PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Piyasadaki uygun yollu Turbo Timerlar hakkında

Birkan61
03-04-2016, 15:22
İlan ile örneklemek gerekirse şöyle bir ürün var ortalama 80 - 100 lira civarında

HKS TURBO T (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hks-turbo-timer-232271703/detay)

Bunu kullanmak istemememin sebebi işten falan gelince o yorgunlukla arabayı rölantide 1 sn bile bekletesim gelmiyor :D ama tak diye kapayınca içimde acımıyor değil

Üründen tek beklentim kontağı ve arabayı kapattıktan sonra 30 saniye 60 saniye neyse sonra kendi stop etsin başka bir dileğim yok zaten :D

kısa vadede cortlar mı bu ürünler, veyahut ucuz diyerekten bir zararı falan var mıdır? Var mı kullanan bilgisi olan acaba

Ufuk
03-04-2016, 15:25
bende var yaklaşık 4 aydır. Bir falsosunu görmedim. Çok işe yarıyor valla,bende bazen beklemeye üşenirdim.

dragstar
03-04-2016, 15:57
Merhaba, bende 2 arabamı sattım, farklı modeller var 1 tanede kullanmadığım var. ilanları: http://www.techturkey.com/forum/elektronik-parcalar/215457-devir-kesici-hks-apexi-turbo-timer-kill-switch-innovate.html#post8087903

Herhangi bir bozulmalarını görmedim hemen hemen her aldığım arabaya taktım, atmosferik arabalarda gazladıkdan sonra suyun soğuması için fan çalışşın ve voltaj göstergesi olarak kullanıyordum

Birkan61
03-04-2016, 17:20
Merhaba, bende 2 arabamı sattım, farklı modeller var 1 tanede kullanmadığım var. ilanları: http://www.techturkey.com/forum/elektronik-parcalar/215457-devir-kesici-hks-apexi-turbo-timer-kill-switch-innovate.html#post8087903

Herhangi bir bozulmalarını görmedim hemen hemen her aldığım arabaya taktım, atmosferik arabalarda gazladıkdan sonra suyun soğuması için fan çalışşın ve voltaj göstergesi olarak kullanıyordum

Tamam dedem sende var madem yabancıdan almayayım, 2 gün sonra görüşelim elden mi olur kargomu yaparız gibisinden.

Beyaz ışıklı daha mı az göz alıyor kırmızı daha hoş durur arabada bence gösterge ışıklarımdan falan dolayı ama kırmızı gece çok rahatsız etmesin :)

Sol alttaki boş plastiğe koyacağım

http://i.hizliresim.com/d3lnpL.jpg

DOHC
03-04-2016, 18:19
İlan ile örneklemek gerekirse şöyle bir ürün var ortalama 80 - 100 lira civarında

HKS TURBO T (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hks-turbo-timer-232271703/detay)

Bunu kullanmak istemememin sebebi işten falan gelince o yorgunlukla.......

Kullanmak istemiyorsan alma :)......

Eve dip gaz gelip, zınk diye motoru stop ettiğini sanmıyorum. Park ederken zaten rolanti devirlerindesin. Sırf TT için bence şart değil. Ama diğer ölçümleri de yapmak istiyorsan, belki işe yarar...........

Birkan61
03-04-2016, 18:30
Kullanmak istemiyorsan alma :)......

Eve dip gaz gelip, zınk diye motoru stop ettiğini sanmıyorum. Park ederken zaten rolanti devirlerindesin. Sırf TT için bence şart değil. Ama diğer ölçümleri de yapmak istiyorsan, belki işe yarar...........

hahahahah klavyenin azizliğine uğramışım emmi dikkat etmemişim :)

zınk diye stop etmiyorum evet, ama yağlamasını vs yapsın diyerekten araba çalışır vaziyette arabayı yalandan düzenleyip sigara içmekten bıktım. 20 günde toplam 1 paket sigarayı sadece stop edeceğim vakitlerde içiyorum :D

tek derdim o esasen, günlük işe gidip gelmeye kullandığım bir peugeot 406 dizel aracım var konfor spec

gündüzleri ekonomi bakanı, akşamları normal kullanım aslında arabayı aldığımdan bu yana zorlamadım bile

Maxi
03-04-2016, 18:44
İlk mesajdaki hks turbo timer replika cin mali biliyorsunuz.
Cok cok kalitesiz bir urun. Ona benzer baska dandik urunlerde var.

Ben bir tanidiga hediye olarak aldim, baska yerden ama aynisi.
Takilmadan once icini acip soyle bir kontrol edeyim dedim meraktan
Belki siz elektronikten anlamiyorsunuz normal, ama ben az cok anliyorum :)
Ve size su kadarini soyleyeyim bedava verseniz arabama takmam.

Nedenide su
Turbo timer aracin kontak anahtar swichine paralel takiliyor
Yani kritik bir durumda calisan devre
Hata affetmez bir konum !!!
Allah korusun yangin falan cikar bise olur, risk..

O yuzden turbo timer alacaksaniz orjinal olan birsey alin
Hks, blitz, greddy her neyse

oguzedr
03-04-2016, 23:21
İlk mesajdaki hks turbo timer replika cin mali biliyorsunuz.
Cok cok kalitesiz bir urun. Ona benzer baska dandik urunlerde var.

Ben bir tanidiga hediye olarak aldim, baska yerden ama aynisi.
Takilmadan once icini acip soyle bir kontrol edeyim dedim meraktan
Belki siz elektronikten anlamiyorsunuz normal, ama ben az cok anliyorum :)
Ve size su kadarini soyleyeyim bedava verseniz arabama takmam.

Nedenide su
Turbo timer aracin kontak anahtar swichine paralel takiliyor
Yani kritik bir durumda calisan devre
Hata affetmez bir konum !!!
Allah korusun yangin falan cikar bise olur, risk..

O yuzden turbo timer alacaksaniz orjinal olan birsey alin
Hks, blitz, greddy her neyse

hakan abi sana aynen katılıyorum bende biraz pahalı ama orj. greddy kullanıyorum...hatta şöylede bir örnek vericem sanırım 1 kaç sene çnce bir araca replika t.timer takmış bir araç sahibi hava alanında aracı çalışır vaziyette bırakıp şehir dışına cıkıyor , 1 gün sonra döndüğünde araç hava çalışır vaziyetteymiş , yalan mı gerçek mi bilemem ama 2 kişiden duydum bu olayı

Ufuk
04-04-2016, 13:43
hakan abi sana aynen katılıyorum bende biraz pahalı ama orj. greddy kullanıyorum...hatta şöylede bir örnek vericem sanırım 1 kaç sene çnce bir araca replika t.timer takmış bir araç sahibi hava alanında aracı çalışır vaziyette bırakıp şehir dışına cıkıyor , 1 gün sonra döndüğünde araç hava çalışır vaziyetteymiş , yalan mı gerçek mi bilemem ama 2 kişiden duydum bu olayı

Doğrudur abi.
Benim arkadaşın arabasınıda çalışır halde bırakıp eve çıktık. Sabah geri geldiğimizde araba çalışmadı. Denedik ettik akü doldurduk falan. Bİ baktık mazot bitmiş. Araba bütün gece çalışıp bütün mazotu bitirmiş. Zaten ışık yanıktı. Mazot bitmese oda çalışırdı.

ER_GT
04-04-2016, 16:32
öncelikle turbo timer devredeyken arabanın kapılarını kitleyemiyorsunuz. nasıl arabanın kapısı açıkken terk edip gidiyorlar bunu anlamış değilim...

Bazı sistemler var aracı kapatabiliyorsunuz. ama onlarında fiyatları ciddi uçuk.

bende hksnin turbo timerini kullanıyorum. ben hiç tavsiye etmiyorum. başka turbo timer konularındada yazdım. yinede yazmaktan sıkılmıyorum arkadaşlar bence gereksiz. arabanızın kontak ve ecu sistemine paralel çinde 3-5 dolara satılan saçma sapan devreleri bağlamayın. bedeli ağır olabilir.

B.Koçer
04-04-2016, 16:58
öncelikle turbo timer devredeyken arabanın kapılarını kitleyemiyorsunuz. nasıl arabanın kapısı açıkken terk edip gidiyorlar bunu anlamış değilim...

Bazı sistemler var aracı kapatabiliyorsunuz. ama onlarında fiyatları ciddi uçuk.

bende hksnin turbo timerini kullanıyorum. ben hiç tavsiye etmiyorum. başka turbo timer konularındada yazdım. yinede yazmaktan sıkılmıyorum arkadaşlar bence gereksiz. arabanızın kontak ve ecu sistemine paralel çinde 3-5 dolara satılan saçma sapan devreleri bağlamayın. bedeli ağır olabilir.

Anahtarı kapıya takıp kitleyip gidiyorlar .

mannerboy
04-04-2016, 17:03
1 Dakika bekler kapıları kitler.Kilitlendimi diye kontrol eder etrafında bi tur atar eve çıkarım :) hiç de uğraşamam timerla timingde elektronikdede çin olmayan kalmadı gerçi

ER_GT
05-04-2016, 06:49
Anahtarı kapıya takıp kitleyip gidiyorlar .

linki konulan cihazla istediğini yap yinede kitleyemezsin. kitlersen yaz bana

EREN34
05-04-2016, 07:12

Ben Apexi kullanıyorum ve kapılar anahtarla kapı üzerinden kilitleyebiliyorum. Bu cihazın farkı ne? Yani kapı üzerindeki anahtar deliğinden kilitleme yapınca araç kapıları otomatik tekrar mı açıyor? Anahtar mı dönmüyor? Farklı bir durum gelince merak ettim

Emre Akçay
05-04-2016, 09:37
Eski aracımda vardı, süre bitip araç stop ettikten sonra tekrar marş basıyordu. O zamandan sonra hep OFF konumunda süs amaçlı durdu. :)

Ufuk
05-04-2016, 10:08
linkteki ürün takılı arabamda.
Aynı semtteymisiz buyrun gelin görün. Uzaktan kumanda calismiyor ama kapılar kitleniyor anahtar deliğinden

Yiğit G.
09-04-2016, 14:12
İşte korkum buydu aracın gece çalışır vaziyette kalması o yüzden replica olanları eledim... Diğer sorun kapıların otamatik kitlenmemesi oda işime gelmez.Her defasında gizli anahtarı kumandadan çıkar kapıyı kitle vs..En temizi 1 dakika içinde beklemek....

0M42
09-04-2016, 15:49
Ben nedense araçlara takılan ve risk teşkil eden bu tür cihazlara güvenemiyorum mesela uzaktan aracı çalıştırma sistemleri de buna dahil.Akşam evime az bir mesafe kala düşük devir seyir ederim bence yeterli olur olmadı 15 - 20 sn daha beklerim kafamda rahat olur.Bazı şeyleri gereğinden fazla abartıyoruz bence.

dragstar
09-04-2016, 16:18
ben çin malı kullandım, hiç bir sıkıntı yaşamadım

bLackModeL
14-04-2016, 08:57
benım aracım kumandadan kapılarını kıtleye bılıyorum arac calısırken subaru orjınal hks turbo tımer var daha oncekı ıkı aracımdada replıka apexi ve hks kullandım ıkısındede hıc bır sorun yasamadım acıkcası
tekrar mars basma arabanın calısır vazıyette kalması felan bıraz hurafe gıbı geldı bana cunku kontagı off konumauna getırıp anahtarı cıkarıyosunuz devre arzalansa bıle cıkarır cıkarmaz ıstop eder arac calısan devrede sure dolunca ıstop eder

B.Koçer
13-05-2016, 16:22

Ben Apexi kullanıyorum ve kapılar anahtarla kapı üzerinden kilitleyebiliyorum. Bu cihazın farkı ne? Yani kapı üzerindeki anahtar deliğinden kilitleme yapınca araç kapıları otomatik tekrar mı açıyor? Anahtar mı dönmüyor? Farklı bir durum gelince merak ettim

linkteki ürün takılı arabamda.
Aynı semtteymisiz buyrun gelin görün. Uzaktan kumanda calismiyor ama kapılar kitleniyor anahtar deliğinden

Yazmama gerek yok herhalde :)

Ufuk
13-05-2016, 16:28
Yazmama gerek yok herhalde :)

Acıbadem dediğin yer bi uçtan bi uca 5dk. Gelsin görsün dedim ama ses çıkmadı.