Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç üstünden jant lastiğimiz çalındı.
Eyüp Özkan
04-03-2016, 11:31
Uzun bi aradan sonra herkese tekrardan merhabalar hayırlı cumalar. Konunun yeri burası değil bunun farkındayım. Kendimi tanıtma fırsatım da pek olmadı. Ben Eyup Ozkan eskilerden kalma 34HAZ76 nin sahibiyim. İllaki tanıyanınız vardır su anki aracım Toyota Corolla touring wagon müsait bir zamanda kendimi tanıtıp onun da konusunu açacağım sizlere.
Şimdi konumuza gelelim. Dün gece İstanbul Gaziosmanpaşa karayolları mahallesinde oturmakta olan Emre Erçetin'e ait 34ZA4630 plakalı aracın üzerinde bulunan 18 inç 4x100 orjinal MAM marka MT1 model jantlarimiz çalınmıştır. Jantlar nadir bulunan bir modeldir. Lastikcilerde, sağ solda bir aracın üzerinde görenlerin duyanların acilen bana ulaşmasını rica ediyorum.
05318306753
http://i.hizliresim.com/d3Zqvp.jpg
Konu Dragger Yavuz abiden izinlidir.
Nightfish
04-03-2016, 11:33
Fotoğraf linkinde sorun olmuş, ben ekleyim.
http://i.hizliresim.com/d3Zqvp.jpg
Teşekkürler kardeşim link için.
Evet arkadaşlar Techturkey üyeleri olarak her tür dolandırıcıyı, yolda sıkıştıranı, çarpıp kaçanı vs kısa sürede buluyoruz. Şu konuya da bi el atalım da şu şerefsizleri bulalim.
Draniela
04-03-2016, 12:16
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede bulunur
LnchCntrl
04-03-2016, 12:19
dün facede gördüm çalındığını sinirlenmemek elde değil, inşallah bulunur cezalarını çekerler diyecemde ne cezası var bu işin cidden soruyorum ?
İzzet Göçmen
04-03-2016, 12:34
Oem jant almaya korkar olduk ne hale geldik yahu cok gecmiş olsun az önce facede gördüm
Eyüp Özkan
04-03-2016, 12:48
Allah razı olsun bekliyoruz bakalım.
Bilmeyen bir jantçıya yok paraya satılmadığı sürece Tr sınırları içinde bulunması zor değil. Herkes profilinde paylaşırsa daha çok kişiye ulaşabiliriz.
AliGizda
04-03-2016, 12:56
Yakında kıçımızdaki dona göz dikecek bu haysiyet yoksunu insanlar. Allah beterinden saklasın. Umarım tez zamanda belasız bir şekilde bulunur. Aracın bulunduğu noktada kamera vs yokmuydu? Aklıma kazıdım jantları, ilk gördüğüm yerde haber vereceğim.
Birkan61
04-03-2016, 12:57
Avrupa yakasinda gunde 90km yapiyorum, gozlerim araclarin tekerinde olacak.
Umarim en kisa zamanda buluruz
individual
04-03-2016, 13:05
geçmiş olsun.çıkma jant satan yerlere bakmak lazım.
zamanında duymuştum abi şöyle bir jant arıyoruz varmı yok ama buluruz deniyordu.
geçmiş olsun tekrardan.
geçmiş olsun aynı janttan cok zor bulmuştum zamanında partnerimde takılıydı çok özel bi jant.. aksaray tarafında olacağını zannetmiyorum ama internette vs denk gelirse haber veririm. en ksıa sürede bulursunuz inşallah.
Soyu bozuk at hırsızları! Düşük bir ihtimal ama imkansız değil İzmit'te bende bakınacağım yolda araçlara.
Trance-R
04-03-2016, 13:48
geçmiş olsun, üzücü bir olay.
madem ki bu jant çalındı, bizde bu jantı JANT satan kişilerden talep ederek ilgili sahışları bulabiliriz diyerek bir an düşündüm. gerçi, hırsızları bulamayız ama malımızı buluruz hiç değilse.
***** sitedeki ve diğersitedeki tüm ilanları da, lütfen kontrol edelim.
Çok geçmiş olsun. Gözlerimiz otomobillerin jantlarında...
Eyüp Özkan
04-03-2016, 14:45
Sağolun varolun. İsin enterasan yanı aynı yerde bulunan iki aracında Jant lastiği çalındı. İki araçta tas üstünde duruyordu. Gerçekten sinir bozucu berbat bir durum.
Kilitli Bijon ve araca konan her parçayı kaskoya işletmek şart...
Kilitli Bijon ve araca konan her parçayı kaskoya işletmek şart...
Kesinlikle, kilitli bijonda da şu sorun var, bir aracımın bijonunun bozmuşlar alırken dikkat etmedim.
Lastik değişiminde gittiğim lastikçi de olmasa aynı anahtar kaldık yolda.
Konu sahibi arkadaşa çok geçmiş olsun, umarım bulunur.
Sökerken kimse görmemiş mi ?
Ne cesaret arkadaş ben birinin arabasının önünde 3 dk fazla dursam rahatsız oluyorum, adam jant lastik söküyor.
Eyüp Özkan
04-03-2016, 16:16
Evleri kuytuda kaldığı icin kimse göremiyor içeriyi. Facebook'ta deli gibi paylaşım oldu insaallah bulunur.
gemsazr9
04-03-2016, 16:44
geçmiş olsun bir arabanın üzerinde bulunsa bile alması çok zor olabilir . polisleri savcıyı ikna etmek .
Eyüp Özkan
04-03-2016, 16:58
Evet ciddi anlamda sorun ama söylede birşey var Facebook'ta yaklaşık 400 kişi paylaşmıştır. Adamin aldığı tarih sorgulanır sosyal ağların saatleri paylaşımları kontrol edilir gerçek ortaya çıkar. Ki 16 17 4x100 olarak yok diye biliyoruz. 18 inç olarak 4x100 var. Bakalım beklemedeyiz.
Sti_Ozan
04-03-2016, 18:17
Geçmiş olsun,pendik civarı görürsem eğer haber veririm
alperaslann
04-03-2016, 20:06
Geçmiş olsun en kısa zamanda bulursunuz inşallah
tlgylmz106
04-03-2016, 21:47
Insanlar ne arsız, yüzsüz bir hale geldi anlamak çok zor. Geçmiş olsun umarım tez zamanda bulunur.
Bursada bi ara onlarca aracın jantını bu şekilde çaldılar.. Sonunda çete yakalandı..
O civarlarda gözünüzü dort açın bu ara..Nerdeyse hergün aynı şeyi yapmışlardı aynı semt civarında
ModulaRKinG
04-03-2016, 22:21
Çok Büyük Geçmiş Olsun , Valla Bu Millet Nereye Gidiyor Böyle Sonumuz Hayrolsun Diyorum Sadece . . .
immortalboss
04-03-2016, 23:31
Çok geçmiş olsun.Sanırım bir kaç kişi geliyor.Nadir bulunan jant ise göze çarpacaktır.Hırsızlar da çalışıp geliyor resmen.Hangi jant pahalı hangisi ucuz diye.
LnchCntrl
04-03-2016, 23:32
aynen adamlar bildiğin bi dönem estriyolar kayboluyorlar, bi arada parça parça çalıyorlardı, kapı felan,
gelişme var mı bu arada ?
emrullahkrtpe
05-03-2016, 01:08
Çok geçmiş olsun. Arabanın üstünden çalmak nasıl bi cesarettir arkadaş ya. Umarım bulunur kısa zamanda
Geçmiş olsun Avrupa yakasındayım gözümüz 4 açık
Eyüp Özkan
05-03-2016, 07:29
Gazi mahallesi dün gece talan edildi isimleri gelen bi kaç kişi vardı onlarla görüşüldü ama maalesef halen bulamadık. Gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri.
çok geçmiş olsun
haysiyetsiz ve şerefsiz bunu yapanlar...
Yesşılpınar GOP civarı dikkat edeceğim inşallah bulunur, geçmiş olsun
EmreAygun
05-03-2016, 09:07
Çok geçmiş olsun.. Soyu bozuk kansızları ibret-i alem için arabanın arkasına bağlayıp süründürerek gezdireceksin. Eğer İstanbul dışına çıkarırlarsa diye çevre illerde arkadaşlar varsa onlarda uyanık olsun.. tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun
Ancak bulsanız bile yapabilceğiniz pek birşey yok
Çünkü çoktan satılmıştır ve satan hırsız sim kartı kırmıştır artık ulaşılamaz
Elinizde fatura yoksa geride alamazsınız
Eyüp Özkan
06-03-2016, 02:01
gebzede birinde deniyor bir kaç kişiyi aramış elimde mam mt1 18 inç syron lastikli 4x100 jant var dıye aradık numara ılk etapta caldı sonrasında servıs dısı oldu bekliyoruz.
free-hifi
06-03-2016, 09:37
Yakında buluşma sezonu açılıyor elbet ortaya cikacak
Birkan61
06-03-2016, 09:42
gebzede birinde deniyor bir kaç kişiyi aramış elimde mam mt1 18 inç syron lastikli 4x100 jant var dıye aradık numara ılk etapta caldı sonrasında servıs dısı oldu bekliyoruz.
Androidde falan truecaller tarzi numaradan isim bulan uygulamalar var, sansiniz varsa oradan bi isime ulasabilirseniz biraz daha rahat olur bulmaniz diye dusunuyorum sayet akliniza gelmediyse boyle bi durum..
aphelion
06-03-2016, 10:31
Yaklaşık 4 5 ay önce oem vti jantlarım çalındı polisin ilgilendiğini görmedim işin zor geçmiş olsun allah cezalarını verir inşallah bir tarafından çıksın.
Çiçek abbas a çevirmişler y.vsaklar.
Yatacak yerleri yok onun bunun evlatlarinin
Geçmiş olsun.
Eyüp Özkan
07-03-2016, 10:48
Jantlardan halen haber yok günceli
RedELite
07-03-2016, 13:48
Geciş olsun Artık eskisi gibi cumarteis akşamları G.O.P Tır garajında bulusmalar var Oraya gidip butun araçları tek tek incelemek lazım.
darkmoon
07-03-2016, 13:54
Çiçek abbas a çevirmişler y.vsaklar.
Adama geçmiş olsun kardeşim inşallah bulunur yazıcam şunu okudum gülme geldi tövbe tövbe :)
Eyüp Özkan
10-03-2016, 21:02
evet güzel haber geldi jantlarımız maalesef ki bonzai karsılıgında torbacılara satılmıs. bu aksam kendi jantlarımızı 800 tl ye geri aldık. iyi dilekleriniz için yardımlarınız için ilgilenen arkadaslara tesekkur ederız. şaka gibi torbacılardan jant aldık.
geçmiş olsun valla konuyu en baştan beri takip ediyodum insanın ağzı açık kalıyor hem çaldır sonra git kendi malını satın al. allahından bulsunlar
BuRaK_eFe
10-03-2016, 23:16
Vay arkadaş nasıl bir memleket ya adamlara gel jantcıda çalış desen maaşla çalışmaz ama gece karanlıgında elinde bijon anahtarı ile hırsızlık yapar....
Neyse bununla geçmiş olsun sizde şifreliyi kullanıp şifresini iyice saklayın kaybedince kötü tabiki ama böyle bi duruma düşmekten bin kat iyidir
evet güzel haber geldi jantlarımız maalesef ki bonzai karsılıgında torbacılara satılmıs. bu aksam kendi jantlarımızı 800 tl ye geri aldık. iyi dilekleriniz için yardımlarınız için ilgilenen arkadaslara tesekkur ederız. şaka gibi torbacılardan jant aldık.
Polise bahsettiniz mi jantlari bulduk torbacilardaymis gelin torbaciyi alin jantlarimizi da verin diye ? Soracaktim ama burasinin harikalar diyari olmadigini hatirladim.
LnchCntrl
10-03-2016, 23:38
Çok geçmiş olsun, korkutucu bi yerde yaşıyoruz..
Eyüp Özkan
11-03-2016, 10:50
Polise bahsettiniz mi jantlari bulduk torbacilardaymis gelin torbaciyi alin jantlarimizi da verin diye ? Soracaktim ama burasinin harikalar diyari olmadigini hatirladim.
Maalesef burası Türkiye o dediğiniz olmuyor :) hangi biriyle ugrasicaz bi dünya hırsızla muhattap olduk çok şükür aldık.
Eyüp Özkan
11-03-2016, 10:52
Yalnız adamlar bijonlar sokulurken ses yapmasın diye wd40 kullanmışlar. Jantlarin bijon delikleri hep wd40 olmuş baya usta olmuş bunlar.
kickbuttowski
11-03-2016, 11:19
Nasıl yani şimdi polisi arayıp hırsızı buldum gelin malımı elinden alın desem gelmeyecekler mi?
Jantı çalmamış olsa bile çalıntı mal satın almak da suç değil mi?
Geçmiş olsun bu arada.
Geçmiş olsun tekrardan kardeşim, biraz zarar edilse de bulunması çok iyi olmuş.
Konuyu kapatıyorum.