Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu anketi doldurur muyuz arkadaşlar
Gençler bu bir arkadaşımın üniversite araştırması.
araba kullanan insanların doldurması gereken bir anket.
çok lazımmış. bi el atalım, dedeye sahip çıkalım. (dede = türkiyedeki akademik çalışmalar) smile ifade simgesi
https://metupsych.au1.qualtrics.com/jfe/form/SV_bsJNIfpXs3PLzNz
Biraz uzunca küfür etmeyin :D boş vaktiniz varsa yapın rica ediceğim :)
Uzunmuş gerçekten. En sonundaki şarkı da fena değilmiş.
Suleyman
18-03-2016, 01:10
Tamamdır :)
''bana benzemiyor'' - ''bana hiç benzemiyor'' seçenekler tam olmamış ama yinede tamamdır :) insana davranışlarını sorgulatıyo :)
volkan_gs
18-03-2016, 06:06
Doldurdum ben de, kolay gelsin :)
Eleştiri yapmak istemem ama bitirme tezini anket çalışması ile tamamlamış birisi olarak bu kadar uzun ve çok benzer soruların sorulduğu bir anketin cevaplanabilirliği düşük olur.
İfadelerin benzerliği insanları ikilemde bırakıyor. Yanıtlamaya çalıştım ama bir noktadan sonra gitmedi.
Arkadaşınıza başarılar şimdiden.
TEşekkür ederim arkadaşlar. Evet biraz saçma yapılmış 1'den 5 olan yerler ama genelin anlayabilmesi önemliymiş :D
yilmazcatalbas
18-03-2016, 08:14
Gençliğimi soldurdu :)
la arkadaş hiç cezam ve kazam yok ilerlemiyor dur ben bi kaza yapıp ceza yiyip geliyom
bide kornayla ve hızlı araç kullanmakla ne alıp veremediği var bu anketin
bitirdim ama bende bittim
anket yanıtlandı. umarım bir faydamız olur.
TEşekkür ederim arkadaşlar. Evet biraz saçma yapılmış 1'den 5 olan yerler ama genelin anlayabilmesi önemliymiş :D
:D Kendimi özel hissettim anlayamadığım için ahhahah. Kolay gelsin tekrardan.
onursumer
18-03-2016, 09:27
sonunda bitti :)
KA®ANLIK
18-03-2016, 09:36
Darlin'i gördüm
amma uzunmuş yahu :)
aynı sorular sorularak olta mı atılıyor acaba :)
Nightfish
18-03-2016, 10:05
Trafik sorularından din sorularına nasıl geçtiğimizi çözemesem de yanıtladım.
Din soruları bencede enteresandı. Sayı isteyen yerlerde ceza yoksa sıfır yapın kabul ediyo :)
Aynı soruları sorup şaşırtma yapmış ama yer mi anadolu çocuğu? :D
Umarım faydalı oluruz, arkadaşa başarılar :)
HONDAHAN
18-03-2016, 13:18
Yemez tabi :) ben de yemedim. Bi kel Hasan demiş, bi Hasan kel demiş ama düşmediiim ;)
Zannederim; bu cevapları veren zat hangi ruh hali ve hangi maneviyatta sorusunun cevabını almak için çokça da araç dışı soru vardı.
Başarılar kardeşimize.
Rockford
18-03-2016, 13:29
bence bu kadar uzun anket olunca sonlara dogru sorular yüzünden conta sızdırmaya başlamışmı onu da inceliyor olabilirler psikoloji bölümü bu belli olmaz sağı solu :)
uzun ve tekrarlayan bir anket olmuş ama doldurdum, başarılar dilerim arkadaşa.
hddsheriff
18-03-2016, 13:31
bir an hiç bitmeyecek sandım
cevaplar doğru ise hangi holding e girmeyi hak kazandık :)
halledildi :)
HONDAHAN
18-03-2016, 13:35
Şimdi anket sahibi başlıyormuş; sen salaksın, sen embesilsin, sen magandasın :hehe::hahaha:
burak_2885
18-03-2016, 13:39
Güzel bir anket soruylarıyla, hernekadar tekrarlanma olsada. benim anlamadığım ve saçma trafikte olan bitenlerle dinin bağdaştırılması (ankette)
Sanki haftalardır dolduruyomuşum gibi hissettim.
Bayılıyodum btene kadar, Ama umarım arkadaşanızın işine yarar.
Kartal3urak
18-03-2016, 14:33
Son 2 Sayfada Artık Yeter Diye Dellendim ama, Mişşşın Kompleytıd !
serkanaygün
18-03-2016, 14:47
Ben de biraz sonlarına doğru dikkat dağınıklığı yaşadım, dini sorular neden vardı ben de çözemedim ama ankete katıldım umarım işinizi görür.
Sonunu gördüm ama kabul etmedi sanirsam anlayamadim
ankete başladım, yoruldum, sitem edeyim diye konuya baktım zaten yazılmış :D sekme açık kalsın tamamlarım heralde bi ara
orhansah
18-03-2016, 18:10
Erel neye bulaştırdın bizi ya. başladım yarım da bırakamıyorum. Araftayım şu an :D