PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel 1.6 cdti motor

ulas79
19-03-2016, 10:06
opelin 1.6 cdti motoru için ülkemizde yazılım geliştirmesi var mı merak ettim,yurt dışında vmax performance nin yazılımı varmış 160 hp 380 nm ye çıkıyor motor ama Türkiye´de yapılıyormu diye araştırdığımda sadece box tarzı ürünlere rastladım ,gerçi şimdilik yeterli geliyor makina ama ilerde sıkılırsam yapmak için şimdiden araştırıyorum,bu konuda bilgisi ve ya çalışması olan varsa paylaşırsa sevinirim.

izmirli
19-03-2016, 20:02
Bende merakla takip ediyorum iddialı bi motor oldugu kanaatindeyim bi vag grubu tarzinda yukleme yapilirsa ne olur acaba?

levent
19-03-2016, 20:42
Br perf 165/380 vaad ediyor DD ölçümlerine göre sadece yazılımla

huseyinturk
19-03-2016, 20:50
opel ve fiatın ortak kullandığı mj dizel motorların turbo boyutları diğer dizellere oranla daha küçük diye duymuştum. Yazılım, turbo büyütmeyle ciddi güçler alınabilir, sağlamlık açısından dizellerde önde gelen motorlardan. Yazılımsız hali bile hayvani boyutlardaki yeni kasa dobloyu şahlandırıyorsa yüklü 1.6 astra çok keyifli olabilir.

i-vtec07
19-03-2016, 21:02
opel ve fiatın ortak kullandığı mj dizel motorların turbo boyutları diğer dizellere oranla daha küçük diye duymuştum. Yazılım, turbo büyütmeyle ciddi güçler alınabilir, sağlamlık açısından dizellerde önde gelen motorlardan. Yazılımsız hali bile hayvani boyutlardaki yeni kasa dobloyu şahlandırıyorsa yüklü 1.6 astra çok keyifli olabilir.

Astra daki motor la fiat ın motorunun alakası yok. Opel in kendi motoru diye biliyorum.

Bu motor hakkında çok olumlu şeyler okuyorum stock halinde. Yazılım la kimbilir nasıl olur :)

huseyinturk
19-03-2016, 21:09
Astra daki motor la fiat ın motorunun alakası yok. Opel in kendi motoru diye biliyorum.

Bu motor hakkında çok olumlu şeyler okuyorum stock halinde. Yazılım la kimbilir nasıl olur :)

1.3 mj ile 1.3 cdti aynı ama 1.6 farklı olabilir düz mantık aynıdır diye düşündüm ben net bilgim yok. Ama 1.6 mj motoru h kasa astralara koysalardı çok güzel olurdu

ulas79
19-03-2016, 22:11
1.6 cdti opelin kendi geliştirdiği bir ünite 4,5 aydır kullanıyorum ve 1600 kg lik bir aracı çekmesine rağmen çok başarılı,yurt dışında chip tuning yapılabiliyor umarım Türkiyede de yapılabilir yakın zamanda.

bomonti
20-03-2016, 03:27
remaple +24 alması bence çokta başarılı değil, denediğim kadarıylada ağırlıktan sebep çok atik gelmemişti bana,,, Ne bileyim 1,6 crdi gibi iddialı gitmiyor bana göre,, Muadil bir diesel ile deneme oldu mu?