PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstiklal Caddesi Patlama

Sayfa : 1 [2] 3

ibozum
19-03-2016, 17:59
o bir şey değilde ölenler israil li olduğu için tweeter orda burda sevinç naaraları atanlar var .. yuh dedim..

insanlar iki dakikada nasıl döner düşünün sabah bomba patlıyor ölenlerin uyruğu ırkı bilinmediği için Allah rahmet eylesin lanet olsun teröre diyorlar ölenlerin israil li olduğunu duyunca birden teröristin yanında yer alıp beter olsunlar demek nasıl bir zihniyet nasıl bir ahlak nasıl bir edeb nasıl bir insanlık.. kafam aklım beynim almıyor..

Yukarıdaki postumda belirttim böyle müslüman olacağını yahudi olsun etraftakiler.. Hani dinimiz insanı sevmeyi, kimseyi incitmemeyi buyuruyordu..
Utanıyorum kendi insanımızdan..

Sinan58
19-03-2016, 18:00
Suriye"lilere 29 Nisan"dan sonra Türk vatandaşlığı ve oy hakkı tanınacak diye bişey duydum, doğrumudur bu haber???
Eğer dedikleri gibi olursa isteyen istediği gibi bunları kandırır istedikleri örgüte çekerler.
Suriye"liler genelde saf insanlar, nereye çekersen oraya giderler.
"İNŞAALLAH" örgütlere kanıp Asker"e ve Polis"e taş atmazlar, "İNŞAALLAH"...
Gelenlerin muhtemelen %70-%80"i tayyipe oy verecek, durumlar çok karışık çok...

300E
19-03-2016, 18:02
neden begenmiyorsunuz israillileri ? kendimden örnek verirsem hayatımda ne israilliden ne ermeniden nede rumdan kazık yemedim ama hep bizim tayfadan yedim.

Nasıl ermeniden kazık yemedin ya, bu ülkeyi b*k edenler, hangi soydan sanıyorsun, alayı ermeni tohumu p.venk....

Sinan58
19-03-2016, 18:04
Yukarıdaki postumda belirttim böyle müslüman olacağını yahudi olsun etraftakiler.. Hani dinimiz insanı sevmeyi, kimseyi incitmemeyi buyuruyordu..
Utanıyorum kendi insanımızdan..

Abi "Tövbe Haşa Tövbe" bu güzel ülkemizin insanlarının çoğu dinimizin sadece işine gelen yönlerini kullanmaya çalışıyor.
Bazı insanlar varki haram yer, kumar oynar, içki içer, milleti dolandırır ama işine gelince sana din muhabbeti yapar, bu insanlara yazık gerçekten yazık...

Sinan58
19-03-2016, 18:09
İnternette videosunu görmüştüm, bu israil denen piç kuruları küçüklükten okullarda "TÜRK" düşmanlığı dersi veriyorlardı.
Katliamcı piçlerde bunlardı, acıma duygusu yok bu israilli piç kurularının hiçbirinde.

johnie
19-03-2016, 18:15
Garip bir şey öğrendim, umarım doğru değildir..
Ankara da ki patlama da devletin açıklamasına göre 37ex vardı.
Bugün, arkadaşla konuştım ankarada ; arkadaş diyor ki Çankaya belediyesinden 75 tane cenaze kalkmış....
Nasıl yalanlar söyleyip, kandırıyorlar belli değil ...

ghibli06
19-03-2016, 18:35
olay ÇOK YÖNLÜ araştırılıyormuş...

şair burada diyor ki, 'tamam terörist patladı ama bakalım bunun arkasında hangi köşe yazarı, hangi doçent hangi rektör var! içimizde hala iktidara biat etmeyenler var, onlar yüzünden oluyor bu terör!!!'

yaşça büyüklerden biri olarak şunları demek isterim:

sakın ola ki, Kürt arkadaşlarımızı, Kürt halkını zan altında bırakmayın! emniyetin, askeriyenin bile ne kadarının Kürt olduğunu bilseniz böyle konuşmazsınız
sakın ola ki, ölenler İsrail'li diye sevinmeyin, terör kurbanının dinini imanını sorgulamak kimsenin haddi değil
sakın ola ki, vatan hainlerini bir an olsa bile unutun! vatan hainlerini unutmak, vatana en büyük ihanettir!
sakın ola ki ölümlere şehitlere kendinizi alıştırmayın, yarın en yakınını alır, ömür boyu yasını tutarsın
sakın ola ki tepkisiz kalmayın, öyle bazılarının istediği gibi ezik sesi çıkmayan bir toplum olmayın! baskılar yüzünden en az 1 milyon kişinin teröre hayır diye yürümesi gerekirken, korkudan köşemizde pısıp kalıyoruz!
son olarak:
sakın ola ki çocuklarınızı bu vatanın nasıl kurtulduğunu, cumhuriyetin nasıl kurulduğunu anlatma işini sadece öğretmenlere bırakmayın!

ölenlere Allahtan rahmet diliyorum, nasıl olsa birileri çıkıp da 'gavura Allahtan rahmet dilenmez' diyecek, ben insanım ya siz?

Dragger
19-03-2016, 19:05
Arkadaşlar şunu ayırt etmeyi bir öğrenemediniz.

Her kürt pkklı değildir, forumda ve camiamızda kürt olup vatanını seven, bayrağına düşkün bir çok arkadaşımız var böyle yaklaşımlar hoş değil böyle söylemlerde bulunmayın.

Yine gayrimüslim arkadaşlarımız da var forumda, onlarla ilgili de saçmasapan yorumlar yapmayın, insanları rencide etmeyin. Tekrarında banlanırsınız.

Bu terör olaylarının sorumlusu başta AKP ve HDP, sonrasında CHP ve MHPdir. Mecliste oturup, ceplerini doldurmaktan başka hiçbir amacı olmayan bu o.çocukları bu memlekette olan herşeyden sorumludur. Hepsinin elleri bu kana bu pisliğe bulaşmıştır.

Varsa bir delikanlı apo denen o.çocuğunu çıkarır asar, yoksa hepsinin gözümde o teröristten farkı yoktur.

brs852
19-03-2016, 19:05
Garip bir şey öğrendim, umarım doğru değildir..
Ankara da ki patlama da devletin açıklamasına göre 37ex vardı.
Bugün, arkadaşla konuştım ankarada ; arkadaş diyor ki Çankaya belediyesinden 75 tane cenaze kalkmış....
Nasıl yalanlar söyleyip, kandırıyorlar belli değil ...

bizim bir polis arkadaşta ne 37si olum 137 ölü var açıklama yapmıyorlar dedi ne kadar doğru ne kadar gerçek bilemiyorum hep kaos hep belirsizlik hep korku allah yardımcımız olsun.

brs852
19-03-2016, 19:06
Arkadaşlar şunu ayırt etmeyi bir öğrenemediniz.

Her kürt pkklı değildir, forumda ve camiamızda kürt olup vatanını seven, bayrağına düşkün bir çok arkadaşımız var böyle yaklaşımlar hoş değil böyle söylemlerde bulunmayın.

Yine gayrimüslim arkadaşlarımız da var forumda, onlarla ilgili de saçmasapan yorumlar yapmayın, insanları rencide etmeyin. Tekrarında banlanırsınız.

Bu terör olaylarının sorumlusu başta AKP ve HDP, sonrasında CHP ve MHPdir. Mecliste oturup, ceplerini doldurmaktan başka hiçbir amacı olmayan bu o.çocukları bu memlekette olan herşeyden sorumludur. Hepsinin elleri bu kana bu pisliğe bulaşmıştır.

Varsa bir delikanlı apo denen o.çocuğunu çıkarır asar, yoksa hepsinin gözümde o teröristten farkı yoktur.

aynen abi bir çok ermeni bir çok kürt arkadaşım var türkten daha türkler o yüzden dediğin gibi bunu iyi ayırt etmek kırıcı olmamak lazım.

BARR
19-03-2016, 19:31
Beyler birazdan Survivor yeni bölüm.

GuneyOnur
19-03-2016, 19:59
Normal zamanda Cumartesi akşamı trafiği %70-80 olması gerekirken bu akşam böyle
http://i.hizliresim.com/bDGPJm.png

ibozum
19-03-2016, 20:08
olay ÇOK YÖNLÜ araştırılıyormuş...

şair burada diyor ki, 'tamam terörist patladı ama bakalım bunun arkasında hangi köşe yazarı, hangi doçent hangi rektör var! içimizde hala iktidara biat etmeyenler var, onlar yüzünden oluyor bu terör!!!'

yaşça büyüklerden biri olarak şunları demek isterim:

sakın ola ki, Kürt arkadaşlarımızı, Kürt halkını zan altında bırakmayın! emniyetin, askeriyenin bile ne kadarının Kürt olduğunu bilseniz böyle konuşmazsınız
sakın ola ki, ölenler İsrail'li diye sevinmeyin, terör kurbanının dinini imanını sorgulamak kimsenin haddi değil
sakın ola ki, vatan hainlerini bir an olsa bile unutun! vatan hainlerini unutmak, vatana en büyük ihanettir!
sakın ola ki ölümlere şehitlere kendinizi alıştırmayın, yarın en yakınını alır, ömür boyu yasını tutarsın
sakın ola ki tepkisiz kalmayın, öyle bazılarının istediği gibi ezik sesi çıkmayan bir toplum olmayın! baskılar yüzünden en az 1 milyon kişinin teröre hayır diye yürümesi gerekirken, korkudan köşemizde pısıp kalıyoruz!
son olarak:
sakın ola ki çocuklarınızı bu vatanın nasıl kurtulduğunu, cumhuriyetin nasıl kurulduğunu anlatma işini sadece öğretmenlere bırakmayın!

ölenlere Allahtan rahmet diliyorum, nasıl olsa birileri çıkıp da 'gavura Allahtan rahmet dilenmez' diyecek, ben insanım ya siz?

Bugün Nusaybin'deyine polisimiz şehit oldu ama artık bu 1-2 şehit haberi haber niteliği bile taşımıyor.. Şehit haberlerine fazlasıyla alıştırdılar, şimdi de bomba ile sivil ölümlere alıştırıyorlar..

ibozum
19-03-2016, 20:11
Ayrıca ölen vatandaşlara sevinenler kadar ahlaksız, vicdansız ve şerefs.iz insan müsveddesi olamaz..
Bu baştakiler nasıl bir pislik oldular, nasıl ülkenin ta içine ettiler..

ahmet3425
19-03-2016, 20:18
Arkadas o bombayi patlatan kadin kameralardan belli belirsiz gordugum kadariyla sadece tipten sekilden 10 sene yer o caddenin ortasina kadar hic bir polise vs denk gelmeden nasil gelmis hayret dogrusu.

Ankaradaki bombalarda dahil olmak uzere bugunki patlayan sahis da kanimca uzaktan baska birileri tarafindan patlatilmis...

Allah bunlarin bin turlu belasini versin bu vatani bu duruma dusurenlerin hepsine yaziklar olsun hic birirnin yatacak yeri yok!!

ES353
19-03-2016, 20:27
nusaybindede şehit sayısı 3 e yükselmiş. ulan neye üzülelim şaşırdık. çatışmada şehit olan askerimize polisimizemi? canlı bombada ölen insanlarımızamı? yoksa ülkenin bu duruma düşmesine mi? 3ü 1 arada yaptı bu baştaki o.cocukları.

VTec_king
19-03-2016, 20:29
Hdp nİnde akp nİnde chp nİnde mhp nİnde hepsİnİn allah belasini versİn Şu cennet vatanin el bİrlİĞİ İle İÇİne siÇtiniz ulan dÜnyanin en gÜzel Ülkesİnde yaŞiyoruz be deĞerİnİ bİlİn artik yettİ be Şu temİz saf İnsanlardan ne İstİyorsunuz

300E
19-03-2016, 20:30
Sosyal medya ve internet halen yavaş. Premium vpn almak, bu ülkede beyaz dizel golften sonra, en iyi ikinci yatırım.

ghibli06
19-03-2016, 20:32
bombacı aslen Diyarbakır'lı, geçen sene HDP bnalarına saldırıdan aranıyor, evveliyatı DHKPC ama son bir kaç senedir de IŞID ci... hadi buyurun çözün bakalım???

zcy04
19-03-2016, 20:37
Kimse Türk Kürt ayrımı üzerinden buralarda duyar kasmasın. Bugün vatan için canını veren özel harekatçı Oğuz Günaydın'ın annesi Kürtçe ağıt yaktı.
Allah aşkına yapmayın artık.

Yigit-Y
19-03-2016, 20:40
Bombalari patlatan kaos ortamından nemalanlardir.

Örgüt aramasın kimse.

G.U.Z.
19-03-2016, 20:41
da isid eylemi olabilecegi konusuluyor, ulke teror orgutlerinin gosteri alani gibi oldu, bi o bi bu...
Kim olursa olsun otekilestirmek, irak ve suriyede olusan durumun ulkemizde hizlanmasi demek

huseyinturk
19-03-2016, 20:54
Bombalari patlatan kaos ortamından nemalanlardir.

Örgüt aramasın kimse.

Aynı görüşteyim, siyasilerin duygusu olan, şerefli insanlar olduklarına inanmıyorum ki zaten bu ülkede şerefli dürüst insanlar siyasette bir yere gelemez bazı istisnai durumlar hariç. Ben gidersem ülke gider demişti birisi, ya başkanlık ya kaos manşetleri atılmıştı mesela..

meganes
19-03-2016, 22:08
arkadaşlar kusura bakmayın ama şu interneti yavaşlatma engelleme vs daha birkaç farklı yaptırımlar acayip canımı sıkıyo yokmy bunun bir çaresi?? istedikleri zaman böyle yerli yersiz vakitli vakitsiz istedikleri gibi emgelleyebileceklermi??

300E
19-03-2016, 22:17
arkadaşlar kusura bakmayın ama şu interneti yavaşlatma engelleme vs daha birkaç farklı yaptırımlar acayip canımı sıkıyo yokmy bunun bir çaresi?? istedikleri zaman böyle yerli yersiz vakitli vakitsiz istedikleri gibi emgelleyebileceklermi??

282. posttada yazdığım gibi: Premium vpn almak, bu ülkede beyaz dizel golften sonra, en iyi ikinci yatırım.

Tek çözüm premium VPN almak, farklı biryerden bağlanıyormuş gibi bağlanmak..

ahmet3425
19-03-2016, 22:17
Premium vpn satin alin ben aldim yillik 60 lira hic bir engeleye takilmiyorum...

Ae86
19-03-2016, 22:18

Gördüğün üzere istediği gibi engelliyorlar ve devam edecekler.Engelleyince herşeyi düzelttiklerini sanıyorlar olan masum insanlara oluyor.Amerikan büyük elçiği vatandaşını uyarırken bizimkiler itibar etmeyin diyor kendi vatandaşı şansına yaşıyor....

DB18a2
19-03-2016, 22:29
İnternette erişim hala kısıtlı sanırım hala takılıp kalıyorum, çoğu yerde bombanın patlama görüntüleri mevcut ayrıca neyin çabası bu? Hepsini engelleyemiceklerini anlıyamıyolar mı?

İbrahim33
19-03-2016, 22:32
ülkede resmen iç savaş var , herkesde bir panik , herkeste bir korku , herkeste bir huzursuzluk mutsuzluk. ülke bu haldeyken bile 1 tane bürokrat çıkıpta hatamız var , suçluyuz demiyor. istifa etmiyor. hep bıçak kemiğe dayandı, kınıyoruz vs. sürekli bir ağlak politika var.

hani rusyaya kafa tutuyordun recep efendi. dönde ülkenin haline bir bak. her hafta bombalı saldırılar düzenleniyor. siviller , askerler ölüyor. pkk yı temizleyeceğim diye güney doğuyu talan ettin , resmen iç savaş çıkarttın adamlar dahada azıttı. sınırlarmız desen hak getire , elini kolunu sallayan sözlü beyannamesi ile ülkemize giriş yapyor. ortalık bombacı , it uğursuz , kafa kesici kaynıyor.

dolar euro kurlar desen uçmuş vaziyette. ülkede ciddi anlamda bir ekonomik bir kriz var ama her nedense !! medya bundan hiç bahsetmiyor. paramızın değeri ayaklar altında. açlık sınırı 2000 tl iken asgari ücret 1300 tl !!

sınırdaki hiç bir komşumuzla aramız iyi değil , herkes bizden nefret ediyor.

dindar ve kindar !!, atatürk düşmanı , yobaz bir gençlik yetiştirmeye çalışıyorsun. ki bundada kısmen başarılı oldun. gençler ışid gibi cani bir örgüte sempati duyar hale gelmiş.andımızı kaldırdın , atatürkün adını her yerden kaldırdın , okullarda atatürk ile ilgili kitapları kaldırdın. türk kelimesine uyuzsun. ülkesini kurtaran ''cumhuriyet'' rejimi getiren liderine düşman etmeye çalışıyorsun bu gençliği. sen tam bir masonsun irecep.

slowmotion
19-03-2016, 22:32
O küçük günahsiz cocukta vefat etmis, diyecek soz yok

İbrahim33
19-03-2016, 22:40
çok yazık çok üzülüyorum bu olanlara , askerimiz , polisimiz , yüzlerce sivil vatandaşımız günahsız yere ölüyor / şehit oluyor. insanın içi kan ağlıyor ama elinden birşey gelmiyor. allah ülke olarak hepimizin yardımcısı olsun.

Caesar
19-03-2016, 22:57
çok yazık çok üzülüyorum bu olanlara , askerimiz , polisimiz , yüzlerce sivil vatandaşımız günahsız yere ölüyor / şehit oluyor. insanın içi kan ağlıyor ama elinden birşey gelmiyor. allah ülke olarak hepimizin yardımcısı olsun.

Bu ülkenin yarısı suçlu kim suçsuz ya? Net yarısı suçlu oy veren herkes suçlu. Kimse kimseye suçsuz demesin. Bende suçluyum insanlara doğruyu gösteremedim. Sende suçlusun.

Net herkes suçlu.

MiaMi
19-03-2016, 23:11
benim konuşduğum bir suriyeli aynen şu lafı söyledi suriyenin bu hale gelmesindeki en büyük neden sizsiniz sizin yüzünüzden bu haldeyiz dedi..

düşünün bu zihniyette olan insanlar var türkiyede.. bu tip adamları bir kaç sene sonra düşünemiyorum.

Adam doğru söylemiş ama tek biz değiliz çok ülke var ortadoğuyu karıştıran. Gece karanlığında türkiyedeki kamplarda eğitim alan kişiler insanlar militanlar artık nasıl adlandırılsa suriyeye geçiriliyordu. Bunu uzun zaman yaptı türkiye.

Konuşan kişi az çok olayları biliyor demekki. Adamın söylediğini savunmuyorum.

LnchCntrl
19-03-2016, 23:25
Ya desenize baştan işid yaptı diye bende cidden bişe sandım

Işıd mahallenin asi gençleri arkadaşlar ara sıra böyle şeyler olabilir ama şunu söyleyeyim Türkiye sınavını güzel veriyor.

Hatta böyle giderse ferhat göçer konserine bile götürebilirim, inşallah bomba felan patlayıp planı bozmaz :SS

kado
19-03-2016, 23:35
Çok şükür milletimiz güzel bir sınavdan geçiyor.

Ben demiyorum dansöz numan diyor

LnchCntrl
19-03-2016, 23:39
Bakın arkadaşlar çok enteresan

Yakın tarihe bakıyorum 1836 ' da Avrupa birliği bir çok ülkede bu patlamalar oldu, olmadı değil.

Ama biiiiiiğğz , buna müsade etmeyeceğiz.

Dıış mihraklara teslim olmayacağıız.

Bakın çok enteresan dansöz denmiş biiiğğğz dansözlüğü sizlerden öğrenecek değiliz..

İstikraaağğğrara gölge düşürmek isteyen bazı yandaş ve paralelleri biliyoruz..

Hedeeeeğğğff 2023

hüloooooooooğğğğgh

meganes
19-03-2016, 23:51
abi bu ***** partiyi tutan zihniyetler bitmediği sürece rahat edemiycez,bugün mahallede birkaç esnaf arkadaş vs sohbet muhabbet ettik,ben başka partiliyim diye hemn vatan haini ilan ediliyorum :beuj: adamlar yeminle düzmantık sabit görüş,nato kafa nato mermer diyorumki ülkede bombalar patlıyo olsun daha öncede patlıyodu diyolar,diyorum ülkede terör var bayağı ilerledi olsun öncedende vardı diyolar,bunlara karşı bana sefaköyün bilmem halkalının burda yala söylemiyorum yemin ederim yollarını savunuyolar,önceden ordan burdan araba geçmezdi şimdi her taraf yol dediler bana :su: ben vatanı milleti türkiyeyi savundukça ısrarla köprüden yollardan bahsediyolar mk,bide bana diyorlarki gözünüzü açın nankörlük yapmayın:fire: valla kan beynime sıçradı 20senelik alışveriş yaptığımız bakkaldan bu lafları sözleri duyunca muhabbetimi kestim ben,bu insanlar harbiden haplanıyo çok dar ve sabit görüşlü,lanet olsunki halen savunmaya devam ediyolar türkiye daha da kötüye gidecek bundan eminim,allah'ım sonumuzu hayır eylesin,bu tapıcılarada akıl fikir ihsan eylesin
n

Sinan
19-03-2016, 23:59
can damarı kesilen hayvan biraz böğürür ve ölür. bu patlamalar can damarı kesilen terörün son çırpınışları. sabredin. müslüman yurdunda bozgunculuk yapanları 1400 yıldır oldugu gibi tarih yine leş olarak yazacak.

Caesar
20-03-2016, 00:02
Lan olm iç birşey düzwelmeyecek heycan yapmayın.

Bu ibneler atatürküde bu yüzden sevmiyor zamanında istiklal mahkemesi falan alayının anasını sıkerttiği için. Sevmemeleri oradan geliyor. Zamanında bu cahilliklerini fışkırta fışkırta saçamıyorlardı. Şimdi fırsatını buldular. Bundan 15 sene önce hiç birisinden siz atatürk şöyle böyle diyebildiğini gördünüzmü? Götleri korkuyordu. Sessiz sedasızdılar.

Bunlar kurtuluş savaşında cepheye gitmeyen erzağını paylaşmamak için evin altına gömen ağırda saklanan adamların torunları. Dedesi savaşmış olan emin olun böyle yapamaz. O zamanda anadoludan gelmediler savaşmaya şimdide öyleler.

%50 falan değiller maksimum %30 lar işte türkiyenin %30'u. Ama oy kullanmayan tkp kominist parti cart curt gibi aptal partilere oy veren olduğu sürece bu cahilleri %50 sanmaya devam edecekler kendilerini.

Zamanında cumhuriyet kurulduğunda kuran halk bunlara siktir olup gidin demedi çünkü adamlığından. Şimdi bunlar akılları sıra akpli olmayanları paralel ilan edip siktir çekiyorlar. Hepsi cahil yada menfaatçi. Yine diyorum bakın abi forumdada mevcut azcık face instagram takip ediyorsanız nasıl nemalandıklarını göreceksiniz zaten :)

Olay para kimsenin vatan bir tarafında değil. Patlama olmuş o patlamıyoki ona ne.

Boşuna heycan yapmayın ama gün gelir devran döner. Bu 15 sene boyunca yaşananları kimse unutmasın. Çocuklarınıza da unutturmayın. Gizli savaş bu. İçimizdeki hayin paracı pezevenklere karşı bir savaş. Gün gelcek devran dönecek. İşte o zaman affetmemek lazım. Bu kin bu birikim ne bileyim bazen insanlığı bir kenara atıp karşındakinin ne kadar hayvan oldugunu görüp ona göre davranmak lazım.

Yarın akp gitsin baştan o aktroll yuvası ensonhabermiş yeni akitmiş 1 günde nasıl döner hepiniz görürsünüz.

Bir gün diyorum içimde bir umut var bir gün devran dönecek ama çok zor yeni gelen neslide cahilleştirdiler imamhatip bilmemne diye. O nesildende hayır gelmeyecek. Okumuş kişi sayısı çok az. Zaten okuyan adam görüyor gerçekleri.

MiaMi
20-03-2016, 00:09
abi bu ***** partiyi tutan zihniyetler bitmediği sürece rahat edemiycez,bugün mahallede birkaç esnaf arkadaş vs sohbet muhabbet ettik,ben başka partiliyim diye hemn vatan haini ilan ediliyorum :beuj: adamlar yeminle düzmantık sabit görüş,nato kafa nato mermer diyorumki ülkede bombalar patlıyo olsun daha öncede patlıyodu diyolar,diyorum ülkede terör var bayağı ilerledi olsun öncedende vardı diyolar,bunlara karşı bana sefaköyün bilmem halkalının burda yala söylemiyorum yemin ederim yollarını savunuyolar,önceden ordan burdan araba geçmezdi şimdi her taraf yol dediler bana :su: ben vatanı milleti türkiyeyi savundukça ısrarla köprüden yollardan bahsediyolar mk,bide bana diyorlarki gözünüzü açın nankörlük yapmayın:fire: valla kan beynime sıçradı 20senelik alışveriş yaptığımız bakkaldan bu lafları sözleri duyunca muhabbetimi kestim ben,bu insanlar harbiden haplanıyo çok dar ve sabit görüşlü,lanet olsunki halen savunmaya devam ediyolar türkiye daha da kötüye gidecek bundan eminim,allah'ım sonumuzu hayır eylesin,bu tapıcılarada akıl fikir ihsan eylesin
n

n

Adınızı bilmiyorum ama hiç sinirlenme kardeşim.

TÜRKİYEDE
1. Her insan konuştuğu konu ile alakalı haklıdır. Kesinlikle evet sen doğru söylüyorsun ya bak böyle düşünmemiştim denmez duyamazsın.
2. Kusursuz hükümet olmadı olamayacak tek gerçek konu senin verginin ne kadar çalındığı ile alakalı. Başka partilerden hükümetlerde çağın getirdiği zorunlulukla aynı hizmetleri sunabilir veya sunmayabilirdi. Benim şahsi düşüncem tek farkı PADİŞAHLIK açık ve net belli.
3. Memleket metropollerden ibaret değil burdakilerin çoğu ya menfaatci yada muhafazakâr kırsal kesimlerdeki insanlarda din sömürüsünden oy veriyor.Ne demişti B. A.rınç kadrolaşma sorusu sorulduğu "evet doğru tabiki muhafazakâr insanları tercih edicez onlarla çalışmak isteriz."
4. Hani Müslümanlık ihtiyacından fazlasını dağıtmaktı neden hergün Floryada 15 16 makyajlı Cayennelerle gezen tesettürlü ablaları görüyoruz ki bunların kocalarında ne var bilmiyoruz veya Fatih üniversitesine giden 20 yaşında z4 kullanan muhafazakâr ablalarımız.

5. Ben şunu bilirim İNSAN olmak vardır net sadece İnsan olmanın gereği. Gerek siteden gerekse özel yaşantımdan birçok arkadaşım havayollarında çalışır millet Allaha inanmayan Japonları öve öve bitiremiyor. Ya bizi yiyorlar yada gerçekten insana saygı ÖĞRENMİŞLER NAMUS öğrenmişler.

MiaMi
20-03-2016, 00:11
Oha la sezar aynı anda ben sağ kulağını sen sol kulağını yazmışsın

Lan olm iç birşey düzwelmeyecek heycan yapmayın.

Bu ibneler

rebel
20-03-2016, 00:29
hay agzına saglık ceaser !!! yapılanları çok kolay unutup hayatına devam eden ruhsuz duygusuz bır toplum olduk yıllarca. gün geldi devran döndü ama biz safça merhametlerimizle aman dileyene eyvallah deyip affettik. HAİN affedilmez VATAN HAİNİ hele hiç ! ben affedersem bende hainim ! insan umutları için yaşar o devran dönecek ama nezaman ? ne kayıplar verilecek kimbilir. ülkedeki durumun sebebi hem cehalet yanlış eğitim sistemi. okullardaki tarih bile yanlışken coçuklara kızmayın kendinize kızın , kızalım .

ahlaktan önce din öğretirseniz çocuğa; gün gelir inandığı şeyleri bu baştaki ****** cocukları gibi dine göre açıklar,arkasındandaki sürülerede çoban olur. önce iyi ahlak
başkasının malına canına kast etmemek
başkasının dedikodusunu yapmamak
erdemli şerefli olmak ve namusu için yaşamak. bunları öğrenmeyen cocuga dini bebekken dayatırsanız neyin ne olduğunu bilmezse nereye çekerlerse oraya gider ! dünyadaki en büyük sömürü inançtır . insanları inandığı şeylerle çok kolay yönlendirebilrsiniz bugun ki ülkenin vazıyetı gıbı . taihini bilmeyen ahlak nedemek seref namus haysiyet nedemek bilmeyen evebeyler cocuguna ne verebilir ? önce biz ahlaklı olacaz sonra cocuga ogretecegız kı okuldaki zirzop eğitimle kendini kaybetmesin. herkes kendi çocugunu eğitse bugun bu durumlara gelmezdik. ama aile cahil olduğu ve cocuguna birsey veremediği için bugun ki nesil ceddini bilmiyor . cocuk demek onu yedirip giydirip buyutmek degil güzel ahlaklı vatana mıllete hayırlı evlat yetıstırmekle olur . bırakın aç kalsın , cicili elbiseleri olmasın. bunlarla ölmezler aksine mütavaziği öğrenirler . parayla tiple şekille insanları kategorize etmezler. kılığını mevkisine değil düşüncelere önem verirler. eiğitim ailede başlar biz yanlış ebeveynler oldugumuzdan suan kendı kucuk kardeslerımıze , cocuklarımıza dogruyu gösteremıyoruz . cocuk bos hdd gibi ne ile doldurursan onu koyar önüne . sen cocugu adilikle buyut nerde nasıl cakallık yapılır mılletın malına canına nasıl kast edilir onu öğret (kendı oyle cunku) sonra ee bızım cocuk nıye it kopuk oldu ? pezevenk sen duzgun olaydın o cocukta senden gorduklerını yapacaktı

Sert@ç
20-03-2016, 00:47
Biz aramızda ne kadar konuşursak konuşalım hiç birşey değişmeyecek anca gezideki gibi sokağa dökülmemiz lazım
Tabii oda çare değil çünkü meydanda toplansa 10bin kişi bombada ölme riski var(3cü dünya ülkesi olduğumuz için)
Bence sizde artık olayları kafaya takmayın düşünmeyin ne yaparsak yapalım bu adam ölene kadar veya birileri istemeyene kadar başımızda...
Hee kimse oy vermiyor ya aklıma bu geliyo
http://i.hizliresim.com/ElmBPZ.jpg

Onurkk06
20-03-2016, 00:51
En çok da şehitlerimize ve bu patlamalarda.ölen sivil vatandaşlarımıza üzülüyorum paranoyak bir adamın kendini padişah sanması yüzünden kendi yaptığı açılım belasının ve ortadoğu padişahı hayali yüzünden kaç asker polisimiz vatandaşımız şehit oldu allah geride kalanlara sabır versin

Yiğit G.
20-03-2016, 01:07
Olay tam olarak budur... Eleman ne güzel açıklamış akit in sayfsında... altta fanatik akp li dostun yazdıgına bakın....

http://i.hizliresim.com/9od6EZ.jpg

Sinan58
20-03-2016, 01:13
Kırsal kesimin tayyibe oy vermesinin sebebi tayyibin Din" üzrinden siyaset yapması, yoksa kimse kolay kolay vermez.
Halbuki "Müslüman" adam halkı soyup, akrabalarını milletvekili yapıp, terör örgütlerine destek verip ülkemizi bu hale sokarmı.
Ben Sivas"lıyım, kendi memleketim için konuşayım Sivas"ın kırsal alanlardaki halkından CHP"ye oy çıkmaz kolay kolay çünkü halk partiyi dinsiz olarak görüyor.
Hatta Mustafa Kemal AtaTÜRK"ün kurduğunu bile bilmiyor çoğu kişi, MHP"nin oyları eskiye göre Sivas"ta iyice azaldı çünkü Devlet Bahçeli tayyip düşmanı olduğu için millet oy vermiyor. BBP Muhsin Yazıcıoğlu"nun vefatından sonra bayaa düşüş yaşadı. Muhsin Yazıcıoğlu"na "ALLAH" rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
Sivas için konuşuyorum, din üzerinden siyaset yapan adama masum, saf halk inanıyor.
İnsanları nasılda din üzerinden kandırmaya çalışıyorlar, bu Müslümanlık"ta varmı.

Sinan58
20-03-2016, 01:19
Düzenleme:
İmla hataları için kusura bakmayın, hızlı yazınca gözden kaçan yerler ister istemez oluyor.
Demem oki tayyib denen puşt insanları nasıl kandıracağını biliyor, bi insanı en kolay kandırmanın yolu o kişinin inançlarını kullanmaktır.
Bu puştta aynısını yapıyor, insanlardan nasıl oy alacağını biliyor.

Satanael
20-03-2016, 01:47
Memleket ne halde biz hala sağ - sol derdindeyiz. o parti bu parti derdindeyiz.sacma sapan muhabbetler peşindeyiz hala...

Sorun memleket meselesi ise sağı solu olmaz bu işin!!! Vakit birlik berabetlik vaktidir...

Bu ülkenin evladı isek tek olmak zorundayız.. Bunu öğrenmek zorundayız... Bence millet olarak birbirimizi satmaktansa! Tek yürek olmanın zamanı....

Ama biz hala daha cahil cüheyla ufak cocuklar gibi senin partin benim partim senin görüşün benim görüşüm derdindeyiz... Gözlerimizi acalım artık ne haldeyiz... bırakalım partilerin sidiklerini yarıştırmayıda Birlikte düşünmesini ögrenelim artık. Neyin derdindeyiz arkadaslar.Siyasetten zehirlendik artık acalım gözlerimizi su halimize bakalım.. zaten bizi bölmeye calısıyorlar salmışlar icimize bide siyasi ayrılıgı bizde bunu sebep görmüşüz kardeş kardeşe küsmüş arkadaş arkadaşı silmiş.. Neyin kafasındayız biz. zaten bizi durma bölmeye calısıyorlar biz hala neyin lüksü icindeyiz böylede hala daha ayrı gayrı yapıyoruz.. dahada kendi kendimizi kutuplaştırıyoruz..

Siyasi görüşler-hayat felsefeleri-sosyal yaşamlar vs. vs. bunlar nekadar farklı olursa olsun konu memleket meselesi ise herkesin birlik beraberlik icinde davranması gerekir. Ama biz hala daha neyin peşindeyiz. Herkez icin aynısı gecerli baskalarına camur atmayı bırakalımda bi yerlerden birleşmeye başlayalım yoksa durum cidden vahim artık...

serkanaygün
20-03-2016, 08:11
Memleket ne halde biz hala sağ - sol derdindeyiz. o parti bu parti derdindeyiz.sacma sapan muhabbetler peşindeyiz hala...

Sorun memleket meselesi ise sağı solu olmaz bu işin!!! Vakit birlik berabetlik vaktidir...

Bu ülkenin evladı isek tek olmak zorundayız.. Bunu öğrenmek zorundayız... Bence millet olarak birbirimizi satmaktansa! Tek yürek olmanın zamanı....

Ama biz hala daha cahil cüheyla ufak cocuklar gibi senin partin benim partim senin görüşün benim görüşüm derdindeyiz... Gözlerimizi acalım artık ne haldeyiz... bırakalım partilerin sidiklerini yarıştırmayıda Birlikte düşünmesini ögrenelim artık. Neyin derdindeyiz arkadaslar.Siyasetten zehirlendik artık acalım gözlerimizi su halimize bakalım.. zaten bizi bölmeye calısıyorlar salmışlar icimize bide siyasi ayrılıgı bizde bunu sebep görmüşüz kardeş kardeşe küsmüş arkadaş arkadaşı silmiş.. Neyin kafasındayız biz. zaten bizi durma bölmeye calısıyorlar biz hala neyin lüksü icindeyiz böylede hala daha ayrı gayrı yapıyoruz.. dahada kendi kendimizi kutuplaştırıyoruz..

Siyasi görüşler-hayat felsefeleri-sosyal yaşamlar vs. vs. bunlar nekadar farklı olursa olsun konu memleket meselesi ise herkesin birlik beraberlik icinde davranması gerekir. Ama biz hala daha neyin peşindeyiz. Herkez icin aynısı gecerli baskalarına camur atmayı bırakalımda bi yerlerden birleşmeye başlayalım yoksa durum cidden vahim artık...

İyi hoş güzel söylüyorsunuz da, insanlar bu canlı bombalar patlamalar konusunda haklı olarak devletin başındakilere soruyor, neden gereken tedbir alınmadı diyor ama yandaş hemen aradan sıyrılıp ama cehepe mehepe reröre yapıyor. Biz doğal olarak bizi yönetenlere hesap sorarken iş siyasete çekiliyor. Biz şimdi, Almanya tedbir alırken ''Aman canım onlar da ortalığı velveleye veriyor'' diyenlere mi hesap soralım Kemal Kılıçdaroğlu'na mı?

Sinan
20-03-2016, 08:27
Amerika'nın göbeğinde teroristler şehrin sembolü haline gelmiş ikiz kulelere uçakla saldırıyor ve binlerce kişi ölüyor. Bir tane Amerikalı çıkıp devletini, istihbaratini suçlamadı. Hani CIA dünyanın en iyi istihbarat servisiydi. Fransa'nın göbeğinde teror saldırıları oldu ve bir tane Fransız çıkıp devletine sovmedi. Peki onlar ne yaptılar. Birlik beraber oldular. Bir haraket ettiler ve hükümetin aldığı kararlara harfiyen uyup arkasında durdular. Bizde ne oluyor sürekli eleştiri sürekli isyan. Bırakın artık bu kafayı eleştirdiğiniz hükümet AKP olabilir ama fotoğrafın bütününe bakın burası Türkiye bizlerde Türküz yaptığın eleştiri ve hatalar bu birliği bütünlüğü zedeliyor.

G.U.Z.
20-03-2016, 08:31
Daha onceki sayfalarda bir arkadas yazmisti ne kadar dogru: kopru havaalani duble yol yaparken, biz yaptik, cehape zihniyeti... Teror varken:birlik beraberlik

Bu teroristlerin ulkeye elini kolunu sallaya sallaya girmesine izin verenler, sehirlere silah, bomba depolanmasina goz yumanlar, askere operasyon izni vermeyen ve verdirmeyenler cezasini odesin(bunlara oy verip destek verenlerin hesabi ahirette), ondan sonra birlik beraberlikten bahsedelim..bu ideoloji olayi degil, birileri sucluya goz yumdu, sucuna ortak oldu simdi topu baska yere cekip aklanmaya calisiyorlar, yemezler.

snan1910
20-03-2016, 08:32
Amerika'nın göbeğinde teroristler şehrin sembolü haline gelmiş ikiz kulelere uçakla saldırıyor ve binlerce kişi ölüyor. Bir tane Amerikalı çıkıp devletini, istihbaratini suçlamadı. Hani CIA dünyanın en iyi istihbarat servisiydi. Fransa'nın göbeğinde teror saldırıları oldu ve bir tane Fransız çıkıp devletine sovmedi. Peki onlar ne yaptılar. Birlik beraber oldular. Bir haraket ettiler ve hükümetin aldığı kararlara harfiyen uyup arkasında durdular. Bizde ne oluyor sürekli eleştiri sürekli isyan. Bırakın artık bu kafayı eleştirdiğiniz hükümet AKP olabilir ama fotoğrafın bütününe bakın burası Türkiye bizlerde Türküz yaptığın eleştiri ve hatalar bu birliği bütünlüğü zedeliyor.

Abd ve fransa bu patlamalar sonrası neler yaptılar,
Bizde neler yapıldı? İncelemek yeterli olur sanırım

Dayı
20-03-2016, 08:33
Adam bugun ne güzel yazmış, bir zahmet okuyun .
http://biliyomuydun.com/gerizekalisiniz-siz/

G.U.Z.
20-03-2016, 08:34
Abd de 11 eylul tekrarlandi mi? Adamlar tekrarlanmasin diye ne gerekiyorsa yapti, bos bos birlik beraberlik muhabbeti degil, biz buyuk ulkeyiz dusmanimiz cok alisin denmedi, bir kere oldu bir daha olmayacak dendi, hic vicdan aklamaya calismayin, oy verenler siz de teror sucuna goz yumanlarin sucuna ortaksiniz, kan sizin ellerinize de sicradi..

Dayı
20-03-2016, 08:37
yazının içinden bir paragrafı dışarı alım da içinde ne olduğu belli olsun.

Adam bugun ne güzel yazmış, bir zahmet okuyun .
Gerizekal (http://biliyomuydun.com/gerizekalisiniz-siz/)

11.Eylül’ü El Kaide düzenlemedi. Bizzat derin devlet işi olduğunu artık ilkokul çağındaki çocuklar bile biliyor. Hiç oralara girme. Haydi farz edelim bir El Kaide saldırısı olsun bu. Ulan gerizekalı, sen şimdi bir hayal et bakalım; Washington’da 5 ayda 3 patlama olsun. 200 sivil hayatını kaybetsin. Sonra New York’ta Times Meydanı’nda sabah 10 da bomba patlasın. Hem de herkes “aman dikkat istihbarat var” derken… O ülkede ne Başkan kalırdı, ne FBI, ne CIA. Adamı Özgürlük Heykeli’nin üzerine oturturlardı güzelim benim. Paris’te tüm bunlar olsaydı Eiffel’in her bir bacağını tersten Cumhurbaşkanı’na, İçişleri Bakanı’na, Başbakan’a ve Emniyet Müdürü’ne sokarlardı orada. Sen neyi anlatıyorsun daha?

ghibli06
20-03-2016, 08:38

kaç tane böyle eylem sayabilirsin? hadi 3 tane Amerika'da 2 tane Fransa'da 1 tane İspanya 2 tane İngiltere... peki 5 ayda 3 kere Ankara'nın göbeği patlaken, İstanbul'da son 2 ayda 2. canlı bomba eylemi yapılmışken kimseyi sorumlu tutmayalım mı? Etiyopya devlet başkanı mı sorumlu bunlardan? elbette birlik beraberlik içinde olmalıyız ama sizin birlik beraberlik anlayışınız nedir? bombalardan sonra Kürtlere ölüm yürüyüşü mü yapıldı? doğu bölelim mi dediler? doğuluları sürelim diye manşet mi atıldı nedir? birlik beraberlik hükümete biat etmekse eğer, kusura bakmayın yanlış yerden konuşuyorsunuz...

Sinan
20-03-2016, 08:39
benim görüsüm bu. isteyen istedigini yazsın cizsin.

painkller
20-03-2016, 08:46

Demin birlik beraberlikten bahsediyordunuz, suan benim gorusum bu isteyen istediginiz yazsin cizsin diyorsunuz. Uzlasmadan, fikirlerimizi aciklamadan nasil birlik olucaz? Herkes bir noktadan biseyleri mantikli gorup kendi icinde yasadigi icin ulke bu halde zaten.

34btr1907
20-03-2016, 08:48
hukümet ne yapsın,hukumet mı patlatıyor,vb...haklı bulanların umarım en tez zamanda evlerınden teror yuzunden bır tabut cıkar belki ozaman yolda yururken,otobus beklerken boşu boşuna ölenlerin ailelerinin hıssettıklerını bıraz anlarlar,memlekette guvenlıgı ben sen saglayamayacagına gore suclu burda devlettır devletın işi ihale alıp vermek değildir,köprüden yoldan önce vatandaşının can güvenliğidir,dingonun ahırı degıldır başında oldugu ülke,abd fransa senı baglamaz,sen buranın huzurunu saglıcaksın,ama durum danışıklı dövus o yuzden de bunlar başımıza geldi gelecekte,ama dedım ya ınsallah bundan sonra masum ınsanlardan degılde yar ve yardakçılarının evlerınden cıkar o cenazeler.

Dayı
20-03-2016, 08:48
her ne kadar benim görüşüm bu isteyen istediğini yazsın çizsin diyorsanız da: Amerika kadar eleştirici sorgulayan bir topluluk yoktur. google da kısa bir araştırma yapsanız Amerikan toplumunun bir kısmının, bu saldırıyı -9/11- kendi devletinin yaptığını iddia ederken sizin burada bir tane Amerikalı çıkıp devletini suçlamamıştır demeniz çok komik.

Low-Rider
20-03-2016, 09:00
Benim eyyorlamam bu kadar hhahaha komikler

serkanaygün
20-03-2016, 09:08

Böyle mi birlik beraberlik olacak da vatanı kurtaracağız? İnsanlar duymak istemediğiniz şeyleri söylediğinde ''benim görüşüm bu isteyen istediğini yazsın çizsin'' diyorsunuz. Hani hep beraber hareket edip birleşip bütün olacaktık? Sadece sizin görüşlerinizin doğru olduğu, ona karşıt herhangi bir görüşün sadece ''safsata'' dan ibaret olduğu bir zihniyetle kimseyle birleşemezsiniz kusura bakmayın.

Frid
20-03-2016, 09:15
internet yavaşlatarak, kürsüden yüksek sesli konuşarak ülke kurtarıyorlar.

Sinan
20-03-2016, 09:18
Evet mantikli cevaplar geliyor. İsteyen istedigini yazsin cizsin derken simdi yazdigima karsilik bir suru elestiri gelecegini bildigim icin benimle ilgili elestirisel bakimdan isteyen istedigini yazsin cizsin dedim.

Kadyr
20-03-2016, 09:18
Hukumeti suclamayin diyorsunuzda once hukumet polisi bilmem nesi gerekli onlemi alsa bu serefsizlere hainlere yuz vermese ,sehirdeki pkk lilar icin gerekli islemleri yapsa gazi mahallesi ornegin polis giremiyor bi dunya pkk lisi var onlari temizlese...bizde ondan sonra devlet elinden geleni yapti ama bomba yine patladi diyebilelim.

Yigit-Y
20-03-2016, 09:26
Beyler bazıları yine unutmuş.

Haziran seçimlerinden sonra bombalar patlatıldı.

Kasım seçimlerinden hdp ve mhp bitirmek 400 vekili almak için di hepsi.

Kasım seçimlerinden oylarin arttırmayı başardı ama 400 alacak kadar değil di

Kasimdan sonrada bu sefer daha sert kaos ortami peşine düştüler.

Erken secim yapip hdp ve mhp baraj alti kalmasini saglanmak asıl amaç.

Plan budur benim kafamda.Ortam hazırlanıyor Eylul Kasim bandında erken seçim görürsek şaşırmayın.

Yeni anayasa yapacaz diye başkanlık için son kozunu oynuyor.

17 25 aralık olmasaydi zaten suan başkanlığa geçilmişti.

Onlara 3 seneye mal oldu bu gecikme.Sabırları kalmadığı icin kaos ortamini dahada alevlendirdiler kasim ayindan itibaren.

İşin gerçek yüzü bu ama herkes isid pkk diyip geçiyor.

Milliyetçi oylari almak için kurulmuş bir oyun.

Devlet bahçe de bu oyuna hizmet etmekte.

Yoksa haziranda bunlardan kurtulmustuk.

M3CSL
20-03-2016, 09:26
Devlet dusmanlari hemen is basinda,yahu ulke saldiri altinda hala sg sol siyaset muhabbeti,birlik beraberlik zamani,terorun amaci kaos ulkeyi umutsuzluga sevk etmek zaten.Bizim her olaya siyasal bakan cahil devlet dusmanlari is basinda her zaman oldugu gibi..
Adamlarin kime savas actigi belli ,sende boyle yaparak amaca hizmet ediyorsun..
Bizde hemen bi sorumlu arayisi, tmm sorumluLar olsunda herkes tasin altina elini koysun.

Dayı
20-03-2016, 09:31
kimleri kastediyorsunuz açıkça yazar mısınız?

Devlet dusmanlari hemen is basinda,yahu ulke saldiri altinda hala sg sol siyaset muhabbeti,birlik beraberlik zamani,terorun amaci kaos ulkeyi umutsuzluga sevk etmek zaten.Bizim her olaya siyasal bakan cahil devlet dusmanlari is basinda her zaman oldugu gibi..
Bizde hemen bi sorumlu arayisi, tmm sorumluLar olsunda herkes tasin altina elini koysun.

Low-Rider
20-03-2016, 09:39

gerçek devlet düşmanları, bugüne kadar bunlar olurken olması için zemin hazırlayanlardır, bunları savunanlarında ne olduğu belli.....

http://www.sozcu.com.tr/2016/yazarlar/yilmaz-ozdil/terorle-yasamaya-alismali-miyiz-1140186/

Anıl E.
20-03-2016, 09:46

Bir sizsiniz devleti ve ülkeyi seven . Bir sizsiniz namaz kılip müslüman olan her şey sizsiniz .

Bu ülkenin vatandaşı pkk ile müzakere olmaz denildiğinde nerdeydiniz ? Tüm muhalefet partileri açılım sürecinden bizim de haberimiz olsun kendi vekilleriniz bile bilmiyor kapalı oturum yapalım dediğin de nerdeydiniz? Sadece belli kişilerin bildiği bir açılım süreci .
Pkk açılım sürecini değerlendirip silah depoluyor,yol kesip kimlik kontrolü yapıyor dendiğinde ,muhalefeti açılım sürecini engellemek istedikleri yüzünden disladigında nerdeydiniz ?

Paralel yapı diye tabir edilen kişilerle kol kola yürürken , muhalefet partileri "tüm alanlarda kadrolasiyorlar"uyarısına gülüp geçilirken nerdeydiniz ?

Yolsuzlukla yargılanan heriflerin halkı tassaga alır gibi danışman ilan edilirken nerdeydiniz ?

Ülkeyi ayrıştıp un ufak eden . O solcu , o ülkücü , o alevi , o sünni , o kemalist diye ayırıp sonrada bütünlük bekleme çabasında nerdeydiniz ?
Gezi olaylarında hükümet lideri özelliklerini taşıması gerekirken halkı galeyana getirerek "%50 yi evdé zor tutuyorum " dediğinde nerdeydiniz ?
Hangi ülke cumhurbaşkanı mitingler é katılıp parti sempatizanligi yaparak oy istedi ? Beni sevenler ve sevmeyenler olarak ayırdı ?
Şimdi o kişi ve kişiler sadece akp nin cumhurbaşkanı .
Kendilerine oy vermeyenleri bir düşman ve vatan haini olarak görenleri uyardınız mı ?

Sonra da herkes elini taşın altına koysun . Milletin eli taşın altında ezile ezile kemikleri çıktı ortaya öldüler öldürdüler

Yigit-Y
20-03-2016, 09:47
Haberleri izleyerek düz yorum yaparsak

Devlet pkk yi bitiriyor görürsün. :)

Haberleri tersten okursan mhp nin milliyetçi oylarını supurup aliyorum diye görürsün.

Haburda alkislarken gördüğünü unutan mallar varken bu ülkede birlikte dirlikte olmaz.

Pkk 2001 de zaten bitik halde idi.

Siz sehit sayilarina bir bakin hele tablo belli.

Asker beceriksiz mi ki ölüyor evet diyecek hükümet yanlısı adamlar bu ülkede.

Bizim anayasamiz binlerce kez yenilendi zaten.60 70 80 le alakası kalmamış.

Başkanlık için degistirilmek isteniyor.

Bop eş başkanıyım diyen adama oy verenler vatan haini değil de kim.

Uyanmak gerekirken daha da uyumak niye.

Yol köprü yapmakla ülke kurtarilmaz ancak uyutulur.

Herkese iş güç soruyorum her kesimden adama işler berbat deyip geçiyor.

3 lu koalisyonda yazar kasa atanlanlar nerede şimdi

34btr1907
20-03-2016, 09:51
Bir sizsiniz devleti ve ülkeyi seven . Bir sizsiniz namaz kılip müslüman olan her şey sizsiniz .

Bu ülkenin vatandaşı pkk ile müzakere olmaz denildiğinde nerdeydiniz ? Tüm muhalefet partileri açılım sürecinden bizim de haberimiz olsun kendi vekilleriniz bile bilmiyor kapalı oturum yapalım dediğin de nerdeydiniz? Sadece belli kişilerin bildiği bir açılım süreci .
Pkk açılım sürecini değerlendirip silah depoluyor,yol kesip kimlik kontrolü yapıyor dendiğinde ,muhalefeti açılım sürecini engellemek istedikleri yüzünden disladigında nerdeydiniz ?

Paralel yapı diye tabir edilen kişilerle kol kola yürürken , muhalefet partileri "tüm alanlarda kadrolasiyorlar"uyarısına gülüp geçilirken nerdeydiniz ?

Yolsuzlukla yargılanan heriflerin halkı tassaga alır gibi danışman ilan edilirken nerdeydiniz ?

Ülkeyi ayrıştıp un ufak eden . O solcu , o ülkücü , o alevi , o sünni , o kemalist diye ayırıp sonrada bütünlük bekleme çabasında nerdeydiniz ?
Gezi olaylarında hükümet lideri özelliklerini taşıması gerekirken halkı galeyana getirerek "%50 yi evdé zor tutuyorum " dediğinde nerdeydiniz ?
Hangi ülke cumhurbaşkanı mitingler é katılıp parti sempatizanligi yaparak oy istedi ? Beni sevenler ve sevmeyenler olarak ayırdı ?
Şimdi o kişi ve kişiler sadece akp nin cumhurbaşkanı .
Kendilerine oy vermeyenleri bir düşman ve vatan haini olarak görenleri uyardınız mı ?

Sonra da herkes elini taşın altına koysun . Milletin eli taşın altında ezile ezile kemikleri çıktı ortaya öldüler öldürdüler

münafık ne biçin sorular soruyorsun...

Anıl E.
20-03-2016, 09:52
Dün arkadaslarla oturuyoruz dışarıda konu açıldı bu muhabbetleri tartışmaya başladık . Arkadaşım üniversite mezunu bu sekilde düşünecegini tahmin etmediğim biri ama herkes onun gibi düşünüyor zaten yazık :) . Çelişkili ifadelere dikkat edin .

"Ya olm RTE daha napsın anlamıyorum ki adam en güzelini yaptı ve yapıyor bence . "
(Konu Suriye'ye geldi )
"Biz mal miyiz la niye o suriyelileri aldık ki içeri , biz salagız la hangi ülke böyle yapıyor ."

Ben de güldüm ve üstüne ekleme yapmadım .

wolrath
20-03-2016, 09:57
yazarkasayi atin padisahin önune de, o kasayi monte etsinler size...

artik korkutularak yonetiliyoruz ortacagda olduğu gibi.

Dayı
20-03-2016, 09:58
Cahillik kavramı kişiden kişiye değişir, siz 'siyasal bakan cahil devlet dusmanlari ' derken aldığınız kriterler farklıdır. başkasının aldığı kriterler farklıdır. Mesela; pkk ve ışid devlet düşmanıdır . Cahillikle suçladığınız kişiler bu sitede yazan kişilerse eğer bu kişiler devlet düşmanlığı ile değil olsa olsa fikir olarak hükümet karşıtlığı ile suçlayabilirsiniz. Devlet düşmanlığı ayrı bir şey fikir olarak hükümet karşıtlığı ayrı bir şeydir.
Cümlemin en başına dönersek; kimine göre de devlet düşmanlığı ve hükümet karşıtlığı kavramlarını ayıramamak cahilliktir.

wolrath
20-03-2016, 10:00
iyi de adama ben gidersem devlet yikilir diye dikte ederlerse baska ne diyecek be dayi abim :)

ibozum
20-03-2016, 10:00

Eyvallah kardeş bilgilendirme için teşekkürler.. Hemen gidip bizim Bakkaldan hesap sorayım, evet manava da gidip ona da iki laf edeceğim.. Kasapta işin içinde ona da çıkışmam gerek.. Kapıcıya da gidip şikayet edeceğim..

Zira ülkeyi yönetenler bunlar.. siyaseti bu kişiler yapıyor. Yoksa hükümeti eleştirmek haşaaa.. Çarpılırız.. Onların hiç bir suçu yok..

Hasayım sizin gibi düşünenlere.. "Olayın siyasetle ne alakası var"...

arda35
20-03-2016, 10:03
Milletimiz Allah'a çok şükür, güzel bi sınavdan geçiyor
Numan efendi böyle buyurmuş. İlahi adalet varsa eğer; sizler de böyle sınavlardan geçersiniz inşallah.

ibozum
20-03-2016, 10:03
Cahillik kavramı kişiden kişiye değişir, siz 'siyasal bakan cahil devlet dusmanlari ' derken aldığınız kriterler farklıdır. başkasının aldığı kriterler farklıdır. Mesela; pkk ve ışid devlet düşmanıdır . Cahillikle suçladığınız kişiler bu sitede yazan kişilerse eğer bu kişiler devlet düşmanlığı ile değil olsa olsa fikir olarak hükümet karşıtlığı ile suçlayabilirsiniz. Devlet düşmanlığı ayrı bir şey fikir olarak hükümet karşıtlığı ayrı bir şeydir.
Cümlemin en başına dönersek; kimine göre de devlet düşmanlığı ve hükümet karşıtlığı kavramlarını ayıramamak cahilliktir.

Bu ekipte eğer RTE veya hükümet karşıtı bir şey söylüyor yada onların yaptıklarını sorguluyorsanız devlet düşmanı sıfatı yapıştırılması kaçınılmazdır..
Onların yaptıklarını sorgulamak, hele hele aksini idda etmek münafıklıktır..

34btr1907
20-03-2016, 10:28
https://scontent.fash1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/944091_10153588585722523_850712460080064220_n.jpg? oh=df6118f9fc1d7028820686490cb3d444&oe=57907910

cuma namazına 100+korumayla gidenler diyor ki korkmayın,şu kız çocuğunu kendi çocugunuzun yerine koyun öyle yorum yapın.

LnchCntrl
20-03-2016, 10:40
vayy benim yavrum nasıl korkmuş sana bunu yaşatanlar kahrolsun

G.U.Z.
20-03-2016, 10:52
Devletin subaylari sabaha karsi gozaltina alinip, ordu donamitlenirken alkis tutanlar, simdi devlet dusmani diyorlar baskalarina... Ironinin boylesi

judgeGTI
20-03-2016, 10:55
şu günlerde devleti boklayan eleştiren herkes terör propagandası yapmış sayılır. iç savaşa zemin hazırlamaktır vatan severlikle hiç bir alakası yoktur.
allah devletimizi milletimizi kötülüklerden korusun inşallah.

iki aylık kızımı ailemi geride bırakır gerekirse vatanım için ölürüm.

zira vatansız kalacağına, babasız kalmasını yeğlerim. saygılar.

serkanaygün
20-03-2016, 10:57
şu günlerde devleti boklayan eleştiren herkes terör propagandası yapmış sayılır. iç savaşa zemin hazırlamaktır vatan severlikle hiç bir alakası yoktur.

Devletinizi korumalar zırhlı araçlar koruyor, Allah sokaktaki garibanın, halkın yardımcısı olsun.

judgeGTI
20-03-2016, 10:59
Devletinizi korumalar zırhlı araçlar koruyor, Allah sokaktaki garibanın, halkın yardımcısı olsun.

sen hangi devlete mensupsun acaba ?

ES353
20-03-2016, 11:02

Devleti boklayan, elestiren mi ? Bunca olayin olmasina musade eden techturkey mi ? Ya da kosedeki bakkal amcami ? Bir hafta gecmeden ulkenin iki megasehrinin gobeginde rahatca nasil bomba patlatilip bunca insan olebiliyor acaba? O *** atmamamiz elestirmememiz gereken devletin hic mi kusuru yok ? Allah askina sacmalamayin ya! Sen dagdaki teroristi meclise sok, dagdaki teroristi silah birakma sartiyla serbestce sehre getir, terorun ele basiyla anlasmaya calis, sayin de, sonra kandirilmisiz de, ben gidersem yikilir t.c de, almanyanin konsolosluk ve okullarini bomba patlatilck diye kapatmasina karsi laf sokmaya calis, teyid cart curt de bomba patlayincada devleti elestiren *** atan teror propagandasi yapiyo olsun vay aq ne guzel ya.. hocam siz caya seker atarken baska bi seker mi atiyorsunuz ?

serkanaygün
20-03-2016, 11:04

Farz et ki başka bir devlete mensubum ve Türkiye'de ölen suçsuz günahsız insanlar için içim sızlıyor ve o yorumu yaptım.

Değişen ne olur?

M3CSL
20-03-2016, 11:06
Bu arada yazilarin 1 sayfasini okudum solediklerim genel sosyal medya tayfasina idiydi.kitap okumayan ama emege saygisizlik yapip ordan 1 cumleyi cekip kisileri elestiren gibileri..

Sizin cevabiniz guzel, neyin ne oldugu biliniyor illaki,ancak benim kastettigim anlasilmistir belki, devletin d sini,sistemi, gecmis ulkeler tarihini ulkenin bu konuma nasil dusuruldugunu,tarihin tekerurden ibaret oldugunu bilmeyip.Evlilik programi,acun izleyen kitlelere..
Yapici elestiriye her zaman varim,istihbarat iyilesecek devletin icindeki dost gorunumlu isbirlikciler temizlencek.mesela pkk nin ardindaki istihbarat orgutleriyle nasil mucadele etceksin o kadar gucun varmi, bir 3 5 10 kisiyle olucak ismi, x yada y kisisi gelse adamlar istese bomba patlamicakmi,ulke yabanci sermayeye bagimli markalar heryeri isgal etmis,biz yillardir siyasetten medet umuyoruz....

Haberleri, gazeteleri, yazarlari takip etmekle bir yere varamayiz..hepsi zit kutup diyalelektrikten beslenir

Sinan
20-03-2016, 11:07

Dis etkenlerden bi tanesi

_muhaRRem
20-03-2016, 11:07
Okudum okudum okudum , bu kadar kültür seviyesi yüksek insanlar akp nin karşısına neden haala bir lider çıkaramadı . Kemal kılıçdaroğlumudur chp nin en kaliteli lideri yokmu başka ?

Bütün akp nin rahatlığı ve el kol sallayarak takılmasının sebebi rakipsiz ve karşısında sağlam muhalefet partisinin olmamasından kaynaklı.

mody
20-03-2016, 11:10
ne devleti ne milleti? adamın bahçesinde yer işgal eden hayvan muamelesi yapıyorlar bize.

yok birlik, yok beraberlik, yok ölürmüşte

adamın yediği bokun ceremesini çekiyoruz

ama burası Türkiye, bir sabah kalkınca bir bakarız, gitmiş, herşey güllük gülistanlık olur...

Sinan
20-03-2016, 11:10
Okudum okudum okudum , bu kadar kültür seviyesi yüksek insanlar akp nin karşısına neden haala bir lider çıkaramadı . Kemal kılıçdaroğlumudur chp nin en kaliteli lideri yokmu başka ?

Bütün akp nin rahatlığı ve el kol sallayarak takılmasının sebebi rakipsiz ve karşısında sağlam muhalefet partisinin olmamasından kaynaklı.

Reis dunya lideri dunya.

Yigit-Y
20-03-2016, 11:13
Bu millet ne zaman köprüden o atladı bende arkasindan atlayayim demekten vazgeçtiği an.

Siyasi partiyi spor kulübü tutmaktan vazgeçtiği an.

3 kuruş çıkar sağlayacağım diye oy vermekten vazgeçtiği an.

Huzura kavuşacaktır.

Yada 400 verip biad edecekler. :)

Adam o sarayı boşuna yaptırmadı kimse bunu unutmasın:)

Sinan58
20-03-2016, 11:15
Reis dunya lideri dunya.

Abi yanlış anlama, bunu söylerken ciddimi söylüyorsun?

kickbuttowski
20-03-2016, 11:18
Osloda görüşme yapan teröre hizmet etmedi, imraliyla görüşen hizmet etmedi, davul zurnayla terörist karşılanmssına göz yuman hizmet etmedi şimdi biz hükümeti eleştirince teröre hizmet ediyoruz öyle mi?

ES353
20-03-2016, 11:24
Osloda görüşme yapan teröre hizmet etmedi, imraliyla görüşen hizmet etmedi, davul zurnayla terörist karşılanmssına göz yuman hizmet etmedi şimdi biz hükümeti eleştirince teröre hizmet ediyoruz öyle mi?

Aynen hocam biz teror propagandasi yapmis oluyoruz :D boyle insanlar oldukca bu ulkede daha cok bomba patlar.

Bomb has been planted..

ibozum
20-03-2016, 11:32

Bak gene yapıyorsunuz.. Olmuyor böyle.. hükümeti, baştaki yetkilileri eleştirerek devlet düşmanlığı yapmaktasınız.. Bölücülük bu dedikleriniz..

Hükümete kötü söz söylemek onlar için şirk koşmakla aynı kavram olmuş..

Çekemiyorsunuz ama yol ve köprü yapmaya devam edecekler durduramayacaksınız, bu söylemleriniz engel olamayacak.. İstikrar var istikrar..

34btr1907
20-03-2016, 11:38
Bu millet ne zaman köprüden o atladı bende arkasindan atlayayim demekten vazgeçtiği an.

Siyasi partiyi spor kulübü tutmaktan vazgeçtiği an.

3 kuruş çıkar sağlayacağım diye oy vermekten vazgeçtiği an.

Huzura kavuşacaktır.

Yada 400 verip biad edecekler. :)

Adam o sarayı boşuna yaptırmadı kimse bunu unutmasın:)

yha demesene öyle :SS inandığı kitabı açıp okusa zaten,amaann boşver kim okucak onu şimdi

http://i.imgur.com/szxfsfQ.jpg

çözemedinmi hala,sürü meselesi,kendı dıyecegı varsa dıyemez,baskasından beklerler bırı zıpladımı hemen arkasından 3-4 tane post gelır her konu aynı,takmamak lazım

demiştim,gerçekleşiyor bırazdan geçer...

M3CSL
20-03-2016, 11:45
Isteyen ustune alinabilir:) terore karsi nasil mucadele edilecegi konusunda somut fikri olan varmi:)
Gecmiste ozal basaramadi sonu belli,digerleri 90larda az cok belli, hakkatten varmi ole babayigit:)
Bu arada illa belirtmekmi lazm haberleri rteyi birseyi pek takip etmem,gecmis derin tarihle ilgili kitaplar makaleler bloglar okurum.

darkmoon
20-03-2016, 11:52
Isteyen ustune alinabilir:) terore karsi nasil mucadele edilecegi konusunda somut fikri olan varmi:)
Gecmiste ozal basaramadi sonu belli,digerleri 90larda az cok belli, hakkatten varmi ole babayigit:)
Bu arada illa belirtmekmi lazm haberleri rteyi birseyi pek takip etmem,gecmis derin tarihle ilgili kitaplar makaleler bloglar okurum.

bir sorunu çözemiyorsan sağlamasını yaparsın bunun adı mühendislikde ters mühendislikdir.. bir aletin nasıl yapıldığını çözemek için tersten parçalarına ayırır sonra tekrar birleştirirsin..

terör içinde bu aynı sağlamasını yaparsan işi başdan değil tersden çözmeye başlarsan terörü çözersin.. ama en ufak bir müttefiğinde kalmaz dost ülkende.. sur da bir yada iki tane profesyönel askeri ordu yapımı iha bulundu.. bak iha diyorum drone falan demiyorum.. öyle gidipde pazardan manavdan internetten bulamassın alamassın.. o iha oralara kadar nasıl gelmiş.. bunu sorgulamadıkça hala insanlar ben sen kavgası yapar..

bunlar iceberg in görünen yüzü..

vectra-tuner
20-03-2016, 11:54
Sorun Türk milletinde, Almanya'da ekmeğe %5 zam geliyor millet sokağa dökülüyor, İngilterede bir şeye %7 zam geliyor millet sokaklarda... Bizdeki vergileri bir ay onlara getir adamlarda iç savaş çıkar.. Biz ses etmedikçe hatta destekledikçe adamlar her yere elli tane danışman alır her birine verir 60 bin maaş.. Hepsi biner milyonluk arabalara ve millet acından ölür sonunda ülke iflas eder.. Kaç kişi farkında bilmiyorum ama ülkenin dev şieketleri birbir iflas erteleme istiyor, diğer yandan birileri çıkıp 3. Köprü diyor hazineden 1 kuruş para çıkmayacak diyor halbuki iç öyle değil finansmanı bile devlet bankalarından hatta köprüden belli sayıda geçiş olmaz ise yandaşa üste para verilecek.. Ülkenin tüm kimyası bozuldu üstelik mevcut partilerinde hepsi birbirinden beter.. Belli yaşta olanlar hatırlayacaktır 90'larda pekçok Milletvekili ilkokul mezunuydu.. Klasik ortadoğu ülkesiyiz

ibozum
20-03-2016, 11:55

Hangi geçmişimizde Ankara ve İstanbul'un en merkezi yerlerinde ayda bir bombalar patlıyordu?
Bunca Sivil ölümler hangi yakın geçmişimizde var?
Son 20-25 seneye baktığımızda doğudaki terör bu denli ne kadar azmış?
Üstüne üstelik o bahsettiğiniz geçmişte teröriste bu kadar iltimas kim tarafından verilmiş?
Kim, bir şey yapmadan bu teröristlerin mayın döşeyip, cephane depolamasına göz yummuş?

Bunlar aleni şekilde ilk ağızdan belirtildi, kaymakamlara operasyon izni verdirmeyen kimdi? Tarih ne diyor konuda okuduğunuz yazılarda?

Sinan58
20-03-2016, 11:58
Ak parti seçimleri kazandığında sokaklara dökülüp sevin gösterileri yapanlar şimdi nerde?

Yigit-Y
20-03-2016, 11:58
yha demesene öyle :SS inandığı kitabı açıp okusa zaten,amaann boşver kim okucak onu şimdi

http://i.imgur.com/szxfsfQ.jpg

demiştim,gerçekleşiyor bırazdan geçer...

Nice pic dedem :):):)

Nokta atışı oldu :)

darkmoon
20-03-2016, 12:02
guardian avrupa ve amerikalılara sormuş neden charlie oldunuz paris oldunuz nedne Ankara olmadınız ??

Yorumlar ilginç.. Bazıları bence doğru bazıları hatalı ama avrupalının genel bakış açısı ve türkiyeye ne gözle bakdığını gösteriyor.

http://onedio.com/haber/the-guardian-can-alici-soruyu-sordu-okuyuculari-cevapladi-neden-ankara-olmadiniz--694190?utm_source=onediocom&utm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook

Sinan58
20-03-2016, 12:09
guardian avrupa ve amerikalılara sormuş neden charlie oldunuz paris oldunuz nedne Ankara olmadınız ??

Yorumlar ilginç.. Bazıları bence doğru bazıları hatalı ama avrupalının genel bakış açısı ve türkiyeye ne gözle bakdığını gösteriyor.

The Guardian Can Al (http://onedio.com/haber/the-guardian-can-alici-soruyu-sordu-okuyuculari-cevapladi-neden-ankara-olmadiniz--694190?utm_source=onediocom&utm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook)

Abi yorumlarda bikaç bişey dikkatimi çekti.
Türkiye"nin kürtlere zulüm yaptığını söylemiş bikaç kişi, halbuki öyle bişey kesinlikle yok.
Bu insanlar böyle saçma şeyleri nerden duyuyor anlamıyorum.

ozoozo
20-03-2016, 12:09

Geçmiş derin tarihle ilgili kitaplar okuyorsanız , yakın tarih ile de ilgili kitaplar okumanız kaçılmaz diye düşünüyorum.

Teröre karşı nasıl mücadele edileceğini biz bilmeyiz çünkü biz halkız. Herhangi bir profesyonel eğitim almadık bu konu hakkında herkesin kendi ait bir görevi var bu memlekette.

Terör ile mücadele de somut bir fikre gerek yok! Zaten hali hazırda terör son demlerini yaşarken AK parti hükümeti sayesinde tekrar ortaya çıktı. Ak parti hükümetinin geldiği döneme bakın birde şimdiki döneme bakın aradaki farkı açıkca görüsünüz.

Düne kadar kürtçe müzik dinlemekten bile çekinen insanlar bugün bangır bangır ortalıkta geziyor. ( Kürtler teröristtir demiyorum boş yapmayalım.)

FBI'a bile canlı bomba eğitimi veren adamı silivriye yolla , Memlekette Terör ile mücadele de uzman amirleri , müdürleri tasfiye et daha sonra varsa fikri olan görüşelim desinler ? :) Komik olmayın. Düne kadar kol kola , el ele gezip birbirlerinin ceplerini dolduranlar bugün ortak noktada buluşamadıkları için memleketin anasını belledi. Ülkede ne kadar kıdemli asker,polis varsa hepsi cemaatçi diye saçma sapan yerlere tayini çıkartıldı , niye mi ? Hepsi başımızdaki paranoyak yüzünden. Şimdi kalkmış diyorsunuz ki var mı somut fikri olan ? Bu fikri üretmek bizim mi görevimiz ? yoksa devletin mi görevi ? eğer bu bizim görevimizse devlet niye var ?

Çözüm çözüm süreci diye memleketin doğusu peşkeş çekildi siz istanbulda keyfiniz yerinde olabilir ama ben memleketimden 1 saat öteye ailemle gidemiyorum niye mi ? Çünkü yaşadığım ülkede kendimi güvende hissedemiyorum. Memleketime , evime 90 km uzakta bombalar patlıyor , toplar düşüyor bunları çözmek benim mi görevim , devletin mi görevi ?

Kürt sorunu , çözüm süreci diye teröristle masaya oturdular , memleketi peşkeş çektiler , terörist başına iltifatlar yağdırdılar , bebek katilini bize sayın diye sundular, kendi medya kuruluşları kullanarak çözüm sürecini insanlara toz pembe gösterdiler ancak gerçekler hiç bir zaman göründüğü gibi olmadı. Şimdi de utanmadan kalkmış bizi kandırdılar , silah depoladılar diyorlar. Tabi yersen ?

Suriye sorunu bizi ne kadar ilgilendiriyordu ? Arap baharı , arap lideri diye ortada gezmekle olmuyor o işler , böyle götümüzde patlar işte. Memlekete ne olduğu belirsiz , pkklımı , işidcimi neci olduğu belli olmayan kaç milyon tane suriyeli alındı sen inanıyor musun bunların hepsi savaştan kaçan masum insanlar ? Bence anlamayazsın çünkü geçmiş tarihi okumaya devam et :) ancak benim evime 1 km kala bu suriyeliler bizim bacılarımıza , analarımıza laf atıp el alemin ırzına geçiyor,adam kesiyor,gasp ediyorlar. Bunların kaç tanesini medya da görüyorsun da okuyacaksın ? Bütün Medya kanallarını ellerine geçirmişler , karşı görüş yazanı direk sürüyorlar , bitiyorlar bu insanlar neyin doğru neyin yanlış olduğunu kendi basınından öğrenemiyor.

Şunu da unutmayın tekrar ediyorum , Türkiye de terör son demlerini yaşarken Ak parti hükümeti sayesinde şuan bahar dönemini yaşıyor , bununda tek sorumlusu Ak parti hükümetidir aksini iddia eden var ise biraz açıp okusun. Bugün Doğuda Diyarbakır,Şırnak,Cizre,Hakkari buralardan kaç tane haber görüyorsunuz gazetelerde adamlar bizim ülkenin içine girmiş bildiğiniz savaş var oralarda , sınır bölgesinin suriyeden,ıraktan farkı kalmamış ancak insanlara hala toz pembe şekilde sunuluyor. Her yıkık,dökük halk kan ağlıyor, bunun sorumlusu biz miyiz , yoksa teröristi trenlerle , davullarla , zurnalarla karşılayan Ak parti hükümetimi ? Yoksa Barzaniyle kol kola boy boy resimler çektiren başımızdaki mi ? A haber izlemekle , Atv izlemekle , yeni şafak,takvim okumakla bilgi sahibi olunmuyor. Daha yazacak o kadar çok şey var ki saymakla bitmez. Teröristle anlaşma yapılmaz, teröristle masaya oturulmaz diye zamanında boşa demedi Türkeş.

https://www.youtube.com/watch?v=iSqFDVhWFwc

Hangi siyasi partiyi savunursanız savunun , hangi ideolojiye sahip olursanız 2x2 4 tür. Bu insanlar vatan hainidir , vatanı peşkeş çekip satmışlardır. Kimi desteklerseniz destekleyin ancak vatansız gelecek olmaz , memleketsiz gelecek olmaz. Ortada ne vatan kaldı , ne memleket kaldı her gün televizyonu , interneti bugün inşallah bir şey olmamıştır diye açıyoruz. Memlekette bütün meydanlar bomboş, avmler bomboş, esnaf kan ağlıyor daha neyin davası bu ? Görün gerçekleri , ha birde tarafsız okuyun.

judgeGTI
20-03-2016, 12:10
koyun can derdinde, kasap et derdinde demişler. boşuna dememişler. konu particilik değil.. konu VATAN sizler bildiklerinize inanmaya devam edin.

cem
20-03-2016, 12:12
Ak parti seçimleri kazandığında sokaklara dökülüp sevin gösterileri yapanlar şimdi nerde?

Aranızda Türkiye'yi forumdan ibaret sananlar var, mesela sen. Azıcık çevreyi dolaşın..

Bu senin yazdığın cümleyi yazmak için cidden kör olmak lazım. 1 Kasımda 23 milyon oy aldı adamlar.

23 Milyon kişi ne demek biliyormusun ? Guest takılman lazım yoksa sıkıntı yaşarsın.

Bir grup kesim kendi içinde aynı konuları tartışmaktan bıkmıyoruz, ben 1 kasım'dan itibaren akışına bıraktım.

Ülke profilinin bu olduğunu kabullenmek lazım.

İstanbul'un belirli semtlerine bakıp ülke profili çıkaran beyinsizlerin yorumlarını okur durursunuz yoksa..

doush
20-03-2016, 12:20
dunya lideri yazdi ya... arkadaslarin isler iyi heralde cep dolsun da sorun yok.

darkmoon
20-03-2016, 12:22
Ak partiye oy veren kesimin çoğu bence çevremde gözlemlediğim ideolojik siyasi nedenden oy vermiyor. çoğu ekonomik ticari nedenlerden oy veriyor.

adam esnaf kredisi var ödemesi var. adam iş adamı bir sürü çeki senedi var ihaleye girmiş milyon dolarlık ticareti var.. herkes ekonominin şu anki halinden memnun.. muhalefet partilerede güvenleri yok gelirlerse ekonomi biter gözüyle bakıyorlar..

Ne insanlar gördük tansu çiller zamanı koyu dyp li anap zamanı mesut yılmazcı şimdi koyu ak partici oldu yarın başka bir parti gelir onu tutar saşırmıyorum onlarında ödemeleri osu busu bir ticareti var ekmeği dönsün istiyor..

netice bence şudur oy verenlerin çoğu ideolojik siyasi nedenlerden oy vermiyor ekonomi ön planda.

ibozum
20-03-2016, 12:22
şuan cogunluk evde bu gerçek. birlik ve beraberlige muhtaç olduğumuz bu günlerde evlerimizde bir bütün olmamız çok harika. umut verici gelecek için.

Alıntıdır..

huseyinturk
20-03-2016, 12:24
Emekli maaşına zam, asgari ücrete zam vaatlerine kanıp kendine yönetici seçen bir milletin gözünün yolla köprüyle boyanması olası bir durum. Ama asalak bilmiyorki aldığı zamı kat kat geri verdiğini, o yapılan yollardan köprülerden devleti sömüren firmaların zenginleştiğini... Ülkeye sadece istnbul ankara izmir diye bakmamak lazım, cahiliz malesef.

Değneğin diğer boklu ucuda, bu adamları bastırıcak birinin çıkmaması, nefret ediyorum ama şimdi bir istifa furyası başlasa kılçtaroğlunamı bahçeliyemi kalıcak bu ülke diye korkuyorum.. Her olayda istifa çağrısı yapmaktan başka bir halt yiyemeyen muhalefet var. Sen ülkenin en köklü tabanı en kuvvetli partisiyle her seçim hüsrana uğra sonra ölen masum üzerinden kendine kapı aralamaya çalış..

Sinan58
20-03-2016, 12:31
Aranızda Türkiye'yi forumdan ibaret sananlar var, mesela sen. Azıcık çevreyi dolaşın..

Bu senin yazdığın cümleyi yazmak için cidden kör olmak lazım. 1 Kasımda 23 milyon oy aldı adamlar.

23 Milyon kişi ne demek biliyormusun ? Guest takılman lazım yoksa sıkıntı yaşarsın.

Bir grup kesim kendi içinde aynı konuları tartışmaktan bıkmıyoruz, ben 1 kasım'dan itibaren akışına bıraktım.

Ülke profilinin bu olduğunu kabullenmek lazım.

İstanbul'un belirli semtlerine bakıp ülke profili çıkaran beyinsizlerin yorumlarını okur durursunuz yoksa..

Cem abi tamam dediğin gibi şu anda ülkenin profilini kabullenmek lazım haklısın ülke moka döndü buna alışmak lazım, haksızsın demiyorum ama herşeyi akışına bırakmayla daha ne kadar ülkenin mağduriyeti devam edecek? "Böyle giderse" 23 milyon kişinin halini 10 yıl sonra çok kötü şeyler bekliyor bu açıkça ortada.

judgeGTI
20-03-2016, 12:43
Cem abi tamam dediğin gibi şu anda ülkenin profilini kabullenmek lazım haklısın ülke moka döndü buna alışmak lazım, haksızsın demiyorum ama herşeyi akışına bırakmayla daha ne kadar ülkenin mağduriyeti devam edecek? "Böyle giderse" 23 milyon kişinin halini 10 yıl sonra çok kötü şeyler bekliyor bu açıkça ortada.

10 yıl sonra görüşelim senle nolur. tc 79 milyon niye ayrımcılık yapıyorsun. darbe mi yapıcan. seçimle gelen seçimle gider. neyin peşindesin bi açıklarmısın ?

Anıl E.
20-03-2016, 12:48
La şunlarla tartışmayın ya :)

Sinan58
20-03-2016, 12:49
10 yıl sonra görüşelim senle nolur. tc 79 milyon niye ayrımcılık yapıyorsun. darbe mi yapıcan. seçimle gelen seçimle gider. neyin peşindesin bi açıklarmısın ?

Abi ne demek istediğimi anlamadın, ülkenin hali git gide kötüye gidiyor demek istiyorum.
"Böyle giderse" 10 yıl sonra sence ülkedeki refah ve huzur seviyesi dahada aşağı düşmeyecekmi?
29 milyon dememin sebebi olaya oy veren kısmıda dahil etmek istememden.
Ha ülkede refah ve huzurun gitgide yukarı çıkacağını düşünüyorsan yanılıyorsun.
Yalnız bi insana hemen darbeci damgası vuracak kadar aciz olmayın.

ibozum
20-03-2016, 12:57

Şu hükümet eleştirildiğinde, darbeci, dış mihrak, paralel, çapulcu.. vb ithamlardan vazgeçin.. Yanlışa yanlış demekten korkmayın.. Evet yönetimdekilerin hatası, zaafiyeti vardır demek bu kadar mı zor?

ES353
20-03-2016, 12:59
Şu hükümet eleştirildiğinde, darbeci, dış mihrak, paralel, çapulcu.. vb ithamlardan vazgeçin.. Yanlışa yanlış demekten korkmayın.. Evet yönetimdekilerin hatası, zaafiyeti vardır demek bu kadar mı zor?

Hic derlermi ? Derlerse ceplerine para girmez, evlerine komur, makarna girmez.

cem
20-03-2016, 13:00

Ah canım kardeşim..

Sana bir şey diyeyimmi..

En basiti, burada akp düşmanlığı yapan yazan çoğu üyenin ailelerini incelersen hardcore tayyip baba sever olduğunu göreceksin..

Ben bir ara inceledim, eyvah eyvah dedim.. Midem falan bulandı..

Adam burda söver söver, ailesi ampul okşar daha götünün dibinde olan bitenden haberi yok burada şov yapar..

Ülke iyce boka sardı, o yüzden sadece bekleyeceksin, olanı biteni izleyeceksin..

Şunu sakın unutma;

Ülke tam layık olduğu şekilde yönetiliyor.

Muharrem C.80
20-03-2016, 13:01
Ak partiye oy veren kesimin çoğu bence çevremde gözlemlediğim ideolojik siyasi nedenden oy vermiyor. çoğu ekonomik ticari nedenlerden oy veriyor.

adam esnaf kredisi var ödemesi var. adam iş adamı bir sürü çeki senedi var ihaleye girmiş milyon dolarlık ticareti var.. herkes ekonominin şu anki halinden memnun.. muhalefet partilerede güvenleri yok gelirlerse ekonomi biter gözüyle bakıyorlar..

Ne insanlar gördük tansu çiller zamanı koyu dyp li anap zamanı mesut yılmazcı şimdi koyu ak partici oldu yarın başka bir parti gelir onu tutar saşırmıyorum onlarında ödemeleri osu busu bir ticareti var ekmeği dönsün istiyor..

netice bence şudur oy verenlerin çoğu ideolojik siyasi nedenlerden oy vermiyor ekonomi ön planda.

Tarih buyuncada her emperyal toplumdada aynen bu şekilde oldu. Ekonomi zaten bu tip insanları iktidarlarda tutan güç. Destekleyen, güç veren. Çünkü sonucu, Rasyonel egoist kişinin kendi refah seviyesi ile alakalı. Bu tip toplumlarda iki tip insan bunur.

Biri capital sistemde parayı ve gücü elinde bulunduran, toplumsal etikleri gelişmemiş yarı çahil egosu ezilmiş ve bunun sebebi olarak ezmeyi görev edinmiş kompleksli kimseler, şartlarınının sürekliliğini sağlatan kişi ve kişilleri destekleyerek kendine genel bir süreklilil oluşturur kim olduğu hangi oluşum olduğu veya nasıl olduğu ile ilgilenmezler.

Diğer kesim ise bu kişilerin söylediklerine itibar eden güvenen ve onların üstünlüğünü kabul eden eğitimsiz yoz kesim. Bu kimseleri yönetmek içinse ellerine verilen bir olguyu tek amaçları haline getirerek Pavlovun köpekleri misali koşulsuz olarak biat etmeleri sağlanır. Aksi durumda ne yapabileceklerini bilemez trenden atlayıverirler. Biri birşey demedikçe neyapacaklarınıda bilmezler.

Bu adamlar bana Rwandayı hatırlatıyor. Yıllarca onlara baskılandıkları öğretildi hiç kabul görmediler.. Şimdi ise galip gelmenin verdiği bir tatmin duygusuna dönüştü bunlarda sırf bu his için siksen bile değişmezler. Katlanırlar. Çünkü hayatlarında hiç iyi kısıma geçmediler, ve çoğaldılar kötü çoğunluk iyi azınlığa üstün geliyor, dediğim gibi de bu onları rahatsız etmiyor. İçerisinde islam olmayan Rwandanında sonu ***** İçerisinde islam olan diğer felaketlerinde etraflıca düşünebilen eğitimli beyinler variyasyonları anlayacaktır.

Yani denir ya hep eğitim. Dünyaya gelen her kula bahşedilmiş en değerli şey aslında. Bundan mahrum bırakılan bunun değerini anlayamaz. Yalnızca öğrenmesi istenen şeyi öğrenebilir, ***** anlayamaz kendini eğitimli zanneder. Bir milleti yıkmak istiyorsan önce eğitim sistemini yıkacaksın zaten sonra onlar kendilerini yıkar.

İnsanda akıl olunca ve kullanımı ona bırakılıncada işin tadı kaçıveriyor işte. Yönetilen ve yönlendirilen egolar. Bıkkınlık geliyor düşündükçe.

fthdrn
20-03-2016, 13:06

İşte bu cümle tüm bu ve buna benzer konuların özetidir.
Başka bir şey konuşarak ancak laf kalabalığı yapılır.

Sinan58
20-03-2016, 13:13
Ah canım kardeşim..

Sana bir şey diyeyimmi..

En basiti, burada akp düşmanlığı yapan yazan çoğu üyenin ailelerini incelersen hardcore tayyip baba sever olduğunu göreceksin..

Ben bir ara inceledim, eyvah eyvah dedim.. Midem falan bulandı.. Üstlerine sıçasım falan geldi bunların ama nafile..

Adam burda söver söver, ailesi ampul okşar daha götünün dibinde olan bitenden haberi yok burada şov yapar..

Ülke iyce boka sardı, o yüzden sadece bekleyeceksin, olanı biteni izleyeceksin..

Şunu sakın unutma;

Ne desen haklısın Cem abi, ben burada neden bişeylerin düzelmesi için çabalıyorumki.

Ne kadar çabalasamda, ne kadar çabalasakta hiçbişey değişmeyecek.

Bu sözlerin bana hayat dersi oldu aslında, banane insanlar ne yaparsa yapsın.

Sağda solda bişeyleri düzeltmeye çalışmak yerine evde sıcak kahvemi içerim bilgisayarımın başında.

Bundan sonra dediğin gibi sadece olanı biteni izleyip sıcak kahvemi yudumlayacağım.

İnsanlar birbirini yesin, ben neden kafaya takayımki.

Sözlerin çok doğru abi, olan biteni sadece izleyeceğim bundan sonra.

MK8800
20-03-2016, 13:14
Ticari kisma gelecek olursak zaten burada inkar etse bile belli bir is hacmine - ekonomik guce ulasmis sirketler sevmese de , nefret etse de iktidar ile calismak zorunda . Direkt olmasa bile ihale vs durumlarda baglantili birilerini gormesi lazim yoksa isler yurumez .

LnchCntrl
20-03-2016, 13:14
Daha yazmıcam artık cidden bunaldım. Sadece şunu söylemem gerekiyor.

Biz önce Ümmet dediğimiz sürece işler böyle işleyecek.

Ne zaman ki önce Türk'üm dediğimizde İslamı da rahatça yaşıcaz, terörün de kökünü kazıcaz, bu tarz çakallara da yönettirmiyecez kendimizi..

Sen Türk'sün, Türk Milletisin, senin ataların yedi düvele tarih yazdı, eğer senin o ataların tohumu değilsen

Sktr Git Arabistanda Ümmetçilik yap. Yıllardır kıçını yaladığın o araplarla yaşa. Türk'ten ve Türk Milletinden Uzak DUR .

judgeGTI
20-03-2016, 13:21
Abi ne demek istediğimi anlamadın, ülkenin hali git gide kötüye gidiyor demek istiyorum.
"Böyle giderse" 10 yıl sonra sence ülkedeki refah ve huzur seviyesi dahada aşağı düşmeyecekmi?
29 milyon dememin sebebi olaya oy veren kısmıda dahil etmek istememden.
Ha ülkede refah ve huzurun gitgide yukarı çıkacağını düşünüyorsan yanılıyorsun.
Yalnız bi insana hemen darbeci damgası vuracak kadar aciz olmayın.

sende yanılıyorsun benim fikrimce.. açıkca belirtiyorsun ayrımcılık yapıyorsun.

artık kolaylaştırdılar malesef. okumadan gerçeği araştırıp öğrenmeden ortaya laf atanlardan sebep

Hic derlermi ? Derlerse ceplerine para girmez, evlerine komur, makarna girmez.

sana vermediler mi kömür makarna :) işiniz gücünüz particilk sağ sol yesin birbirini istiyosunuz. diyorum ki azcık birbirimize saygı duyalım saygı gösterelim.
akp de değilim. kimsenin kömürünü makarnasınıda istemiyorum. milli birlik, dirliğimizi korusak yeter bize. ama ne mümkün. akp oy vermiş taşlayın mantığı

LnchCntrl
20-03-2016, 13:23
Allah yer yüzüne İslamı gönderdiğinde Hz. Muhammed islamı insanlara anlatmak için zulumler gördü zulümler yaşadı.

O'na zulüm eden halkın katli sorulduğunda Hayır onların içinde ilerde 1 kişi müslüman olacaksa, helakı hak değildir dedi.

Peki hangi müslümanlıkta yazıyor hangi kitabın kaçıncı sayfası Türkmenleri sınırda o kadar zaman zulme terkedip suriyelileri korumak ?

Kimse bunların Türk kanı taşıdığını söylemesin bana.

Hadi iyice tüylerinizi diken diken edeyim, gözleriniz fal taşı gibi açılsın.

İslamın bugün Türkiye'de yaşanmasının yegane kaynağı olan Mustafa Kemal Atatürk ' e düşmanlığınız nerden geliyor ?

Allah katında kimin takva sahibi olduğunu bilemediğin dinimizde kusura bakma insanları ayyaş top oğlancı gibi ithamla yargıladınız

Hesabını nası vereceksiniz.

Açık ve net sizler dükkan kapatıp populer camilerde kıldığınız namazlardan medet umman şirkçi toplumsunuz..

Allah sizleri ıslah etsin.

Ama ben sizin ciğerinizi biliyorum.

Sizler Sevr ' e razı iken, Amerika'nan nazlı sevgilisi olmaya razı iken, ingilizler sokaklarınızda HATTA EVLERİNİZDE gezer iken mutlu insanlardınız.

O yüzden 2023 leri beklemeye devam edin, kendinizi kandırıp durun lozan 100 yıllıktır diye avunun

ibozum
20-03-2016, 13:24
Daha yazmıcam artık cidden bunaldım. Sadece şunu söylemem gerekiyor.

Biz önce Ümmet dediğimiz sürece işler böyle işleyecek.

Ne zaman ki önce Türk'üm dediğimizde İslamı da rahatça yaşıcaz, terörün de kökünü kazıcaz, bu tarz çakallara da yönettirmiyecez kendimizi..

Sen Türk'sün, Türk Milletisin, senin ataların yedi düvele tarih yazdı, eğer senin o ataların tohumu değilsen

Sktr Git Arabistanda Ümmetçilik yap. Yıllardır kıçını yaladığın o araplarla yaşa. Türk'ten ve Türk Milletinden Uzak DUR .

Aynen ben de bir umut okuyorum bakıyorum ancak nafile.. Hem çok kısa zamanda art arda yaşananlar hep aynı şeyleri tekrar ettiriyor.. Aynı sözleri yazıp duruyoruz..
Karşıdakiler anlamamakta ısrar ediyorlar.. Ülke elden gidiyor, hala hükümete toz kondurmamak için yırtınanlar.. Suçu ona buna atanlar aynı hız devam ediyorlar..

Bir gün o bombalar bir yerlerinde patlarlarsa, ateşin düştüğü yer kendi ocakları olursa o zaman belki düşünmeye başlarlar hata nerdeydi diye..
2 sayfa önce yazılıyor, ardından gene aynı sözler..

vectra-tuner
20-03-2016, 13:26
Ticari kisma gelecek olursak zaten burada inkar etse bile belli bir is hacmine - ekonomik guce ulasmis sirketler sevmese de , nefret etse de iktidar ile calismak zorunda . Direkt olmasa bile ihale vs durumlarda baglantili birilerini gormesi lazim yoksa isler yurumez .

Bu doğru, hatta şu an Cb sıcak paranın çekilmesi talimatını verdiği anda ne bankalar ne iş adamları kalır hepsi bir günde batar.. Dayandığı güç zaten bu

LnchCntrl
20-03-2016, 13:26

artık kolaylaştırdılar malesef. okumadan gerçeği araştırıp öğrenmeden ortaya laf atanlardan sebep

sana vermediler mi kömür makarna :) işiniz gücünüz particilk sağ sol yesin birbirini istiyosunuz. diyorum ki azcık birbirimize saygı duyalım saygı gösterelim.
akp de değilim. kimsenin kömürünü makarnasınıda istemiyorum. milli birlik, dirliğimizi korusak yeter bize. ama ne mümkün. akp oy vermiş taşlayın mantığı

Sen 2 post önce Akp karşıtnı darbeci yaparken iyi de

Terörle müzakere etmiş, Haburda teröristleri davulla karşılamış, Meclise sokmuş, Barzaniyi ağırlamış, Meclisten çıkıp Pkk leşini taziyeye gitmiş hükümetin destekçisi olarak masumsun öyle mi ?

Kusura bakma net destekçisisin. Olabilirsin de. Saygı duymazsam Şerefsizim.

kusura bakma sende evet vermedim ama verene de laf ettirmem tarzında açıklama yapıyosan ben buna akıl tutulması derim.

LnchCntrl
20-03-2016, 13:29

Bana vermediler kömür makarna. Sosyal devletin yapması gereken şeyleri siz parti probagandası diye yaptınız.

Yol yaptınız övündünüz, makarna kömür dediniz övündünüz, uçak dediniz övündünüz bana tek bir sorunun cevabını ver abi

Bir teröristle el sıkışmanın ederi kaç kömür ? kaç makarna ?

Hayatını yakıp teröristin alnına kurşunu sıkacak atalarınızı kaç makarnaya tercih ettiniz ?

hakotech
20-03-2016, 13:31
Yazıcaklarım çok uzun geldi şuan gözüme,telefonumu versemde üyeler arasa ordan anlatsam olurmu ?

ES353
20-03-2016, 13:38

Bana vermediler hocam komur, makarna falan. Ulkenin icine ediceklerini bildigim halde komure makarnaya muhtac olsam bile oy vermezdim bu bastakilere. Kendinle celisiyosun akp de degilim diyosun ama kalkip hukumeti elestiren *** atanlar teror propangandasi yapiyor diyosun. Hukumet kim ? Madem akp de degilsin neden hukumetin ulkeyi bu hale getirmesi hakkinda biseyler demiyorsun neden yapilan adilikleri gormuyosun ? Biraz gercekci olalim hocam.

LnchCntrl
20-03-2016, 13:43
Yazıcaklarım çok uzun geldi şuan gözüme,telefonumu versemde üyeler arasa ordan anlatsam olurmu ?

Hakan abi eğer vaktin varsa düşüncelerini burda yazmanı istiyorum, aynı fikirde olalım olmayalım sevdiğim birisin forumdan tanıyorum seni.

Fikirlerin benim için önemlli.

rahatsız
20-03-2016, 13:49
hatalı aramak, kavga etmek yerine çözüm üretmek lazım. "türk olduğumuz için bize düşmanlar, müslümanız diye bizi istemiyorlar" kompleksinden kurtulup, daha gerçekci çözümler üretmek lazım.

terörün amacı ne? insanları korkutmak, endişe, kaygı yaratmak. su an amacına ulaştı, sokaklar bombos. eşim hamile ve hafta içi sürekli evde, hafta sonu dışarı çıkamıyoruz mesela. insanlar ölmüş, çocuklar öksüz kalmış, milletin canı yanmış. burada esnaf arkadas "araba satılmıyor" diyor, ekmeğinin derdine düşmüş. bu terör insanın ailesi de, işini de, psikolojisini de her şeyi etkiliyor. bunu da: sen, ben, bireysel olarak çözemeyiz. bu siyasetle çözülecek iştir. facebook'a türk bayrağı koymakla, nickin başına tc koymakla olacak seyler değil. dün bir bebek yaralandı ve durumu ciddi. askerler, polisler, ölüyor. tehlike devam ediyor. kürt/türk değil, olaylara insanı yaklaşacak bir irade lazım. ve bu terörist köpekler her yerdeler, emin olun.. burayı takip eden pkklı yok mu sanıyorsunuz, o yüzden bazı özel konularda dikkat edin. ben facebook'ta bir yazı yazdım, profili pkk bayraklı bir tip beni tehdit etti. o hesabı bilişime şikayet ettim, hesap kaldırılmış, araştırılıyor.

Onur Fatih
20-03-2016, 13:49
Birazdan kanallarda yayın yasağı savunma görevi başlar, yayın yasağına karşı çıkanlar ise vatan haini ilan edilmek için uğraşılır.
Bundan bi önceki patlamada tayyip istifa etsin diyen birisini vatan haini ilan etmişti tayyip kanalları çünkü.
Adam 30 yıl okumuş profösor olmuş, çıkmış kanala istihbaratın hiçbir suçu yok konumumuzdan dolayı böyle olaylar olabilir diyor.

https://www.youtube.com/watch?v=6nZC-HUDhx8

Hakan abi eğer vaktin varsa düşüncelerini burda yazmanı istiyorum, aynı fikirde olalım olmayalım sevdiğim birisin forumdan tanıyorum seni.

+1
10karakter

hakotech
20-03-2016, 13:53

Çok teşekkür ederim kardeşim,inan her ferdin fikri önemli,kişilere uyar ya da uymaz saygı ve sevgi cercevesi içinde olduğu sürece tartışmalar ileri götürür.. Fikir alış verişleri,lazım,yoksa sabaha kadar höt möt konuşsak boş..

Şuan telefondan yazıyorum,onun için çok uzuna giremiyorum diye belirttim yukarıda..

Bizim sorunumuz ne biliyomusunuz ? Millet olarak çok sinirliyiz,bağırarak sesimizin duyulacağını zannediyoruz,politik davranamıyoruz,halbuki bazı model yapılanmaları biraz incelediğimizde,işlerini sinir ile değilde,stratejik hareketler ile yaptıklarını,yaptırdıklarını görebiliriz..

Şimdi benim ailem akp'ye oy veriyor.. Babam,annem !! Burda ben kalksam bunlar şöyle böyle fakan filan diye corlasam,hayatta bazı şeyleri görmelerini sağlayamam..ancak ne yapıyorum ? Bazı seylerı öyle bir anlatıp güzellik ile kanıtları ile gösteriyorum ki bi aceba oldular.. Bu teknıkleri bazı ülkelerin servislerine bakarak cözebilirsiniz bence..

Dediğim gibi çok fazla şey yazarım da telden zor oluyo hakıkaten.. Müsayit bir zamanda yazarım inşallah :)

LnchCntrl
20-03-2016, 13:56
Çok teşekkür ederim kardeşim,inan her ferdin fikri önemli,kişilere uyar ya da uymaz saygı ve sevgi cercevesi içinde olduğu sürece tartışmalar ileri götürür.. Fikir alış verişleri,lazım,yoksa sabaha kadar höt möt konuşsak boş..

Şuan telefondan yazıyorum,onun için çok uzuna giremiyorum diye belirttim yukarıda..

Bizim sorunumuz ne biliyomusunuz ? Millet olarak çok sinirliyiz,bağırarak sesimizin duyulacağını zannediyoruz,politik davranamıyoruz,halbuki bazı model yapılanmaları biraz incelediğimizde,işlerini sinir ile değilde,stratejik hareketler ile yaptıklarını,yaptırdıklarını görebiliriz..

Şimdi benim ailem akp'ye oy veriyor.. Babam,annem !! Burda ben kalksam bunlar şöyle böyle fakan filan diye corlasam,hayatta bazı şeyleri görmelerini sağlayamam..ancak ne yapıyorum ? Bazı seylerı öyle bir anlatıp güzellik ile kanıtları ile gösteriyorum ki bi aceba oldular.. Bu teknıkleri bazı ülkelerin servislerine bakarak cözebilirsiniz bence..

Dediğim gibi çok fazla şey yazarım da telden zor oluyo hakıkaten.. Müsayit bir zamanda yazarım inşallah :)

Öncelikle ricamı kırmayıp yazdığın için çok teşekkürler abi.

Evet en büyük sorunumuz taktiksel iletişim yerine pata küte yapmamız. Sonuç olarak kimse bu şekilde fikrini değiştirmiyor.

Eğrisini doğrusunu söyleyen adam zaten istediği partiye oy versin, hayır vermiceksin verirsen şöylesin böylesin demek hiç bi anlayışa sığmıyor.

Dediklerini anladım ve gayet mantıklı buldum.

Teşekkürler , saygılar.

hakotech
20-03-2016, 14:08
Öncelikle ricamı kırmayıp yazdığın için çok teşekkürler abi.

Evet en büyük sorunumuz taktiksel iletişim yerine pata küte yapmamız. Sonuç olarak kimse bu şekilde fikrini değiştirmiyor.

Eğrisini doğrusunu söyleyen adam zaten istediği partiye oy versin, hayır vermiceksin verirsen şöylesin böylesin demek hiç bi anlayışa sığmıyor.

Dediklerini anladım ve gayet mantıklı buldum.

Teşekkürler , saygılar.
Estafurullah kardeşim hepinize esenlikler diliyorum..

jeffy
20-03-2016, 14:14

AKP yi desteklemeyen herkes Darbeci değilmi? yada Paralel.. Oda olmazsa Balyoz , Ergenekon.. Kurtarmazsa ne olduklarını kim olduklarını birtürlü çözemediğimiz KARANLIK ODAKLAR yada DIŞ MİHRAKLAR..

Birde Seçimle gelen seçimle gider demişsin ya dostum 1. ağızdan Ankarada yetkili AKP liden son belediye seçimlerinin nasıl Mansur Yavaştan Melih Gökçeğe döndürüldüğünü , o sisteme oy düşmeyen 1 buçuk saatte nerelerde neler döndüğünü ağzı açık dinlemiş biri olarak söylüyorum bunu Senin benim kime oy verdiğimiz gerçekten önemli değil.. Oyları kimin saydığı seçimin galibini belirliyor..

TheAce
20-03-2016, 14:20
İnsanlar neden sunu idrak edemiyor , ergenekon basladiginda bu iste sikinti var dedik postal yalayici olduk. balyoz davasi acildi tepki koyduk darbe sevici olduk. Cemaat cok ilerledi dedik, calisan birlik olan insanlari kiskanmayin siz de birlik olun dediler, simdi de diyoruz bu yol yanlis alenen dalga geciyorlar ulkenin her yerinde bombalar patliyor sorumlular gorevini eksik yapanlar ceza alsin diyoruz; vatan haini ilan ediliyoruz. Bu "hersey gulluk gulistanlik" zihniyetinden dolayi her olaydan sonra "biz demistik" demekten yorulduk artik. Susuyoruz olmuyor, konusuyoruz nafile...

DOHC
20-03-2016, 14:21
Bence AKP-PKK bir şekilde anlaştı ama seçimlerde 400 vekil alamayınca AKP zorda kaldı. AKP dedi ki başkanlık gelsin, eyalet sistemini getirelim, seçim yapalım, güneydoğu yönetimi sizin olsun. PKK OK dedi. Ama 400 vekil olmayınca PKK özüne döndü. Bu esnada yığınaklarını yaptı.
Şimdiki dokunulmazlık kaldırımı da erken seçim için oyun.
Bu tür olaylarda güç gösterisi bence.
PKK-ISID her neyse gitse Eminönü alt geçine, patlatsa en az 150 ölü, daha sansasyonel istese binse vapura-motora patlatsa........
13 yıldır tek başına iktidarda olan partiden başka kime soru sorulacak?
Ha birde mhp var, 2015'de terör araştırılmasın diye oy vermişti..... Bunlarda masum değil......

M3CSL
20-03-2016, 14:58
Cok yazilar yazilmis,
Toplumlarin en buyuk sorunu herseyi ben biliyorum cahilligi, bizde herkesin her konuda fikri vardir.g. kiliyik diyende aynisi, kemalizmi savunan ama onla ilgili 3 4 laf disinda birsey bilmeyende ayni kuranda 2 sure bilip kuran bilirim diyende aynidir gozumde.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz bunlar hep kompleksli avrupa ozentisi ile yasamaktan,(avrupanin bilimini al,calisma disiplinini al)bilincaltimiza bunu islediler yillardir.az oku arastir avrupa dediginiz bu konuma kac yilda gelmis sanayi devrimi nasil olmus neyse...

Kisiler hata yapar hatasiz kimse yok gecmis herkesin hatalaryla doludur. Yurumeden kosamaz insan gecmisten ders cikarip onumuze bakalim,banane akp rte gitmis baskasi gelsin anlamdigimiz su
Adamlar istedigini getiriyor,istedigine ic ayaklanma savas cikartiyor ,devirtiyor bknz ortadogu,savas vs eskidenmis onlar ekonomik savas var artik sen gosteris icin o markali urunleri tuketmeye devam ettikce ulke daha cok yoksulluk ceker hep geriye gider osmanlinin son donemleri gibi oluruz,ulkede hosgorusuzluk tavan yapmis,turklerin en onemli ozelligi milliyetcilik ozelligi ortadan kaldirilmis,liberal ekonomi savunuculari kilifini hazirlamis.
Ataturk geldiginde once hangi devrimleri yapti onlari arastirmak lazim
Biraz makro dusunelim kisilere takili kalmayalim. Ideoloji savuncaksak neyi savundugumuzuda bilelim yoksa ordan oraya savruluruz.

(Eski komunistler gibi fislendik ama olsun:))

M3CSL
20-03-2016, 15:08
BİRİNCİ BÖLÜM

TANZİMAT'TAN CUMHURİYET'E****1838 Osmanlı-İngiliz Serbest Ticaret Anlaşması

*** "Islahat hareketlerinin babası ve 19.yüzyıl Osmanlı siyaset adamlarının fikir ustası"*(1)*olarak tanınan Hariciye Nazırı*Mustafa Reşit Paşa, 16 Ağustos 1838'de, İngiltere ve Belçika'yla Serbest Ticaret Anlaşması imzaladı. Baltalimanı'ndaki Reşit Paşa Yalısı'nda imzalanması nedeniyle Baltalimanı Anlaşması da denilen bu anlaşma, ülkeyi "Avrupa'nın açık pazarı"*(2)*haline getirerek yol açtığı ekonomik çöküşle, Osmanlı İmparatorluğu'nu dağılmaya götürecek süreci başlattı. Ticari ve siyasi ayrıcalıkların (kapitülasyonlar) kaldırıldığı Cumhuriyet'e dek, devlet siyasetine yön ve biçim verdi; tanzimat (düzenleme-yeniden yapılanma), Islahat (iyileştirme-düzeltme) ya da batılılaşma adına, Osmanlı İmparatorluğu'nu yarı-sömürge bir ülke haline getirdi.

*** 1838'den sonraki 80 yıl boyunca uygulanan dışa bağımlı politika; hep uygarlaşma, gelişme ve yenileşme söylemiyle sürdürüldü, ama her zaman ve kesin olarak ekonomik ödünler üzerine oturtuldu. "Islahat hareketlerinin evrimi, her aşamada, ekonomik sömürgeleşmenin evrimini" izledi. 1839 Tanzimat Fermanı nasıl 1838 Balta Limanı Anlaşması'nı, 1856 Islahat Fermanı'nı nasıl 1854 Borç Anlaşması izlemişse; 1878 Berlin Anlaşması da, 1875 malî iflasın arkasından geldi. Ekonomik her ödün, siyasi ödünlerle tamamlandı. Batılı devletler, ekonomik bağımlılığa atılan her adımda, Osmanlı Devleti üzerindeki siyasi etkilerini daha fazla arttırdılar.*(3)

*** Baltalimanı Anlaşması'nı "Capo d'Opera" (şaheser) diyerek coşkuyla karşılayan, dönemin İngiltere Dışişleri Bakanı*Henry Palmerston, 1839 başında İstanbul'daki büyükelçisine bir yazı göndererek şu buyruğu veriyordu: "Serbest ticaret yoluyla Sultan'ın tabaasının servet ve refahı artacak, sanayi önemli gelişme gösterecek. Türkiye bu anlaşmayı uygulamakla, Batı uygarlığına girecek. Gereken kişilere bunları anlat."*(4)

*** Büyükelçilik görevlileri buyruğun gereklerini yerine getirip, devlet politikasına yön veren yetkililere bunları "anlatırken", İngiliz ekonomi uzmanları, ilişkilerde uygulanacak yöntemi saptıyordu. İngiliz hükümetine, Türkiye'de nasıl davranacaklarını öneren raporlar verecek kadar İngiliz yanlısı olan Dışişleri Nazırı*Mustafa Reşit Paşa, ölüm döşeğindeki Padişah'a, "serbest ticaret yoluyla hızla kalkınmanın zor olmayacağını" anlatıyor, onu ikna etmeye çalışıyordu.*(5)*Anlaşma imzalandıktan sonra İngiltere'de, "Osmanlı liberalizminin yüksek nitelikleri" dile getiriliyor, "Osmanlı rejiminden Avrupalıların bile örnek alması" gerektiği söyleniyordu.*Palmerston, yapılan anlaşmalardan o denli hoşnut kalmıştı ki, aradan 10 yıl geçtiğinde, 1849'da; "Osmanlı Devleti ticari ilişkilerinde, dünyadaki bütün devletler içinde, serbest ticareti en geniş biçimde uygulayan ülkedir" diyecektir.*(6)

*

*** 1838 Osmanlı-İngiliz Ticaret Anlaşması, Türkiye zararına işleyen tek taraflı ve bağlayıcı maddelerle doluydu. Bu anlaşmayla, sürmekte olan kapitülasyon ayrıcalıklarına ek olarak; "Büyük Britanya uyruklarına ve gemilerine" yeni imtiyaz hakları tanınmış ve bu imtiyazların "Şimdi ve sonsuza dek süresiz olarak geçerli" olduğu hükme bağlanmıştı. İngiliz vatandaşları ve tüccarları, Müslüman olsun ya da olmasın, "İç ticaretle uğraşan Osmanlı tebaasının en çok kayırılan sınıfının ödediği vergilere eş vergi ödeyen" bir konuma getirilmişti. Anlaşmaya göre dışalım (ithalat), dışsatım (ihracat) ve iç ticaret tam olarak serbest kılınmıştı. Herhangi bir Türk ürünü, Britanyalı bir tüccar ya da vekili tarafından dışsatım amacıyla satın alınırsa, bu ürünleri satın alan Britanyalı tüccar ya da vekili, hiçbir ticari kısıtlamaya bağlı olmayacak ve dilediği gibi davranmakta serbest olacaktı.

Alintidir
Yazinin devami icin
http://acan.home.uludag.edu.tr/BOOK/turkiye36ulusaluretim.html

KA®ANLIK
20-03-2016, 15:09
Geçen Erdal Beşikçioğlu yazmıştı galiba...

bir eviniz var düşünün, evinizin de güvenlik görevlisi var.
5 ayda evinize 3 kere hırsız girdiğini düşünün ve güvenlik görevlinizin "GÜVENLİK ZAFİYETİ YOK" dediğini düşünün.
ağzını burnunu kırar, kapının önüne koyarsınız...

ama biz ne yapıyoruz ?

KA®ANLIK
20-03-2016, 16:47
son dakika

GS-FB maçı güvenlik nedeniyle seyircisiz oynanacakmış.
staddan milleti çıkartıyorlar...

şaka gibi.

jeffy
20-03-2016, 16:49
hahahahahah koca Türkiye Devleti bir stadyumun güvenliğini sağlayamıyor.. Böyle bir saçmalık olabilirmi? Sorsan önlem alıyoruz işte derler.. Tövbe estağfurullah..

ibozum
20-03-2016, 16:54
Güvenlik sebebiyle akşamki derbi maçı seyircisiz oynanayacakmış..

Korkamayın deniyordu , her şey abartılıyor itimat etmeyin deniyordu??..

MCN21
20-03-2016, 16:56
hahahahahah koca Türkiye Devleti bir stadyumun güvenliğini sağlayamıyor.. Böyle bir saçmalık olabilirmi? Sorsan önlem alıyoruz işte derler.. Tövbe estağfurullah..
Bırak stadı, İstanbul sokakları şuan bomboş kimse dışarı çıkamıyor

34btr1907
20-03-2016, 16:56
maç ertelenir

Berkan
20-03-2016, 17:02
derbide iptal oldu hadi hayırlı olsun

umut01
20-03-2016, 17:15
Pazar günü kapalıyız...
Bizi bu duruma düşürenler utansın.

Yigit-Y
20-03-2016, 17:20
İlk defa oldu amk hep ilkleri yaşıyoruz.

Bu uzun bir gün ölürse buluşma yapalım beyler ağlayalım dertleselim zor günlerdi diyelim birbirimize.

ibozum
20-03-2016, 17:20
Pazar günü kapalıyız...
Bizi bu duruma düşürenler utansın.

Bu duruma düşürenlerde utanma duygusu ne arar.. Yüzleri hafif kızarmışdır diye düşünüyorum.. Yok daha neler diye hemen içses cevap veriyor..

VTec_king
20-03-2016, 18:30
yaptıkları şeyler kınamak facebook twitter ve internet yavaşlatma başka hiç birşey yapamıyorlar birde üstüne üstlük güvenlik zaafiyeti yok bu işin fıtratı böyle filan diyip üste çıkmaya çalışıyorlar ve hala akp seçmeni bunların yanında sizin yüzünüzden bu ülke bölünecek allahın çıkarcıları!!

ibozum
20-03-2016, 19:20
Madem böyle ciddi bir tehdit ve istihbarat var, yarın okula, işe gidecek milyonlarca öğrencisi, çalışanı olan İstanbul'da ne olacak?

Nasıl bir hal aldı bu durum arkadaş.. Evden çıkarken sevidklerimizle helalleşecek duruma geliyoruz..

free-hifi
20-03-2016, 19:24
Almanyadan vs maça gelen arkadaşlarım var kim karsilayacak mağduriyet lerini

dahan
20-03-2016, 19:27
bizim müşteşarı herhalde akp den nasıl milletvekili olurum hesapları yapıyo...isthbarat olmayınca, aynı samanlıkta igne aramak gibi,polis için zor bir durum

BARR
20-03-2016, 19:46
Survivorda pazar akşamı büyük heyecan var beyler bırakın dış güçlerin oyunlarını.

vectra-tuner
20-03-2016, 19:50
Benim en büyük korkum terörün zorda olan ekonomiyi vurması sonucu Akp hükümetinin teröre teslim olması. Zaten şu anda korku havası yaratan terör amacına ulaştı.. Şu hükümete bir türlü güvenemiyorum, diğer yandan çıkış da yok.. Bu hükümet gitse yerine Chp gelse yine aynısı olur değişen hiçbirşey olmaz... Çanakkale savaşında şu anki partiler başta olsa imiş ilk günden teslim olurduk sanırım.

ES353
20-03-2016, 19:51
Beyler isyan etmeyin, hukumeti elestirmeyin,
*** atmayin asil teror propangandasi biziz bizim yuzumuzden ertelendi mac yapmayin etmeyin.

Bunlari gorupte hala hukumeti elestirene terorist damgasi vuranlarin aklindan suphe ederim ben. 3 4 gundur bu konu etrafta konusulup bas bas bagiriniliyor arkadas maca 1 2 saat kala sen kalkip niye erteliyosun ya cidden sasirdilar ya. Su uzun adamin geberdigi gun bi fakiri ciddi sevindiricem kirasini falan odicem oyle ahtim var.

Caesar
20-03-2016, 20:17
Devlet bugün şu mesajı verdi.

Küçücük bir Stadı koruyamaktan aciziz o yüzden iptal ediyoruz maçı. Ülkeyi nasıl koruruz onuda bilmiyoruz.

Komple ülkeyi kapatalım.

Kadyr
20-03-2016, 20:21
Valla ben catir catir sokaktaydim bir cok yerde acikti ama kalabalik yoktu. Pkk li lavuklar bomba patlatacak diye sokagami cikmicam anasini satim. Olum kaderimizde varsa oluruz ama bu hainlere bak sokaga cikamiyolar dedirtmem. Bu arada bayagida polis vardi ama simdiye kadar nerdeydiniz. Macida neden zamaninda iptal etmediniz

B16
20-03-2016, 20:25
dün akşam kuzenim istinye parkta canlı bomba yakalandı dedi. bu konu hakkında duyum alan var mı

Dragger
20-03-2016, 20:30
Bana pek inandırıcı gelmiyor, capacity ve birkaç avm için de aynı şeyler söylendi.

dahan
20-03-2016, 20:32
macı iptal etmelerinin sebebi sondakikada aldıkları ciddi bir istihbaratmış,,heryerde birileri orda şurda canlı bomba yakalanmış diyo,,ya gercekten yakalanıyolar,,gizli tutuyolar,, yada bunlar birer dedikodu,,,bugün ankamall baya boştu,,diger avmleri bilmiyom nasıldı,,,ankara şuan çok huzursuz

zcy04
20-03-2016, 20:36
Ölümden öte köy yok çıkın gezin dolaşın, ölüm her yerde ayağınız taşa takılıp düşüpte ölebilirsiniz, EYP ile de 1 kilometreden atılan kanasla da :D

Yigit-Y
20-03-2016, 20:36
Merkel uyarmış bu defa dinlemişler beyler

Mit kaldiriliyormus merkel den bilgi alınacakmış.

Bu Akşam muz cumhuriyeti olduk çok şükür tescilledik:)

huseyinturk
20-03-2016, 20:38
Bir grup var odaklanmış, şartlamış hükümet, güvenlik güçleri ne yaparsa yapsın eleştiriyor, bunu söyleyenede akpli damgasını yapıştırıyorlar..

Bu ülkenin yarısı bu adamlara karşı tamam aynı fikirdeyiz o konuda ama yapmayın etmeyin, onların olup olmaması şu saatten sonra bir şeyi değiştirmeyecek. Bu derbi zaten geçen hafta Galatasayın oyuncusu Umut babasını terör saldırısında kaybettiğinde ertelenmeliydi belkide.
İlla etkisi vardır ama istanbul hayalet şehir gibi değil şuan, trafik yine aynı trafik, çoğu yerde aynı yoğunluk yine var, bu ülkenin insanına şu kapıyı açma bomba var desen açar bakar varmı yokmu diye, kim kapanıcak evine Allah aşkına

ES353
20-03-2016, 20:42
Bir grup var odaklanmış, şartlamış hükümet, güvenlik güçleri ne yaparsa yapsın eleştiriyor, bunu söyleyenede akpli damgasını yapıştırıyorlar..

Bu ülkenin yarısı bu adamlara karşı tamam aynı fikirdeyiz o konuda ama yapmayın etmeyin, onların olup olmaması şu saatten sonra bir şeyi değiştirmeyecek. Bu derbi zaten geçen hafta Galatasayın oyuncusu Umut babasını terör saldırısında kaybettiğinde ertelenmeliydi belkide.
İlla etkisi vardır ama istanbul hayalet şehir gibi değil şuan, trafik yine aynı trafik, çoğu yerde aynı yoğunluk yine var, bu ülkenin insanına şu kapıyı açma bomba var desen açar bakar varmı yokmu diye, kim kapanıcak evine Allah aşkına

Evet bi grupta var surekli olan seylerde hukumeti, bastakileri sorumlu tutmuyor ve bu hukumeti, bastakileri elestirincede teror propagandasi yapan, CEHAPE li damgasi yapistiriliyor. Ama diger paragrafinda hem fikiriz

huseyinturk
20-03-2016, 20:48
Evet bi grupta var surekli olan seylerde hukumeti, bastakileri sorumlu tutmuyor ve bu hukumeti, bastakileri elestirincede teror propagandasi yapan, CEHAPE li damgasi yapistiriliyor. Ama diger paragrafinda hem fikiriz

O gurubun kafası apayrı zaten, onlara laf anlatamazsın anlamazlar. Onlar öyle diye aklı selim insanlarda karşı tarafta olmak için kendilerini şartlıyorlar tehlike orda başlıyor

G.U.Z.
20-03-2016, 21:10
Bastakiler harbi saf, ortalik karisik, derbide problem olacagi belli, nevruz uyarilari geziyor, gecen hafta ilan edecektin yasi 1 hafta sureyle konser musabaka iptal diyecektin, hem yas ilaniyla + puan, hem de derbiyi son anda ertelemek gibi goze batmayacakti, infial yaratmayacakti

Yigit-Y
20-03-2016, 21:13
Kızının nişanı için maçı erteletmis padişah diyorlar beyler :)

Kadyr
20-03-2016, 21:13

Hemserim chp li vekiller terore destek veriyor hdp den farki kalmamis ondan dolayi chpli damgasi yemeleri normaldir. Suan mhp ve akp den baska terore karsi cikan yok mecliste keskechp de karsi ciksa ciddi anlamda

Kadyr
20-03-2016, 21:14
Kızının nişanı için maçı erteletmis padişah diyorlar beyler :)
Dunuru kriz gecirmisti ertlenmisti iyilesmismi?

Yigit-Y
20-03-2016, 21:16
Bugüne aldı reisleri ulaaa akşama maç vardı dedi sonrada valiyi aradı

Valiiii maçı ertelet kızım nisanlaniyor dedi.

Padişah bu her b.ku yapmaya yetkili :)

G.U.Z.
20-03-2016, 21:20
Terore karsi cikanlar dedikleriniz Aponun ulke barisi icin faydalarindan bahsediyordu bir kac yil once.. Terorun arastirilmasinin mecliste neden arastirilmasinin reddedildigini merak ediyorum mesela, acaba iclerinden birileri gizli kapakli destek veriyor da, o ortaya cikacak diye mi korktu akp mhp?

Kadyr
20-03-2016, 21:22
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan derbi açıklaması
http://hbr.tk/icmSFa
Ama o saatlerde trt de canli yayindaymis. Bunu sundan soyluyorum suan cok ciddi manada yalan haberler dolasiyor her konuda. Umr can parkta canlibomba yakalandi dediler netten baktim asilsiz cikmis gibi gibi. Eger sende baska yerden duyduysan kaynaklari kiyaslamak gerekir. Yanlis anlama yalan soyluyorsun demiyorum. Asilsiz haberler cok. He sen suan nisandaysan rte de oradaysa o baska. Bundan dolayida yapmaz herhalde yok artik derim. En azindan daha erkenden iptal ederlerdi nisanla macin gununu unutacak degildir herhalde:)

Low-Rider
20-03-2016, 21:23
Hemserim chp li vekiller terore destek veriyor hdp den farki kalmamis ondan dolayi chpli damgasi yemeleri normaldir. Suan mhp ve akp den baska terore karsi cikan yok mecliste keskechp de karsi ciksa ciddi anlamda

hayırdır hangi ülkede yaşıyorsun sen ??

Kadyr
20-03-2016, 21:24
Terore karsi cikanlar dedikleriniz Aponun ulke barisi icin faydalarindan bahsediyordu bir kac yil once.. Terorun arastirilmasinin mecliste neden arastirilmasinin reddedildigini merak ediyorum mesela, acaba iclerinden birileri gizli kapakli destek veriyor da, o ortaya cikacak diye mi korktu akp mhp?

Bir cogunun destek verdigi kesin zaten biz fezlekeyi bile kac zamana cikariyorlar zorla cikarirmis gibi. Bu lavuklar simdi meclisten atilirsa bunlar ayaklanacak o ara skacan hepsine

Yigit-Y
20-03-2016, 21:24
Ben geyiq yapiyorum dedem

Ama gerçek olsa sasirmam zaytung bunu haber yaparsada şaşırmayın:)

dahan
20-03-2016, 21:25
padişah fenerbahçeli oldugundan braga maçında yorulan takımına torpil geçerek, maçı ileri tarihe aldırmış

ghibli06
20-03-2016, 21:38
https://www.youtube.com/watch?v=zNiOHq4Dlag

maçın ertelenmesinin sebebi bu olayın tekrar yaşanacağının bilinmesiydi, kimse masal anlatmasın!!!

serkanaygün
20-03-2016, 21:47

Chp'nin terör araştırma komisyonuna Akp ve Mhp neden red oyu vermiştir hiç fikriniz var mı?

huseyinturk
20-03-2016, 21:47
Vay arkadaş teröristleri davullu zurnalı karşılatan parti teröre karşı çıkan tek parti dediler ya...

Teröre karşı tek parti hdp beyler, herşey ortada lütfen daha fazla saçmalamayın

ghibli06
20-03-2016, 21:50
Abi zaten suandan bahsettim. Cunku bu adamlar otobuslede karsiladi. Hadi diyelim simdi teroru istemiyolar gercekten istemiyolarsa ugrasiyosalar destek verenler belli ondan yazdim. Yoksa kotu politikayi tartis tartis bitiremeyiz. Zaten millet olarak suspus olmusuz. Herkes lafta oyle yapariz boyle yapariz. Yazik halimize ses cikarmaya korkar olduk.

ben hiç bir şey anlamadım?

Kadyr
20-03-2016, 21:52
Tek partimi dedim? Valla yukarda okadar seyler yazilimis edilmis hepsini okudum. Herkes daha burada brbirimizin laflarini carpitiyoruz konusamiyoruz. Oyuzden vay halimize demekten baska bisi diyemeyecegim. Herkesin fikri kendine hepimiz terore karsiyiz nasilsa aramizda pkk li yoksa tabi. Onun disinda istedigimiz seyler ayni ama anlasamiyoruz oyuzden bizden birlik falan olmaz bastakiler ne derse o olmaya devam eder yillarca bizde cekeriz

Kadyr
20-03-2016, 22:01
Abi ben suan hukumete inanmadigim gibi onlarada inanmiyorum. hic gercekci gelmiyor zamaninda bunlarla ic ice olan kisilerin o onergeyi vermesi komik. Daha yeni ozamanlarda taziyeye gidiyolardi hdp lilere... Siz inanabilirsiniz tabi saygi duyarim herkesin kendi dusuncesidir.

ES353
20-03-2016, 22:05

Hocam.siz hangi ulkede yasiyorsunuz ? Bu ulkede terore akp den fazla destek.veren yoktur. Oslodaki gorusme, dagdaki teroristi alkislarla bayraklarla getirip hic.bir sey yapmama, dagdaki teroristi meclise sokmayi chp mi destekledi ? Bu ulkedeki en.buyuk teror destekcisi akp ve hdp dir

doush
20-03-2016, 22:07
Cogu arkadasin anlamadigi bir sey var' bu hukumet iyi degil ama demiyorum ki su gelirse iyi olur. Adin hukumetse, vatandasini koruyacaksin. Koruyamiyorsan siktirip gideceksin bu kadar.

Anıl E.
20-03-2016, 22:07
Derbi maçının ertelenmesi Fenerbahçenin yorgun olmasıdır.Tüpçünün beşiktaş düşmanlığı ve İvan bebek faciasından sonra Fenerbahçe'ye ödül bakımından ertelenmesidir.
Yoksa dün oynanan Beşiktaş maçı manchester da mı oynandı ?
Futbolu da kirli ülkenin siyaseti de . Bir ülkede adam akıllı hiçbir şey yolunda gitmez mi

huseyinturk
20-03-2016, 22:08
Tek partimi dedim? Valla yukarda okadar seyler yazilimis edilmis hepsini okudum. Herkes daha burada brbirimizin laflarini carpitiyoruz konusamiyoruz. Oyuzden vay halimize demekten baska bisi diyemeyecegim. Herkesin fikri kendine hepimiz terore karsiyiz nasilsa aramizda pkk li yoksa tabi. Onun disinda istedigimiz seyler ayni ama anlasamiyoruz oyuzden bizden birlik falan olmaz bastakiler ne derse o olmaya devam eder yillarca bizde cekeriz

Tek parti demedin tamam haklısın senin ne demek istediğini anladığım için özür dilerim ama,
Sırf oy uğruna bi karılarını kızlarını yollamadılar doğuya, her türlü ama her türlü fırsatı verdiler sonra istediklerini alamayınca savaşa çıkardılar adeta. Sana bana giren çıkan yok, senin benim evimin ırzına geçilmiyor şuan, üzülüyoruz hepimiz ama senin benim arkadaşım kardeşim evladım babam şehit olmuyor şuan. Teröre karşı verilen mücadeleye karşı değilim ama yanlış hesaplar çıkar hesapları yüzünden ertelenen bu mücadele orda yaşayan sivil insana zarar veriyor, günahsız insanlar şehit oluyor. Sen bana akp teröre karşı dersen benim gözüm yanındaki mhpyi görmez kusura bakma. Hepsi suçlu, hepsinin ayrı ayrı Allah belasını versin ama akp teröre karşı felan değil oyunu alamadı ona karşı onlar

ErkanCanS
20-03-2016, 22:16
Su konuya 10 kere yazdim , parti muhabbetine girmeyi sacma olarak goruyorum ama ret oyunda mhpnin aciklamasini paylasmistim gecen sayfalarda. Aciklamanin ozeti su ; biz mhp olarak teroru masa basinda tartismak istemiyoruz ve bu isin bu meclisle arastirilip masaya yatirilmasiyla cozulecegine inanmiyoruz. Zaten enayi gibi kandirilmissiniz , hala yok arastirma yok bilmem ne bos bos burokrasi yapip zaman kaybedeceksiniz. Gidin vurun.

Bana gore su surecte en az firildaklik yapan mhp. Genel baskani degisse buyuk oy potansiyeli oldugunu dusunuyorum.

dahan
20-03-2016, 22:21
akp pkk ilk başlarda ılımlı yaklaşarak hdp yi meclise sokarak vs terörü bitirmeye çalıştı ama plan elinde patladı olmadı,,,chp de karışık kuruyemiş ne dedikleri kimin tarafında oldukları belli degil adam kalkıyor pkk propagandası yapıyor vs,,mhp de bahçeli konuşuyo konuşuyo onuda takan yok,,durum bundan ibaret,,,ha bide işi sagsol kavgasına getirerek gücünü sandıkta kullanan bilinçli secmenlerimiz var

jeffy
20-03-2016, 22:40
Su konuya 10 kere yazdim , parti muhabbetine girmeyi sacma olarak goruyorum ama ret oyunda mhpnin aciklamasini paylasmistim gecen sayfalarda. Aciklamanin ozeti su ; biz mhp olarak teroru masa basinda tartismak istemiyoruz ve bu isin bu meclisle arastirilip masaya yatirilmasiyla cozulecegine inanmiyoruz. Zaten enayi gibi kandirilmissiniz , hala yok arastirma yok bilmem ne bos bos burokrasi yapip zaman kaybedeceksiniz. Gidin vurun.

Bana gore su surecte en az firildaklik yapan mhp. Genel baskani degisse buyuk oy potansiyeli oldugunu dusunuyorum.

Mecliste araştırmayıp ne yapacaklar MHP olarak silahlanıp çatışmayamı girecekler? Milletin Meclise gönderdiği siyasi parti olarak görevin ülke sorunlarını mecliste masaya yatırmak çözüm için yol aramak bulmak ve uygulamaktır. Böyle saçma bir açıklama olabilirmi?

Kaldıki akp her sıkıştığında Devlet Bahçelinin türlü bahaneler uydurarak akp yi sıkıştığı köşeden çıkarması birtek bununla sınırlı bir durum değil..

ErkanCanS
20-03-2016, 22:55
Mecliste araştırmayıp ne yapacaklar MHP olarak silahlanıp çatışmayamı girecekler? Milletin Meclise gönderdiği siyasi parti olarak görevin ülke sorunlarını mecliste masaya yatırmak çözüm için yol aramak bulmak ve uygulamaktır. Böyle saçma bir açıklama olabilirmi?

Kaldıki akp her sıkıştığında Devlet Bahçelinin türlü bahaneler uydurarak akp yi sıkıştığı köşeden çıkarması birtek bununla sınırlı bir durum değil..

Son paragrafiniza katiliyorum , bu ve bunun gibi bir kac sebepten oy kullanmadim. İlk paragrafa katilmiyorum cunku hdpnin icinde oldugu bir komisyonda pkk ile ilgili saglikli bir arastirma cikacagini dusunmuyorum. Ayni sekilde akpnin icinde oldugu bir komisyonda da isid icin saglikli verilerin cikacagini dusunmuyorum. Gercekten arastirma komisyonu kurulsa ucu bunlara dokunacak illaki. Az bucuk mhp tabanini biliyorum , bu partiye oy verenlerde uc asagi bes yukari boyle dusunuyorlar. Demem o ki , insanlar secimlerde de bu hataya dustu. Mhpden cizgisinin disina cikmasini beklediler ( chp-mhp-hdp koalisyonu ) . Mhp kolay kolay cizgisinin disina cikacak veya cikabilecek bir yapida degil. Arastirma falan filan islerini bos olarak gormeleri yeni bisey mi ? Mhp icin terorle mucadele stilini bilmeyen var mi ? Yillardir yapilan zirva politikalardan sonra bu adamlarin bastan beri soyledigine gelinmedi mi

erdem325
21-03-2016, 02:01
bu nası bi durum ya.. siyasetle olmuyor, askerle olmuyor, cemaatle olmuyor, din ile olmuyor, takip etmekla olmuyor, takip etmemekle de olmuyor..
naparsan yap olmuyor..
sonra da diyorlar ki bekleyin herşey düzelecek, nası la diyosun yol yapıyozya diyolar.
nası bi taşşak geçiyolar ben anlamadım gitti..

hard reset lazım..

drivertech
21-03-2016, 06:28
Farkettiyseniz terörist eylemleri yapanların çoğu üni. Öğrencisi ya da o yaşlarda ki genç varlıklar, yanlış hatırlamıyosam benim hatırladığım iki adet terörist balıkesir üni. Den çıkmıştı , kesinlikl üni. Bazında araştırmalar yapıp stk. Lardan başlayıp tüm oluşumların tek tek incelenmesi gerekli bence , başımız sağololsun . Siyaset açısındn rant sağlamak için bu bomba olaylarını dilin dolayanlarıda Allah a havale hatta eft ediyorum.. Bitmediniz...

ibozum
21-03-2016, 09:22

Bunları yazarken ne göre yazıp ediyorsunuz? Yukarıda da sormuşlar belirtmişler..
Teröristlerle pazarlık edip, bunca hakkı hukuku tanıyan CEHAPE zihniyeti değil mi?
Sınırda davul zurnalı Kılıçtaroğlu ve eşi karşıladı, göz yaşı döktü değil mi?

AKP kadar teröre karşı çıkıyorsanız vay halimize.. Bu yaşananların yadırganmaması gerek..

alp1903
21-03-2016, 09:41
Şu geçen 14 senede hataları başkalarında aramayı kesin artık, cidden kendi kendinize beyin yıkıyosunuz.

Kadyr
21-03-2016, 09:43
Yukarida yazdim akp otobuste karsiladiysa bunlarda taziyeye gidiyor. Bukadar basit ve net.

http://i.hizliresim.com/NAOdNO.png
Gercekci degil hic biri

ibozum
21-03-2016, 10:37
Yukarida yazdim akp otobuste karsiladiysa bunlarda taziyeye gidiyor. Bukadar basit ve net.

Gercekci degil hic biri

Ülkeyi 15 senedir kim yönetiyor?.. İhmalde, sorunda, zaafiyette suçlu; yıllardır yöneten hükümet değil.. Hep başkaları.. Onların en ufak kusurları olmadı, olamaz..
Önlem alması gereken zaten cehape zihniyeti..

Neyse uzatmaya gerek yok.. Herkes bakabildiği açı kadar görebiliyor..

Kadyr
21-03-2016, 10:47
Orasini bende anlamiyorum acikcasi nasil bir oyun donduruyorlar anlamasi guc. Biri taziyeye gider sonra arastirilsin diye oneri verir. Oteki otobuste karsilar digeri apo asilmasin der. Simdi terore karsi birligiz mucadele surecektir derler. Cok degisik bir oyun

BarKing
21-03-2016, 10:50
ya benim anlamadigim simdi terorist isid li cikti, bazi yavsaklar hdpkk aklama calismasina baslamis bile, biz de kufredince aktroll damgasi yioruz ne ayak?, igreniyorum muhalefet olcam diye terore destek veren serefsizlere..

alp1903
21-03-2016, 10:52
Benim garipsedigim olay, hükümet kendi suçunu başkalarının hatalarına bağlaması. Bu haftasonu yaşanan olaylar ve maçın iptal kararının geçikmesi. Öncesinde seyircisiz diyip karar değiştirilmesi yani bunlar cidden ne yaptıgını bilmeyen kişilerin yönettigini düşündürüyor beni ve kimse istifa etmiyo yaptıgı hataları fark edip. Yazık

Kadyr
21-03-2016, 10:56
Ee turkiyede isler boyle yuruyor. Hic bir seyden anlamayan adamlar torpille mudur bilmem nesi olursa bunlar normaldir

TheAce
21-03-2016, 11:05

Gercekci degil hic biri

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ne güzel, pkk bayrağı denilen cenaze diyarbakır baro başkanı tahir elçinin cenazesinde olan görüntü. her görüntüyü iğneyle çıkartıp ahanda bunlar pkk destekçisi diyeceğinize terörist kostümü ile şarkı söyleyen adamlara ağlayanlara ne dediniz?

ghibli06
21-03-2016, 11:53
tamam hadi diyelim ki PKK yı CHP destekliyor, DHKP/C ye de sempati ile bakıyorlar...

Ankara Garı patlaması ve de son İstiklal caddesi patlaması IŞID bağlantılı çıktı, onu hangi parti destekliyor bir açıklar mısınız?

S.Özeren
21-03-2016, 12:00
Bazı şeylerin artık cidden değişmesi gerekiyor

Bu postu yazarken bile mynet den 3 şehit haberi bildirimi geldi telefona

Artık alıştık gelmediği zaman sasiriyoruz

Allah sonumuzu Hayır etsin bütün ölenlere rahmet olsun

süleymann
21-03-2016, 12:08
tamam hadi diyelim ki PKK yı CHP destekliyor, DHKP/C ye de sempati ile bakıyorlar...

Ankara Garı patlaması ve de son İstiklal caddesi patlaması IŞID bağlantılı çıktı, onu hangi parti destekliyor bir açıklar mısınız?

bunu biliyorsun dhkpcyi chpnin besledigini. güzel tespit peki ankara garında patlayının elinde akpnin kanı var ki ben buna inanmıyorum.

ankaradaki diger patlamadada chpnin eli var ozman ve buradaki bir çok insan ***** partiye oy vermiştir bunu neden kimse görmüyor arkadaş aklım almıyor. en büyük atatürkçüyüz diyen bir parti terörü testekliyor dhkpcyi besliyor. bumu atatürkçülük bumu milliyetçilik.

bence ***** partinin başındaki insan devletten dersimin intikamını almaya gelmiş hüseyin aygün sezgin tanrıkulu gibi adamları beleyip aylin nazlıaka gibi gerçek vatanseverleri yolluyorlar.

şimdi çıkıp konu ile alakası yok fln diyenleri duyar gibiyim dhkpc side pkksıda işidide aynı bokun farklı renkleri.

Er34
21-03-2016, 12:12
Telefona 3 şehit diye bildirim geliyor. Okuyup bir dua edip işime devam ediyorum.Bu normal mi ? Bu nasıl insanlıktır. Bunları birbirimize yaşatmak zorunda mıyız ?

ef186
21-03-2016, 12:17
Ben konuya bakmayalı naaptınız kurtardınızmı memleketi ? Çözüldümü terör meselesi ? Değiştimi hükümet ? Noldu allasen gardaş bi anlatın hele ....

S.Özeren
21-03-2016, 12:19
Ben konuya bakmayalı naaptınız kurtardınızmı memleketi ? Çözüldümü terör meselesi ? Değiştimi hükümet ? Noldu allasen gardaş bi anlatın hele ....

Buğra abi yazdığın postun amacını cidden anlamadim
Sen ne önerirsin? Susalim mi

MatraX_07
21-03-2016, 12:31
Bu a parti b partisi c partisi olayı değil bu vatan millet olayı el birliği ile bu işe çözüm bulunmalı.Zıt'laşarak,ötekileşerek değil

Zor bi yola girdik Rabbim İçinde vatan millet sevgisi bayrak sevgisi olanları korusun

ef186
21-03-2016, 13:20
Buğra abi yazdığın postun amacını cidden anlamadim
Sen ne önerirsin? Susalim mi

26 sayfadır yazarak ülkemize ne katkımız oldu neyi çözebildik ? Birbiriyle tartışan 100 adamın harcadığı oksijene yazık...

Susmamamız gereken yerde susup, hiçbirşeyi değiştiremeyeceğimiz tenhada ağzımızın bağının çözülmesi net şekilde zaman kaybı....

Susalım demiyorum, susmamamız gereken yerde de 26 sayfalık performans bekliyorum ...

Cimmeria
21-03-2016, 17:25
yahu 15 senedir ülkeyi aynı parti yönetiyor, 60 senedir sağ partiler yönetiyor ama her şeyden muhalefet suçlu :)

aşağıdaki cümleleri sarfeden kişi bu ülkenin eski dışişleri bakanı, şu anki başbakanı. ama suç muhalefette dimi :)

”IŞİD dediğimiz yapı radikal, terörize gibi bir yapı olarak görülebilir” diyen bakan, ‘ama‘yı da eksik etmedi: ”Ama oraya katılanlar arasında Türkler, Araplar, Kürtler vardır. Oradaki yapı, daha önceki hoşnutsuzluklar öfkeler büyük bir cephede geniş bir reaksiyon doğurdu.”

emir91
22-03-2016, 09:23
Brüksel'deki patlamaların yarattığı panik kamerada (http://www.hurriyet.com.tr/brukseldeki-patlamalarin-yarattigi-panik-kamerada-40073453) artık avrupaya kaçmakta çözüm değil terör heryerde

Yigit-Y
22-03-2016, 09:25

Rizayi baglattik dedem şimdilik :)

Yigit-Y
22-03-2016, 09:30
http://i10.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2016/03/22/erdogan-manseti.jpg

Adam dünya lideri ya :)

-ER-
22-03-2016, 09:34
Brüksel de patlama olmuş 1i havalimanı biri metro da

individual
22-03-2016, 09:41
Belçikadan nasıl bir açıklama gelicek ?

XoR
22-03-2016, 09:42
3. patlama

AB binası yakınında olan metroda üçüncü patlama yaşandı.

XoR
22-03-2016, 09:44
Paris'i patlatan ışid elemanını 4 gün önce yakalamıştı Belçika polisi.

BARR
22-03-2016, 09:46
Çarşı karışıyor

O.Z
22-03-2016, 09:47
Keser döner ,sap döner , gün gelir hesap döner !
Avrıpanın göbeğinde şuan 3. patlama meto,hava limanı,merkez'de . . . Allahın sopası yok sen göz göre göre destek ver çatır kurdur polisine çadıra güvenlik önlemi aldır . Sanma ülke bir çadırın etrafından ibaret :D

Tholl-ga
22-03-2016, 09:50
http://otekihaberler.com/wp-content/uploads/Bel%C3%A7ika-Bayra%C4%9F%C4%B1.jpg

bunuda buraya koyimde brukseldeki patlamaları kınayacaklar ıcın profil fotoğrafı

Kadyr
22-03-2016, 10:00
Ee etme bulma dunyasi. Sivillere uzuldum ama destekleyenlere iyi oldu

Kadyr
22-03-2016, 10:01
http://i10.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2016/03/22/erdogan-manseti.jpg

Adam dünya lideri ya :)

Onlar bizi bildi bizimkide onlari guc gosterisimi yapiyorlar:)

aslanneron
22-03-2016, 10:02
biz 4 gün önceden uyardık onlar önlemi almadılar dermi acaba :D :D

MBuğra
22-03-2016, 10:09
Simdi merak ediyorum, birisi ciksa evet bunlar bomba patlatti ama baris icin patlattilar dese kamuoyu tepkisi nasil olur Bruksel'de?

Zira bizi yillardir yutuyoruz bu yalani da.

Yigit-Y
22-03-2016, 10:12
Simdi merak ediyorum, birisi ciksa evet bunlar bomba patlatti ama baris icin patlattilar dese kamuoyu tepkisi nasil olur Bruksel'de?

Zira bizi yillardir yutuyoruz bu yalani da.

G.tlerinden kan alırlar orda reislerinin yemezler.

Cahil bir ulke değil ki bizim gibi

mannerboy
22-03-2016, 10:29
Brüksel'deki patlamaların yarattığı panik kamerada (http://www.hurriyet.com.tr/brukseldeki-patlamalarin-yarattigi-panik-kamerada-40073453) artık avrupaya kaçmakta çözüm değil terör heryerde

terör diye bişey yok terör çıkarma var bakın bizdede oldu demek için topyekün ortadoğuyu katledip büyük israil için 3. dünya savaşı için

individual
22-03-2016, 10:32
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/298579/erdoganin-brukseldeki-patlamalari-tahmin-etmesi

Video :)

EmreAygun
22-03-2016, 10:37
Terörü sadece doğu medeniyetine ait bir olgu sanıyorlardı.. İlahi adalet diyeceğim de neyse... Artık yeni bir çadır da ordaki eylemciler için kurarlar..

Yigit-Y
22-03-2016, 10:51
http://i10.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2016/03/22/belcika-turkiye.jpg

Kocaman bir fark var ab ile bizim aramızda:)

fthdrn
22-03-2016, 11:00
Yahu ne terörü belçikada terörün ne işi var ? Ortadoğuyu ele geçirmek için oynanan danışıklı dövüş. 11 eylülü hatırlayın kulelerin nüfusunun yüzde 90 ı yahudiydi ve orda o gün ölen yahudi sayisi bir elin parmağını geçmemiş. Daha sonra ne oldu ? Büyük güç amerika ortadoğuya barış getirmek için milyonlarca insanı katletti. Sadece petrol pardon barış.

HKND
22-03-2016, 11:02
İstihbarat zafiyeti bir tek Türkiye sınırları içinde var, baksanıza adam kaç gün önce Brüksel diyor. :D

metinalan
22-03-2016, 11:07
brükselde çadır varmışda .. kendi memleketimizin birçok yerinde çadır da kuruldu teröristlere taziyeye de gidildi heryerde apo bayrakları asıldı yemişim brükseldeki pkk çadırını

huseyinturk
22-03-2016, 11:10
Allah sabır versin, ankarada ölende insan, istiklalde ölende, bürükselde ölende. İstiklalde ölen israilli çıkınca oh diyene, avrupadaki patlamaya oh diyene söylenecek söz yok gerçekten...

SULTANOGLU
22-03-2016, 11:30
brükselde çadır varmışda .. kendi memleketimizin birçok yerinde çadır da kuruldu teröristlere taziyeye de gidildi heryerde apo bayrakları asıldı yemişim brükseldeki pkk çadırını

öfff löp diye ses geldi. Ulan kendi devletin buna izin veriyor daha ötesi varmı ? Polisin nevruz adı altında terör örgütü toplantısını koruyor.

Onamdar
22-03-2016, 11:31
Masum bir insanın ölümüne üzülebilmek için o insanla etnik kökene yada aynı inanca sahip olma zorunluluğu hisseden varsa açık ve net o kişi bedenen insan olsa da ruhen insan olamamıştır.
İsraillide, kürtte, belçikalıda, türkte insandır ve hiç kimse o şekilde ölmeyi haketmiyor.

Masum bir insanın ölümüne sevinebilecek kadar alçalmak...

fthdrn
22-03-2016, 12:55
Burada görüyorum ki bazı arkadaşlar brükseldeki pkk çadırlarından dolayı, yaşanan patlamaya seviniyor

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=993822044047679&set=a.694319817331238.1073741829.100002596784438&type=3&theater

Burası ne Brüksel ne Paris, burası Türkiye ve Devletin valisi pkk propagandasına izin veriyorsa ve devlet buna bir yaptırımda bulunmuyorsa siz boşverin brükselde olan pkk çadırını.

fthdrn
22-03-2016, 12:56
http://i.hizliresim.com/QBVArk.jpg

Yigit-Y
22-03-2016, 13:08
http://i.hizliresim.com/QBVArk.jpg

Vay be burasi akp nin iktidar olduğu ülke olan türkiye mi

İktidar buna izin vererek pkk ya destek veriyor o zaman değil mi bence öyle

81 ile söz geciremezsen adam seni kucakta oynatır böyle

2001 e kadar böyle birsey gormek mümkün değilken simdi rutin geliyor bu tarz şeyler

fthdrn
22-03-2016, 14:16
Vay be burasi akp nin iktidar olduğu ülke olan türkiye mi

İktidar buna izin vererek pkk ya destek veriyor o zaman değil mi bence öyle

81 ile söz geciremezsen adam seni kucakta oynatır böyle

2001 e kadar böyle birsey gormek mümkün değilken simdi rutin geliyor bu tarz şeyler

Yani doğuya gittin mi bilmiyorum ama son 5-6 senedir açılım muhabbetinden sonra her yer bu renkte :) Çok güzel görüntüler..
2001 öncesinde de terör vardı ama taviz yoktu. Hadeplilerin meclisten yaka paça gözaltına alındığı zamanları özledik. He ama o zaman metrobüs yoktu.

huseyinturk
22-03-2016, 14:27
Metrobüs yoktu, marmaray yoktu çok zor günlerdi, akşamları evimize gidemezdik zihniyeti var ya bide . Boğazı yüzerek geçip beylikdüzüne yürüyodu sanki insanlar bunlardan önce, metrobüs geldikten sonra beylikdüzüne ulaşmak 1000 kat daha zorlaştı bence, küçükçekmeceden sonra adam akıllı trafik olduğunu hatırlamıyorum ben eskiden, hele metrobüs avcılardan uzadıktan sonra a. koydular ulaşımın

Yigit-Y
22-03-2016, 14:35
2001 e kadar herşey güzeldi.

Kimse bu kadar kufretmiyordu.

Karisini dovmuyor imamlar öğretmenler ogrencilere cinsel istismar yapmiyordu.

Camiler azdı ama herkes daha cok 5 vakit namaz kilar oruç tutardı.

Herkesin birbirine saygısı vardi.

Birisi açıklasın ne oldu bize de akil tutulmasi yasaniyor 15 yıldır:)

Sinan58
22-03-2016, 14:37
Metrobüs yoktu, marmaray yoktu çok zor günlerdi, akşamları evimize gidemezdik zihniyeti var ya bide . Boğazı yüzerek geçip beylikdüzüne yürüyodu sanki insanlar bunlardan önce, metrobüs geldikten sonra beylikdüzüne ulaşmak 1000 kat daha zorlaştı bence, küçükçekmeceden sonra adam akıllı trafik olduğunu hatırlamıyorum ben eskiden, hele metrobüs avcılardan uzadıktan sonra a. koydular ulaşımın

Abi böyle bi olay çıkmıştı mecliste :D
Ak partili bi tane vekil Türkiye"ye suyu biz getirdik benzeri bişey demişti.
Yanlış hatırlamıyorsam CHP"li milletvekilinin biriside biz 2002"den önce su içmiyormuyduk demişti. :D

ibozum
22-03-2016, 14:38
2001 e kadar herşey güzeldi.

Kimse bu kadar kufretmiyordu.

Karisini dovmuyor imamlar öğretmenler ogrencilere cinsel istismar yapmiyordu.

Camiler azdı ama herkes daha cok 5 vakit namaz kilar oruç tutardı.

Herkesin birbirine saygısı vardi.

Birisi açıklasın ne oldu bize de akil tutulmasi yasaniyor 15 yıldır:)

İmam cemaat ilişkisi sebep sonuç olabilir..
Baştaki çaldıkça, yalan söyledikçe, ötekileştirdikçe zenginlediğini görenlerde aynı şekilde yapmaya çalışıyor..

Yigit-Y
22-03-2016, 15:28
Abi böyle bi olay çıkmıştı mecliste :D
Ak partili bi tane vekil Türkiye"ye suyu biz getirdik benzeri bişey demişti.
Yanlış hatırlamıyorsam CHP"li milletvekilinin biriside biz 2002"den önce su içmiyormuyduk demişti. :D

Chp saplamis bayaga 2001 den önce tas devriydi bu ulke bunlar hangi gözlükle bakıyorlar acaba bu ülkeye:)