Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyarbakir'da Bomba..
Diyarbakır'da Mermer Jandarma Karakolu'na bombalı araçla saldırı düzenlendi
Diyarbakır - Lice karayolu üzerinde bulunan Mermer Jandarma Karakolu'na, bombalı araçla düzenlenen saldırıda; 3 asker şehit oldu, 24 asker yaralandı.
hergün şehit haberleri..noluyor böyle
byspeedman
25-03-2016, 10:10
İntikalde çok uğrardık o karakola şehidlerimizin ruhu şad olsun mekanı cennet olsun.
Kıbrıs Barış Harekatı Şehit sayımız 498,Kore Harbi Şehit sayımız 741,Son 8 ayda verilen Şehit sayımızı siviller harici 415.
Son dönemde o kadar tepkisiz olduk ki kimsenin umrunda değil.Buhafta içinde Ankara Hacattepe Üniversitesinde pkk bayrakları apo posterleriyle nevruz kutlaması yapılıp 2 Ülkücü öğrenci yaralandı.Haberlerde geçen ise karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavga denildi.Daha niceleri,uyumaya devam edelim...
AliGizda
25-03-2016, 10:26
Allah bu dinsiz, kitapsız, şerefsizlere fırsat vermesin, Allahsız köpekler.
Ne desek az, ne desek boş. Söylenenler gibi artık o kadar normal ve sıradan oldu ki şehit haberleri rutin bir şey gibi artık. Bunları başımıza salanları, bu işleri yapanlara Allah fırsat vermesin.
Vatanımızın başı sağ olsun.
ONURRBAKI
25-03-2016, 10:32
okudum ve lanet ettim istanbul ve ankaradan sonra yeniden oradan şehit haberleri geliyor içim acıyor...
Sadece 3 sehite inanmiyorum, ruhlari Şad olsun
Cimmeria
25-03-2016, 10:37
bu saldırıları yapan kahpe ****** çocuğu pkkya destek veren yanında olan herkesin tek tek asılması lazım bu memlekette.
ha tabi açılım zamanı bunlara göz yumduk, valilere silahları görmezden gelin dedik diyenlerin de savaş suçlusu olarak vatana ihanetten yargılanması lazım o da ayrı...
34btr1907
25-03-2016, 10:54
inşallahla maşallahla olmuyor , beddua etmekle bıtmez bunlar,her evden tabut cıkmadıkça kımse kımseyı anlayamaz bosa yazıp cızıyoruz.
"Şehİtlerİmİze allah"tan rahmet dİlİyorum, mekanlari cennet olsun."
Sti_Ozan
25-03-2016, 18:04
Daha gecen hafta sonu bomba var diyolardi,istanbullular evlerine cekilmisti. Uzerinden daha kac gun gecti yine herkes sokaklarda,hayat kaldigi yerden devam ediyor tehlike bittide bizimmi haberimiz yok anlamadimki? Millet olarak artik bencillestik,birisi öldugunde "bizim aileden birine bisey olmadiya,yapicak bisey yok kaderleri buymus (!) Olumun nezaman gelecegi belli olmuyor (!)" Gibisinden seyler soylenmeye baslandi. Turkler artik uyumaya baslandi,umarim gec olmadan millet olarak duzelir ve bazi seylerin farkina variriz. Sehitlerimizin mekani cennet,ruhlari sad olsun. Basimiz sagolsun arkadaslar.
arabasızadam
25-03-2016, 18:08
Ne diyeceğim ne yazıcağımı bilmiyorum artık ,Allah bunların ve bunlara bu fırsatı verenlerin cezasını versin, lanet olsun hepsine.
Teroristlerle el ele kolkola olan,guclenmesine goz yuman,istihbarat raporlarinda olmasina ragmen askere izin vermeyen,teroristi alkislatan,davulla zurnayla karsilatmanin sonuclari bunlar!
Allah teroristlerin-yandaslarin-giz yumanlarin Allah belasini versin!!
LnchCntrl
25-03-2016, 18:22
bu abi bi önceki konuda artık araba konularından başka bişeyde yazmıcam demişti gelmiş gene konu açmış.
kusura bakma terörün bu hale gelmesindekileri destekleyip şehit haberlerine üzülüyosunuz bende buna tutuluyorm
Ne zaman gottlerı sıkıssa,paralel yaptı dıyrlar.
Bugun kodumun ezıkboşbakanı,manısada bu ensar vakfındakı rezıllıgı paralel abartıyor,kotuluyor dedı!! Isın daha ılgıncı,ızleyenlerde alkısladılar!Yemın ederım bunların secmenının buyuk bolumu,ne anlıyor ne anlamak ıstıyor! Hatta ne demıs bunların partı ıl baskanı,halkın dusunmemesı gerek,dusunenler bızım en buyuk dusmanımız,tertemız beyınlere ıhtıyacımız var,dusunmeyen! Alenı soyluyor zaar! Isın daha ılgıncı,bunları hala savunuyorlar!
Şehit sayısı 300 ü geçti dedi arkasından paralele bağladı ya laa..Polis ve askerin içinde istihbarat saklayan paralelciler varmış..ee?biz mi gidip konuşturalım?biz mi görevinden alıp s.kt.r edelim?Madem biliyorsun neden icraat yok?Biz 300 şehit verdiysek terör örgütü 10 katı fazlasını vermişmiş..kaç kişi lan bunlar?Toplamış binlerce koyun sürüsünü meydan boş sıkıyor doluya boşa..yazıklar olsun hepsine.
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun..
"Şehİtlerİmİze allah"tan rahmet dİlİyorum, mekanlari cennet olsun."
Düzenleme: Harflerin nasıl Büyük-Küçük şekilde sıralandığını anlamadım kusuruma bakmayın.
34btr1907
02-04-2016, 20:27
http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/nusaybinde-operasyon-yapilan-binada-patlama-1165510/
Yahu artık 1 günde şehit haberi gelmesin, vallahi billahi tillahi ne haber sitelerine ne de tv de haber açamıyorum korkumdan.
6 şehit. Sebebi binayı askerler ile arama yaparak temizlemeye çalışmak. Binayı yıkıp yerle bir etmek yerine 6 şehit veriyoruz. Vali emriymiş binaları tahrip etmemek gerekiyormuş. Haini dışarıda mı arıyorsunuz ? Devlet makamında.
"""Türk hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen rus savaş uçağının Suriye topraklarına paraşütle atlayan pilotunu öldürdüğü söylenen Alparslan Çelik ile yanındaki 13 kişi çarşamba günü gözaltına alındı. Alparslan Çelik hakkında, rus pilotu öldürmekten işlem yapılacak."""
Ulan ülkeyi ne hale soktular, ruspu çocukları Türkmen kardeşlerimizi bombalamak için gelip birde bizim sınırımızı ihlal ettiler.
Bizim puştların yaptığına bak, karısını, çocuğunu, dedesini, korumak için rus pilotu öldüren Türk Asger"ine ceza kesiyorlar.
Ne olursa olsun sınırımıza izinsiz giren herhangi bi dış unsur terörist sayılır, gereğini yaparsın.
Bizimkilerde görevini adam gibi yapan adamı ceza evine atacaklar.
Alparslan komutanı İzmirde yakaladılar. Aslında yakalamadılar tuzağa düşürdüler. Kendi öz evlatlarına tuzak kurdu devlet kurumu. Rus istihbaratı peşinde seni güvenli bolgeye gecirecegiz diye aldılar. Hapisle yargılıyacaklar. Tanrı hainlere fırsat vermesin.
Sadece bunlar değil, terorist piçinin leşini Asgeri aracın arkasına bağladıkları için ve terörist piç kurularına "Bu devlet size ne yaptı lan?" diye bağırdığı için Kahraman Asger"lerimizide görevden almışlardı.
bunu bizzat boşbakan denen yavşak ahmet davutoğlu utanmadan televizyonda söyledi.
Rus ucaginin dusurulmesi nasil bir tezgahsa bu adami basina ifsa edip bu hale dusurmekde tezgah!
Yine kimin oyuncagi oldu bu devlet,merak ediyorum...
dragstar
03-04-2016, 11:02
allah rahmet eylesin