Orijinalini görmek için tıklayınız : Seat bayii tanidik yardim
Selcuk_RoL
06-03-2016, 00:06
S.a arkadaslar 0 seat leon alicam kismetse fiyat konusunda yardimci olabilecek bayiide tanidigi olan varmi aramizda ?
optimus_prime
06-03-2016, 00:15
konuyu baltalamak gibi olmasın ama 2015 aralıkta 1.2 tsi dsg leonları 60binden veriyolardı
bayilerde o fiyatlardan varsa ben de takipteyim konuyu
kunteper
06-03-2016, 00:33
Isyerinden arkadas dizel manuel doluyu 65e aldi, dogus + yil sonu indirimiyle
Selcuk_RoL
06-03-2016, 00:38
Bana varsa indirim sagliyabilecek bi tanidik lazim arkadaslar
+1 banada lazım bende dizel leon almayı düşünüyorum
2 araç olursa daha uygun olur diye düşünüyorum paket önemli değil 4.aracım olacak
Sadece şehırdışına gidip gelirken binicem takipteyim
poseidon
06-03-2016, 23:03
1 tane daha dizel Leon ekleyelim. Yakın bir arkadaşım alacak. 3 araca güzel fiyat verirler.
Bir tanede ben alayim 4leriz. Okey atarız :D
İbiza bakiyorum bende.
ciddi ciddi alıcaz yokmu tanıdık günceliii :)
AliGizda
07-03-2016, 09:22
Benim Göztepe' deki Erya Otomotiv' de sigorta bölümüne bakan tanıdığım var. Satış danışmanlarına yönlendirip yardımcı olur sanırım.
individual
07-03-2016, 09:34
Avek Seat'dan birine yönlendirebilirim.
Ciddi bir indirim olacaksa eğer bende alabilirim. Aslında bi 15 kişi fln olabilsek filo olarak çok güzel fiyatlara alabiliriz ama tabiki filo almak için ne gibi şartlar gerekiyor şirket vs olması gerekiyor mu onu tam bilmiyorum.
individual
07-03-2016, 09:47
Çok giden modellerde arkadaşlar deli gibi bir indirim olmuyor bilginiz olsun.örnek olarak 73.500TL'lik arabayı size 72.500 falan yapıyorlar leon fr için diyorum ya biraz daha indirim yapın desenizde yapmıyorlar çünkü 5 dk sonra o araba gidiyor.
Dizel loen'larda çok indirim var benzinli leonFR'larda çok indirim yapmıyorlar zaten bayi'ye daha araç gelmeden satılıyor.Yok yok satıyorlar.
poseidon
07-03-2016, 09:58
Şunu da belirteyim 74,000 liste fiyatı olan arabaya çat diye 5,000 indirim yapıyor bayiler sonrası sizin yeteneğinize kalıyor.
Aslında anadolu bayilerinde fiyatlar daha da düşer gibime geliyor?
individual
07-03-2016, 10:01
Şunu da belirteyim 74,000 liste fiyatı olan arabaya çat diye 5,000 indirim yapıyor bayiler sonrası sizin yeteneğinize kalıyor.
Aslında anadolu bayilerinde fiyatlar daha da düşer gibime geliyor?
Seat leon FR'da 5.000TL iyi indirimmiş abi hangi bayi yapıyor.
Bizim forumda kaç tane sıfır araç aldılar en deli indirim 2.000TL LeonFR TSI için diyorum benzin değil.
i-vtec07
07-03-2016, 10:07
Gercekten güzel bi fiyat verirlerse fr alırım bende. +1
OrcunInce
07-03-2016, 10:11
Dizel mi benzinli mi hangi donanım olacak söylerseniz fiyat alırım doğuş maslak'tan..
Doğus oto esenyurtta satış temsilcisi arkadaşa yönlendirebilirim .
Bayiler arası fiyatlar 200-300 lira dışında aracın stok yaşı aynı ise farketmez. Onun için kombinasyonu istediğiniz gibi olan aracı almaya bakın.
En iyi fiyatlar İstanbul bayilerindedir. Anadolu bayisi tekel olduğu için bazen fiyatları arttırabiliyor.
Dizel leonda indirim var 5000 civarı fakat FR'lerde o kadar yok.
Pazarlık şansınız çok fazla olmaz danışman size dip fiyatı söylediyse istediğiniz kadar pazarlık yapın o diptir:)
Telefonda çat diye 5000 indirdi gidincede 2000 daha indiriyim mantığı düşünmeyin.
Aracın filo olabilmesi için 3 araç ve üzeri "aynı ruhsat sahipliği ve aynı anda alım" şartı vardır.
İlgilenen arkadaşlar PM atabilir yardımcı olurum.
poseidon
07-03-2016, 11:43
Dizel leonda indirim var 5000 civarı fakat FR'lerde o kadar yok.
Pazarlık şansınız çok fazla olmaz danışman size dip fiyatı söylediyse istediğiniz kadar pazarlık yapın o diptir:)
Telefonda çat diye 5000 indirdi gidincede 2000 daha indiriyim mantığı düşünmeyin.
Bahsettiğim indirim dizel 110 luk Leon içindi.
Ayrıca dediğiniz gibi telefonda değil yüz yüze aracın fiyat kısmına geçince klasik "bize ne olur?" sorusunun cevabında 4-5 bin indirim yapıyorlar.
Eğer bayide çalışıyorsanız alacak arkadaşı size yönlendireyim.
Bahsettiğim indirim dizel 110 luk Leon içindi.
Ayrıca dediğiniz gibi telefonda değil yüz yüze aracın fiyat kısmına geçince klasik "bize ne olur?" sorusunun cevabında 4-5 bin indirim yapıyorlar.
Eğer bayide çalışıyorsanız alacak arkadaşı size yönlendireyim.
Aynı indirimli fiyatı telefonda da söyleyen bayiler var onu demek istiyorum. Bayi müşteriyi kaçırmamak için zaten çoğu telefonda dibini söyler. :)
Pm atıyorum bana yönlendirebilirsiniz.
i-vtec07
07-03-2016, 12:07
Aynı indirimli fiyatı telefonda da söyleyen bayiler var onu demek istiyorum. Bayi müşteriyi kaçırmamak için zaten çoğu telefonda dibini söyler. :)
Pm atıyorum bana yönlendirebilirsiniz.
Abi rica etsem
Fr 125 lik ve Manuel Dizel led paket için fiyat alabilirmiyim? :)
Trance-R
07-03-2016, 12:10
indirim parametreleri değişik.
- araç 2 aydır stoktadır. Bayinin de stoğu şişmesin diyerek aracı indirimli satıyorlar.
- bayiye para lazımdır, indirimli satar.
- yıl sonudur, satar.
- kota tutturmak için, satar.
- rica minnet tanıdıktır, zarar çizer, satar.
- o ay, Doğuş'tan kampanya gelir, satar.
örn; Kasım ayında VW yetkili bayileri, %5 + %2 + % (-) 1 ... kampanya yapmıştı. O ay yine, kaba tabirle 8 bin TL indirimli Golf verdiğimiz olmuştu. ama, O aydı :) o kadar indirim varken, satış danışmanlarının kotası Golf için, 10 adet olmuştu mesela :)
" neden mi, GOLF stoğu marmara bölgesinde resmen şişmişti :) "
Direk, aaa indirim var yok bilmem ne diyerek insanlara bilgi verirken dikkatli olalım.
- 5bin TL'ler havada uçuştu ondan dedim.
Abi rica etsem
Fr 125 lik ve Manuel Dizel led paket için fiyat alabilirmiyim? :)
Pm attım detaylı olarak:)
Dizel mi benzinli mi hangi donanım olacak söylerseniz fiyat alırım doğuş maslak'tan..
dizel manuel , led ve cam tavan olması yeterli :) pmnizi bekliyorum haftasonu gidip alabilirim
Bugün konu açacaktım ancak bu konu başlığını görünce buraya yazayım dedim, :) arkadaşlar LEON 1.4 EcoTSI ACT 150 HP DSG S&S FR donanım için ne dersiniz? Sanırım bayide çalışan bir arkadaşımız var mümkünse bende bir fiyat alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler..
Mivec_4G63
07-03-2016, 15:20
Konu kirliliği olmaması açısından,
Audi A4 sedan 1.4 tfsi 150 hp, dsg, sunroof + bi xenon
Passat CC 1.4 tsi dsg Exclusive tungsten gri
Mercedes c180 amg dsg 1.6
1 hafta içerisinde araç alınacak nasipse. Fiyat verebilecek arkadaşlar var mıdır? Ötv muafiyetli fiyatları gerekiyor. Bunun haricinde yakın fiyatlı d segment 1.6 motor ve altı araçlarda olabilir.
Konu kirliliği olmaması adına +1
Eger hala sıfır olarak satışa sunuluyorsa
Leon SC dizel, otomatik, led paket + sunroof için fiyat verebilcek var mıdır?
individual
07-03-2016, 15:39
Konu kirliliği olmaması adına +1
Eger hala sıfır olarak satışa sunuluyorsa
Leon SC dizel, otomatik, led paket + sunroof için fiyat verebilcek var mıdır?
Sitesinde LeonSC olarak bir bölüm yok.
Özel sipariş ile gelen araçlar bölümünde'de yok.
2013'den beri leon SC TR'den çok tutulmadı megane coupe dizel kadar bile satılamadı.
Sitesinde LeonSC olarak bir bölüm yok.
Özel sipariş ile gelen araçlar bölümünde'de yok.
2013'den beri leon SC TR'den çok tutulmadı megane coupe dizel kadar bile satılamadı.
ilanlarda bikac tane gormustum 2015 model olarak, özel siparişle gelebilecegini düsündüm.
ayrıca ilandaki SC lerin sunroof olanlarında led yok, led olanlarında sunroof yok. cok enteresan gelmişti.
optimus_prime
07-03-2016, 15:51
beyler avekteydim az önce
17 jantlı leon tsi dsg 64bin manuel 56 bin
ben 1 yaşında ledli tdi dsg alacagım sanırım sıfırlar çok pahalı
individual
07-03-2016, 15:55
ilanlarda bikac tane gormustum 2015 model olarak, özel siparişle gelebilecegini düsündüm.
ayrıca ilandaki SC lerin sunroof olanlarında led yok, led olanlarında sunroof yok. cok enteresan gelmişti.
1.4 TSI 140 manuel SC'ler var cam tavan led'li ama dizellerde garip opsiyonla gelmiş.
Mesela ben alırken ibiza fr ön ledler opsiyondu sanki led'li gelse yok almam diyecez işte kendilerince strateji yapıyorlar.
Geçen sene leon sc 1.4 tsi 150 dsg act coupe'yi vw scirocco 160'lık ile aynı paraya satmaya çalışıyorlardı.
Gökhan Bilgin
07-03-2016, 15:58
Araç arayanlar bu arabayı düşünün derim 18 jant 6.5 ekran ve f1 kulakçık var görünüyor belki seat sound falanda vardır kaçırmayın mevcut piyasa şartlarında fiyatı çok iyi
http://dod.com.tr/arac-detay/SEAT/LEON/163401668
individual
07-03-2016, 16:01
aklımdaki temiz arabalardan 74 falan yazıyordu biraz yükseltmişler konuşup alınabilir hazır araba.
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-ayguv-den...leon-1.4-ecotsi-act-fr-150-hp...0-km...manuel-275710184/detay)
1.4 TSI 140 manuel SC'ler var cam tavan led'li ama dizellerde garip opsiyonla gelmiş.
Mesela ben alırken ibiza fr ön ledler opsiyondu sanki led'li gelse yok almam diyecez işte kendilerince strateji yapıyorlar.
Geçen sene leon sc 1.4 tsi 150 dsg act coupe'yi vw scirocco 160'lık ile aynı paraya satmaya çalışıyorlardı.
Evet 2013 model 140lık FR tek kapılarda manuel, camtavan+led paket olarak var. Fakat dizel tek kapılarda nedense hic denk gelmedim cam tavan + led olana.
Fiyat olarak suanda 4 kapılardan daha uygun sanırım SC'ler, 2.elde.
individual
07-03-2016, 16:06
Evet 2013 model 140lık FR tek kapılarda manuel, camtavan+led paket olarak var. Fakat dizel tek kapılarda nedense hic denk gelmedim cam tavan + led olana.
Fiyat olarak suanda 4 kapılardan daha uygun sanırım SC'ler, 2.elde.
Valla benim bu sene araç değiştirme pilanım yok.Olsaydı direk ikinci el leon SC alırdım.Leon 5 kapı ile aynı donanımda arabalar var 10.000TL daha ucuz.Şuan kimse çok fark etmedi ama ilerde değişcek fiyatları.
Sizde senede 20.000KM üstü yapmıyorsanız leon sc tsi çok mantıklı.
Valla benim bu sene araç değiştirme pilanım yok.Olsaydı direk ikinci el leon SC alırdım.Leon 5 kapı ile aynı donanımda arabalar var 10.000TL daha ucuz.Şuan kimse çok fark etmedi ama ilerde değişcek fiyatları.
Sizde senede 20.000KM üstü yapmıyorsanız leon sc tsi çok mantıklı.
işte neden uygun oldugunu anlamaya calısıyorum ben de. tipsiz desek degil, sıfır ucuz desek degil..
Gökhan Bilgin
07-03-2016, 16:13
işte neden uygun oldugunu anlamaya calısıyorum ben de. tipsiz desek degil, sıfır ucuz desek degil..
Daha arabayı almadan satmayı düşünen bir millet olduğumuzdan dolayı sc çok tercih edilmiyor ***** herkes tek kapı araba binemez çok kişi var çevremde tek kapı araba alabilecekken normal fr alan nedenini sorunca kim alıcak tek kapıyı dört kapı hemen satılır diyorlar bilginiz olsun başka bir sebebi yok. Üç aya satmıştı bir abi 20 binde boyasız led paket sc fr'ı hemde 50 bin liraya
Daha arabayı almadan satmayı düşünen bir millet olduğumuzdan dolayı sc çok tercih edilmiyor ***** herkes tek kapı araba binemez çok kişi var çevremde tek kapı araba alabilecekken normal fr alan nedenini sorunca kim alıcak tek kapıyı dört kapı hemen satılır diyorlar bilginiz olsun başka bir sebebi yok. Üç aya satmıştı bir abi 20 binde boyasız led paket sc fr'ı hemde 50 bin liraya
oh rahatladım simdi, defolu mal bakar gibi hissediyodum kendimi :o
individual
07-03-2016, 16:18
Çok basit SportCoupe Türkler çok sevmiyor :)
Ben zamanında ibiza fr aldıkdan sonra leon fr sc geleceğini öğrendim.yani yurt dışında satılacak ama kesin bize gelmez dedim geldi ibiza fr sc almış bulundum.
Şöyle düşün golf GTI golf R çoğunluğu 5kapılı.
Türkler hatchback 3 kapılı spor araba ve station wagon sevmiyor.
Hatta bu forumda konusu bile vardı :)
Gencecik 18-19-20 yaşında kardeşlerimiz gidip 5 kapılısını alıyor.Sebep kafada arabacılık var.Arabayı alırken daha kaça satarım diye yola çıkılıyor.Zevk haz unutuluyor.
Al sattan kar etmek isteniyorsa albeya sümbül alıcaksın.
Mesela bu araba 5 kapılı bildiğin aile spec
http://i.hizliresim.com/NArP5N.jpg (http://hizliresim.com/NArP5N)
Ama ben olsam leon SC alırım
http://i.hizliresim.com/z5rXgg.jpg (http://hizliresim.com/z5rXgg)
Ya zamanında scirocco keşke 5 kapılı üretilse deniyordu gülmüştüm :D
neyse sc piyasasını bulandırmayalım fazla :o
Selcuk_RoL
07-03-2016, 17:09
1.6 tdi dsg 2016 kirmizi cam tavan ic dis led paket 17" jant alkantra spor koltuk büyük ekran araci dip fiyat kaca aliriz peki, benim istedigim konuyu almak icin actigim arac bu
individual
07-03-2016, 17:15
1.6 tdi dsg 2016 kirmizi cam tavan ic dis led paket 17" jant alkantra spor koltuk büyük ekran araci dip fiyat kaca aliriz peki, benim istedigim konuyu almak icin actigim arac bu
Ben geçen sene kasım ayında aynı araba sadece koltuk yok liste fiyatı 79.900TL'di bana verdikleri rakam 73.500TL'di.
Yanlız sizin istediğiniz özellik'de araç yoksa yeni sipariş girecekler oda bu yukarda yazdığım kadar indirimli olmayabilir.
optimus_prime
07-03-2016, 17:35
sc nin tutulmamasının sebebi tek kapı olmasına rağmen 5 kapı olanından daha şık ve spor durmaması bana göre
kia ceed ile ceed gt arasında bariz fark var megane da keza aynı şekilde ama leon da tek kapının sportifliği yok gibi
Pm attim istediginiz arac ile alakali
1.2 tsi dsg ibiza satıştan kalktımı acaba
1.2 tsi dsg artik gelmiyor. Onun yerine 1.0 ecotsi 110hpler geliyor otomatik olarak. 1.2 ler 90hp olarak manuel vites secenegi ile geliyor.
1.2 tsi dsg artik gelmiyor. Onun yerine 1.0 ecotsi 110hpler geliyor otomatik olarak. 1.2 ler 90hp olarak manuel vites secenegi ile geliyor.
bayilerin stoklarında varmıdır sizce
bayilerin stoklarında varmıdır sizce
Yoktur 2015 temmuz gibi araclarin tamami satilmisti 1.2 dsglerde.
Yoktur 2015 temmuz gibi araclarin tamami satilmisti 1.2 dsglerde.
teşekkür ederim cevaplarınız için
Merhabalar seat bayisinde tanıdığı olan varmı bir ablamıza ibiza style + cam tavan arıyoruz.