Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : AEM V2 Methanol kit seçimi

RedSun
19-03-2016, 11:40
Meth kit almayı düşünüyorum ama v2 de 2 seçenek var. Mapdan okuyan ve boost'dan okuyan.

Hangisini tercih etmeliyim bilemedim ama Aracın içine boost hortumu sokmaktansa kablolu olması daha iyi olur diye düşünüyorum.

2.0tfsi da kullanıcam. Mapdan okuyanın bağlantı şeması elinde olan varmı? Yada mavi kabloyu mapın hangi kablosuna bağlıcam?

Cem.B
19-03-2016, 11:44
Meth kit almayı düşünüyorum ama v2 de 2 seçenek var. Mapdan okuyan ve boost'dan okuyan.

Hangisini tercih etmeliyim bilemedim ama Aracın içine boost hortumu sokmaktansa kablolu olması daha iyi olur diye düşünüyorum.

2.0tfsi da kullanıcam. Mapdan okuyanın bağlantı şeması elinde olan varmı? Yada mavi kabloyu mapın hangi kablosuna bağlıcam?

Bildiğin kadarıyla 2.0 tfsi da hırtum mecbur sokucaksın basınç okuyacak,enjektör sinyali alınmıyor diye biliyorum 2.0 tfsi da,Bende aquamist alcaktım basınca göre çalışacağı için aem v2 aldım.Eski tipte alabilirdim ama satarken vs yeni tip satmak daha kolay. Yeni yenidir hesabı

RedSun
20-03-2016, 13:36
Map'dan okumuyomu boostu? Mapın soketini çekince boost gostermiyor torque programında?

Bu arada satan varsa talip olabilirim v2'ye :)