Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde Iphone Servisi

İzzet Göçmen
02-03-2016, 17:49
Merhaba arkadaslar Gecenlerde konu acmıstım sessize alma tusu sorunu nedeniyle müsteri hizmetleriyle görüştüm en yakın servisin yardım edecegini söyledi büyük ihtimal degisim isticem önerebilceginiz hangisi olur ?

http://i.hizliresim.com/a30XVz.jpg

CemBerk
02-03-2016, 18:02
agorada pupa var ben oraya götürmüştüm.

İzzet Göçmen
02-03-2016, 18:03
agorada pupa var ben oraya götürmüştüm.

Sorununuz neydi davranısları nasıl acaba

*MERT
02-03-2016, 18:08
valla benım ses tusum arızalanmıstı gorevını yerıne getıremıyor dedıler apple store da dırek degıısm yaptılar 0 ıyla bunlarda muhtemelen alıp apple a yollayacaklar.. tamırını yapmıyor cunku apple benımkınıde yapmadı..

CemBerk
02-03-2016, 18:15
Sorununuz neydi davranısları nasıl acaba

şarj yeriyle ilgili sıkıntım vardı şarj aleti tam oturmuyordu, çalışan arkadaş ilk önce servis formu doldurdu sonra bakayım bi dedi meğer içine toz dolmuş temizliği orada yapıldı ve servise gitmeye gerek kalmadı.

gerçi bir tane gerizekalı çalışanı var şarj olmuyor diyorum şarj aletin bozuktur diyip delirtmişti beni ama daha sonra başkası ilgilendi sağolsun

İzzet Göçmen
02-03-2016, 18:16
valla benım ses tusum arızalanmıstı gorevını yerıne getıremıyor dedıler apple store da dırek degıısm yaptılar 0 ıyla bunlarda muhtemelen alıp apple a yollayacaklar.. tamırını yapmıyor cunku apple benımkınıde yapmadı..

Kesinlikle degisim istedigimi belirttim bu yüzden ilgilenmelrini istiyorum acıkcası telefonun acılmasına tahammul edemem

şarj yeriyle ilgili sıkıntım vardı şarj aleti tam oturmuyordu, çalışan arkadaş ilk önce servis formu doldurdu sonra bakayım bi dedi meğer içine toz dolmuş temizliği orada yapıldı ve servise gitmeye gerek kalmadı.

gerçi bir tane gerizekalı çalışanı var şarj olmuyor diyorum şarj aletin bozuktur diyip delirtmişti beni ama daha sonra başkası ilgilendi sağolsun

Anladım hangi servise gitsem ki kararsız kaldım suanda

gökan
02-03-2016, 18:16
telın yan tarafı acıldı pilden dolayı degıstrmeyıp 1200 tl ıstedı egemek telefon yamukmus ulan kontrol ettın hıc hasar yok dıye oraya yazdın ama degstrmedın