Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada Eksozcu Tavsiye? Düz boru için
Orcun_Simsek
25-03-2016, 22:22
Arkadaşlar merhabalar. Önümüzdeki hafta başında aracıma komple düz boru yaptıracağım. Bu iş için uygun fiyatlı ve düzgün iş yapan Ankara'da neresi var acaba? Headers ile son susturucu arasına düz boru çekilecek. Fiyatına göre krom yada normal olabilir.
Benzer konu amaç aynı okumakta fayda var diye yazmak istedim.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/198993-ankara-egsoz-tavsiyesi.html?highlight=%C7opur+ko%E7
Merkez sanayi sitesi ivedikte abarthmuhsin i tavsiye ederim,giderseniz konuşun bizzat kendi yapsın,elemanda yetiştiriyor ama daha onun kadar değiller.
Orcun_Simsek
25-03-2016, 22:38
Benzer konu amaç aynı okumakta fayda var diye yazmak istedim.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/198993-ankara-egsoz-tavsiyesi.html?highlight=%C7opur+ko%E7
Teşekkürler hocam inceledim. Çopur ve koç tavsiye edilmiş. ikisine de bir uğrayıp konuşacam.
Merkez sanayi sitesi ivedikte abarthmuhsin i tavsiye ederim,giderseniz konuşun bizzat kendi yapsın,elemanda yetiştiriyor ama daha onun kadar değiller.
Hocam oraya daha önce uğradım. Ustanın esnaflığı ve yaklaşımı çok güzel. İnsanlığına diyecek lafım yok. Fakat şöyle bir sorun yaşadım. Muayeneden kaldığımda raporda eksozda kaçak olduğu yazıyordu. Ustaya gittim baktı evet birkaç yerde kaçak var dedi anlaştık yaptı. Ertesi gün tekrar muayeneye gittiğimde yine raporda eksoz sisteminde kaçak olduğu çıktı. Elbette günahını almak istemem. Büyük ihtimal gözünden kaçmış olabilir. Üst tarafında delik kalmış vs. olabilir. Yinede tam olarak kontrolünü yapmamış olması beni üzdü.
Doğrudur hocam bir şey diyemem, önce güzel iş yapıp sonradan işini bozan insanlarda oluyor,yoğunluktan küçük ama önemli detayları atlayanlar da olabiliyor ben 4 araç götürdüm, herhangibir sorun yaşamadığım için yazdım.
Orcun_Simsek
25-03-2016, 22:45
Doğrudur hocam bir şey diyemem, önce güzel iş yapıp sonradan işini bozan insanlarda oluyor,yoğunluktan küçük ama önemli detayları atlayanlar da olabiliyor ben 4 araç götürdüm, herhangibir sorun yaşamadığım için yazdım.
Teşekkürler hocam yinede orayada uğrayıp bir fiyat alacam.
İstanbula yolun düşerse, bu işleri İstanbulda daha uygun fiyatlara yapıyorlar.
Çopur egzoz yücel abi. Eray gönderdi deyin. Eray benim.
Kartal3urak
26-03-2016, 08:38
Yücel Abiden Vazgeçme ;) Başkent Sanayii'de
çopura git yücel abi adam gibi adamdır
Copur eksoz Yucel abı yardımcı olur
537 841 86 33
Alternatıf olarak
Koç eksoz Nevzat usta
As eksoz Ibrahım usta
ılede gorusebılırsınız
çopur egzoz yücel usta diyorum bende
JapanVsGermany
26-03-2016, 11:48
hesaplı ve Kaliteli işçilik için Müracaat Yücel Çopur :)
alakasız olcak ama ek sedan civic'e headerstan itibaren 51lük düz boru çektirdim , oem son susturucu sıfır ağar marka 250tl ye, sizce fiyat uygun mu ?
Orcun_Simsek
27-03-2016, 00:13
İstanbula yolun düşerse, bu işleri İstanbulda daha uygun fiyatlara yapıyorlar.
Hocam malesef istanbula yolum düşmez. Yinede ilginiz için teşekkürler.
Çopur egzoz yücel abi. Eray gönderdi deyin. Eray benim.
Uğradığımda selamınızı ileticem. Teşekkürler.
Yücel Abiden Vazgeçme ;) Başkent Sanayii'de
Şu an ağırlık çopur :) Büyük ihtimal çopur olacak gibi. Teşekkürler.
çopura git yücel abi adam gibi adamdır
Teşekkürler hocam. Yorumlarda ağırlık çopur. istikamet başkent sanayi gibi duruyor.
Copur eksoz Yucel abı yardımcı olur
537 841 86 33
Alternatıf olarak
Koç eksoz Nevzat usta
As eksoz Ibrahım usta
ılede gorusebılırsınız
Yorumunuz için teşekkürler. Koç'da 2.görüşeceğim yer çopur ve koç arasında tamamen duygusal(paracıklar paracıklar ) bir tercih yapacam.
çopur egzoz yücel usta diyorum bende
Teşekkürler yorumunuz için.
hesaplı ve Kaliteli işçilik için Müracaat Yücel Çopur :)
Teşekkür hocam :) çopur baya baya tavsiye ediliyor.
alakasız olcak ama ek sedan civic'e headerstan itibaren 51lük düz boru çektirdim , oem son susturucu sıfır ağar marka 250tl ye, sizce fiyat uygun mu ?
Benim hiçbir fikrim yok hocam. Daha önce yaptırmış olan arkadaşlar bilgilendirecektir.