Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayseri
adige3419
05-04-2016, 12:24
Arkadaslar merhaba. Kayseride yasayanlar yardimci olabilirse sevinirim. Dun aracim icin sanayiye gittim fakat hayal kirikligi yasadim . Kirmizi antifirizin uzerine mavi antifiriz koymaya calisan arabanin sanzuman yaginin degismemesi gerektigini savunan degisik ustalarla tanistim;) hic bir islem yapmadan ayrildim. Bana aracimin bakimlarini kontrollerini yaptirabilecegim bir motor mekanik ustasi tavsiyesine ihtiyacim var. Arac markasi honda civic ve nissan micra.
LnchCntrl
05-04-2016, 12:35
Sanayi başka bi yer, Kayseri Sanayi bambaşka bi yer :D
Öncelikle aracınız nedir ?
Sehri gorunce sasirmadim :) kolay gelsin..
Zaman varsa Ankara'ya gidip gelin.:)
adige3419
05-04-2016, 14:34
2010 manuel civic ve 2007 otomatik nissan micra. Daha once istanbulda gorev yapiyordum hic sikinti yasamadim burda surec biraz sikintili olacak sanirim. ;)
LnchCntrl
05-04-2016, 15:00
Al-Dem Oto'da Ali Ustayı tavsiye edebilirim, evet farklı bi sanayimiz var :) kötü ustalar haricinde sanatkar insanlarda mevcut ama.
PTT binasını solunuza aldığınızda yaklaşık 3 veya 4 blok sonra sağda. Büyük bi lastikçi var hemen yanında yeri biraz eskidir ama işinde iyidir.
tornado38
11-04-2016, 22:37
walla cumartesi günü boşluk yapan westgate klapesinin boşluğunu 250 tl ye alırım diyen tornacı dan tutunda 300 lira gibi fiyata çıkma klape bulabileceğini iddaa eden ustadan daha neler neler...
westgate ayarını sıkınca fabrika bınu ayarlamış sen ne oynuyon diyen adamlar
karter muhafazasını ters takamaya çlışan adamlar...
araç 1.4 tsi 2010 jetta
WELCOME TO KAYSERİ...
ben kendim yapıyorum işimi sizde öğrenin bozun kırın kendiniz yapın diyorum
tavsiyede bulanamıyorum kusura bakmayın
Yetkili servis yokmu yahu ?
adige3419
18-04-2016, 19:19
arkadaslar cevaplariniz icin tesekkurler. ali ustaya gidicem sanirim. araclar icin hava ve yag filtrelerini servsiten orjinal aldim , internetten motul xcess 5-40 yag aldim. internette arastirirken liqui moly dot4 fren hidroligine gozum takildi fiyati gayet uygundu bildigim kadariyla liqui moly yag sektorunun liderlerinden. ama fiyatinin cok ucuz olmasini garipsedim dogrusu. sizce mobil dot4 mu liqui moly dot4 mu kullanmaliyim.
tornado38
23-04-2016, 22:20
yetkili servis tarifesine razıysa servis var
güneş motor yenilemenin sokağında cengiz oto vardı tren yoluna yakın şehre bakıyor dükkanın yüzü tanımam ama daha önceki aracımda bayağı yardımcı olmuşlardı
Kayseri sanayisi baya haşır neşirim bu aralar
kalörifer peteği su kaçırıyordu yeni fiat servisi göğüsü sökecez araba sabahtan akşama kadar yatacak dedi
çıktım parçacıya gittim parçayı aldım elektirikçi tavsiyesi istedim adam peteği göğüsü sökmeden yarım saatte değiştirdi yarı fiyata hallettim.
samsuna yola çıkacam kışlıkları söktürdüm yazlıkları taktırdım contimental bayisine adamlar bir balans yapmış kafaları yeriniz ben aracın başındaydım söyledimde uzun yola gideceğimi çıktım yola 120yi görünce sağ arka teker yalpalıyor direksiyon titriyor lan lastik değiştirdikten sonra rot ayarı bile yaptırdım arabanın akması lağzım yolda ama titriyor la havle dedim çektim otobanda bir lastikçiye adam taktı makineye balansı yapılmış kurşunları takılmış lastiğin balansı 25-35 20-30 vs çıkıyor hele bir lastik vardı güya balansı ayarlanmış hali 25-35 lastikçi kurşunları söktü taktı makineye 20-35 çıktı adamlar(!) balansı bozuk lastiğin balansını dahada bozmuşlar :D gülenmi ağlanmı kafaları yedirirler adama...uzun oldu kusura bakmayın :)