bariz typer çok hızlı . Tyoerın tek eksiği filtre kiti kalmış sanırım setup da göremedim teke tek basılırsa bence kafa burun giderler ... araçlara maşallah.
hep a45 in çok hızlı olduğunu duyuyorduk, oysaki atmo yüklü s2k ların 10sn altı oldugunu dusunursek (mehzent abinin s2ksı vardı referans olarak soyleyeyim) a45 cok yavasmıs süre dogru mu kesin?
emirarslan34
27-02-2016, 13:49
Maşallah her iki aracada.
A45 amg le yazilim ve downpipela 100-200km 9.1sn cikiyordu dbnde -1 egimde
tayreep_john
28-02-2016, 10:36
hep a45 in çok hızlı olduğunu duyuyorduk, oysaki atmo yüklü s2k ların 10sn altı oldugunu dusunursek (mehzent abinin s2ksı vardı referans olarak soyleyeyim) a45 cok yavasmıs süre dogru mu kesin?
option auto nun videolarında kadranda 100-200 o sürelerde koşuyor... 13.xx
A45 amg le yazilim ve downpipela 100-200km 9.1sn cikiyordu dbnde -1 egimde
tabiki yazılım valf vs. uçucaktır araç zaten hacim farkı var yani 2.0T bi araçla mukayese değil ama stock olarak bakılırsa 2.0 T bi araça göre o süreler yavaş kalıyor ve a45amg nin 1.700 kg olduğunu unutmayalım :)
Levent Y.
28-02-2016, 11:24
option auto nun videolarında kadranda 100-200 o sürelerde koşuyor... 13.xx
tabiki yazılım valf vs. uçucaktır araç zaten hacim farkı var yani 2.0T bi araçla mukayese değil ama stock olarak bakılırsa 2.0 T bi araça göre o süreler yavaş kalıyor ve a45amg nin 1.700 kg olduğunu unutmayalım :)
A45 2.0 litre 380 hp suan guncel versiyon