Orijinalini görmek için tıklayınız : Rover 620Ti hakkında düşünceleriniz ?
dulger007
06-04-2016, 10:09
Selamun aleyküm, başlıktada belirttiğim gibi Rover 620Ti'lere bakıyorum. Bakmamdaki amaç fiyat-performans oranı. Fiyatları max=20.000Tl performanslarına bakıyorum o paraya olması gerekenden kat kat iyi. Projelik bir araç alıp turbolamak vardı aklımda ama baktımki bu araç zaten fabrika çıkışlı turbolu bunu güçlendirip kullanmak daha mantıklı. Sizin bu araç hakkında düşünceleriniz nelerdir ? O fiyata onu değilde şunu al diyebileceğiniz bir alternatif var mıdır ? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum
dulger007
07-04-2016, 07:53
Günceldir...
Benim yan komşumda vardı, iddialı olmasın ama % 99 TR de ilk 3'e girer. Ya ilk ya da 2. sahipleri. Çok çok nadir biniyorlar arabaya.
Adam araçla baya ilgili tekniğini falan anlatmıştı. Hararet konusunda farklı bir radyatör falan taktım demişti.
İçi dışı duruşu fiyatına göre bence çok güzel. Temiz bulunursa neden olmasın.
dulger007
07-04-2016, 13:00
Benim yan komşumda vardı, iddialı olmasın ama % 99 TR de ilk 3'e girer. Ya ilk ya da 2. sahipleri. Çok çok nadir biniyorlar arabaya.
Adam araçla baya ilgili tekniğini falan anlatmıştı. Hararet konusunda farklı bir radyatör falan taktım demişti.
İçi dışı duruşu fiyatına göre bence çok güzel. Temiz bulunursa neden olmasın.
Evet hararet sorununu çok duydum bu araçta conta yakıyormuş , soğutma sistemine ekstralar eklenmeli kesinlikle onun kaçarı yok
Onur Fatih
08-04-2016, 03:07
Onlemi alinmayip conta yakipta sagda solda kurcalanmis arabalar disinda 620ti bulabilirseniz bende neden olmasin diyorum hararet disinda kotu bi yorum duymadim bu arabalar hakkinda
93-98 Accord ile platform kardeşi, yürür aksamda özellikle parça sıkıntısı yaşamazsın.
Düzgün bakılmış denk gelirse, gerekli soğutma sistemi iyileştirmeleri ile de gayet konforlu keyifli bir arabadır.
Emre-Dylan
12-04-2016, 00:44
Alırken iyi bakılmalı radyatorü değiştirilmeli ve 200hp nin tadını çıkarmalı çok konforlu duruyor beni benden alıyor ama 4xx kasası öyle karizmatik değil. 620de e39 havası var adeta
dragstar
12-04-2016, 12:23
kaporta aksamında yedek parça konusunda sıkıntı yaşayabilirsin