Orijinalini görmek için tıklayınız : iTtire iTtire makas
alperkirman
04-04-2016, 15:27
bu nası eğlence adama arkadan çarpıyor iyi öndeki dengede durmuş
http://www.ahaber.com.tr/webtv/yasam/temde-pes-dedirten-goruntuler
PiscocuK
04-04-2016, 15:33
yakındır patlak resimlerin nete düşmesi..kimseye sebep olmasınlar da kendi başlarını yesinler
böyle trafik magandaları yüzünden taktığımız egzozda filmde yayda stopta insanlara batmaya başladı
hakediyoruz ne diyeyim
kimlerin sürdüğü videoda gayet açık zaten şaşırmamak lazım (:
individual
04-04-2016, 15:34
Bu uzun hali bide bunun kısa olan versionu var çok önceden izlemiştim yenimi habercilerin eline geçmiş.
bir gün başlarına bir iş aldıklarında umalım da yalnız başlarına olsunlar.
burak_2885
04-04-2016, 15:52
Hayatımda gördüğüm en boş tayfa resmen ya
individual
04-04-2016, 15:54
kim bu adam kımmmm
farzetki bu aşkı yaşamadık hiç.
masada beraber oturmadığımız herkesten adam gibi adam olan, kafasına droneun patladıgı saygıdeğer modifikçi Ü.T reyiz
BurakCengizhanoğlu
04-04-2016, 16:07
Beraber ölürlerse hiç sıkıntı yok .
ittiren de h.t. , hani şu m5 s2000 350z ile videoları olan.
http://www.haberler.com/internetteki-trafik-canavari-yakalandi-8324189-haberi/
Bugün tarihli haber ;)
Ne bekliyorsunuz ki ?
Birbirlerine saygıları, başkalarına nasıl olsun ?
Çoluk çocuğun gözünde ilah olan biri ve yandaşları...
Neyse
Harun T., "Bu görüntüler eski görüntüler. Onlarla ilgili hakkımızda işlem yapılmıştı. O zamandan beri kimsenin hayatını tehlikeye atmıyorum."dedi.
:angel: gibi mübarek :D at yalanı s.kim inananı
optimus_prime
04-04-2016, 17:20
içeri alınmaları lazım kasten masum insanları öldürmeye teşebbüs terör suçu la bildiğin
https://www.feritbarut.av.tr/kasten-oldurmeye-tesebbus-tck-5237.html
cuneytturkoglu
04-04-2016, 17:40
Millet reis filan demişde hatırlatıyım sizin reis dedikleriniz polisi görünce gençliğin vediği bi hevesdi filan kıvırmaya başlıyor patlarsa üzülmem
Nadir de olsa gasa gelip 1-2 makas yapıyorum, sevmediğim halde yapıyorum,,, Kendime de sövüyorum ondan sonra,, Ama bu adamlar başka arkadaş,,, Herifler işi magasine dökmüş,, Yetkililer nerde ne yapıyor onu anlamıyorum,,
Grimlord
04-04-2016, 18:00
O kadar insanin canini tehlikeye atip polise yakalaniyorlar, dalga gecer gibi siritiyorlar bir de.
Insan hayati o kadar ucuz ki bu ulkede,bunlar birini oldurmeden iceri girmez zaten. Girdiler diyelim,maksimum 5 sene yatar iyi halden cikarlar.
Buyuk ihtimal her seferinde ''makul ucretle'' serbest kaliyorlardir.
mikelazi
04-04-2016, 18:28
73le ceza yedim mevzuya bak şaka gibi.
O kadar insanin canini tehlikeye atip polise yakalaniyorlar, dalga gecer gibi siritiyorlar bir de.
Insan hayati o kadar ucuz ki bu ulkede,bunlar birini oldurmeden iceri girmez zaten. Girdiler diyelim,maksimum 5 sene yatar iyi halden cikarlar.
Buyuk ihtimal her seferinde ''makul ucretle'' serbest kaliyorlardir.
Adam öldürüp yine hapse girmesler emin ol, Bu ülkede kefalet var rüşvet var, var allah var,,, Yaşasın kötüler amk
turbo&quattro
04-04-2016, 18:34
Bu gerizekalilari nereye sikayet edebiliriz?
star tv verdı suan h t u t yakalandılar dıye
Böylelerine bir şey olmaz.
Dünkü videoları izlemeyenlere.https://www.facebook.com/JDM-Trabzon-191459250970401/?fref=ts
Dağlının eline araba vermişler arkadan ittirmiş
Haberlere çıktılar bari paylasmayın
volume81
04-04-2016, 20:07
farzetki bu aşkı yaşamadık hiç.
Canımsın dediler
medya yuzundenmiş bide yakınıyorlar.
İyice reklam oldu herifler.
Bu gerizekalilari nereye sikayet edebiliriz?
Abi inanırmısın show tv whatsapp hattını kullanarak videoları fotoğrafları profili falan yolladım ben,elde var sıfır adamlar hiplemedi bile afedersin,yarın birgün başına iş açacak lise mafyaları
burakgunay
04-04-2016, 21:27
hiç bişey onemli degil geberip gitsinler de, görünce içim gidiyor şu s2k yı.
bu p*çlerin altında tecavüze ugruyor, benim olsa avm otoparkına koymıcagım araba, milletin altında neler çekiyor..
Draniela
04-04-2016, 21:31
farz et ki o direğe hiç girmedik biz :D
İnşallah kaza yapmaz ama bu işin sonu pek parlak değil valla
Driftı trafıgın olmadıgı yollarda yaparken kınamıyordum. ***** herhangı bır yanlısında zararı sadece kendıne olur.
Dıreksıyonu ıyı olan bırının 15 20 yas aralıgında yapılan cocukluk makaslarını bır kenara bırakmaları gerekır.
Sizden başka arka koltugunda 2 3 5 yasında cocuklarını tasıyan bır cok anne baba var... Dilerim Allah böyle bır kaza yaşatmasın.
İnşallah masum bırının ve kendılerının canlarına mal olmadan buna son verılerler.
gökh@n_gr
04-04-2016, 23:09
https://www.instagram.com/p/BDxdQHZgRV1/?tagged=s2000
Son instagram videosuda masasina oturmus ***** arkadas cabrio e30la :)
İyice yoldan çıktılar ya birinin dur demesi lazım..
Yalan yok şimdi diferansiyel kilitleyip girişi çok iyi, ben burada izlerken heyecanlandım :)
Ben bu H.T.'ın pek kaza yapacağını düşünmüyorum, adam dışarıdan ne kadar deli görünse de limitlerini bilerek gidiyor gibi görünüyor. Ü.T. tam gereksiz insan, oksijen israfı. :D
He tehlikeli mi tehlikeli; bu kadar medyatik olmasalar keşke, bunlara özenip patlayıp gidecek bir sürü genç var. Artık birinin dur demesi lazım suyunu çıkardılar.
https://www.instagram.com/p/BDxdQHZgRV1/?tagged=s2000
Belki linç edilirim ama bence çok sağlam geçmiş helal olsun. :D
Valla facebooktaki videoyu gördüm. cabrio BMW HT den iyi gidiyor :D
son instgram videosunda önde ayar verende bir mitsubishi gördüm sanki,o da onu kovalıyordu sanırım.direksiyonu bence de iyi ama.yakındır karanlık günler
cuneytturkoglu
05-04-2016, 18:07
Harun t. nin aldığı 5 kasa bmw nin alım tarihine ve bunların önceki tutuklanma tarihine bakarlarsa o videoların eski olmadığını anlarlar
Kameraya çeken sanki türkiye dünya kupasında birinci olmuş gibi seviniyor, keyfe bak
dragstar
06-04-2016, 09:28
ne yalan söyliyim shift lock yapıp gzel girmiş
KingoAtmo
08-04-2016, 11:49
Way yawruuuuğuğuğuğum
Dol israfi, bide bunlar kendini zengin vs sanio ozenti gibi yabaci plaka alip bilmem kacinci el anasi bellenmis arabalari, cidden dayaklik bu herifler, Yavsak ya, Bi kere denk geldim bu lavuga porsche nin apaci miknatisligimi bilmem salca oluo herkes... Buda kapismaya calsti yol acilinca boy boy gecirdim dortlu yaktm buda makas atip gecti hanzo
VTec_king
08-04-2016, 14:26
birgün sizi mezarda görmek isteriz gençler yeter mokunu çıkardınız artık,piste gidin nasıl kullanırsanız kullanın kendinizi öldürmekse amaç gidin bir uçurumdan atlayın başkasına zarar vermeyin!
Shift lock yada difransiyal kitleme olayı nedir ? Cahil kardeşinizi aydınlatır mısınız ?
Kameraya çeken sanki türkiye dünya kupasında birinci olmuş gibi seviniyor, keyfe bak
Hahahhah Sesli gülüm :)
Yalan yok şimdi diferansiyel kilitleyip girişi çok iyi, ben burada izlerken heyecanlandım :)
Ben bu H.T.'ın pek kaza yapacağını düşünmüyorum, adam dışarıdan ne kadar deli görünse de limitlerini bilerek gidiyor gibi görünüyor. Ü.T. tam gereksiz insan, oksijen israfı. :D
He tehlikeli mi tehlikeli; bu kadar medyatik olmasalar keşke, bunlara özenip patlayıp gidecek bir sürü genç var. Artık birinin dur demesi lazım suyunu çıkardılar.
Shift lock yada difransiyal kitleme olayı nedir ? Cahil kardeşinizi aydınlatır mısınız ?
Üst devirde kalacak şekilde, bir üst vitrsten alt vitese rev match yapmadan heel and toe yapmadan vites düşürerek anlık olarak kitlemek
metinalan
08-04-2016, 16:02
yani 4den 3 mi attı abi :)
yani 4den 3 mi attı abi :)
Keichi abimiz daha iyi anlatmış.
Diff oranı yüksek olan araçlarda shift lock yaptığınızda anlık olarak arkalar kitlenir buda ufak bir "el freni" etkisi yaratır. Yani el freni ile yapacağınız şeyi diff ile yapmak kısacası.
https://www.youtube.com/watch?v=IGFeugl4BLg
edit keiichi reyizin videosunun linkini unutmuşum
dragstar
09-04-2016, 10:13
konuyu göremedim tekrardan arkadaşlar güzel anlatmışlar :)
Yaw o dokundurduğuda kendi tayfası baksanıza atarlara; bunlar kimsenin tavuğuna kış diyemez. rahat olun ;)
Gençliğin verdiği hevesle.... :D
Ya afedersin ozenti tots albeayla falan makas atsada kimin seyinde? Bizim camia harici ooo ne guxel
Makas atti veriyim fie kizlar kucaginami duscdk sanio herkes annamiorm bak bu harun tastanmi nedir kil kuyrugu tipli lavukta, Iki makas attimi kendini bi *** sanio, herifin tipi gorsen istanbulda hic bi mekana almazlar, yeri geldimi bana barkin abi sirsnin kapisji tanirmsn ayai ceken yavsaklar alayi, Herkes haddini bilcek, dunku sicgigim *** iki makasi vixeoya cektimi kral sanio vay aq ozentisi., noldu sikko nakas attinda kralmi oldun, bulgar plakayla supra m3 alip zengin taklidinyap bravo saatim degerinden az arabalarinla, Ulan kro duruma soktu simdi.bak su harunu ne sikimss soleyin arasin beni bilendm fakir muteahhit picine satin alcam sirketiningote bak ya
Sakin ol Barkın şimdi o klavyeyi yavaşça yere bırak :D
Şaka maka özlemişim böyle mesajlarını ahahhaha
PiscocuK
10-04-2016, 11:48
Vallahi dun valideyle karsiya gittim geldim temiz 2 cok ciddi kaza atlattik. Annem olmasa belki bukadar takilmazdim olaylara yada birini durdurur azina sicardim. Nedir bu makas meraki ne olmus bu trafik sverler.
Arayip birini polise sikayet ettim tamam ekip gonderiyorum diyorlar. Neyi gonderiyorsun nereye gonderiyorsun amk.
Oyle gazlarken patladi öldü vurmus kacmis vs yazanlari cok sallayacagimi sanmam bu saatten sonra
immortalboss
10-04-2016, 13:16
Şikayet konusunda telefon görüşmenizi kaydedip (eğer sabit bir yerde iseniz) bekleyin derim.Elbet bir ekip göndermek zorundalar.Böyle bir olayı dinledim.2 kez polisi arıyorlar.Ekip geldi.Şöyle yaptı böyle yaptı diyip savuşturuyorlar.Vatandaşımız Bimer e şikayet ediyor.Kafam kadar bir zarf ile olayı didik didik edip polisin o bölgeye gitmediği kanıtlanıyor.Sonrasında polis memuruna ne oldu bilmiyorum ama cezası vardır elbette.