Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç Tavsiyesi Hk
Arkadaşlar 1-2 ay içerisinde sıfır araç almayı planlıyoruz. Eşim de kullanacağı için otomatik düşünüyoruz.
Max bütçe 57.000 TL
Aklımızda Yaris var. Seçenekleri aşağıda belirtiyor olacağım. Yakıt çok yakmaması lazım. Görüşleriniz için teşekkürler
Rockford
23-03-2016, 13:44
skoda fabia 1.2tsi 110hp dsg yi de ekleyin listeye.
seçenekler bu 4ü olacaksa i20 güzeldi ama otomatigini kullanmadım ne kadar başarılı emin degilim.
Yaklaşık bütçe ile bende eşime araba arıyordum.
Sizin isteğinizden farklı olarak biz ikinci el araştırdık.
Motor, şanzuman, donanım ve ikinci el satış hızını dikkate alarak 2014 Reno clio 1.2 turbo edc yi tercih ettik. Tavsiye ederim.
corsa yenilenmesine ragmen bence hala eski ve çirkin.
yariste 29cc yüzünden bir üst vergi diliminde i20 ve corsa gibi
şu minik motorlar ülkemiz pek sevmedi bence. fordun 1.0, renaultun 0.9, fiatın 0.9 turbo olan motorları canavar gibi olsada geldiği gibi gittiler :) sahibindende bile yok denecek kadar az 1.0 tsi. secenekler sadece üsttekiyse i20 denir ama. üstteki arkadaşın dediği gibi fabiada çok mantıklı.
skoda fabia 1.2tsi 110hp dsg yi de ekleyin listeye.
seçenekler bu 4ü olacaksa i20 güzeldi ama otomatigini kullanmadım ne kadar başarılı emin degilim.
4ileri tork konvertörlü taş gibi şanzımanı var sorun çıkarmaz taş gibidir ama 8-9 litrelerde yaktırır
i20'yi yakıtından dolayı istemiyorum aslında. Sadece donanım ve izolasyonu çekici. Kullanan arkadaşlarım ş.içi 10lt görüyoruz dediler. Yaris skypack ile çok ferah sunuyor. Corsa da color edition bile arka camlar manuel ayrıca eski kasaya göre ön göğüs çok da hoş durmamış Resmen araç Puntolaşmış. Bilemedim. Fabia için dizaynını sevmiyorum aracın.
Erdem K.
23-03-2016, 15:40
2.el avantajı, değer kaybının min.olacağını düşünmem, tipi,şekli şemali ve motoru sebebiyle yaris'i seçerdim ...
corsa yenilenmesine ragmen bence hala eski ve çirkin.
yariste 29cc yüzünden bir üst vergi diliminde i20 ve corsa gibi
şu minik motorlar ülkemiz pek sevmedi bence. fordun 1.0, renaultun 0.9, fiatın 0.9 turbo olan motorları canavar gibi olsada geldiği gibi gittiler :) sahibindende bile yok denecek kadar az 1.0 tsi. secenekler sadece üsttekiyse i20 denir ama. üstteki arkadaşın dediği gibi fabiada çok mantıklı.
4ileri tork konvertörlü taş gibi şanzımanı var sorun çıkarmaz taş gibidir ama 8-9 litrelerde yaktırır
i20 active le beraber hyundai de 1.0 t gdi getirmiş TR pazarına =)
Aranıyorum bende active ne diye yeni modelmiş :D. şükür tufak hacimli turbo getirdilerde azda 120 değil hp miş. Hyundai için güzel
adım ancak hem modelden hem fındık motordan hemde manuel olmasından dolayı milletin yine çok yanaşmayacagı kanısındayım :D
Aranıyorum bende active ne diye yeni modelmiş :D. şükür tufak hacimli turbo getirdilerde azda 120 değil hp miş. Hyundai için güzel
adım ancak hem modelden hem fındık motordan hemde manuel olmasından dolayı milletin yine çok yanaşmayacagı kanısındayım :D
Ben i10 a bekliyodum. 1.0 t gdi. 90-95 hp gt edition. =) 1080kg çok şeker olurdu. Atmo atmo nereye kadar gerçi 67 hp de şaşırtıcı şekilde keyifli ama olsun, az da gitsin. =)
Velhasıl i20 deki o motorda otomatik yok sanırım
Velhasıl i20 deki o motorda otomatik yok sanırım
Aynen öyle. std i20deki gibi 1.4 oto, 1.0 tgdi ise 6 ileri düz.
e şıkkı unutulmuş e) 46 :)