PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : trafikten çekme

lnd_samet
04-03-2016, 14:50
91 model bir araç aldım. aracı toplamak üzere aşağı yukarı 1.5 2 yıl işi var. zaten aracı kullanmıyorum kullanmayacagım. parça parça toplayıp daha sonra alınan parçalar monte edilecek vs vs.

noterden plaka değişikliği ile aldık.
normalde sigorta sonra emniyet filan işleri var ancak;
direk emniyete gidip aracı trafikten çekmek istesek ne cevap alırız?

daha önce plakalı aracımı borcunu ödeyip trafikten çektirdim fakat bu durumda değişiklik olacakmı?
bana 1 haftalık sigorta yaptırmazlar değilmi?

individual
04-03-2016, 14:52
91 model bir araç aldım. aracı toplamak üzere aşağı yukarı 1.5 2 yıl işi var. zaten aracı kullanmıyorum kullanmayacagım. parça parça toplayıp daha sonra alınan parçalar monte edilecek vs vs.

noterden plaka değişikliği ile aldık.
normalde sigorta sonra emniyet filan işleri var ancak;
direk emniyete gidip aracı trafikten çekmek istesek ne cevap alırız?

daha önce plakalı aracımı borcunu ödeyip trafikten çektirdim fakat bu durumda değişiklik olacakmı?
bana 1 haftalık sigorta yaptırmazlar değilmi?

Arabayı alırken keşke trafik'de çekme belgeli olarak alsaydınız.

Şimdi kısa sürelide sigorta isteyebilirler.

Kredi kartı ile sigorta yaptırın trafik'den çektirince sigortayı iptal ettirin en fazla 1 haftalık kayıp yaşarsınız.

dgoo
04-03-2016, 16:12
Araç baglanmadigi sürece trafik sigortasını şart kosmuyorlar. Geçen sene benzer mevzu yaşadım. Şubede 10 memur onuda farklı telden konuşuyordu.

turkerrr
04-03-2016, 16:44
Ben karavan yaptırırken muayene yüzünden geçici tescil belgesi ile trafikten çekmiştim. Zorluk çıkmamıştı. Trafik sigortası sormadılar.

Trafik sigortası isteseler bile iptal edip iade alınabilir, çok zarar olmaz.

lnd_samet
04-03-2016, 18:01
ya zararında değilim, sigorta yaptır. git sıraya gir bütün gün plaka ruhsat çıkart. ertesi gün git tekrardan plakaları çöpe attır trafikten çek. 2 günüm bitecek. vakit yok.
neyse p.tesi gidelim bi emniyete inşallah sıkıntı olmazda hemen hallederiz