Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-Braga maçı, bir değişik hakem..
Bu nasıl bir maçtı, bir hakem nasıl bu kadar gaddar olabilir? Türkleri çekemiyorlar hiçbir alanda, anlayabiliyorum, ama bunun spora yansıması cidden üzücü. :)
rus çocuğu hakem, acaba ceza vereceklermi kalbini miktiğime.
Yemin ediyorum çok sinirlendim, uefa eğer ceza vermezse onuda mikeyim.
İlla küfür ettiriyorlar bu hayırlı günde.
Yazacak çok küfürüm var aslında ama forum kuralları işte.
Hakeme en büyük bedduam hayatta hiçbir işi rast gitmesin koduğumun cenabet gavatının.
Gene küfür ediyorum, bu nasıl bir hakemliktir.
_driver_
17-03-2016, 23:54
Fotum kuralları gereği bu konunda kapanıcak açan arkadaş da ceza alıcak bu forum araçlarla alakalı bir forum farklı konulara girmeye müsaade edilmiyor
arabasızadam
17-03-2016, 23:54
Bi beşiktaşlı olarak ben bile maçı izlerken çileden çıktım ,avrupa seviyesinde hiç bu kadar rezil bi yönetim görmemiştim ,maçı katletti .
Son zamanlarda bir çok hakem görev bırakıyor. Geçen ki maç güzel yönetildi. Bu maç mübarek gece bizi günah keçisi yaptı hakem sıfatındaki zat. ilk gol ofsayt değil miydi. Hakeme sözlük gözünede gözlük diyorduk hakkaten doğru. Kartlar havada uçuşunca moral kalmadı takımda. Nani pozisyonundan sonra koptu zaten maç. Ya sen 16-17 milyonluk adamsın ,nasıl embesilce bir vuruş yaptın o kontra atakta. Sağlık olsun.
dipnot:o kalecinin ben ..
Futbolu oldum olası sevmedim. Hiçbir takımı da tutma taraftarı olmadım hicbi zaman.. Gercekten ülke meselesi haline gelmesine de şaşıyorum..
Tam bir SPOR GAZETESİ EVLADI gibi yönetti maçı yetersiz çomar.
34btr1907
18-03-2016, 00:06
Türkleri çekememekten değil mevzu heryerde kendimizi doğa üstü görüyoruz da alakası yok , uefa ceyrek fınalı ne kadar basarı ne kadar çekememzlik yaratır umurlarında değil
Mesele dortmundu,liverpoolu,vs hergun bomba patlayan ülkeye yollamamak,basit.
34btr1907
18-03-2016, 00:12
Fotum kuralları gereği bu konunda kapanıcak açan arkadaş da ceza alıcak bu forum araçlarla alakalı bir forum farklı konulara girmeye müsaade edilmiyor
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/137475-odev-yardimi-lutfen.html?highlight=
bu konu senin,arabayla alakası varmı ?
Türkleri çekememekten değil mevzu heryerde kendimizi doğa üstü görüyoruz da alakası yok , uefa ceyrek fınalı ne kadar basarı ne kadar çekememzlik yaratır umurlarında değil
Mesele dortmundu,liverpoolu,vs hergun bomba patlayan ülkeye yollamamak,basit.
Bende bu şekilde düşünüyordum
bu piç hakem Fenerbahçe-marsilya maçındada Gökhan Gönül"ün attığı golü yardımcı hakem verdiği halde vermemişti.
Bu nasıl bir kodumun çocuğudur ne diyim.
Gökhan Kavuştu
18-03-2016, 00:40
Ivan Bebek - Fenerbahçe maçından sonra sosyal medyada yazılanları görünce aklıma şu fıkra geldi, sizinle de paylaşayım dedim.
Hayattayken oldukça iyi niyetli ve dürüst olan bir adam ölünce cennete gitmiş. Cennette herşey güzelmiş ama birgün canı sıkılmış ve cehenneme gidip orayı da görmek istemiş. İsteğini kabul etmişler. Cehenneme gittiğinde her yerde dev, yüksek kaynar kazanlar, içinde yanan insanlar ve her bir kazanın başında zebaniler varmış. Bir kazanın başına gelmiş ve başındaki zebaniye sormuş. "Neden burada bekliyorsun. Burada yananlar kim?" Zebani: "Bu Amerikalıların kazanı. Üstüste çıkıp kaçmaya çalışıyorlar. Ben de buradan çıkmaya çalışanı engelliyorum." Başka bir kazana daha gitmiş. Başındaki zebaniye aynı soruyu sormuş. Zebani: "Burası İngilizlerin kazanı. Birlik olup tırmanmaya, kaçmaya uğraşıyorlar, onları bekliyorum." Böylece birkaç kazan daha görmüş ama bir kazan ilgisini çekmiş. İçinde insanlar varmış ama başında zebani falan yokmuş. Merak edip sormuş. "Neden bu kazanı kimse beklemiyor." Başka bir zebani cevap vermiş. "Orası Türklerin kazanı. Onlardan biri yükseldiği zaman diğerleri bacağından tutup çekiyor zaten."
Canselmo
18-03-2016, 00:44
Ya bu serefsiz hakem yuzunden girmedigim gunah kalmadi herhale, Kardesim adam gibi macini yonetirsin gidersin, bu katiksiz serefsiz resmen oynadi . Allah binbelasni versin o kadar agir konusuyorum emek hirsizligidir bu