Orijinalini görmek için tıklayınız : HTC Diamond
Arkadaslar HTC'nin touch diamond modelini almayı planlıyorum. Nedir ne değildir kullananınız varmı. Biçok forumu okudum güzel incelemelerde var ama kullanan bi tanıdıktan bilgide almak istedim. Rakipleri samsung omnia ve iphone. Omnianın tipi hosuma gitmiyor o yüzden pek içime sinmiyor ama bu diamond cok karizmatik duruyor yorumlar neler
http://mohitkingstyle.files.wordpress.com/2008/08/htc_diamond.jpg
Maxiboost
16-11-2008, 12:16
çok çakma duruo bence :D iphone gibisi yok :D
abi iphone da hiçbirşey yok. Notepadı açıp el yazısı yazamıyorsun. mms gönderemiyorsun. Bi müzik dinliyceksin 2 saat kendi programından atman lazım usb bellek gibi kullanamıyorsun. Adamlar özellik koymus ama kendi içinde calısıyor sadece dısarıyla tek bağlantın "ALO" dn ibaret :D
Bende var çok güzel cihaz.. Ayni zamanda arkadasimdaki Iphone ile karsilastiriyorum, uzaktan yakindan iphone HTC'nin rakibi degil..
Belki Samsung omnia olabilir fakat o da çok kaba..
Sadece bir telefon olarak kullanmayacaksan kesinlikle al, pi$man olmazsin.
Bende yeni telefon almayı dusunuyorum yenı basladım arastırmaya benım aklımda bıde samsung m8800 pixon var daha gelmemıs ama gelınce onu dusunuyorum bu aykı "log" da baya bı arastırmıslar dokunmatık ekranlı telefonları ıstersen oraya bır bak daha aydınlatıcı olur senın acından ;)
( bu arada fıkrımı soylemeyı unutmusum, bu htc lerın dıamond ve pro ları benımde hosuma gıdıyo sınavlar bı bıtsın gıdıp ıncelıcem belkı ama sık bı alet :) )
caylak bunun şarj süresi cok kısa diyorlar. Sen wireless kullanıormusun? Benim ewde ve işte wireless var sürekli açık tutarım heralde. Birde pili cıkardığımda mesela yedek pil alırsam sıfırlanan menülerde bişeler falan varmı? Ekran özelliği nasıl?
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=20198
benim ilanim vardi, eger htc almaya karar verirseniz lütfen ulaşın.
fiyattada güzel bir indirim yaparım. nakite sıkıştığım için satmayı düşünüyorum.
caylak bunun şarj süresi cok kısa diyorlar. Sen wireless kullanıormusun? Benim ewde ve işte wireless var sürekli açık tutarım heralde. Birde pili cıkardığımda mesela yedek pil alırsam sıfırlanan menülerde bişeler falan varmı? Ekran özelliği nasıl?
valla wireless kullanıyorum ama öyle saatlerce değil, çünkü dükkanimda 3 laptop var telle pek uğraşmıyorum :D
Sarji konuşma - mesajlasma ile bende 2, 2.5gün kadar gidiyordu. Sim kartı çıkartıp taktığımda bir sihirbaz açılıyor ayar için ama sıfırlanan bir menü yok. Ayarlarınız vs gene sabit kaliyor.
isabet olmus hiç görmemiştim bunu :) gittigidiyordan satmayı düşünürmüsün? ben antalyadayım hem taksitlede alabilirim ordan
Bugüne kadar çok dokunmatik telefon kullandım, Sony P800'ler p900lar dahil bir çok seri pda kullandım..
Dokunmatik ekran ve hatta kalemin yuvasi bile bugune kadar kullandigim butun cihazlardan çok farklı, çok güzel.
Telefonu kullanmaya başladığınız andan itibaren bir klass havası yakalıyorsunuz :D gelen mesajlar/mailleri kontrol etmek, okumak bile çok zevkli :)
Galeride dolaşırken resimler arasında geçişler çok hoş hem grafiksel olarak hemde görünüm olarak ben çok memnunum.
Bana göre gereksiz böyle bir telde gereksiz olsada, Kamerasi bile piyasadaki çoğu 3mp kamerali telefondan çok daha güzel.
Tekrar dedigim gibi, eğer bu seviyede win mobile - wireless ve cep telefonu üçlüsü aranıyorsa htc diamond çok güzel bir seçim.
isabet olmus hiç görmemiştim bunu :) gittigidiyordan satmayı düşünürmüsün? ben antalyadayım hem taksitlede alabilirim ordan
Olabilir tabiki, konuyla alakalı olarak P.M atiyorum ustadim.
nedir bu telefonun amacı ben anlayamadım bende tel değiştiricem Samsung D880'e lanet ediorum değiştiricem ancak bunun özelliklerinin açıklarmısın?
Buğra A.
16-11-2008, 12:39
Tuğral'cım,gidiyorsun şimdi bir tane iPhone alıyorsun.Çünkü HTC'de kullandım,Omnia'da..Gerisi fıs :) iPhone'a o 2 telefondaki özelliklerin daha kralını yükleyebilirsin.Yeterki iPhone'un inceliklerini öğren ve gerekli gereksiz nasıl program yükleyebileceğini bil.
Ben açıkçası MMS'de gönderiyorum,el feneri olarakta kullanıyorum,online tv ve radyo şeklimde var :) PSP bile oynuyorum.
Benim tercihim iPhone;gerisi sana kalmış desemde seni sevdiğimden iPhone'u almanı isterim :)
buğra ben cok karıstırırım mutlaka öğrenirim ama htc nin tip cok hosuma gidior. mesela neler yükeleyebilirim nasıl yapıcam bi anlatsana. iphone'nun ekran özelliği hiçbirisinde yo korasını cok ayrı turuyorum.
Yanlis anlasilmak istemem ama, Windows Mobile yüklü HTC ve Omnialarda, yani bildiginiz EXE programlarını ÜCRETSİZ olarak indirip kurabiliyorsunuz..
Video oynatıcılardan müzik çalarlara resim düzenleme programlarına kadar herşey ücretsiz olarak bulunabiliyor.. Ücretli olanlarında cracklileri oluyor :)
Benimde şahsi fikrim HTC ile iphone bir değil... Özellikle HTC diamond serisi süper olmuş bende çok düşündüm almayı ama evde telefon olduğundan 1000ytl vermek işime gelmedi...
blackberry 8820 veya n95 8gb ile takas düşünürsen bende talip olabilriim telefonuna
nedir bu telefonun amacı ben anlayamadım bende tel değiştiricem Samsung D880'e lanet ediorum değiştiricem ancak bunun özelliklerinin açıklarmısın?
hocam içinde dokunmatik ekrandan wirelessa kadar herseyi olan pda telefon.
chaylak postan dolu msj gönderemiorum :)
HTC Touch Diamond İnceleme ve özellikler için ;
http://cnetturkiye.com/inceleme/1255-htc-touch-diamond
Tugral tertemiz yaptim ustadim rahat rahat atin pmleri :D
Touch Diamond'ın çok hoşa gidecek bir özelliği daha var. Diyelim ki sessiz kalmanız gereken bir ortamdasınız (Toplantı, sinema, hastane vs.) ve telefonun sesini kısmayı unuttunuz. Telefonunuz birden çalmaya başladı. Normalde panikle bir tuşa basıp kapamaya ya da sessize almaya çalışırsınız. Touch Diamond'ı ters çevirip masaya koymak yeterli. Ekranın yüzü aşağıya baktığı anda çağrı sessize alınmış oluyor...
bak ben bu özelligini bilmiyordum hic ters kullanmadım :D
Buğra A.
16-11-2008, 12:58
buğra ben cok karıstırırım mutlaka öğrenirim ama htc nin tip cok hosuma gidior. mesela neler yükeleyebilirim nasıl yapıcam bi anlatsana. iphone'nun ekran özelliği hiçbirisinde yo korasını cok ayrı turuyorum.
www.ingilizanahtari.com
Bu site yardımıyla aklına gelebilecek her şeyi yüklersin.PS One oyunlarını bile oynarsın.
www.ingilizanahtari.com
Bu site yardımıyla aklına gelebilecek her şeyi yüklersin.PS One oyunlarını bile oynarsın.
Ustad ben bluetooth ile dosya aktaramamıştım iphone ile acaba ona da bir çözüm var mı?
Kullanan arkadaşım çok sikayetciydi bu durumdan devamli kablo cd ile gezmek istemiyorum diyordu :o
Maxiboost
16-11-2008, 13:31
abi iphone da hiçbirşey yok. Notepadı açıp el yazısı yazamıyorsun. mms gönderemiyorsun. Bi müzik dinliyceksin 2 saat kendi programından atman lazım usb bellek gibi kullanamıyorsun. Adamlar özellik koymus ama kendi içinde calısıyor sadece dısarıyla tek bağlantın "ALO" dn ibaret :D
el yazısı tanıma programı vs hepsi var yüklenebiliyor daha doğrusu :) sadece boş bi telefon alıp istediğin özellikleri ekliyorsun gibi bişi, su terazisinden g-tech e kadar salak saçma programlar mevcut :D misal ev telefonlarını bedavaya aramaya yarayan program var :D mikrofondan üfleyip fülüt çalabildiğin programlar yere veya belirli bir yerden düşünce alarm veren programlar (cebinden düştü bişi oldu yolda) hazır içinde bulunan google maps var bildiin google earth var içinde resimli şekilde pil derdin varsa :
http://img122.imageshack.us/img122/2975/mophiejuicepacktk0.jpg
250 saat bekleme, 8 saat konuşma, 7 saat video izleme, 24 saat de müzik dinleme süresi
falan fişman say say bitmez, inanılmaz müzik kaliteside cabası :D bırakta kabloyu takıver iki dakika :D
Alper D.
16-11-2008, 13:45
benimde çok yakın bi arkdaşımda var diamond yeni aldı.valla şarjının 2gün gittiğini görmedim.iş yerinde biraz müzik dinlesin biraz internete bağlansın bir günde bitiyo bilginize.ve birçok işlemi kalemiyle kullanmanız gerekiyo dar bir menüsü var nette falan yazarken kalem kullanmalasınız iphone la karşılaştırınca iphone daha kullanışlı fakat daha kaba bi cihaz.ben olsam iphone derim.diamond mesaj yazarken vs hep kalemle sıkıntı geliyo insana.ama menüsü falan hızlı.enkötü yanı şarjı ve parmakla kullanımdaki sıkıntı bana göre diğer yönden fena bir telefon değil.
Maxiboost
16-11-2008, 14:30
bu arada sürekli gprs kullanarak ve müzik dineyerek 5 saat fln kullandım iphone u, bu aralar ekran ışığını baya bi kıstım 3 gün falan gidio şarjı normal kullanımda
iphone, htc 'ye rakip olamaz. çok belirgin olarak teknik özellikleri çok yüksek HTC'nin.. ama bence biraz daha sabret ve bekle SE X1 al.
http://www.htc.com/www/product/touchpro/overview.html
tuğral avrupada piyasaya çıktı türkiyeye yakında gelir (garantisiz olanı geldi bile) ben gelemesini bekliyorum mesala almak için devamlı PDA tipi telefon kullandığımdan bu özelliklerle ve hızıyla çok iş yapar birde Windows Mobile bildiğin windows mantığında olduğu için çok güzel ve rahat şu ana kadar kullandığım bu tarz telefonlardaki en iyi işletim istemi.
cok özellikli bi telefon ama görndüğü kadar karizmatik değil.bence kullanımıda çok kolay değil
VteC_MaNiaC
16-11-2008, 16:54
bence Iphone sırf ses kalitesi ve dizaynıyla bile HTC yi geride bırakabilir .
onurdemir
16-11-2008, 17:40
Şu an Omnia kullanıyorum. Dokunmatik ekran iphone kadar hızlı hareket etmiyor ama tatmin edici. 5 megapiksel kamera bulunuyor. İso 800'e kadar ayar, keskinlik, kontrast, gülümseme algılayıcı, panoramik çekim modu kamerada bulunuyor. Route66 ve Google Maps ücretsiz olarak sunuluyor. Route66 navigasyon sürekli güncelleniyor. Toplantıdayken telefonu yüz üstü çevirince çalması kesiliyor. Wifi hızı gayet hızlı. Windows Mobile 6.1 Professional işletim sistemine sahip. iphone'daki klavye, sürükleyerek kilidi açmak vs.vs. aklına ne geliyorsa hepsini Omnia'ya entegre edebiliyorsun. Bu telefon iphone killer olarak piyasaya sürüldü. HTC de aynı işletim sistemine sahip. Henüz kullanmış değilim ama ekran kalitesi olarak dokunmatik ekranlar arasında en iyisi olarak anılıyor.
Bir karşılaştırma buldum. İncelemek istersin belki: http://www.youtube.com/watch?v=EptXbAG97n0
arkadaslar bugun ilk defa diamondu elime aldım :) Hep netten takip etmiştim. İphone omnia ve diamondu yan yana koydum. omniayı kaba durusundan oturu direk eledim. Benim tarzım değil ne yazıkki... Iphone dan korkum dediğim gibi hiçbirsey yükleyemiyip elimde patlaması. Ha diyorsanızki beni gecenin 2 sinde arayabilirsin eyvllah dicem :) Şu an ilk tercih diamond :)
bu arada proyu düşünmüyorum hem kalın ve kaba hemde sürgülü kapak kul yapısı bi süre sonra sinir bozucu hale geliyor.
bu arada proyu düşünmüyorum hem kalın ve kaba hemde sürgülü kapak kul yapısı bi süre sonra sinir bozucu hale geliyor.
ona bir çare bulmuşlardır diye düşünüyorum.
Buğra A.
16-11-2008, 23:58
Ustad ben bluetooth ile dosya aktaramamıştım iphone ile acaba ona da bir çözüm var mı?
Kullanan arkadaşım çok sikayetciydi bu durumdan devamli kablo cd ile gezmek istemiyorum diyordu :o
Var tabi.Wi-Fi'den aktarıyorsun.
abi ben bu tip konularda cok hödüğümdür kafama diamondu koydum yatıp kalkıp diamond diyorum alırsam kesin onu alırım ama tutar biri elime iphone verir al derse duramam onuda alırım :D Ha cok sinirim bozulur hiçbirinide almam acaip nevrotik bi kişiliğe sahibim bu konuda :D
Maxiboost
17-11-2008, 08:11
ahhaah çok basit bir programı var usb bellek gibi dosyayı gerekli klasöre atıyosun, bir numara var gerekliyse onu deiştiriosun o kadar program yükleniyor :) kullanmaya başlıosun programları yazdım yukarda misal olarak :D garip garip programlar var :D
sen diamond al bence :) yoksa pişman olcaksın başka bir tel alırsın :))
Genelde herkesin yaptığı yorumlara ters bir yorum olacak benimki.. :)
Bu tarz PDA'leri uzun zamandır kullanmaktayım.
Diamond'u da çıktıktan ve ortalığı kasıp kavurmaya başladıktan sonra yurtdışından aldım ve 4-5 ay kadar kullandım.
HTC'nin cihazlarını genelde beğenirim. XDA Developer's ( dünyadaki en büyük HTC community ) forumlarını da yakından takip ederim.
Diamond ilk aldığımda bombok vaziyetteydi, bu kadar rezil çalışan bir cihaz görmemiştim. Derhal XDA sitesine dalarak "Cooked Rom"'lardan gönlüme ençok yatanı telefona çaktım ve bir nebze olsun rahatladı ve hızlandı alet. ( Official ROM'lar ile asla bu neticeyi alamıyorsunuz.) Daha sonra ROM development topiclerini takip ile 3 defa daha ROM update yaptım, bilinen tüm registry tweak'lerini de ilave ettim.
Ve neticede orjinaline göre çok daha hızlı ve çok daha stabil çalışan bir Diamond'um olmuştu.
Fakat halen kullanım ile alakalı sorunlarım devam ediyordu, özellikle araba kullanırken birini aramak vs. ciddi sorun idi, çünkü Touch Flo denen nane tatsız çalışan bir arayüz. Her ne kadar düzelttiysem de epey, yine de dokunmatik ekranın kullanımda bazen kafasının karışmasını engelleyemiyordum. Herhalde dedim, ne yaparsak yapalım touch screen windows tabanlı bir PDA ancak bu kadar çalışır... Mutlu mesut hayatıma devam etmeye başladım...
Taa ki I phone 3G'yi görene kadar... :)
Arkadaşlar, herşeyi bıraktım.. Iphone'un dokunmatik ekranının hızına, hassaslığına ve stabilitesine alışan bir vatandaş bundan sonra HTC kullanmaya kalkarsa HASTA olur, telefonu yere vurup kıracak hale gelir.. tecrübe ile sabittir..
I phone'a *** atmak moda, neticede bu kadar iyi ve bu kadar popüler olan bir cihazı kötülemeye çalışmak çok kolay bir satış stratejisi diğerleri açısından...
Ama kazın ayağı öyle değil bence, Iphone'a yetişebilmek için epey bir gelişmeleri gerekiyor diğer markaların.. ( Bu tamamen benim şahsi görüşümdür, aynı şey bilgisayarlar için de geçerlidir.. Ben XP ve Vista kullanıcısıyım, ama adım gibi biliyorum ki Microsoft k...nı da yırtsa Mac OSX'e yaklaşabilen bir işletim sistemi çıkartması epey uzun sürecek..)
Uzun lafın kısası, objektif bir kullanıcı olarak HTC'yi 4-5 ay kadar kullandım. Ama orjinal haliyle kullanamadım, epey bi gıdıkladıktan sonra kullanabildim. Daha sonra 3G'yi gördüm, işletim sistemi ve kullanımı HTC'ye ve diğer windows tabanlı modellere göre çok çok daha üstün olan bir cihaz.. ve iphone kullanmaya başladım. HTC'yi direk sattım, tereddütsüz.. :)
İphonu'u da jailbreak etmeye dahi ihtiyaç duymadan kullanıyorum, fazlasıyla tatmin edici şu anda benim için.. tek ihitiyacınız olan bir I-Tunes accountu.. ;)
Iphone hakkındaki olumsuz görüşleri çok fazla kafanıza takmayın, çünkü bence hem hardware hem de software olarak çok fazla rakibi olmayan bir cihaz...
Herkese kolay gelsin..
Walla bence ters bi yorum değil doru bi yorum olmuş HTC den se bende Iphone kullanmayı tercih ederim.Şuan bile iphone a geçip geçmeme konusunda kararsızım N95 8GB kullanıyorum beni yeterince tatmin ediyo ama yanına bi iphone 3G de alsam fena olmaz diye düşünmüyo değilim.Beni iphone da tek kuşkulandıran şu kamerası,MMS almama özelliği ve bluetooth u ha bide ituNes dedikleri dalga.Bana o biraz saçma geldi.Mac OSx çok kulanmadım ama linux gibi bi işletim sistemini çözüp yuttuğuma göre onuda çözerm heralde :)
Walla bence ters bi yorum değil doru bi yorum olmuş HTC den se bende Iphone kullanmayı tercih ederim.Şuan bile iphone a geçip geçmeme konusunda kararsızım N95 8GB kullanıyorum beni yeterince tatmin ediyo ama yanına bi iphone 3G de alsam fena olmaz diye düşünmüyo değilim.Beni iphone da tek kuşkulandıran şu kamerası,MMS almama özelliği ve bluetooth u ha bide ituNes dedikleri dalga.Bana o biraz saçma geldi.Mac OSx çok kulanmadım ama linux gibi bi işletim sistemini çözüp yuttuğuma göre onuda çözerm heralde :)
n95 iyi hoşda çok büyük ... bendede var ama babama geri vericem ... Yanlız geçiceğim makine iphone olmayacak.
MMS: Hayatımda bir kere bile gönderme ihtiyacı duymadım. Iphone gibi gerçek interneti ve email olayını bitirmiş bir cihazda inan bana MMS gönderememenin eksikliğini hissetmiyorsun.
Bluetooth: Bu bir eksiklik evet ama 0.95 pound gibi bir rakam ödeyerek indirebildiğin birçok "application" bu eksikliği saniyeler içerisinde gideriyor. Free olanları da var, hiç para ödemeden de sahip olabilirsin.. Hepsini geç, Iphone'a özel bir dünya "Air Sharing" uygulaması ile wi-fi ya da beam uzerinden dosya paylaşımı çok daha kolay ve hızlı.. Ben free bir uygulama kullanıyorum, şahane çalışıyor, tüm telefonlardan ziyade bilgisayarlara ve hatta televizyona bile dosya gönderebiliyorsun. Bu kadar gelişmiş bir wi-fi özelliğin varken naapacaksın bluetooth'u? ;)
Stock bir Iphone'u I-Tunes ile kullanmak zorunda olman tamamen bir satış stratejisi, ama telefonu kullanmak için de en temiz ve en güvenli yol.. Lakin, yok arkadaş kimse beni kısıtlayamaz, ben telefonumu istediğim gibi hack ederim, canımın çektiği gibi kullanırım diyorsan da emin ol ki, hack edilmesi en kolay ve en düzgün olan cihaz yine I-phone... Ben yapmayı tercih etmiyorum ama "Jailbreak" denen olay çok basit ve çok sorunsuz... Yaptıktan sonra da internette bir dünya iphone uygulaması bedava artık sana... :)
HTC'ye ROM update oldukça zahmetli bir iş, ama iphone'a jailbreak çok daha kolay... Neticede temel çok daha sağlam.. ;)
Kamera: ? Bu bir PDA, fotoraf makinası değil... Çok iyi resim çeken bir N95-N96 çok güzel evet ( eşimde var, harika bir alet ), ama o da bir I-Phone değil...
Iphone'un nelere kadir olduğunu anlamak için kulaktan dolma bilgiler yerine lütfen apple sitesinden application'ları bir inceleyiniz derim... Çok basit bir örnek, dün evde birtakım duvarı delme, raf asma gibi faaliyetlerim vardı. Su terazisi yoktu, hemen bir su terazisi uygulaması indirdim ve iphone'u çok hassas bir su terazisi şeklinde kullanarak raflarımı duvara monte ettim... :D
Hangi kamera? Ne MMS'i beyler? :confused:
Bakalım kısmet olursa alıcam bi tane.3G de son versiyonda çoğu program için ücretli felan dediler.Bizim bora kullanıyo onda baktım cihaz hoş güzel ama bi 2G daha iyi abicim fln dediydi.Bunda çoğu program ücretli dediydi.Gerçi ücretsiz pro lar oldunu biliyorum ama bakalım.
Olmadı kırarız öyle kullanırız uğraşması zevkli oluyo ;) Thx bilgiler için
Keşke telefon alırken 1 hafta deneyin isterseniz deseler. 3 ünüde denesem hangisi işime gelirse alsam. Benim gönlüm bunca yazıdan sonra bile halen HTC de . Şimdi gider iphone alırsam bile hem aklımda kalıcak. Iphone 3g yerine normal modelini alsam sizce sıkıntı yaratırmı. Hemen alabilirim arkadasımda var satıyor normal modelini. İstediğim gibide alabilicem. ama 3g değil ve 8gb lık modeli ne diyorsunuz?
Normal modelini şahsen kullanmadım, ancak yakın bir arkadaşımda var, benim 3G ile karşılaştırınca farklar ortaya çıkıyor. 3G bariz daha hızlı bence. Software olarak da farkları var.. Ama asıl fark, eğer günün birinde GSM şebekeleri 3G'yi desteklemeye başlarsa ortaya çıkacak..;)
Bence çevrenizdeki arkadaşlarınızın telefonlarını iyice kurcalayın, kararınızı öyle verin. Nacizane tavsiyem, Iphone kullanmaya alışıksanız veya iphone'a aşinalığınız varsa, HTC'yi bir müddet denemeden almayın.. hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz..
Keşke telefon alırken 1 hafta deneyin isterseniz deseler. 3 ünüde denesem hangisi işime gelirse alsam. Benim gönlüm bunca yazıdan sonra bile halen HTC de . Şimdi gider iphone alırsam bile hem aklımda kalıcak. Iphone 3g yerine normal modelini alsam sizce sıkıntı yaratırmı. Hemen alabilirim arkadasımda var satıyor normal modelini. İstediğim gibide alabilicem. ama 3g değil ve 8gb lık modeli ne diyorsunuz?
bi kaç yazılımsal farklılık,3G,GPS ve şarj süresi dışına hiç bi fark yok 2G ile 3G arasında.Bence arkadaşına söyle bi kaç günlük versin sana iphone u dene bi.
Maxiboost
17-11-2008, 11:31
Bakalım kısmet olursa alıcam bi tane.3G de son versiyonda çoğu program için ücretli felan dediler.Bizim bora kullanıyo onda baktım cihaz hoş güzel ama bi 2G daha iyi abicim fln dediydi.Bunda çoğu program ücretli dediydi.Gerçi ücretsiz pro lar oldunu biliyorum ama bakalım.
Olmadı kırarız öyle kullanırız uğraşması zevkli oluyo ;) Thx bilgiler için
3G de 2G de olsa hepsinin yolları var jailbreak yapman toplasan 10dk sürmüo ztn ileri iler yapıp yüklüyorsunuz gibi bişi, ister wifi dan bağanın ister kabloyla bağlanın program atabiliyorsunuz, HTC bi arkadaşımda vardı o hologramsı logosu bile çakma duruo :) bodyguardz kullanıyorum koruma olarak üstünde film olmasına rağmen ekran hassas ötesi ve inanılmaz hızlı iphone da hiçbir program kapatılmıyor ayrıca mesela nette tech i gezmişim roll konusunu en son çıktım browserdan 1 hafta sonra girdim kaldığım yerde sayfa :D
''Bana o biraz saçma geldi.Mac OSx çok kulanmadım ama linux gibi bi işletim sistemini çözüp yuttuğuma göre onuda çözerm heralde ''
ne mac i olm windowstan çatır çatır jailbreak te yapıosun itunestan müzikte yüklüosun :D shazam gibi çok deli programlar var çalan müziği dinletiyorsunuz şak die album kapağı resmini bile getirio karşınıza :D eklentilerin haddi hesabı yok
3G de 2G de olsa hepsinin yolları var jailbreak yapman toplasan 10dk sürmüo ztn ileri iler yapıp yüklüyorsunuz gibi bişi, ister wifi dan bağanın ister kabloyla bağlanın program atabiliyorsunuz, HTC bi arkadaşımda vardı o hologramsı logosu bile çakma duruo :) bodyguardz kullanıyorum koruma olarak üstünde film olmasına rağmen ekran hassas ötesi ve inanılmaz hızlı iphone da hiçbir program kapatılmıyor ayrıca mesela nette tech i gezmişim roll konusunu en son çıktım browserdan 1 hafta sonra girdim kaldığım yerde sayfa :D
''Bana o biraz saçma geldi.Mac OSx çok kulanmadım ama linux gibi bi işletim sistemini çözüp yuttuğuma göre onuda çözerm heralde ''
ne mac i olm windowstan çatır çatır jailbreak te yapıosun itunestan müzikte yüklüosun :D shazam gibi çok deli programlar var çalan müziği dinletiyorsunuz şak die album kapağı resmini bile getirio karşınıza :D eklentilerin haddi hesabı yok
iyi alınca kafanın etini yerim ozmn sonra of puf yapma ama skko :D
iphone işi kolay. Kullandım da ama HTC ile kıyaslama sansım olmadı. Omniayıda 2 gün boyunca ama HTC yi deneme sansım olmadı. Aklıma takılı kalıyor. Beğenirsem kesin alıcam HTC yi ama deneme sansım olsa keske
bu arada ben MMS kullanan birisiyimdir nadirende olsa. MMS olmasını isterim telefonda şimdi iphone a mms falan yükleyebilioruz demi?
iphone dan mms alıp gönderemezsin.Yani çektiin resmi karşındaki birine MMS yoluyla atamazsan yada karşındaki birinden MMS alamazsn.Anca bilgisayara aktarıp bilgisayardan atarsın resmi.
iphone dan mms alıp gönderemezsin.Yani çektiin resmi karşındaki birine MMS yoluyla atamazsan yada karşındaki birinden MMS alamazsn.Anca bilgisayara aktarıp bilgisayardan atarsın resmi.
Program yukleyincede mi olmuyo ?
Maxiboost
17-11-2008, 12:36
dayı sen yazma konuya :D ahah
http://www.ingilizanahtari.com/showthread.php?p=28119
dan bilgi alabilirsin swirlymms programını yükleyip mms alıp gönderebilirsin :D
3gsiz 8gb lık modeli alimmi diyorsunuz?
MMS için uygulama var evet..
Bence 3G'li 16 GB modelini al. Şarj süresi özellikle 2.1 update'ini yaptıktan sonra aynı kullanım ile 1 gün uzadı bende.. :)
Ama once HTC Diamond'u bir dene mutlaka, içinde kalmasın.
dayı sen yazma konuya :D ahah
http://www.ingilizanahtari.com/showthread.php?p=28119
dan bilgi alabilirsin swirlymms programını yükleyip mms alıp gönderebilirsin :D
yaw bertan saf konusma orjinalinde varmı yok:)
onu kur özeliik gelsin bunu kur özellik gelsin hayret bişey orjinalinde yoksa yoktur:)
Sonradan eklentisi vardır o ayrı beni ilgilendirmez ama ORJİNAL ÇIKIŞLI BİR AYFONDA EMEMES YOK KArdeşim aa :)
yazma etme deme programla eklentisi olduunu yalım abi belirtti ztn yukarda bizde okduuk
hop kavga yok :) iphone dan yaziyorum Su an :D aldim gibi ya nasip
bis kavga etmeyis ztn arada okşuyoz kalplerimizi :) :ofk: :o iyi hadi hayırlı olsun
Maxiboost
17-11-2008, 19:21
yaw bertan saf konusma orjinalinde varmı yok:)
onu kur özeliik gelsin bunu kur özellik gelsin hayret bişey orjinalinde yoksa yoktur:)
Sonradan eklentisi vardır o ayrı beni ilgilendirmez ama ORJİNAL ÇIKIŞLI BİR AYFONDA EMEMES YOK KArdeşim aa :)
yazma etme deme programla eklentisi olduunu yalım abi belirtti ztn yukarda bizde okduuk
o zmn belirt kardeşim, orjinalde yoksa yokmuş adamlar sana programı sunuolar mms kullanmayan adam yüklemio bu kadar basit evo rs gibi koltuklar bile standart ahah