Orijinalini görmek için tıklayınız : Cümleten Selamlar
Merhabalar adım Cemal Anitaş... Burdaki bazı Alfacı arkadaşlar beni gayet iyi tanırlar; 15 yıldan beri aralıksız Alfa Romeo kullanmış biriyim, ki kullandığım araçların arasında o serinin uç olanlar'da vardı; 145 1,7 16V, 164 V6TB, 156 2,5 V6, gibi o sekmentin uç makinaları gibi.
Alfacıların takıldığı alfistiturkey sitesinde beni herkes Jakomo nick' i ile tanır, bostancı Sanayide' de sağolsunlar 1 servis hariç beni gayet iyi tanırlar. 3 hafta önce E36 320i ile bu 15 senelik aralıksız zinciri kırmış bulunmaktayım ama evde hala bir Alfa Romeo bulunmakta (156 2,0 Selesped Sportwagon, hanım kullanıyor, Aile arabası modunda anlayacağınız). Aslen Elazığlıyım, 1972 Almanya doğumluyum ve istanbul Anadolu yakasında yaşamaktayım...
AliGizda
29-03-2016, 08:03
Hoşgeldiniz keyifli forumlar,
Alfa Romeo 156 Gri mi abi? Bende de bir zamanlar 147 vardı Alfistiturkey' in Uzunya' daki kahvaltı organizasyonuna katılmıştım. Oraya katılmışmıydınız?
Son 10 sene nin tüm toplantılarında vardım... Evdeki AR ise dediğim gibi gri 156 SWSS orjinal GTA jantlı...
AliGizda
29-03-2016, 10:39
Son 10 sene nin tüm toplantılarında vardım... Evdeki AR ise dediğim gibi gri 156 SWSS orjinal GTA jantlı...
Tamamdır abi, erken mi ayrılmıştınız toplantıdan yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Bende moderatör bir abi vardı, siyah 2.0 145' i vardı yeni bebeği olmuştu hatta o ve bir usta vardı onunda hanımı hamileydi onlarla beraber oturuyordum, orada görmüştüm aracı çok beğenmiştim. Tekrar hoşgeldiniz.
Moderatör Serkan idi, Usta ise Alfist servisinde Ecevit idi... Evet o gün ben 1az erken kaçmıştım... Hoşbuldum kardeşim
dragstar
29-03-2016, 18:48
hoşgeldiniz iyi forumlar
AliGizda
30-03-2016, 07:25
Moderatör Serkan idi, Usta ise Alfist servisinde Ecevit idi... Evet o gün ben 1az erken kaçmıştım... Hoşbuldum kardeşim
Aynen abi :) Çok güzel bir ekipti ve çok güzel bir toplantıydı. Tamam abi sizide aracıda hatırladım. Bende de Motorsport jantlı 147 vardı hatta şöyle bir kare var bende :)
http://i65.tinypic.com/s26xzs.jpg
Tekrardan hoşgeldiniz keyifli forumlar.
Hoşgeldiniz.
Alfa'ya ön yargılı olanlara tecrübelerinizle yardımcı olursunuz artık :)
Alfa konusunda seve seve ve zevkle yardımcı olurum arkadaşlar...Umarım keyifli zaman geçiririz hep beraber & hepimize iyi forumlar
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :)
wolkanku
31-03-2016, 09:38
hoşgeldin gizli bmw'ci :)
Bro artık açıkladık kardeşim alfistiye' de koyduk 320' yi merak etme..... hatta inanamayanlar ve - veya konduramayanlar bile oldu