Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğan Slx vs Fiat Bravo 2.0 HGT

ottoman32
06-03-2016, 17:32
iyi akşamlar... önümüzdeki hafta içinde palio van aracımın satışını gerçekleştirmiş olacağım aklımda slx yada bravo var tabi başka önerilerede açığım elimde 17.000 lira civarında para olacak.
yakıttan yana bir sıkıntım yok aşırı gezen bir insan değilim ve aracımda kesinlikle lpg istemiyorum benzinli binmeye razıyım illa da benzinli olacak diye bir kaide yok tabi dizel de olabilir sadece biraz güçlü birşeyler istiyorum.
iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum..

kickbuttowski
06-03-2016, 18:40
Sahibindende bir tane sedicivvole var. Bundan 6-7 sene önce Nazilli'deydi o araba ve çok temizdi. Şimdi el değiştirmiş yine satılık. Zamanında hastasıydım ama şimdi biraz yormuş galiba yeni sahibi. 11 bin istiyorlar bir bakın isterseniz.

ottoman32
06-03-2016, 19:28
link atar misiniz

kickbuttowski
06-03-2016, 19:56
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-1994-fiat-tipo-italyan-2.0-ie-16v-150hp-sedicivalvole-3k-242878864/detay)

İbrahim33
06-03-2016, 19:57
19 lira ver 2008 model 206 vereyim sana , hemde dizel 3-4 parça boyalı. gidipte gömülme o paraları bravoya doğana.

Satanael
06-03-2016, 20:21
doğan slx ile bravo hgt karsılastırması ne bileyim ikiside birbirinden cok alakasız araclar..Elma armut dicem o bile değil birisi bizim memleket portakalı ötekisi tropikal ananas gibi :D tamamen alakasızlar yani...

Temizi olursa hgt ezer yani özellik donanım gidiş olarak cok güzel araçlardı zamanında. ama dediğim gibi zamanında temizini bulmak lazım bursada zamanında aracımdaki sacma bi arıza icin dolanırken hgt ci bi arkadasla tanışmıştım okadar dertliydiki :D ama temizi denk geldimi tadından yenmez abi bizim sansımızda bu demişti.

Slx dedigimizde belli bi arac masraf cıkarsa bile ne cıkaracak dediğimiz cinsten klasik tek egzantirik 8v arkadan itişli donanım olarak hid. direksiyon elektrikli ön camlar yeter zaten :D bakkalda bile parcası var cogu tamirci derdinden anlar... elektronik bi arac degil kara düzen... ekonomik yanıda bu.

Amac ekonomik yondense her türlü slx derim dert acsada kolay cözülür. LPG takarsın cisir cisir binersin.

Performans arıyorsan hgt 5 silindir 2000cc her türlü ezer gecer.temiz değilsede en azından fiat motorlarından az cok biliyom adam edicem diye baya bi para harcarsın ama giderde...eğer kullandıgın palio van dizelse onun gibi olmasını bekleme multijet cok arıza cıkarmayan yag su bak gitsin dedigin cinsten bi motor ama hgt öyle değil sorun cıkardımı herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor yani.. (yinede hgt motor kullanmadım kendim sadece kullanıcılardan edindigim seyler bunlar onuda belirteyim.)

hani 17000 liralara ne bileyim

bi 2000 model clio 1.6lardan olabilir heleki rxt varmıdır o paraya bilmem ama güzel araclardır.

temiz palio 1.6hl bulursan oda olabilir. iyi baktır alırken kronik kelebek sorunu vardır(o yıllardaki b segmenti aracların hepsinde var bu kelebek sorunu clio,palio,polo hepsi aynı yani.) palio 1.6 16 v hgt gibi olmasada slx in icinden gecer yani :D Çok nokta enjeksiyon cift egzantirik doch motor var üstünde 103 hp.yakıt muazzam ama :D bastınmı yakmam demez yani.

palio 1.2 go lar var bak 2002-2004 model falan olması lazım 75 hp tork fazla onlarda benzinde kullansanda cok yakmaz onlar :D 1.4 lerden güzel gider..Kullanan bi abimiz vardı 1.6yı zorlar diyordu ama hic kullanmadım denk gelmedimde ama slx ten iyi gider orası gene bi gercek :D

illa gitsin dersen sonra 1998 mazda 1.8 familia lar var temizi alınır evladiyeliktir. giderli temiz donanımlı araclardır. zaten bizim memleket arabadan anlasaydı bunları baş tacı ederdi ya neyse... 1.5 leride gider yani slxten daha iyidir en azından :D ne bileyim 1.8 benzinli mazda 1.6 slxten daha az yakarki gidişinden bahsetmiyorumda..

tek kapı o paralara varmı bilmiyorum ama 1.6 cliolar var 110 lukları megane motorlu iyi gider ayrıca 16v oldugundan onlarda yakıtta iyidir.klasik fransız işte yakıt iyi bunlarda..mercek far abs klima airbag donanım güzeldir..

Aklıma gelenler bunlar mesela...

Ben olaydım hep icimde kalan su mazdaya bi bakardım 1.8 famila sedan 4 kapı ama güzel araclardır.

tek kapı sorunu yoksa 1.6 tek kapı clio sportlarda güzeldir.km comolokko onlarda biraz ama temizi olursa hem gideri saglam hem donanımlı hemde yakıtı üzmez...

darkmoon
06-03-2016, 20:34
kıyaslama çok garip doğan ile bravo.. renautl 12 ile megane rs kıyaslamak gibi..

Tabiki bulunursa bravo hgt .. imkan varsa ben fiat coupe derim tertemiz bulabilirsen lpg de takmıycakmışsın madem.

ottoman32
06-03-2016, 20:54
bravoyu ortaya koymamdakı amac 17 ye alınabılecek sorunsuz bır araç degıl ama hgt motorun sesine aşık durumdayım temizine baktım soyle adam 20 den acıyor kapıyı :) fiat coupe da ona keza temiz pek kalmadı sanırım... slx dememdekş amacta dediğiniz gibi parçaları bakkalda bile mevcut :) soyle 10 a falan bi slx alsam bi mpi bi headers yeter gibi geliyor bana

Satanael
06-03-2016, 21:16
sen bi mazda 1.8 bul temizinden ne hgt nede tofaşa okadar emek harcamaya gerek kalacak göreceksin...

Vaktin varsa youtubeda bi bak 1.8 323 familia videolarına..

darkmoon
06-03-2016, 21:17
yalnız bravonun işçiliği malzeme kalitesi ve aerodinamik yapısı yol tutuşu doğan ile mukayese bile kabul etmez..
fiat coupeyi katmıyorum bile..

ottoman32
06-03-2016, 21:33
orası öyle abi benım ona birşey dediğim yok temiz coupe dedin mi adam 25 30 yazıyor :) bravo güzel seviyorum zaten dediğim gibi sesine aşık durumdayım ama incir ağacı diker diye korkuyorum 323 bakayım şimdi..

300E
06-03-2016, 22:12
Marea HLX + LPG Bence.