PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa için detay merkezi tavsiyesi

onurgoyunc
06-04-2016, 09:40
Herkese merhaba,

0 araca uygulama yapacak yer arıyorum. Bazı firmalar mevcut ama tavsiye ile gidebileceğim yer aramaktayım. Daha önceden tecrübesi olan kişilerede uygulama yaptırabilirim . Tavsiye edilebilecek firma veya şahıs var mı?

Tavsiyeler ve bilgiler için şimdiden teşekkürler

No23
06-04-2016, 09:51
Bekbars'ı şiddetle öneririm. özverili çalışıyorlar, marka model ayrımı olmadan yapmaları gereken işlemi en güzel şekilde yapıyorlar. nano seramik boya koruma işleminde iyiler testlerine birebir şahit oldum. grupça gitmiştik tanıtım yapmışlardı 1 yıl önce.

delta0o
06-04-2016, 10:09
Bekbars'da gecen hafta arkadaş seramık yaptırdı acayıp memnun suan

R.S.C
06-04-2016, 11:07
Bekbars'ı şiddetle öneririm. özverili çalışıyorlar, marka model ayrımı olmadan yapmaları gereken işlemi en güzel şekilde yapıyorlar. nano seramik boya koruma işleminde iyiler testlerine birebir şahit oldum. grupça gitmiştik tanıtım yapmışlardı 1 yıl önce.

bekbarsı tavsiye ederdim lakin arkdaşımın A7 sinin içine edene kadar. 6bin TL masraf açtılar. Ahtapotu kapı arası ve vites konsolunun arasına sıkıştırmışlar , pandizotlar erimiş.

Masraf çok çıkıncada mırın kırın yaptılar.

Ae86
06-04-2016, 11:17
İzmire yolun düşerse beklerim.Uygulamalarımı inceleyebilirsin.

http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/182890-hardcore-garaj-uygulamalarim-40.html

16EC813
06-04-2016, 11:25
bekbarsı tavsiye ederdim lakin arkdaşımın A7 sinin içine edene kadar. 6bin TL masraf açtılar. Ahtapotu kapı arası ve vites konsolunun arasına sıkıştırmışlar , pandizotlar erimiş.

Hadi ya üzüldüm :( bi ara görüşek kardeş özledim :)
Holiday in içinde Özcan var ona git selamımı söyle en iyi şekilde yardımcı olur

tolgaaydın
06-04-2016, 11:41
Works Garage Tavsiye edebilirim. Facebook'ta çok sayıda fotoğraf mevcut.

onurgoyunc
07-04-2016, 20:37

Bekbars'da gecen hafta arkadaş seramık yaptırdı acayıp memnun suan

Bekbars'a yarın ugrayıp konusacagım.

Korkuttun abi :( ödediler mi bari?

İzmire yolun düşerse beklerim.Uygulamalarımı inceleyebilirsin.

http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/182890-hardcore-garaj-uygulamalarim-40.html

Size arac teslim etmek cok isterim, memnun olacagımdan da eminim ama önümüzdeki hafta gelmem cok zor. Keşke yolunuz düşse bu taraflara :)

Hadi ya üzüldüm :( bi ara görüşek kardeş özledim :)
Holiday in içinde Özcan var ona git selamımı söyle en iyi şekilde yardımcı olur

Sitede de konuları mevcuttu sanki?

Works Garage Tavsiye edebilirim. Facebook'ta çok sayıda fotoğraf mevcut.

Fotolarını inceledim, siz onlarla calıstınız mı?

overblack
07-04-2016, 20:41
bekbarsı bencede dene. ben arabalarımı sadece oraya yıkatıyorum.işine sahip çıkan düzgün bir esnaf. adı ceyhun. eğer onların kullandığı malzemeler aklına yatmazsa kendi malzemelerinle de uygulama yapacaklarını sanıyorum.

R.S.C
08-04-2016, 11:06
daha masrafı ödemediler başka bi döşemecide kurtarmaya çalışacaklar hasarı , olmazsa ödeyecem dedi ?!? :rolleyes:

speed_blue
10-04-2016, 20:26
pırıltı otomotiv i tavsiye ederim yıkama ve cila uygulamaları harika

onurgoyunc
11-04-2016, 07:15
bekbarsı bencede dene. ben arabalarımı sadece oraya yıkatıyorum.işine sahip çıkan düzgün bir esnaf. adı ceyhun. eğer onların kullandığı malzemeler aklına yatmazsa kendi malzemelerinle de uygulama yapacaklarını sanıyorum.

Kendisiyle görüştüm, yaptığı araçlarıda gördüm. Orası olacak gibi

daha masrafı ödemediler başka bi döşemecide kurtarmaya çalışacaklar hasarı , olmazsa ödeyecem dedi ?!? :rolleyes:

İnşallah içinize sinen şekilde çözülür sıkıntı

pırıltı otomotiv i tavsiye ederim yıkama ve cila uygulamaları harika

Pırıltıya otoyla da bağlantıya geçeceğim

Draniela
30-05-2016, 15:24
Merak ettim Bekbars'ta yaptırdın mı?

Benim 500c için hem dışına pasta cila yaptırmak istiyorum ışık vurunca hafiften çizikler çıkıyor sinir ediyor :D hem de tente için ne uygulama var onu görüşeceğim. Bir kaç video izledim yağmur damlası bile durmuyor araç üstünde çok hoştu.

Not: Eğer memnun kalırsam yıkamaya da oraya götürürüm zaten evim çok yakın Hürriyet'te oturuyorum.

onurgoyunc
30-05-2016, 19:11
Merak ettim Bekbars'ta yaptırdın mı?

Benim 500c için hem dışına pasta cila yaptırmak istiyorum ışık vurunca hafiften çizikler çıkıyor sinir ediyor :D hem de tente için ne uygulama var onu görüşeceğim. Bir kaç video izledim yağmur damlası bile durmuyor araç üstünde çok hoştu.

Not: Eğer memnun kalırsam yıkamaya da oraya götürürüm zaten evim çok yakın Hürriyet'te oturuyorum.

Yaptırdım :) gerek suyun durmaması gerek parlaklığından çok memnunum. Yıkamaya da oraya gidiyorum, uğrayıp konuşmanızda fayda var. Ceyhun ilgili biri

onurgoyunc
14-05-2018, 10:31
Konuya güncel çekiyim :)

Yeniden boya koruma yaptırtmak istiyorum, farklı yer tavsiyesi olan var mı?

Vtec
14-05-2018, 10:50
Kesinlikle Birkar Otomotiv (Küçük Sanayi) - Yıldıray Öztürk

onurgoyunc
15-05-2018, 06:06
Kesinlikle Birkar Otomotiv (Küçük Sanayi) - Yıldıray Öztürk

Facebooktan yerini buldum, uğrarım. Ama nedir, neler yapar, hangi ürünleri kullanır bilgi verebilirseniz sevinirim

SinanAdalı
18-05-2018, 14:48
istanbul'a gel F&F Detaile bırak hiç macera arama dostum :) Değeceğine inan. Hatta ben şimdi arabayı almaya gidiyorum.

FatihDemirel
18-05-2018, 14:51
istanbul'a gel F&F Detaile bırak hiç macera arama dostum :) Değeceğine inan. Hatta ben şimdi arabayı almaya gidiyorum.

Valla ben Bursa'dan gönderip dediğiniz gibi yaptım :)

SinanAdalı
18-05-2018, 14:53

umarım arkadaşa yardımcı olur fikirlerimiz :)

Ahmet.S
18-05-2018, 17:12
Yıldırayın kullandığı malzemler ekipman Bursada bir çok yerde yok.

grkm
18-05-2018, 17:44
Belki biraz uzak sayılabilir merkeze ama referansı olan bir nokta. Bursa ve civarına teknik eğitim veren bir firma olduğunun altını çizebilirim.

Golden Stone Garage Seramik Kaplama Bursa - Kraftfahrzeughersteller - Bursa - 29 Bewertungen - 3.421 Fotos | Facebook (https://www.facebook.com/seramikkaplamabursaGOLDENSTONEGARAGE/)

Kendilerine adımı verebilirsiniz. ( Görkem - Detail Box )

Year One
19-05-2018, 13:24
Yıldırayın kullandığı malzemler ekipman Bursada bir çok yerde yok.

örnek verebilir misiniz acaba ? makina ekipmanı ve kullandığı markalar konusunda bilgimiz olsun

Ahmet.S
19-05-2018, 15:58
örnek verebilir misiniz acaba ? makina ekipmanı ve kullandığı markalar konusunda bilgimiz olsun

En son bunları paylaşmış

Chemical Guys Citruswash+Gloss Şampuan
Valet Pro Bilberry Jant Temizleyici
Valet Pro Dragons Breath Demir Tozu Temizliği
Wheel Woolies A Kit Jant Fırçaları
Valet Pro All Purpose Cleaner Genel Temizleyici
Meguiars Clay Bar Kil
Valet Pro Leather Soap Deri Temizleyici
Auto Finesse Spritz İç Detay Temizleme ve Koruma
Menzerna 400-2200-4500
Chemical Guys Butter Wet Wax Sıvı Cila
Auto Finesse Temptation Katı Cila
Gyeon Glass Cam Temizleyici
Meguiars Endurance Lastik Parlatıcı
Rupes LHR 21 MARK II DLX Orbital Polisaj Makinesi
Rupes ibrid Nano Orbital Polisaj Makinesi

Gökhan Bilgin
19-05-2018, 16:38
Facebook sayfasına girip honda birkar özel servis yıldıray öztürk yazarsanız yaptığı işleri paylaşmaya çalışıyor geçen pazar yaptığı leon bana ait. Çoğu firmayı tanırım ya kendime ya arkadaşlarıma iş yaptırdık Bursa içi ben titizim özenli kaliteli iş isterim diyorsanız yıldıray abiden başkasına gitmeyin derim tecrübeyle sabittir

McKrop
19-05-2018, 17:45
Kucuk sanayide Yasa'ın ordan saga girince sol tarafta Türker Oto var. Seramik kaplama yapiyor gidip konusabilirsiniz. Dukkanin tabelasinda 2 tane klasik araba figurleri var rahatlikla goreceksiniz

Faruk_Vtec
19-05-2018, 19:34

çok şükür Ankaradan Bursadan gelen muşterılerımız oldu, onerılerınız ıçınde çok tşk ederım beyler Allah razı olsun..

örnek çalışmalar;

'FatihDemirel' nıcklı arkadaşımızın Audı A5'ı..

http://i419.photobucket.com/albums/pp280/Faruk_VTEC/A%20FF%20CAR%20CLEAN/IMG_8597_.jpg (http://s419.photobucket.com/user/Faruk_VTEC/media/A%20FF%20CAR%20CLEAN/IMG_8597_.jpg.html)

'SinanAdalı' nıcklı arkadaşımızın VW Golf'u..

http://i419.photobucket.com/albums/pp280/Faruk_VTEC/A%20FF%20CAR%20CLEAN/IMG_2884_.jpg (http://s419.photobucket.com/user/Faruk_VTEC/media/A%20FF%20CAR%20CLEAN/IMG_2884_.jpg.html)

Year One
20-05-2018, 00:01
Facebook sayfasına girip honda birkar özel servis yıldıray öztürk yazarsanız yaptığı işleri paylaşmaya çalışıyor geçen pazar yaptığı leon bana ait. Çoğu firmayı tanırım ya kendime ya arkadaşlarıma iş yaptırdık Bursa içi ben titizim özenli kaliteli iş isterim diyorsanız yıldıray abiden başkasına gitmeyin derim tecrübeyle sabittir

evet güzel çalışmalar. fiyatlar ne civarda bu ayarda bi uygulama için ? birde ne kadar sürüyor süre olarak teşekkür ederim cevap için

Gökhan Bilgin
20-05-2018, 01:05
evet güzel çalışmalar. fiyatlar ne civarda bu ayarda bi uygulama için ? birde ne kadar sürüyor süre olarak teşekkür ederim cevap için

Aracınızı gösterip fiyat almanız daha doğru olur. Benim bildiğim 500 ile 750 lira arası. Sabah 10 gibi başlamıştık benim araca gece 12 gibi bitti rica ederim iyi forumlar

onurgoyunc
24-05-2018, 05:42
Tavsiyeler için teşekkürler. Ff ile Yıldıray usta arasında gidip geldim, Bursa'da olmasından dolayı Yıldıray ustada karar kıldım. Ramazandan sonra aracı ona bırakacağım. Sonuçları paylaşıyor olurum.

16EC813
24-05-2018, 16:55
Tavsiyeler için teşekkürler. Ff ile Yıldıray usta arasında gidip geldim, Bursa'da olmasından dolayı Yıldıray ustada karar kıldım. Ramazandan sonra aracı ona bırakacağım. Sonuçları paylaşıyor olurum.

yıldırayı yıllardır tanırım onun kadar detaycı onun kadar pimpirik onun kadar kıl birini görmedim :D tabi kıl tarafı ambiyana tabir
istediğinizi size vereceginden eminim