PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Formula1 2016 Sezonu Öncesi Yorumlar...

ghibli06
07-03-2016, 08:14
Şurada yeni sezona 2 hafta kaldı, sezon öncesi antrenmanları ve araçları takip etmeye çalıştım, Mercedes hala en hızlı ama Ferrari ve de Williams'ın arayı kapatmaya başladığı görülüyor... ben şahsen sezon öncesi antrenmanlarda takımların cebinde fazladan bir kaç salise olduğunu düşünürüm, Ferrari'nin aslında daha hızlı olduğu da iddialar arasında... Toro Rosso'dan ve de pilotlarından da umutluyum bu sene, ya çok iyi bir takım olacaklar ya da en az 1 pilotları artık büyük takıma geçecek kıvama gelecek...

had bakalım tahminleri alalım, Ferrarici olmama rağmen Mercedes'i bu sene de yenmek zor diyorum...

Day Walker
07-03-2016, 08:24
Ben bi kaç test sürüşünü izledim ama motor sesleri hala çok garip geliyo.

Ferrari bence son değişiklerden dolayı biraz soğudu bu organizasyona.

Kendi ürettiği teknolojiye göre ters bir durum sonuçta ama markanın imajından dolayı bence hala yarışıyorlar.

shkodra
07-03-2016, 09:52
Hayaller ferrari, Gercekler mercedes.

Canselmo
07-03-2016, 10:30
Motor sesleri gecen seneye göre daha fazla , oda galiba wastgate in yer değişikliği yüzünden oldu.

Ferrari bu sene can yakıcak inanıyorum ama sampiyon olabılırler mı onu ne bız nedenferrari calışanlarımtahmin edemez

997TT
07-03-2016, 10:42
Bu sene testler cok farklilasti,ozellikle
Orta butceli takimlarda. F1 news'u takip edin,ciddi bilgilendirici haberler var.
Yayin konusunda bilgisi olan var mi? Digiturk ile gorusen mesela...

bason
07-03-2016, 11:02
Testleri heyecanla takip ediyorum... Ferrari ve Mercedes çok faarklı programlar denediler. Mercedes yarış ayarlarına odaklandı bol bol hatta ultrasoftları kullanmadı sanırım. Redbul o motora rağmen iyi iş çıkartıyor. Williams bence çookta iyi durumda değil, hala mercedes motorunun avantasını yiyiyor. Toro rosso lar ise yarışları daha da heyecanlı kılacaktır diye umud ediyorum. Daha güçlü bir motorları var artık. Mclaren-Honda bakalım ne yapacak çok merak ediyorum. bu sene parlayacağını düşünüyordum takımın ama verdiği sinyaller bu yönde değil. Renault geri döndü çok sevinçliyim ve tuttuğum takım olacak bu sene ve devamında. İlk 2 sene zaman zaman puan barajını geçebilirler ancak 2019 gibi artık podyum için, kazanmak için yarışabileceklerini düşünüyorum. Enstone her zaman bunu başarmıştır... Mclaren ve renault un bu yarışa ortak olması mutlaka seyirciyide, formula 1 i de geliştirecektir.

NakkaSss
07-03-2016, 11:40
Yayın hakları daha belli değil. Bekliyoruz. Bu arada araçtaki farklılılar bakalım nasıl yansıyacak..

Y.Emre
13-03-2016, 11:48
Ferro mercedes farkı beklenenden çok daha az bence. 0.1 falan olacak. Williams force india da hızlı göründü testlerde. Mclaren hız sakladı bana göre. F1technical da ilk testler ikinci testler ve Melbourne'de farklı farklı motorlar kullanılacağı söylemiyordu. Testlerde kullanılan motorlarin detuned olduğu vs dedikoduları vardi.

Şampiyon Mercedes 2 ferrari olacaktir ama 3.den itibaren herşey olabilir bence. Yarışlarda 5.ve 12 13. Arasinda büyük bir fark olacağını sanmiyorum. Orta bölüm oldukça heyecanlı olacak yani.

En kötü 3 4 yarış içinde mclaren in 5. 6.lik kovalayacagini düşünüyorum

Eriador
13-03-2016, 16:21
Mercedes ve Ferrari nin durmu bellide ben en cok Force India yi merak ediyorum.Malya gercekten saygi duydugum bir adam Minardi yi aldi nereye getirdi.Umarim bu sene 3. luk icin kapisirlar.McLaren artik Williams gibi oldu ana teknik adamlar gidince siradan bir takima donduler onumuzdeki 2-3 sene icinde bir basari gelmezse ellerinde sampiyon surucude kalmiyacak iyice gerileyecekler.Ilk yrista cogu zaman suprizler olmustur ama Mercedes tas gibi saglam duruyor testlerde bunu gosterdiler zaten bakalim Ferrari ne kadar yaklasabilecek ? bence gecen seneden pek bir fark olmiyacak.

yiGT
13-03-2016, 16:42
Bende Mclaren" ın tüm kozlarını göstermediği kanaatindeyim. Ancak Mercedes 2016 sezonunda da kesinlikle podyumda.

initial-D
14-03-2016, 11:02
hamilton akar :)

ufuksaracci
14-03-2016, 11:48
McLaren yorumu yapan arkadaşların duruma duygusal yaklaştıklarını düşünüyorum . Geçtiğimiz seneden çok farklı olacaklarını düşünmüyorum .

ercan26esk
14-03-2016, 16:47
yayın hakları adam gibi biri alsa da herkes izlese bir F1 zevkimiz vardı senelerdir onunda içine ettiler ...

bason
14-03-2016, 16:55
McLaren yorumu yapan arkadaşların duruma duygusal yaklaştıklarını düşünüyorum . Geçtiğimiz seneden çok farklı olacaklarını düşünmüyorum .

Size katılıyorum, Mclaren elbette daha iyi olacaktır ancak Williams, Force india, Toro Roso, Red bul... Bunlar orta gurubun takımları ve eskisi gibi de değil durum hepside ciddi iyi takım oldular oldukça yakınlar birbirlerine... Bence de geçen seneden çok farklı olmayacak en azından ilk 5-6 yarış.

ufuksaracci
14-03-2016, 17:20
Eskiden sıkı McLaren takipçisiydim . Benim açımdan McLaren 2010 sezonu bitti. O sezon resmen elleriyle Vet'e şampiyonluğu armağan etti. Ardından Honda ile anlaşması bence başlı başına bir hataydı. Nedense bir çok izleyici biranda Senna zamanı geri gelecekmiş sevindi.

Şahsi fikrim 3 sezondan önce Mclaren başarısı çok zor( tabi ki radikal bir kural değişikliği olmazsa)

Y.Emre
15-03-2016, 12:20
Mclaren bu sezon anca orta grubun önünde olabilir, daha ötesini bende beklemiyorum.

f1technical'da çıkan haberlere göre yorum yapıyorum ben açıkçası, orda söylenenler şu tarihe kadar tuttu bakalım ilk gp de ne olacak

997TT
15-03-2016, 17:13
Yayın hakları HALA bellı degıl anasını satayım...

ufuksaracci
15-03-2016, 17:15
Yayın hakları HALA bellı degıl anasını satayım...

Sırf F1 için zamanında DSmart almıştım . 4 ya da 3 yıl gayet güzel yayın yapıyorlar ne zaman sözleşmesi bitti rezil oldu F1 yayını. Resmen üvey evlat.

997TT
15-03-2016, 17:30
Bende dıgıturk lıg2 ve lıg3 almıstım malesef....

levent
15-03-2016, 18:03
RTL veriyor yine neyse ki, netten online izleyeceklere duyurulur.

Ctsi programı

06:00
Formel 1: Freies Training
Sport (allg.)

06:45
Formel 1: Qualifying
Sport (allg.)

(mehr dazu bei www.rtl.de)

Pazar programı

06:00
Formel 1: Das Rennen
Sport (allg.)
07:45
Formel 1: Siegerehrung und Highlights
Sport (allg.)
08:15
Formel 1: Countdown
Sport (allg.)
08:30
Formel 1: Das Rennen
Sport (allg.)

(mehr dazu bei www.rtl.de)

Tabi yerel saat farkını es geçmeyin +1 saat ekleyin .

997TT
15-03-2016, 20:51
Bu web adresınden kesıntısız ızlıyebılırmıyız pekı?

Eriador
15-03-2016, 21:29
Bu web adresınden kesıntısız ızlıyebılırmıyız pekı?

http://canlitv.mobi/idman-tv

Idman TV guzel yayin yapiyor , reklam az ve azeri turkce olmasida hos oluyor :)

Y.Emre
16-03-2016, 08:59
turkiyef1 de canlı yayında türkçe anlatım yapacaklarını söylediler, ne kadar başarılı olur orası ayrı ama seçenekler arasında

997TT
16-03-2016, 09:06
İnsallah donmadan izleriz. TV de farkli oluyor,laptopdan tv ye aktariyorlar ama ben nasil yaparim cozemedim.
Digi alsada,beni kurtarsa. Serhan'da anlatsa...

Y.Emre
16-03-2016, 10:44
Hdmi girişi var abi laptopta, tvde de var. Hdmi kablosunun bir ucunu bilgisayara bir ucunu tv takacaksın, tvden'de giriş kaynağını hdmi olarak seçeceksin işlem tamam. Zaten digiturk için vs de aynısını yapıyorsun.

barisy
16-03-2016, 10:54
İnsallah donmadan izleriz. TV de farkli oluyor,laptopdan tv ye aktariyorlar ama ben nasil yaparim cozemedim.
Digi alsada,beni kurtarsa. Serhan'da anlatsa...

Apple tv alın. En kolay ve zahmetsizce çözüm

997TT
16-03-2016, 11:08
Apple tv nasil aliniyor? Faydasi neolur?
Hdmi kablosu kolay cozummus,aksam deniyecegim kesin.
Tesekkur ederim bilgi icin...