Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault Clio RS / hızlı fransız
http://youtu.be/3KBwBqlALQc
Orçunla Beraber bu hafta sonu Clio rsi inceledik ses konusumda umarım bir ilerleme olmuştur sizce nasıl olmuş , eleştirilerinizi merak ediyorum :)
http://youtu.be/3KBwBqlALQc
Güzel olmuş kardeşim elinize sağlık, atmosferik araçlarda yazılımla hp leri baya arttırıyosun sen :D
Orçun Dikayak
22-03-2016, 14:18
Güzel olmuş kardeşim elinize sağlık, atmosferik araçlarda yazılımla hp leri baya arttırıyosun sen :D
Orda söylenen rakam tahminidir o kadar takılmayın gidişi az çok belli zaten :) hepsinin toplamında vereceği 10-15 hp aralığında olacağı için o rakamları söyledim :)
çekimler güzel olmuş , arabanın da maşallahı var izmir havası yaramış :) Değerli bir parça iyi bakmak lazım her taraf laguna doldu...
çekimler güzel olmuş , arabanın da maşallahı var izmir havası yaramış :) Değerli bir parça iyi bakmak lazım her taraf laguna doldu...
Teşekkür ederim :)
tünel içi gazlama çekimi orijinal bir deneme olmuş daha da geliştirilebilir, eline sağlık
tünel içi gazlama çekimi orijinal bir deneme olmuş daha da geliştirilebilir, eline sağlık
Teşekkür ederim :)
cembasmaci
23-03-2016, 08:53
Çekim güzel, araba da güzel :))))
AyrtonSenna
23-03-2016, 09:12
Çekimlerini gün geçtikçe kaliteli hale getiriyorsun.Clio RS testini yapmasaydınız yazıcaktım valla RS ile çekim yapın diye :D
Umut melek
23-03-2016, 10:13
Maşallah kardeşim osmanla kulaklarını çok çınlattık :) başarılarının devamını diliyorum . Çok güzel çekimler yakaladın maşallah diyip izliyoruz :) orcun krdsm sanada maşallah diyorum tekrardan yüz yüze gelince yorumlarımı daha sağlıklı yapcam :D ahahahah
araca maşallah herşey nizami kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
Videolarınız sürekli daha da güzelleşiyor
Keyfle izledim ilk videoyu açtığımda oww 9 dakikaymış çok iyi dedim. Çok akıcı bir çekim ve konuşma olsa gerek birden bitti video :) Başarılarınızın devamını diliyorum emeğinize sağlık arkadaşlar.
Keyifli çekim oldu, arka planda iyi eğlendik. Eline, emeğine sağlık Cevat :)
dursun81
23-03-2016, 20:53
Güzel video elinize sağlık.
tam "sleeper" dedikleri araç tipi sanırım, dışardan normal clio içinde canavar gizli :) güzel olmus.
Öyle bir anlattınız canım çekti alasım geldi :)
Güzel video devam.
tlgylmz106
24-03-2016, 17:35
Emeğinize sağlık yine güzel bir video olmuş. Sırada bunun gibi güzel bir 106 gti inceleme vakti geldi sanırım :D
Araca da maşallah gerçekten çok güzel.
Orçun Dikayak
24-03-2016, 17:35
Herkese teşekkürler valla Cevat sağolsun çok güzel bir çekim oldu bi o kadar da eğlendik aslında makara muhabbet çektik zaman nasıl geçti anlamadık bile Cevat bu işte epey ilerleyecek gibi yolu epey açık.
Çekimden sonra maşallah facebook'tan satar mısınız talepleri yağıyor :)
Hepsine inat satmıyorum bilginize arkadaşlar :)
maşallah güzel araç güzel çekim başarılarınızın devamını diliyorum :icon_tup:
Maşallah çok güzel bir Rs ve Orçun da çok güzel bakıyor gün geçtikçe de güzelleşiyor :)
Çekim de çok güzel olmuş emeğinize sağlık , güzel açılar yakalamışsınız.
Maşallah çok güzel bir Rs ve Orçun da çok güzel bakıyor gün geçtikçe de güzelleşiyor :)
Çekim de çok güzel olmuş emeğinize sağlık , güzel açılar yakalamışsınız.
Teşekkürler :)
bayramoglu
26-03-2016, 11:52
Tunel ici gazlama goruntuleri gayet guzel birde drone kullanmissin galiba cekimlerde hangi modeli kullandigini ogrenebilirmiyim cekimler de kalitede muhabbette gayet guzel keyifle izledim basarilarinin devamini dilerim kardesim :)
sinanbaysal
26-03-2016, 11:56
çekim güzel kardesım yeteneğin de var. zamanla daha da ileri gidebileceğini düşünüyorum keyifle izledim. :)
sinanbaysal
26-03-2016, 11:58
edit: rs de acayıp hoşuma gıttı masallah. :)