PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabamın Sahte Satılık İlanı ŞİKAYET !!!

ahmetmalcok
04-03-2016, 00:21
Merhabalar,
Aracımın kendi özel sitemden aldığı fotoğraflar ile sahte satılık ilanı ve kendi Facebook sayfasında aracımın arkadaşlarına pazarlığını yapıyor. Bu ilanı ve kişiyi şikayet etmenizi rica ediyorum. Gerekeni polis ile yapılacaktır. Baska bu konu hakkında yapmamı onerecegınız bir yol var mı?

İlan : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-beyaz-melek-satista-276280082/detay
Facebook profili : https://www.facebook.com/orjprofgaffar1995?ref=br_rs

ECD
04-03-2016, 00:22
Şikayet edildi..

dasemert
04-03-2016, 00:29
Şikayet ettim.

Gearbox
04-03-2016, 01:05
Gereği yapildi. Gecmis olsun

fthdrn
04-03-2016, 01:28
Facebook profili demi sikayet edelim kardesim.?

dahan
04-03-2016, 01:30
şikayet ettim açıklamalı

burakgunay
04-03-2016, 01:33
ben bu olayları anlamıyorum, ne zevk alıyorlar bundan ya da amaç ne harbiden bilmedigimden soruyorum?
benim aracımın fotograflarıyla ilan açtın diyelim, ee?
alıcı çıktı/çıkmadı durum ne oluyor? bi zarar görme ihtimalim var mı ya da bu adamın çıkarı ne?

dahan
04-03-2016, 01:36
bu arada facede arabanın yanında foto çekmiş bu senin arabanın aynısından ondadamı var,,,

TolgaEsentepe
04-03-2016, 01:48
max 16 yaşında velet polisle diyalog değil de ailesine ulaşırsanız daha iyi olur gibi

ahmetmalcok
04-03-2016, 01:49
Şikayet edildi..

Şikayet ettim.

Gereği yapildi. Gecmis olsun

Duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. Postu görenlerdende ricam Profilini ve Satılık ilanını şikayet etmeniz.

ahmetmalcok
04-03-2016, 01:54
Facebook profili demi sikayet edelim kardesim.?
rica ediyorum lütfen profile bakarsanız aracım adına pazarlık bile yapmış.

şikayet ettim açıklamalı
teşekkürler.

ben bu olayları anlamıyorum, ne zevk alıyorlar bundan ya da amaç ne harbiden bilmedigimden soruyorum?
benim aracımın fotograflarıyla ilan açtın diyelim, ee?
alıcı çıktı/çıkmadı durum ne oluyor? bi zarar görme ihtimalim var mı ya da bu adamın çıkarı ne?
bir arkadaşımla az önce konuştuğumda, böyle kapora aldıklarını daha sonradan ilanı değiştirdiklerini duydum. Örneğin siz kapora veriyorsunuz sonra adam acmıyor telefonları polise şikayet ettiğnizde arac sahibi diyorsunuz plaka acık . Ve benım bu durumda hiç haberim yokken suçlu duruma düşüyorum.

bu arada facede arabanın yanında foto çekmiş bu senin arabanın aynısından ondadamı var,,,
yok degıl orda denk geldıgı bir tane eleman kırsehirdeymıs zaten.

max 16 yaşında velet polisle diyalog değil de ailesine ulaşırsanız daha iyi olur gibi
Her ne olursa olsun yapılan ciddi bir suç , Allah korusun bugün yarın açılan ilanla ilgili bir kapora alımı söz konusu olur ise aracın plakası açık benim başım yanacaktır.İlan açacak kadar aklı varsa çoluk çocuk işi olarak değerlendirilmemeli.

fthdrn
04-03-2016, 02:14
Bu tarz veledi zinalar hep arabaciii tayfaya özenmekten kaynaklanıyor. Bknz: honda sevgisi, afilli yazılar, tesbih elde atarli pozlar.. Ekmek almaya bakkala git desen gitmez gelmiş arabaci esnaf modellerinde takiliyor. Bi bitmedi şu nesil, yazık vallahi.

HondatugraL
04-03-2016, 02:17
ıkısınıde şikayet ettim

Onur Fatih
04-03-2016, 02:54
Valla cocugun profiline şöyle bi baktim da. Paylastiklarina yazdiklarina vs. Allah islah etsin ne diyeyim, sikayet edildi.

levent
04-03-2016, 03:05
Şikayet ettim Ahmet, sabah savcılığa bi suç duyurusunda bulunun da akılları başlarına gelsin bence.

taytay
04-03-2016, 05:10
Elinde tesbihli fotosuda var. Geleceğin üçkağıtçısı aslanım benim, izlediği abilerini de burda yazmaya gerek yok :)
Şikayet ettim.

AliGizda
04-03-2016, 07:00
Sahibinden ilanı yayından kalkmış, facebook profili şikayet edildi.

Çocuklarında suçu yok örnek aldıkları tip bu çocuğun aynısı hareketleri yapıyor ve bunu güzel bir şey sanıyor. Kişiliği oturmamış bireyler yetişiyor sonra, yazık. Paylaştığı sözler, model aynı arabacıııı.

AyrtonSenna
04-03-2016, 07:39
Bildiğin su katılmamış keko:D Bunlar neyin kafasıyla böyle işler yapıyorlar hayret ediyorum.Başkasının aracıyla prim yapmak nedir aq:mad:

Berkan
04-03-2016, 07:51
Oğuz Kılıç (Farklı Adam) hey yavrum benim :hehe: alnının ortasına sümsüğü yiyince görür birgün farkın ne olduğunu :D

İbrahim33
04-03-2016, 08:03
Bu tarz veledi zinalar hep arabaciii tayfaya özenmekten kaynaklanıyor. Bknz: honda sevgisi, afilli yazılar, tesbih elde atarli pozlar.. Ekmek almaya bakkala git desen gitmez gelmiş arabaci esnaf modellerinde takiliyor. Bi bitmedi şu nesil, yazık vallahi.

o modeller yüzünden hondadan nefret ediyorum.

individual
04-03-2016, 08:26
Ya bu nedir ya.Profildeki resimleri gördünüzmü mesajından sonra gördüm.

http://i.hizliresim.com/MpgYMM.jpg (http://hizliresim.com/MpgYMM)

Anıl E.
04-03-2016, 08:28

İnanılmaz derecede güldüm Allah belanızı vermesin ya :D.

individual
04-03-2016, 08:32
İnanılmaz derecede güldüm Allah belanızı vermesin ya :D.

Sevgililer gününü kutluyormuş arkadaş.

Yahu bu kafa bu zihniyet'den dolayı zamanında çok beğendiğim hondayı artık beğenemiyorum valla.

mert_can 41
04-03-2016, 08:35
Yine hondayı sattığıma şükkrettim ulan bunlar yüzünden canım arabadan nefret ediyorum yaa niye peugeot değil niye renault değilde honda niye :D

Anıl E.
04-03-2016, 08:36
yine hondayı sattığıma şükkrettim ulan bunlar yüzünden canım arabadan nefret ediyorum yaa niye peugeot değil niye renault değilde honda niye :d

#farzetkİ ...

fdoganb
04-03-2016, 08:41
Geçmiş olsun dostum çok can sıkıcı. Senin için söylemiyorum ama bu durumlar için en iyisi hem instagramı hem facebooku iyice gizli yapmak, Arkadaşlar dışında kimseyi kabul etmemek

AyrtonSenna
04-03-2016, 08:49

Bu resimden sonra sevgililer günü yasaklanmış :hehe::hehe:

Trance-R
04-03-2016, 08:53
beyler,

bu şahsın, dolandırıcının yani, sahibinden.com kullanıcı adı var mıdır ? var ise özelden bana mesajla iletin ben ilgilenirim...

saygılar.

omerc
04-03-2016, 09:19
Şikayet ettim. İsim vermek istemiyorum ama bu sakallı, uzun boylu, kel kafalı herif varya işte ona özeniyolar. Bu adamın yüzünden türkiye'deki modifiye anlayışı değişti. Bu tür adamları ve ölüm şahinlerini büyük bi alanda toplayıp, benzin döküp yakmak gerekiyor.

ahmetmalcok
04-03-2016, 09:31
ıkısınıde şikayet ettim
teşekkürler.

Valla cocugun profiline şöyle bi baktim da. Paylastiklarina yazdiklarina vs. Allah islah etsin ne diyeyim, sikayet edildi.
Ben anlamıyorum bu kadarını gerçekten millet ile pazarlık yapmasını bu nasıl ahlak.

Şikayet ettim Ahmet, sabah savcılığa bi suç duyurusunda bulunun da akılları başlarına gelsin bence.
Saol levent şimdi onunla uğraşıyorum.

Elinde tesbihli fotosuda var. Geleceğin üçkağıtçısı aslanım benim, izlediği abilerini de burda yazmaya gerek yok :)
Şikayet ettim.
teşekkürler.

Sahibinden ilanı yayından kalkmış, facebook profili şikayet edildi.

Çocuklarında suçu yok örnek aldıkları tip bu çocuğun aynısı hareketleri yapıyor ve bunu güzel bir şey sanıyor. Kişiliği oturmamış bireyler yetişiyor sonra, yazık. Paylaştığı sözler, model aynı arabacıııı.
teşekkürler.

Bildiğin su katılmamış keko:D Bunlar neyin kafasıyla böyle işler yapıyorlar hayret ediyorum.Başkasının aracıyla prim yapmak nedir aq:mad:
Hayali bir yaşama söz konusu ben onu anlayamıyorum hosuna gider paylasırsın ama satılık etmek pazarlık yapmak bu nedir.

Oğuz Kılıç (Farklı Adam) hey yavrum benim :hehe: alnının ortasına sümsüğü yiyince görür birgün farkın ne olduğunu :D

herkese duyarlılıgından dolayı tesekkur ederım.

ahmetmalcok
04-03-2016, 09:37
Geçmiş olsun dostum çok can sıkıcı. Senin için söylemiyorum ama bu durumlar için en iyisi hem instagramı hem facebooku iyice gizli yapmak, Arkadaşlar dışında kimseyi kabul etmemek
Ben zaten öyle birisiyim boyle kısılerı facebookta arkadas olarak kabul etmem degılımde zaten ama daha 2013 yılında blogumda koydugum fotoları bulmus ve techturkey deki konusunda almıs fotografları. Ne instagram nede facebook profılım arkadas olmadıklarım dısında gorulemıyor.

beyler,

bu şahsın, dolandırıcının yani, sahibinden.com kullanıcı adı var mıdır ? var ise özelden bana mesajla iletin ben ilgilenirim...

saygılar.
Özel mesaj olarak attım size. Baska arkadaslar ile mesajlasdıklarıda var sahıbınden uzerınden.

Şikayet ettim. İsim vermek istemiyorum ama bu sakallı, uzun boylu, kel kafalı herif varya işte ona özeniyolar. Bu adamın yüzünden türkiye'deki modifiye anlayışı değişti. Bu tür adamları ve ölüm şahinlerini büyük bi alanda toplayıp, benzin döküp yakmak gerekiyor.

Duyarlılıgınız ıcın tesekkur ederım.

kickbuttowski
04-03-2016, 09:45
Vitaminsiz ya. Allah'tan bu tipler hep piyasa arabalara sarıyor.

fthdrn
04-03-2016, 09:51

Yok yere şahinimizden de olduk iyi mi :)

cdaydin
04-03-2016, 09:52
Sahibinden ilanı yayından kalkmış,Facebook hesabını şikayet ettim.

HaKo
04-03-2016, 09:52
inanılmaz ayar oluyorum şu tiplere , bir nesil bunlarla doldu taştı arabacıı tayfası kullanılan marka da hep ortak ne yazıkki.

individual
04-03-2016, 09:58
inanılmaz ayar oluyorum şu tiplere , bir nesil bunlarla doldu taştı arabacıı tayfası kullanılan marka da hep ortak ne yazıkki.

Araba olarak bakmamak lazım.Geçen hafta biliyorsunuz motor fuarı vardı.

İnanırmısınız honda suzuki bmw kawasaki ktm yamaha bu markaların standlarında en dolu ve kuru kalabalık honda standındaydı.

Kardeşime 250cc motor alıcaz yamaha aklımızda ama yinede diğer markalara bir bakalım dedik ya honda standının bulunduğu koridora bile giremedik.

Nedir bu honda sevgisi anlamış değilim kimse yanlış anlamasın bu kadar marka fanatikliği olamaz.

kelalper
04-03-2016, 10:00
Bunları milletin ortasında aşağılamak yerin dibine sokmak için tokatlayarak döveceksin. Yumruk atmayacaksın laf dinlemeyen zibidi çocukları döver gibi tokatlayacaksın. Her vurduğunda ÇAAAAT diye ses çıkacak.

HaKo
04-03-2016, 10:14
Araba olarak bakmamak lazım.Geçen hafta biliyorsunuz motor fuarı vardı.

İnanırmısınız honda suzuki bmw kawasaki ktm yamaha bu markaların standlarında en dolu ve kuru kalabalık honda standındaydı.

Kardeşime 250cc motor alıcaz yamaha aklımızda ama yinede diğer markalara bir bakalım dedik ya honda standının bulunduğu koridora bile giremedik.

Nedir bu honda sevgisi anlamış değilim kimse yanlış anlamasın bu kadar marka fanatikliği olamaz.

arabacıı hondacı kültürü oluştu şu an giyim kuşam saç modeline kadar hep aynılar. :) Kimse alınmasın tabii ki genelleme yapıyoruz neticede her hondaya binen böyle değil haliyle.

Yigit-Y
04-03-2016, 10:19
O.ç lik meslek olmuş hobi olmus bu memlektte serefsizlik nam olmuş.

ahmetmalcok
04-03-2016, 10:49
Sahibinden ilanı yayından kalkmış,Facebook hesabını şikayet ettim.
teşekkürler

allah ıslah etsin gerçekten.

Bunları milletin ortasında aşağılamak yerin dibine sokmak için tokatlayarak döveceksin. Yumruk atmayacaksın laf dinlemeyen zibidi çocukları döver gibi tokatlayacaksın. Her vurduğunda ÇAAAAT diye ses çıkacak.
Bunun kesinlikle haddinin bildirilmesi gerekiyor. Cocuk oyuncagı sanmamalıgı boyle seylerı.

arabacıı hondacı kültürü oluştu şu an giyim kuşam saç modeline kadar hep aynılar. :) Kimse alınmasın tabii ki genelleme yapıyoruz neticede her hondaya binen böyle değil haliyle.
kesinlikle oyle degil ama dediğiniz gibi malesef.

O.ç lik meslek olmuş hobi olmus bu memlektte serefsizlik nam olmuş.

Teşekkürler herkese.

LnchCntrl
04-03-2016, 10:50
Bu zıp zıpa ulaşabilirim bi tanışım var o specte. ?

ahmetmalcok
04-03-2016, 10:50
Admin lerden böyle kişilerin forumdan uzaklaştırılmasını rica ediyorum. Çünkü benim aracımın ne facebookta nede instagramda fotografını görebilmesinin imkanı yok ve sadece burada paylaştıgım bazı fotografları paylasmış. Burdan aldıgı belli. Adı sanı belli gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

SerkanYazgan.
04-03-2016, 11:07
2 tane ortak arkadaşım varmış :) Aracınızı paylaştığı fotoğraf hangisi ?

LnchCntrl
04-03-2016, 12:13
Serkan bende tanıdım , onur acar tanışım olur, ondan ulaşırım eğer isterse, uyarıyım

ahmetmalcok
04-03-2016, 12:42
2 tane ortak arkadaşım varmış :) Aracınızı paylaştığı fotoğraf hangisi ?
Arkadaşların yogun şikayeti sonucu kaldırmıs ancak hala profılın sonlarıda dogru 2 3 tane var beyaz cıvıc gıe22 plaka.

Bu zıp zıpa ulaşabilirim bi tanışım var o specte. ?

ben gereken yasal surecı baslattım. Muhattap olmaya gerek duymuyorum. Tesekkürler.

Serkan bende tanıdım , onur acar tanışım olur, ondan ulaşırım eğer isterse, uyarıyım
dediğim gibi yasal süreci baslattım. Muhattap olmaya gerek duymuyorum. Ayrıca paylastıgı fotograflardada benım cekımım ve alt koselerınde adım yazıyor.

Bu attım fotograf sadece biri geri kalanları kaldırdıklarını hepsini kopyasını aldım paylastıgı sekilde.

http://s7.postimg.org/544hnivpn/crop1.jpg (http://postimage.org/)
jpg upload (http://postimage.org/index.php?lang=turkish)

tayreep_john
04-03-2016, 19:17
sabah şikayet etmiştim yayından kalkmış ...

levent_s
04-03-2016, 20:01
Aldığı nefes yaktığı oksijen haram bunların. Hondayı keko arabası imajına soktular resmen.

MK8800
04-03-2016, 20:07
Acaba araci almak icin arayanlara ne diyecekti :D

ahmetmalcok
04-03-2016, 21:09
sabah şikayet etmiştim yayından kalkmış ...
teşekkürler.

Aldığı nefes yaktığı oksijen haram bunların. Hondayı keko arabası imajına soktular resmen.
hastalıklı kişiler böyleleri.

Acaba araci almak icin arayanlara ne diyecekti :D

Aracı pazarlıyormuş. Allah bilir kapora alıcaktı. Şikayetlerden sonra arayanlara sattım demiş. Bunun bir suç olduğunu bilmiyor.

marikan
04-03-2016, 22:10
Böyleleri kendi kurdukları hayal dünyasında yaşıyor. Bir yalan uyduruyor sonra kendi de inanıp yaşıyor. İlanı görüyor ve aracın kendinin olduğunu ve satılığa çıkardığını hayal edip inanıyor. Sonrası *****. Zaten nasıl bir dünyada yaşadığı profilinden anlaşılıyor.
Yerinizde olsam asla peşini bırakmam.

ÜSTÜNERC
04-03-2016, 22:17
Yaşamış olduğunuz bu durumu forum üyelerinden başka bir kişide yaşayabilirdi,yaşı ne olursa olsun kesinlikle üzülüp acıyıp konuyu kapatmayın sonuna kadar gidin derim.Geçmiş olsun tekrardan.Bu aralar böyle sahte ilanlarda arttı uygun fiyat yazıp temiz araba fotoğrafı koyuyorlar sonra direk kapora istiyorlar.Dikkatli olmak lazım.

ahmetmalcok
04-03-2016, 23:45
Böyleleri kendi kurdukları hayal dünyasında yaşıyor. Bir yalan uyduruyor sonra kendi de inanıp yaşıyor. İlanı görüyor ve aracın kendinin olduğunu ve satılığa çıkardığını hayal edip inanıyor. Sonrası *****. Zaten nasıl bir dünyada yaşadığı profilinden anlaşılıyor.
Yerinizde olsam asla peşini bırakmam.
Yok kesinlikle bırakmıcam, Mesajları, telefon numarası , adresleri hepsını kaydettım . paylastıklarını actıgı ılanlarıda. yasal surecı baslattım.

Yaşamış olduğunuz bu durumu forum üyelerinden başka bir kişide yaşayabilirdi,yaşı ne olursa olsun kesinlikle üzülüp acıyıp konuyu kapatmayın sonuna kadar gidin derim.Geçmiş olsun tekrardan.Bu aralar böyle sahte ilanlarda arttı uygun fiyat yazıp temiz araba fotoğrafı koyuyorlar sonra direk kapora istiyorlar.Dikkatli olmak lazım.
Kesinlikle peşini bırakmayacagm. Teşekkürler.

Satanael
05-03-2016, 01:46
Nasıl bi memleket olduk biz böyle... Cocugun sucu kadar aileninde sucu buyuk bence.

Öyle evlendim cocuk yapayım salayım al evladım bu para bu imkan bu vs deyip sal cayıra bişi olunca bagırırlar anıra anıra. Küçümsediğimden vs değilde keşke kondom kullanaydın be adam diyesim geldi.

İnşallah kısa zamanda yasal süreciniz güzel sonuclanırda en azından bazıları icinde ders olur dicem ama bizim bu insanlık ile nerdeeeeeee..

ahmetmalcok
06-03-2016, 19:11
Nasıl bi memleket olduk biz böyle... Cocugun sucu kadar aileninde sucu buyuk bence.

Öyle evlendim cocuk yapayım salayım al evladım bu para bu imkan bu vs deyip sal cayıra bişi olunca bagırırlar anıra anıra. Küçümsediğimden vs değilde keşke kondom kullanaydın be adam diyesim geldi.

İnşallah kısa zamanda yasal süreciniz güzel sonuclanırda en azından bazıları icinde ders olur dicem ama bizim bu insanlık ile nerdeeeeeee..

inş. diyeceğim bende ama nerdee gerçekten. yasal süreci sonucunu bekliyorum.