Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastik Seçimi???
Ali Özdoğan
23-03-2016, 01:28
Arkadaşlar clio rs aracıma lastik arayışı içerisindeyim.Seçenek çok olduğundan bir türlü karar veremiyorum.
Aracımı haftada bir gün kullanıyorum.Beklentim iyi yol tutsun konfor pek aramıyorum.
Nankang ns2-r şehir içinde kullanımı nasıl olur??Mantıklı bi lastikmi?
yoksa normal iyi tutunan bir lastikmi almalıyım??
ıslak zemindede iyi tutunsun istiyorum.Çokmu şey istedim bilmiyorum ama ben işin içinden çıkamadım.
Bütçem tek lastik için 200 220 tl
Barum Bravuris 3HM
michelin pilot sport 3
kumho ku31
Bunlar veya bunlara ek olarak tavsiyelerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Arkadaşlar clio rs aracıma lastik arayışı içerisindeyim.Seçenek çok olduğundan bir türlü karar veremiyorum.
Aracımı haftada bir gün kullanıyorum.Beklentim iyi yol tutsun konfor pek aramıyorum.
Nankang ns2-r şehir içinde kullanımı nasıl olur??Mantıklı bi lastikmi?
yoksa normal iyi tutunan bir lastikmi almalıyım??
ıslak zemindede iyi tutunsun istiyorum.Çokmu şey istedim bilmiyorum ama ben işin içinden çıkamadım.
Bütçem tek lastik için 200 220 tl
Barum Bravuris 3HM
michelin pilot sport 3
kumho ku31
Bunlar veya bunlara ek olarak tavsiyelerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
takipteyim
Islak zeminde ku31'ler is yapmaz. Yardımcı olabileceğim tek nokta bu :)
o listenin içinde michelin ps3 ler varken diğerlerinin yanına yaklaşmam.
ns2r ıslakta yok olur :D
5 aydır ps3 kullanıyorum. Hiç tereddütsüz al derim ıslakta ki performansı çok iyi, ayrıca çok iyi yol tutuyor.
SedatAdanurr
25-03-2016, 03:13
Ben de pilot sport 3 derim.Konforu, yol tutuşu çok iyi.Federal den Michelin e geçmiş biri olarak söylüyorum kesinlikle pişman olmazsınız :)
Sakalımız da var ama :)
Pilot Sport 3 yanında ötekiler çöp.
onursumer
25-03-2016, 12:42
Nankang ns2 , 185/45/15 olcusunde kullanıyorum kullandığım arabada 1.1crdi 75hp , ilk vites tutunmuyor :D onu geçtim nem gormesin direk virajda karşı şerittesin, nemde zaten 3. viteste bile sarıyorum basınc geldiğinde sanki turbo typer :D
kuru havada ısındığında güzel tutuyor, ciddi dayanıklı hızlı aşınma kesinlikle yok, desenden dolayı biraz ses yapıyor , oda benim aracın kotu izolasyonundan kaynaklanıyor olabilir ki r sanki daha farklı benimkinden biraz daha iyidir
aslında bulunabilirse kumho v70 yeterli bir lastik , bulursam bende poloya alıcam 17sini
ayrıca michelin hızlı aşınır yumuşaktır ama taktığın anda farkı hissedersin ciddi iyidir , ben en basitinden pilot excalto 185/55/15 olcu kullandığımda çok şaşırmıştım performansında
Trance-R
25-03-2016, 12:48
selam,
Kumho ku31 ıslakta iyi denilebilir. B puanlaması vardı. Yakıta etkisi F puanlama idi.
Hamur olarak sert denilebilir. Fakat, Kumho'nun kullanıcılarından direk şunu aktarayım, 10-15bin km sonra kemikleşebiliyor.
Barum'u bilmem fakat Avrupa teknolojisi ile üretildiğini varsayarak ortalama performansta olur.
Michelin, tartışmaya gerek bile yok. Kısa ömürlü fakather km'de lastik aynı karakterde :) diğer arkadaşlar gibi bende, PS3 diyorum. Michelin iyidir.
Falken ze914 xl ecorun taktım aracıma bende. şuanlık gayet iyi. Sert hamurlu - sert yanaklı hatta.
Ali Özdoğan
25-03-2016, 21:42
tercihimi ps3 ten yana kullandım çok teşekkürler arkadaşlar cevaplar için
Barisdc5-R
07-04-2016, 11:41
nankang ns2r kullanan çok arkadaşım var memnunlar. Ek olarak yokohama advan neo semıslıck kullanıyorum ben. yolu çok iyi tutuyor hele ısındıktan sonra sankı yapısıyor istediğim rakmlarla viraja girebiliyorum. 1 den ikiye attıgımda sayma yok yapısıp gıdıyor. Fakat 4 lastıgı 215 45 17 normal yol lastıgınden 225 45 17 semıslıcke geçiş yapınca arabada 1 boy kayıp oldu. semıslıck lastıkler normal lastıklere göre agır malesef. sadece önlere semislick takabilirsin ama tarihlerine dikkat etmek lazım.