Orijinalini görmek için tıklayınız : E-Ticaret internet projeme yatırımcı arıyorum
Merhaba arkadaşlar e-ticaret projeme yatırımcı arıyorum bilgi için mesaj atabilirsiniz.
Bu arada çok pardon az önce yanlış kategoriye açtım konuyu :)
metin_1989
07-03-2016, 17:36
bıraz daha acarsanız konuyu?
Thracian
07-03-2016, 19:34
Konuyu biraz daha açın. Ve vereceginiz garantiden bahseden. Tahmini gelirlerden bahsedin.
Merhaba arkadaşlar e-ticaret projeme yatırımcı arıyorum bilgi için mesaj atabilirsiniz.
Bu arada çok pardon az önce yanlış kategoriye açtım konuyu :)
bıraz daha acarsanız konuyu?
Konuyu biraz daha açın. Ve vereceginiz garantiden bahseden. Tahmini gelirlerden bahsedin.
Projem giyim/moda sektörü üzerine. Sadece 17-25 yaş aralığına özel bir site olacak. Ürünler ilk başta drip shipping yoluyla satılacak, ilerleyen zamanlarda çin vs. yurtdışından ürün getirtilip satılabilir. Hiç bir internet işinde garanti olmaz illaki risk olacak. Doğru adımlar atarsak zirveye ulaşırız. Projenin büyümesi için en önemli şey reklam. Reklam olursa proje ilerler ve ilerleyen zamanlarda şahane paralar kazandırır. Ürünlerin satış fiyatı 20-150 tl arasında değişecek. Gerçekten ciddi düşünen varsa daha fazla detay için proje dosyamı gönderebilirim.
:) MODAFABRİKA | ''Moda Sensin, Sen Modasın'' (http://www.modafabrika.com)
Benim projem hem kadın hem erkekler için olacak. :)
Ben köreltmek için koymadım yanlış anlama, biz de erkek hazırlığındayız şu an. Umarım sen de istediğini gerçekleştirir, başarılı olursun. 5 yıllık reklam ajansı deneyimim olmasına rağmen yıpratıyor insanı benden söylemesi
sen ne gözel malzemeler satıyon derili merili fantezi giyimde bulunuyor mu :hehe:
O zincir detaylı deri eteğe bakan sen miydin :D :D :D
adamın konusunu çöp etmeyelim de sen bana özel kreasyonunu Pm at bakim hahahaha :hehe:
model seçimleri dışında arayüz ve sayfa başarılı
model seçimleri dışında arayüz ve sayfa başarılı
Teşekkürler, yazılım hazır alındığı için tasarımı oturtmak biraz uğraştırdı. Model konusuna gelince de ikisi de tanıdığım. İlk başta yabancı(tanımadığım) model ile çalışmak istemedim çünkü fotoğraf çekimi, reklam görselleri tasarımı, reklam yönetimi, stok ve ürün takibi ve tedariği, paketlemesi, kargosu tüm işlerle ilk etapta hepsini tek başıma yapıyorumç. :)
Teşekkürler, yazılım hazır alındığı için tasarımı oturtmak biraz uğraştırdı. Model konusuna gelince de ikisi de tanıdığım. İlk başta yabancı(tanımadığım) model ile çalışmak istemedim çünkü fotoğraf çekimi, reklam görselleri tasarımı, reklam yönetimi, stok ve ürün takibi ve tedariği, paketlemesi, kargosu tüm işlerle ilk etapta hepsini tek başıma yapıyorumç. :)
app store için alışveriş uygulaması yapmanızıda öneririm bu arada telefondan girince gayet düzgün sayfanın görüntülenmesi ayrıca sayfa için youtube kanalı açmanızıda tavsiye ederim seo optimizasyonu açısından faydalı, tek başına yorucu süreçler başarılar dilerim.
Bu tarz işleri yapan çok fazla site var. Yatırımcı bulmak için senin farklı ne yapıcağını göstermen lazım. Tabiki riskleri olucak ama senin ortaya koyman gereken üstün olucak yanların olmalı
Öncelikle projeni tanıtsan daha iyi olur.
ilk mesajın "satılık mal var ama malın ne olduğu belli değil" tadında olmuş.
İnsanlar belirsizliğe yatırım yapmazlar.
Projenin amacı kıyafet satmak, hedef kitle 17-25 yaş aralığı.
Satılacak ürün kategorisi belli değil. Herhangi bir marka mı olacak yeni bir marka mı oluşturulacak belli değil.
Yatırımın toplam maliyeti ile ilgili bir fizibilite yapıldı mı ? Yapıldı ise neden paylaşmıyorsun.
Yatırımın tahmini geri dönüş süreci ? Bütçelemesi ? Kar beklentisi ?
Benzer yatırımlardan farkı ?
Dünya artık öyle bir hal aldı ki herkes bir ürünü 30 fakrlı siteden bakıp en uygun nerde ise (markası belli std ürün olarak düşün) oradan alıyor.
Çünkü insanlar kolay kazanmıyor ve eskiden olduğu gibi bilinçsiz değiller.
O yüzden naçizane ilk mesajını daha açıklayıcı olarak düzenler isen forumda fikrine sahip çıkıp destekleyecek insanlara ulaşabilirsin.
Yoksa şu hali ile çok başarılı olacağını sanmıyorum.
Thracian
11-03-2016, 13:30
Arkadasım stajyer diye bi film var izle. Robert De Niro ve Anne Hathaway Başrolde. Sana biraz fikir verir.
Hevesini kırmak gibi olmasın ama su mantıkla bulman ımkansız. Neden? Oncelıkle fıkrın degerı 1 dolardır derler. Anladıgım kadarıyla burda fıkrınfen bahsetmemenın sebebı duyan bırının kendısıde yapabılır. Pekı bız yaptıktan sonra neden baskası yapamasın? Normalde yaırımcılar fıkıre degıl , kurulmus ve ıvme yakalamıs erk3n asama sırketlere yatırım yaparlar. Fıkıre yatırım ıse o fıkrı sunan kısıden baska bu ısın altından kalkamayacak kısıler ıcın gecerlıdır (profesorun bır calısmasını hayata gecırmek vs.) Ya da bı sektorde cok uzman bır kısının bılgısınden faydalanmak ıcın ortak olunur. Mukemmel bır yazılımcı mısın? Gıyım moda uzetıne tanınmus bırımısın ? Neden ortak olsunlar?
Öncelikle projeni tanıtsan daha iyi olur.
ilk mesajın "satılık mal var ama malın ne olduğu belli değil" tadında olmuş.
İnsanlar belirsizliğe yatırım yapmazlar.
Projenin amacı kıyafet satmak, hedef kitle 17-25 yaş aralığı.
Satılacak ürün kategorisi belli değil. Herhangi bir marka mı olacak yeni bir marka mı oluşturulacak belli değil.
Yatırımın toplam maliyeti ile ilgili bir fizibilite yapıldı mı ? Yapıldı ise neden paylaşmıyorsun.
Yatırımın tahmini geri dönüş süreci ? Bütçelemesi ? Kar beklentisi ?
Benzer yatırımlardan farkı ?
Dünya artık öyle bir hal aldı ki herkes bir ürünü 30 fakrlı siteden bakıp en uygun nerde ise (markası belli std ürün olarak düşün) oradan alıyor.
Çünkü insanlar kolay kazanmıyor ve eskiden olduğu gibi bilinçsiz değiller.
O yüzden naçizane ilk mesajını daha açıklayıcı olarak düzenler isen forumda fikrine sahip çıkıp destekleyecek insanlara ulaşabilirsin.
Yoksa şu hali ile çok başarılı olacağını sanmıyorum.
Dediğin şey doğru fakat projemi burda daha detaylı şekilde açamam, açarsam bana ihtiyaç duyulmadan girişen olabilir. Niyeti ciddi olanlara projemin tanıtım dosyasını gönderebileceğimi belirttim.
Arkadasım stajyer diye bi film var izle. Robert De Niro ve Anne Hathaway Başrolde. Sana biraz fikir verir.
Teşekkür ederim izleyeceğim...
projenın uygulamaya gecılmesı ıcın nekadar yatırım gereklı ?
projenın uygulamaya gecılmesı ıcın nekadar yatırım gereklı ?
Başlangıç için 1000-2000 tl civarı. Biraz ilerledikten sonra kazancı daha fazla katlamak için biraz daha yatırım gerekli.
Başlangıç için 1000-2000 tl civarı. Biraz ilerledikten sonra kazancı daha fazla katlamak için biraz daha yatırım gerekli.
reklam giderleri dahil değil sanırım
Doğrudüzgün bir detayı olmayan bir projeye insanların nasıl ciddi yaklaşmasını bekliyorsunki?
Ciddi niyet olanlara tanıtabilirim demek garip olmuş.
Zaten maddi getirisi olan böyle şeyler için de yönetimden izin alman gerekir. Mesaj sayın da pek iç açıcı görünmüyor.