PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4 tsi zincir uzaması

erhan39
28-03-2016, 16:38
Arkadaşlar 2007 model 1.4 tsi 140 hp jetta arabam.var. sorunum arabamin her zaman triger zincirinin uzaması ilk 28 binde set halinde değişiyor sonrasında 47 bin 63 bin 76 bin son olatak ta 99 binde arıza ışığı yaktı gene zincir uzamis araba suan vw servisinde arabayi incelemisler hersey normal çalışıyor ama gene zincir uzamamis arabayi yaptirmiyyorum çünkü gene uzuyacak servise bunun sebebini bulun ona göre yapın böyle bişeyle karşılaşan var.mi yardım bekliyorum .her seferinde de para veriyorum

murat çelik
28-03-2016, 22:18
çok saçma geldi bu kadar kısa sürede bunun olması gercekten sıkıntı aracınız manuelmi peki ?

Ufuk
28-03-2016, 22:23
vw almanyaya bir mail atın derim.
Bizim arkadaş sciroccosunda pistonla alakalı bir sorun yaşamıştı. Garanti bitmiş olmasına rağmen sandık motor getirdiler sadece muayene ve evrak işlemlerinin parasını ödedi.

dragstar
28-03-2016, 23:51
Ufuk arkadaşıma katılıyorum direk olan olayları güzelce yazılı olarak anlatılan bir mail iş görür.

RSX
29-03-2016, 22:11
zaten serviste değiştiği için bütün kayıtları almanya görecektir ve kesinlikle bi yaptırımları olacaktır yüksek ihtimal motor verebilirler, ben garantisi bitmiş olmasına rağmen şıfır dsg şanzuman taktırdım komple + rutin bakım yapıldı ben sadece bakım parası verdim

pasha34
30-03-2016, 02:25
Arkadaşlar 2007 model 1.4 tsi 140 hp jetta arabam.var. sorunum arabamin her zaman triger zincirinin uzaması ilk 28 binde set halinde değişiyor sonrasında 47 bin 63 bin 76 bin son olatak ta 99 binde arıza ışığı yaktı gene zincir uzamis araba suan vw servisinde arabayi incelemisler hersey normal çalışıyor ama gene zincir uzamamis arabayi yaptirmiyyorum çünkü gene uzuyacak servise bunun sebebini bulun ona göre yapın böyle bişeyle karşılaşan var.mi yardım bekliyorum .her seferinde de para veriyorum

aklıma servisin yan sanayi çin vs... zincir kullandığı geliyor yani olmaz olmaz ama tr de olur mu olur...