Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu yakası pasta cila
Beyler başlıktada yazdığım üzere, işinin ehli pasta cila boya koruma yapıcak usta mekan tavsiyesi varmıdır?
Kartalda heroic detailing var. İnstagramda aratıp uygulamalarına bakabilirsiniz.
Acıbadem Detailworks. 0537 977 13 13 Emre'ye ulaşabilirsin foruma da üye EMG kullanıcı adıyla.
Detailworks Emre varken başka yere gidilir mi :)
Fiyatlar cok yuksek malesef aslinda uygun fiyata en iyi isi yapani bulmak lazim. Bu arkadaslar sanki kendi aralarinda anlasmis gibi fiyatlari ayni gibi rekabet yok
İlk başta emreyle görüştümde bana bayağı bi tuzlu geldi :) o paralara neredeyse baştan boyatabilirim arabayı. :D
Kartalda heroic detailing var. İnstagramda aratıp uygulamalarına bakabilirsiniz.
Kartalın neresinde?
Kartalın neresinde?
Heroic Detailing (Bora Ergün)
Meşeli Ayazma Mevkii.Eski Sunta Fabrikası.Yunus Kartal/İstanbul
0532 726 42 96
Heroic Detailing (Bora Ergün)
Meşeli Ayazma Mevkii.Eski Sunta Fabrikası.Yunus Kartal/İstanbul
0532 726 42 96
Tşk'ler yarın arıyacağım. Umarım fiyatta bizi üzmez.:)
Tşk'ler yarın arıyacağım. Umarım fiyatta bizi üzmez.:)
Heroic'in fiyatlar da benzer diye biliyorum.
Emre en yakın arkadaşım benim, normalde bana da yüksek geliyordu ama bir arabayı yaparken baştan sonra yanına durunca harcanan emek ve malzemeyle beraber çekilen çileyi görünce değdiğini düşünüyorsun :) En basitinden "sabah bırak, akşam al" olayı imkansız onların yaptığı işte. Bu iş tamamen beklenti meselesi, fiyatlar da yapılan işin kalitesi ve uzun ömürlülüğüne göre değişiyor.
Yaptıkları işler sıradan vur pastayı at cilayı olayı değil o yüzden fiyat farkı olması normal diye düşünüyorum. Evet fiyatlar haklısınız yüksek ama yaptıkları iş gerçekten ağır bir iş her panele her detaya ayrı emek harcıyor ama sabah bırak akşam al mantığında olanlar uğraşmıyor basıyor pastayı cilayı geçiyor. Bu tarz yerlerde bulabilirsiniz uygun fiyatlı ama bu iş kalitesinde bir yer bulursanız bende gelmek isterim :D
Beyler yapılan emeği zahmeti biliyorum bende.. Buna birşey diyen yok, fiyat bana biraz fazla geldi sadece emre için söylemiyorum bi kaç yerle görüştüm *****, yine aynı.. emre tavsiye edildiği için bende konuştuğumu söyledim.:)
By CrAzY
22-03-2016, 20:49
Heroic detailing(Bora) ve Detailworks(Emre) ikiside işinde çok başarılı yazı tura atmalısın :)