Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Web Sitesi İşlerinde Uzman Arkadaşlar...

BoraÇİFTÇİ
29-03-2016, 15:25
Kendi firmamıza ait com.tr uzantılı bir site içinde yaşadığımız abuk subuk sorunları çözebilecek,hatta siteyi başka bir sağlayıcıya taşıyacak firma sahibi yada amatör ruhu ile profesyonel

işler başarabilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

İsmi lazım olmayan bir firma ile çalışıyorum web dizaynı için sağlayıcım ise sadecehosting şu anda ara yüze girmek için kullandığım k.adı ve şifreye yanlış diyor sürekli yaptığım denemeler

sonucuda kurumsal işler için kullandığımız ip miz blacklist oldu.Bunun haricinde mail lerimize ulaşmıyoruz,bazen site yayından kalıyor 2 gün sonra geri geliyor vs..... vs.. böyle abuk subuk

anlam veremediğim ve karşımdada sorularıma muhattap bulamadığım bir durum var.

Umuruyorum soruna gene burda çözüm bulacağız.

HaKo
29-03-2016, 15:30
bana da lazım doğru dürüst bir firma , tavsiyem kesinlikle freelance e girme iş yaptıramıyorsun. biraz pahalı olsun firma olsun karşında.

Kahn23
29-03-2016, 15:50
İkinize de bir arkadaşımı yönlendirebilirim.

Eskiden freelance olarak çalışıyordu ama artık kendi dgital ajansını kurdu.

İsterseniz numarasını paylaşabilirim.

Ersin ÖREN
29-03-2016, 16:16
Yazılım Firmasıyız, Merkezimiz Sakarya Teknokent, Ana Ofis İstanbul Ataşehir, 25+ Çalışanla devlet kurumlarına ve Özel sektör müşterilerine hizmet veriyoruz.(Devlet üniversiteleri, Öze üniversiteler, Bankacılık sektörü vb.)

web sitesi tasarım + yazılım tarafında en uygun projemiz 7,500 TL Bütçeli.
Dilerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

0532 251 76 9dokuz.
Ersin.

burak_2885
29-03-2016, 16:17
Şuan çalıştığım yer yazılım firması, program yazılım ve web yazılım yapıyoruz, dilerseniz yardımcı olabiliriz. İletişim bilgilerini DM ile atabilirim isterseniz

darkmoon
29-03-2016, 16:17
domain ve hostingi siz alın sizin üstünüze kayıtlı olsun yoksa sonradan en ufak bir atışmada bozuşmada çok uğraşırsınız..

domain hosting size ait olduğu sürece en kötüsü yazılımcı ile ilişiğinizi kesersiniz olur biter..

Yigit-Y
29-03-2016, 17:35
Ben kendim alip kendim yapıyorum.

Valla kafa rahat

Güzel Hosting ile çalışıyorum 1 gun bile sıkıntı yaşamadım

Son 5,6 yıldır daha once isimtescil de berbatti:)

ulasoztas1
29-03-2016, 17:52
Bir arkadaşım web siteleri üzerine çalışıyor, konu ile ilgili pm den mesaj attım size.

Thracian
29-03-2016, 17:53
İkinize de bir arkadaşımı yönlendirebilirim.

Eskiden freelance olarak çalışıyordu ama artık kendi dgital ajansını kurdu.

İsterseniz numarasını paylaşabilirim.

eleman lazım mıymış eleman

darkmoon
29-03-2016, 23:58
bende direk yurtdışından alıyorum hostingi yazılımda değil ama tasarımcıda büyük sıkıntı var.