Orijinalini görmek için tıklayınız : Mazda MX-5 Pist Günlüğü ve Porsche 911 GT3
https://www.youtube.com/watch?v=cgMSNBS6RoQ
Merhaba Arkadaşlar Dün Görkemle Ülkü Yarış pistindeydik Time Trail Etknliğinde çok araç yoktu :)
Fakat Kendi süremizi geliştirmeye çalıştık 1.09 civarı bir süre yakalık.
Sizce bu video formatı nasıl olmuş ?
Eleştirilerinizi ve Yorumlarınızı bekliyorum :)
start finish sonu egem e girişi hep kesmişsin, keşke kesmeseymişsin cevat :)
bence farklı ve hoş olmuş genel olarak
Sesler görüntü akış bence şimti tam olmuş. Kenarda sohbet ediyo havasında izledim nerdeyse.
Emeklerinize sağlık
Çok iyi olmuş eline sağlık,,
Çok keyifli olmuş, eline sağlık.
immortalboss
05-04-2016, 11:46
Gayet güzel olmuş.Bu format gayet güzel.Bahsettiğiniz konunun görüntüsü gelmesi gayet hoş olmuş.Pistin o kadar sakin olmasının nedeni ne acaba?
Çok güzel olmuş eline sağlık :)
Gayet güzel olmuş.Bu format gayet güzel.Bahsettiğiniz konunun görüntüsü gelmesi gayet hoş olmuş.Pistin o kadar sakin olmasının nedeni ne acaba?
Teşekkür ederim , Sanırım havaların ısınması insanların yazlıklarına gitmesi bide arabayı boş yere yormak olur bu sıcakta .. :)
arabanızı deniz'in dükkanda görmüştüm baya uğraşıyorsunuz ve emeklerinizin karşılığınıda almaya başladınız sanırım. Video güzel emeğinize sağlık.
Pistin boş olmasına bir sebepte çok geç haber verildi şöle 1-2 hafta önce haber verilse program ayarlarız.
rahmitanir
05-04-2016, 18:12
Video ve format güzel. İnşallah izmir pisti eski formattaki gibi tek tek seans satmaya döner. Yoksa bizim stok arabalarla piste çıkmak hayal olur.
Çok keyifli olmuş, eline sağlık.
Teşekkür ederim :)
Ellerinize sağlık. Güzel bir çalışma olmuş.
OrcunInce
06-04-2016, 10:29
Ben çok beğendim, sözlük'te paylaşıyorum ;)
Ben çok beğendim, sözlük'te paylaşıyorum ;)
dragstar
06-04-2016, 22:18
video güzel olmuş, özellikle kameramanla sürekli dialog halinde olunması tx2k16 video channel gibi olmuş, emeklerinize sağlık
alper_pug
07-04-2016, 11:02
En beğendiğim video formatı bu oldu benim. Tebrik ediyorum eline sağlık.
En beğendiğim video formatı bu oldu benim. Tebrik ediyorum eline sağlık.