Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo gti dbn video
DBN dosyalarını Özgün'e gönderdim gece müsait olduğunda yayınlayacak. specleri vs kendisine gönderdim
oraya yazar muhtemelen..
JL Polo gti, 8.5 sn aldığımız dbn videosu ve bir gece önce 8.9 aldığımız dışardan video..
cam car stok leon 2.0 cupra 280hp ..
keyifli seyirler
https://www.youtube.com/watch?v=CMhE7jKqPD8
https://www.youtube.com/watch?v=yA9tOoDuJdE
onurtasli
01-04-2016, 19:27
Tebrikler.Hybrid turbo ile daha iyisi yoktu herhalde
emre cubra aj
01-04-2016, 21:40
maşallah güzel sonuç kazasız belasız.
alper1001
01-04-2016, 21:49
Maşallah, bu speclerde daha hızlısı yok bildiğim kadarıyla
bana da öyle geliyor.. açıkcası tahminimden daha iyi oldu.ikinci aksam 8.298 almışız dblnler yayınlandığında bakarsınız. aracı kullanan arkadasımız jokey kıvamında biraz :) 60 kg. sag koltuk sökük, arka koltuk oturakları ve sag sırtlık sökük, soldaki sırtlık duruyor meth kit orda.. bildiğim kadarıyla da 4 kapı içerisinde ses izolasyonu var..
i-vtec07
01-04-2016, 22:07
Maşallah iyi süre.
Süre sahane , Kazasiz belasiz
Maşallah kazasız belasız, araç kaç hp suan ?
Maşallah kazasız belasız, araç kaç hp suan ?
ölçmedik acıkcası henüz 340 ustu olması lazım.. bu süre için
hybrid ile 8.298 çok çok güzel bir değer. 28'li setup olucaksa ilerde şanzıman ile alakalı geliştirme düşünüyormusunuz ?
Maşallahı eksik etmeyelim.
hybrid ile 8.298 çok çok güzel bir değer. 28'li setup olucaksa ilerde şanzıman ile alakalı geliştirme düşünüyormusunuz ?
Maşallahı eksik etmeyelim.
belki ana mili değiştircez.. daha sıkı olması için.. o da gerekirse eğer drag falan olmayacağı için ve 1 ve 2nci vites de zaten gazlamadıgımız için cok gerekmeyecek.. .. onun haricinde kavrama ile ilgili sıkıntımız yok kevlar kullanıyoruz..
Bu da öğlen çektiğim kadran videosu.. bir iki yerde zıpladık biraz durmalar o nedenle :)
https://youtu.be/WLuCIHIUqis
tebrikler.. çok iyi süre,
specler nedir?
yukarıda yazılanlara göre turbo hibrid sanırım, hibrid in specleri nedir?
tebrikler.. çok iyi süre,
specler nedir?
yukarıda yazılanlara göre turbo hibrid sanırım, hibrid in specleri nedir?
evet turbo hybrid.. 46 lık turbomuz vardı bozuldu o .. 42 lik yaptırdım sonrasında ..
ben de bir süre araştırdım hibrid konusunu K03 e 46 sığdırmak için sanırım K04 salyangozu kullanmak gerekiyor.
44 daha makul olabilir. 42 ile bu kadar iyi süre aldığına göre Wheel çok verimli.
tekrar tebrikler
ben de bir süre araştırdım hibrid konusunu K03 e 46 sığdırmak için sanırım K04 salyangozu kullanmak gerekiyor.
44 daha makul olabilir. 42 ile bu kadar iyi süre aldığına göre Wheel çok verimli.
tekrar tebrikler
2013 den beri tsi lardakı turboların hybridlerine kafa patlatıyorum acıkcası ... pervaneler vs vs vs .. 46 da oluyor aslında ama iyi işçilik olmaz ise çok ince kalmakta dış... yoksa k04 salyangozu koysak hybrid olmucak baska turbo olacak ..
ön harici arka da önemli.
KKK serisinde, zaman olarak olmasa da teknik bilgi ve detay olarak fazla araştırdığımı söyleyebilirim
compressor tarafını gereğinden fazla büyütüp, türbine ni büyütmediğimizde surge area ya girmek kaçınılmaz olacak. bunu hesabını iyi yapmak çok önemliç açıkçası aklımdaki comp: K04-064 yani 2283DX geçen seri. tubine : K06 kullanmak yani 45/60
bu durumda Trimler de sırasıyla 56,25 ve 79,21 olacak. verimli olacağını umuyorum.
normalde karar vermiştim ancak bu sıralar işlerim çok yoğun ilgilenemiyorum
olmadı GT2259 yada bir tık fazlası GT2560R alıp da takabilirim.
konuyu dağıtmak istemem, iyi ve verimli bir çalışma olmuş. Tebrikler
keyifli ve kazasız sürüş dilerim
onurtasli
03-04-2016, 12:47
Dbn dosyası ?
Dbn dosyası ?
özgün meşgul sanırım ..ben gönderdim bekliyorum..