Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şile de öneribileceğiniz otel

Engin G.
29-02-2016, 19:24
Öncelikle herkese iyi forumlar kardeşlerim ve abilerim mart ayının 2. haftası pazar ptesi bir süpriz için ben kız arkadaşm ve bi çift arkadaşımız ağva tarafında bir gece konaklamalık güzel bi mekan bakıyoruz ama hiç biyerde kalmaya gitmediğim için o taradta bir işletme bilmiyorum ama nehir kenarındaki otellerden bahsetiler felan internette hangi siteye baksam bir otel için iyi yorum göremedim sizin bildiğiniz bir yer varmı acaba ??

şimdiden teşekkürler :))

wiesmann
29-02-2016, 21:03
şile de woodyville' de kaldım diziler filan çekilmiş gidilecek yer değil açıkçası tavsiye etmem. odalar pis konforsuz. merkezde ünlü bir balık restoran vardı. orası değerlendirilebilir.

nehir kenarında kahvaltı yaptım bana pahalı geldi açıkçası..

Ome_RS
29-02-2016, 21:10
Öneri değilde sakın ola Shelale otele gitmeyin. Adında meymenet yok zaten shemale gibi :D
14 şubatta eşimle gitmiştik kuzenimde eşiyle gelmişti. İşim gereği çok fazla otelde kalmışımdır ama burası ömrüm boyunca kaldığım en kötü oteldi. Temizliğinden suyuna tesisine kadar berbat bir yer. Sakın.
Ağvaya kadar gitmişken Kasapoğlu steak kesin gidin. Fiyat uygun ve etleri çok lezzetli. Kanat ve köfte öneririm.

GKD
29-02-2016, 21:34
şilede değirmen otelde kalınabilir kaliteli bir yer odaları falan gayet iyi ağva tarafını pek bilmiyorum

Ome_RS
29-02-2016, 21:39
Fiyatından ve tarih uymadığından dolayı gitmediğim önerilecek otel Ağva'da Beyaz Ev'dir. Kesinlikle memnun kalırsınız ama oda sayısı az ve rağbet çok. Uzun süre önceden rezervasyon yaptırmanız gerekli.

Engin G.
29-02-2016, 23:27
şile de woodyville' de kaldım diziler filan çekilmiş gidilecek yer değil açıkçası tavsiye etmem. odalar pis konforsuz. merkezde ünlü bir balık restoran vardı. orası değerlendirilebilir.

nehir kenarında kahvaltı yaptım bana pahalı geldi açıkçası..

Balık restorantı aklıma yazdım değerlendirebilir otel konusundada çok teşekkürler

şilede değirmen otelde kalınabilir kaliteli bir yer odaları falan gayet iyi ağva tarafını pek bilmiyorum
şile ne kadar uzak kalır bilmiyorum ama oteli listeme aldım çok teşekkürler

Öneri değilde sakın ola Shelale otele gitmeyin. Adında meymenet yok zaten shemale gibi :D
14 şubatta eşimle gitmiştik kuzenimde eşiyle gelmişti. İşim gereği çok fazla otelde kalmışımdır ama burası ömrüm boyunca kaldığım en kötü oteldi. Temizliğinden suyuna tesisine kadar berbat bir yer. Sakın.
Ağvaya kadar gitmişken Kasapoğlu steak kesin gidin. Fiyat uygun ve etleri çok lezzetli. Kanat ve köfte öneririm.

hahahah oteli aklıma yazdım uğramam bile ama kasaoğlu çok cazip geldi mutlaka uğramaya çalışacam çok teşekkürler

Fiyatından ve tarih uymadığından dolayı gitmediğim önerilecek otel Ağva'da Beyaz Ev'dir. Kesinlikle memnun kalırsınız ama oda sayısı az ve rağbet çok. Uzun süre önceden rezervasyon yaptırmanız gerekli.

listeme aldım yarın bende bi uğrayacam çok teşekkürler bilgi için

bu arada bi güncel çekelim paradise oteli buldum bilgisi olan varmı sanırım çılgın dershanenin çekildiği yermiş ama işletme hakkında pek yorum ulamadım bilen vardır elbet bu foruma guven tam şimdiden teşekkürler :))

sushida
01-03-2016, 01:30
Merhaba;

20 gun kadar once Fener Motel'e gitmistim.Memnun kaldim.Tavsiye ederim.

HarunToprak
01-03-2016, 07:57
Şileye gitme oteller vasat,pek gezilecek yerde yok bana göre.

Ağva daha iyi alternatif ordan önerilen bir otele gidersen daha keyifli geçecektir.

murat-m
01-03-2016, 08:19
şile'de sadece gece konaklama için şeref otel'in öneririm.çok eski bir tesis fakat sadece balkon manzarası için kal derim. bir tık daha iyi bir yer ararsan şile resort'u dene. 2 kişi oda kahvaltı 150 liraydı 2 hafta önce. akşam eğlence için Fusa ya da Kristal'e gidin derim. (Cumartesi için) Şimdiden iyi eğlenceler.

emresener
01-03-2016, 08:21
otellerin fiyatları oldukça balon ve hizmet sıfır ağdava.. onun yerine istanbulda güzel bir 5 yıldızlı otelde konaklayabilirsin haftasonu ;) spası var havuzu var en azından kaliteli.

ben ağvaya gittim. balıkçıcısından kahvaltıcısına oteline herkes bir kazıklama peşinde.

wiesmann
01-03-2016, 09:05
otellerin fiyatları oldukça balon ve hizmet sıfır ağdava.. onun yerine istanbulda güzel bir 5 yıldızlı otelde konaklayabilirsin haftasonu ;) spası var havuzu var en azından kaliteli.

ben ağvaya gittim. balıkçıcısından kahvaltıcısına oteline herkes bir kazıklama peşinde.

kesinlikle doğru. yanlış hatırlamıyorsam o nehir kenarında 2 kişi kahvaltıya 100tl vermiştim.

artık daha çok termali havuzu güzel olan yerleri kovalıyorum. Yalova' daki termale bakabilirsin. Ankara' dakilere Eskişehir rixos' u öneririm.

ccoskun
01-03-2016, 09:52
grupanyada büyükada princess otelde kahvaltı dahil çift kişi 139 lira :)

AliGizda
01-03-2016, 10:20
Ben Ağva' da Club Grand Becassier Otel' de kaldım gölün kenarında gerçekten çok güzeldi, çok memnun kaldım. Önünde yeterli düzeyde bir yeşillik vardı futbol falan oynamıştık. Otelin deniz bisikletleri ile gölde gezdik epeyi falan güzeldi ve çok rahatlatmıştı beni. Odaları çok güzeldi. Tavsiye ederim.

clioGT
01-03-2016, 10:21
hohooovvv
buyukada princess i allah bildiği gibi yapsın:)

geçen sene ya da bi evveli gittik, akşam dışarı çıktık yeme içmeye dönüşte gece kapıda kaldık:)
hahahahhahahahahaha

XoR
01-03-2016, 10:27

5 Yıldıza bile gerek yok, yeni açılan bu tarz oteller şuan yep yeni ve hizmet kaliteside çok iyidir

Four Points by Sheraton Istanbul Batisehir

http://www.starwoodhotels.com/fourpoints/property/overview/index.html?propertyID=4095&language=en_US

Haftasonuna kahvaltı dahil 49 Euro fiyat veriyor

ccoskun
01-03-2016, 10:28
5 Yıldıza bile gerek yok, yeni açılan bu tarz oteller şuan yep yeni ve hizmet kaliteside çok iyidir

Hotel in Istanbul | Four Points by Sheraton Istanbul Batisehir (http://www.starwoodhotels.com/fourpoints/property/overview/index.html?propertyID=4095&language=en_US)

2 kişi mi 49 avro

XoR
01-03-2016, 10:30
2 kişi mi 49 avro

Fiyat alırken 2 kişi seçtim web sitesinden :icon_tup:

ccoskun
01-03-2016, 10:31
Fiyat alırken 2 kişi seçtim web sitesinden :icon_tup:

güzel rakam abi :)

XoR
01-03-2016, 10:33
güzel rakam abi :)

Aynen valla 150 liraya bence oldukça uygun.

Ağva Şile tarafı tabiki doğa olarak güzel ama gidiş geliş çekilecek Trafik çilesi var bide :D

clioGT
01-03-2016, 10:34

http://www.starwoodhotels.com/fourpoints/property/overview/index.html?propertyID=4095&language=en_US

abi peki böyle güzel istanbul manzaları, balkonunda keyif yapılabilecek otel tavsiyen var mı?

XoR
01-03-2016, 10:36
abi peki böyle güzel istanbul manzaları, balkonunda keyif yapılabilecek otel tavsiyen var mı?

Istanbulda manzaralı balkonu olan tek otel Hilton Harbiye moruk :) güvenlik prosedürleri sebebiyle otellerde camlar dahi açılmıyor (tam olarak) artık :D

ccoskun
01-03-2016, 10:39
adamı şileden soğuttuk yemin ederim neyse dur bi açık kapı bırakyım yine ben aslında şilede günlük kiralık villa felanda bulunabilir :):):)

emir91
01-03-2016, 10:42
Bir düğün için 2,3 sene önce bulumuştum burada konaklamadım ama çok şirin biryerdi http://casalavanda.com.tr/ana-sayfa/

johnie
01-03-2016, 10:42
konuyu cortlatmayalım da

kafa dinlemek için hafta sonluk, başka öneri var mı madem ? Şile & Ağva baya negatif yorumlar aldı, alternatif var mı ?

Doğa ile iç içe, yürüyüş yapılacak yer olursa daha iyi olur..

clioGT
01-03-2016, 10:44
Istanbulda manzaralı balkonu olan tek otel Hilton Harbiye moruk :) güvenlik prosedürleri sebebiyle otellerde camlar dahi açılmıyor (tam olarak) artık :D

vay anaını ya

bi keyif yapcaz... hilton harbiyede var mı o imkan peki o da dahil mi bu güvenlik zamazingosuna?

XoR
01-03-2016, 11:29
vay anaını ya

bi keyif yapcaz... hilton harbiyede var mı o imkan peki o da dahil mi bu güvenlik zamazingosuna?

Var var balkona çıkıp ayaklarını uzatıp keyif yapabilirsin boğaz manzaralı :)

XoR
01-03-2016, 11:30
konuyu cortlatmayalım da

kafa dinlemek için hafta sonluk, başka öneri var mı madem ? Şile & Ağva baya negatif yorumlar aldı, alternatif var mı ?

Doğa ile iç içe, yürüyüş yapılacak yer olursa daha iyi olur..

İğneadaya gidilebilir

Yolu biraz tehlikeli dikkatli olmakta fayda var :)

http://igneada.com/

Engin G.
01-03-2016, 18:39
Merhaba;

20 gun kadar once Fener Motel'e gitmistim.Memnun kaldim.Tavsiye ederim.

Şileye gitme oteller vasat,pek gezilecek yerde yok bana göre.

Ağva daha iyi alternatif ordan önerilen bir otele gidersen daha keyifli geçecektir.

Şile değil zaten ağvada nehir kenarı biyer istiyorum

şile'de sadece gece konaklama için şeref otel'in öneririm.çok eski bir tesis fakat sadece balkon manzarası için kal derim. bir tık daha iyi bir yer ararsan şile resort'u dene. 2 kişi oda kahvaltı 150 liraydı 2 hafta önce. akşam eğlence için Fusa ya da Kristal'e gidin derim. (Cumartesi için) Şimdiden iyi eğlenceler.
teşekkürler bilgi için değerlerndirmeye aldım

aslında istanbul karmaşasından kaçıp doğada kafa dinlemek amaçlı ağvayı tercih ettim ama hala olumlu bir yer bulamadım malasef ilginiz için teşekkürler

grupanyada büyükada princess otelde kahvaltı dahil çift kişi 139 lira :)
buyukada kalsın ya bence ağva daha iyidir valla :)

Ben Ağva' da Club Grand Becassier Otel' de kaldım gölün kenarında gerçekten çok güzeldi, çok memnun kaldım. Önünde yeterli düzeyde bir yeşillik vardı futbol falan oynamıştık. Otelin deniz bisikletleri ile gölde gezdik epeyi falan güzeldi ve çok rahatlatmıştı beni. Odaları çok güzeldi. Tavsiye ederim.
çok teşekkürler bilgi için değerlerndirmeye aldım oteli

adamı şileden soğuttuk yemin ederim neyse dur bi açık kapı bırakyım yine ben aslında şilede günlük kiralık villa felanda bulunabilir :):):)
hhahah soğutmaktan ziyade daha adam akıllı 2 3 kişi dışında kimseden iyi birşet söylenmedi kiralık villada gayet mantıklıymış aslında hiç düşünmemiştim listeye ekledim açıkcası

Bir düğün için 2,3 sene önce bulumuştum burada konaklamadım ama çok şirin biryerdi Casa Lavanda Butik Otel - Şile Balayı Otelleri - İstanbul Spa Otel - ANA SAYFA (http://casalavanda.com.tr/ana-sayfa/)
değerlendirmeye aldım çok teşekkürler ilginiz için

arkadaşlar göl kenerında bir yer bakmaya kadar indim istediğim tek şey odanın temiz olması ve kafamı dinlemek açıkcası tek amaç bu hala arayış içindeyim yorum yapan herkese çok teşekkürler :)

rahatsız
01-03-2016, 18:44
yakında bu ağva vss şileye kimse gitmeyecek, servis kalitesi vs zaten rezalet, direkt müsteri kazıklamaya odaklı esnafı var. he manzara, hava efsane ama otelleri, resturantları çok çok kötü işletiliyor.

emresener
01-03-2016, 19:05
iznik gölü kenarında bi otel vardı çok güzel. nasip olmadı gitmek ama bi bak derim
ağvadan daha kolay gidersin gibimi geliyor :D en azından bursa yolu temiz yani.

http://www.iznikaskania.com/

Engin G.
01-03-2016, 19:23
yakında bu ağva vss şileye kimse gitmeyecek, servis kalitesi vs zaten rezalet, direkt müsteri kazıklamaya odaklı esnafı var. he manzara, hava efsane ama otelleri, resturantları çok çok kötü işletiliyor.
aynen öyle aslında güzel bi hizmetle çok güzel işler çıkacaktır ama işletmeler değerini bilmiyo malasef :(

iznik gölü kenarında bi otel vardı çok güzel. nasip olmadı gitmek ama bi bak derim
ağvadan daha kolay gidersin gibimi geliyor :D en azından bursa yolu temiz yani.

http://www.iznikaskania.com/

iznik ne bilim uzak gibi gözüküyo ama listeye aldım valla :)

emresener
01-03-2016, 19:32
aynen öyle aslında güzel bi hizmetle çok güzel işler çıkacaktır ama işletmeler değerini bilmiyo malasef :(

iznik ne bilim uzak gibi gözüküyo ama listeye aldım valla :)

köprüyü atladınmı körfezi dolaşarak ön plakası 2 saate varırsın :D

ckrc
27-03-2016, 11:41
Forumdan Ağva tarafında otel işleten, tanıdığı olan var mı acaba?

Haftaya hafta içi gidilecek şekilde konaklayacağız ama,yardımcı olabilecek var mı?

Teşekkürler.

Dodoo
27-03-2016, 12:34
Forumdan Ağva tarafında otel işleten, tanıdığı olan var mı acaba?

Haftaya hafta içi gidilecek şekilde konaklayacağız ama,yardımcı olabilecek var mı?

Teşekkürler.

Konudaki yorumlardan sonra çıkmaz bence. :)

Ufuk
27-03-2016, 12:43
***** baharın gelişi ile vakit buldukça ufak ufak kaçamaklar yapmaya başladık.
İstanbula yakın günübirlik gidilecek yerlerde tavsiyeleriniz var mı ?
Bolu tarafına gittim orası tamam.
Sapanca kartepe vs tamam.
Kefken tarafı nasıldır ?
şile ağva riva sevmiyorum pek.

Onurkk06
26-08-2016, 17:22
Ağva da bu hafta sonu Robins Nest otele gideceğim ilk defa o tarafa gidecem olumlu olumsuz yorum yaparım