Orijinalini görmek için tıklayınız : Otogar yolundaki tümsek
alihan11
06-03-2016, 10:15
Dün aksam donerken fark ettim bildigin otogar baglanti yoluna 2 tane buyuk ve sanirim 4 tane kucuk olmak uzere 6 tane saçma sapan tümsek konmus hani bi ara sahil yoluna koyduklarindan hizlida gidiyodum kucuklerden 120 ile fln geçtim buyuklerde durdum onu gorunce tabi ama bunu yapan zihniyeti anlamak mümkün degil gorun hafta ici ne bicim tikanir smdi o yol
NakkaSss
06-03-2016, 10:24
İşten eve dönüş güzergahım ve bu tümsekler yüzünden fena trafik oluyor.. lanet olsun 1 haftadır o yoldan gitmiyorum.
LnchCntrl
06-03-2016, 10:25
Yapılması gereken nedir ? Yani bu durumu nereye bildirebiliriz, şikayet amaçlı ?
Köprüde Bakım Var O Yüzden Koymuşlar Geçici Yani O Tümsekler.
Mecidiyeköy'deki çalışma sırasında da koymuşlardı aynı şekilde, geçici yani tamamen.
ahmet3425
06-03-2016, 12:35
Dikilitas barbaros yokusundan 1. Kopruye baglanti yolunda da vardi ayni olay kopruye bakim yapiliyor gece gec saatlerde
Simdide oraya koymuslar ikitelli sanayiye gidip gelirken baya eziyet oluyor ama kaldirirlar 1-2 haftaya
mehmetRS
06-03-2016, 12:41
tamda viyadüğün üzerinde o tümsekler, ilk kez geçerken az kalsın kaza oluyordu, birde insan gibi tümsekte koymamışlar, o renkli olanlar resmen bahçe duvarı, oldukca yavaşlamak gerekiyor, arkanızdaki dalgın bir şoför ise vay haline..
cRc Ramo
06-03-2016, 13:32
Bende aynı güzerhı kullanıyorum her gece, gerçekten anlamak mümkün değil söve söve geçiyorum:ofk: hani öyle belli belirgin uyarıda yapılmamış tümseğin yanında bir tabela var kasis var diye sadece.
son 3 gündür bayrampaşa dan kaçıyorum inanılmaz yavaşlatıyor trafiği.