Orijinalini görmek için tıklayınız : Ev için internet önerisi = ?
Arkadaşlar merhaba
Evde TTNET in yalın internetini kullanıyorum. 2 laptop 3-4 tane telefon ile paylaşıyorum interneti.
Bu ay taahhüt bittiği için faturam 94 TL gelmiş.
Önerdiğiniz bir kampanya yada TTNET harici bir firma var mı ?
Bilgilerinizi rica ederim.
Superonline 25mbit fiber tavsiye ederim 59 tl.
Yeni üyelere 6 ay boyunca 50mbit veriyorlar 25 yerine.
Hatta Turkcell Platinum kullanıcısı isen x4 100mbit veriyor 6 ay 59 liraya.
fiberi varsa bulunduğunuz yerde superonline candır
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/214507-ttnet-sacmaligi-yardim.html
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/214534-internet-kampanya-oneri.html
İsterseniz bu konulara bir göz gezdirin.
Bulunduğunuz yerde uydunet(türksat) varsa uydunet, yoksa superonline.
https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,363,internet-sozunuze-indirim-kampanyasi-2016
Otto_Skorzeny
09-03-2016, 19:34
Superonline fiber değilse tam rezalet. Aklınızda bulunsun
Emre-Dylan
09-03-2016, 19:39
Herşeyden önce akksi yüksek bir paket bakın derim en az 100gb gibi hızı 16mbit olsa bile yeter
Superonline 25mbit fiber tavsiye ederim 59 tl.
Yeni üyelere 6 ay boyunca 50mbit veriyorlar 25 yerine.
Hatta Turkcell Platinum kullanıcısı isen x4 100mbit veriyor 6 ay 59 liraya.
Platinum üyesiyim,
TTNET de çok yavaş ve sürekli kopan bir bağlantı var.
Superonline da durum nasıl, servis ve müşteri hizmetlerinden memnunmusunuz ?
25mbit iken testlerde 27mbit falan alıyordum.
Şu an hızım Platinumdan dolayı 100mbit 92-93mbit alıyorum kablo üzerinden, wirelessta da cihaza göre değişiyor ama 50 altı görmedim farklı odalardan.
2 telefon, 2 ipad, laptop, xbox one, tv ve digitürk sürekli bağlı. Kopma falan olmuyor.
Geçen gün sırf anlık wireless hızım biraz düştü diye aradım, ücretsiz gelip modemi son çıkanla değiştirdiler.
Şöyle söyleyeyim hızım 25mbitken bile ben xboxta online oyun oynarken hanım ipadden 1080p film izleyebiliyor hiç takılma olmadan.
10 sene falan TTnet kullandım, bariz fark var verilen hizmet ve servis kalitesinde...TTnet devlet kurumu gibi, Superonline özel olduğunu hissettiriyor.
teşekkür ederim,
umarım bölgemde Superonline fiber altyapısı vardır.
Dragger reis benide ikna etti hazir anlasmam bitiyorken superonline fiber e gecis yapalim. Peder de platiumlu
Platinum kime aitse hat da onun adına olmalı ama böyle ince bir detayı var. Ona göre babaya alın interneti en iyisi.
Bu arada her konuda yazıyorum belki bıkkınlık geldi ama herkes bilgilensin mağdur olmasın diye yazıyorum. Süperonline diğer servis sağlayıcılara ait cayma bedelini de ödüyor.
TTnetten taahhüt varken de ayrılabilirsiniz. Misal 400 lira cayma bedeli ve modem parası çıkardılar. Bunu siz ödeyip kapatıyorsunuz. Süperonline'a geçerken bu belgeyi ibraz ediyorsunuz, süperonline 400 liranın kdv haric hali atıyorum 300 tl ise sizden 6 ay internet parası almıyor.
Mükemmel bir hizmet bence.
poseidon
10-03-2016, 08:01
Dün reklamlarda şöyle bir şey gördüm.
Taahhütsüz, 150gb akn 1000 dk telefon 60 TL
Kaç mbps olduğunu siteden bulamadım.
http://turk.net/
Yiğit G.
10-03-2016, 12:38
Bende fiber yok sokağımda.. ttnetin 8 mbit sınırsız adil kullanım kotasız paketini kullanıyorum istersen 1000 tb indir hızın düşmüyor.. 110 liramı ne veriyorum
ttnet den bıkmış biri olarak vodafone nete geçtim 16mb yalın internet 2 yıl taahhüt ilk yıl bedava.:cool:
Bölgemde Fiber hizmeti yokmuş Superonline ın.
TTNET e devam :(
Ali Özdoğan
10-03-2016, 14:53
ttnet adsl kullanıyordum sözleşme bitince vdsl e geçtim 35 mb 100 gb akk modem ile birlikte aylık 65 tl çok memnunum.Ama bölgemizde fiber olsaydı mutlaka fibere geçerdim.
Demek yavuz abi 100 mb internetin geçiciymiş :D
Bölgemde Fiber hizmeti yokmuş Superonline ın.
TTNET e devam :(
Benimde yok fakat apartmanda imza toplayip bu belge ile basvurunca fiber hizmeti getirdiklerini soyledi superonline daki hatun.
ttnet den bıkmış biri olarak vodafone nete geçtim 16mb yalın internet 2 yıl taahhüt ilk yıl bedava.:cool:
Ücret olarak nekadar ödüyorsunuz 1. Yıldan sonra ?
Yiğit G.
12-03-2016, 16:41
Benimde yok fakat apartmanda imza toplayip bu belge ile basvurunca fiber hizmeti getirdiklerini soyledi superonline daki hatun.
Fiber hizmeti getirmek için aylar süren yol kazı çalışmaları vs lazım... İmza topladık bizim apartmana geldi muhabbeti değilde , o bölgedeki sokaklardan çok talep varsa altyapı yapmak için değerlendirmeye alıyorlar.Yine aylar belki yıllar sürecek bir işlem.