Orijinalini görmek için tıklayınız : 2016 BMW 5.20i vs 2012/2013 Audi A6 3.0TDI Quattro
Fiyatlar çok yakın.
Kıyaslama alabilir miyim.
O modeldeki 3.0tdi genelde baya yuksek km de oluyor. Audinin avantaji cok; quatro olmasi, dizel olmasi ic malzeme kalitesi ve ic hacim genisligi bence her turlu 5 serisinden iyi. Bizde 2015 a6 ve 2014 5.20i var. audide biraz daha fazla ruzgar sesi aliyormus gibi hissediyorum. Goruntu olarakta a6 daha iyi duruyor :)
Konfor ve sessizlik önemli benim için. Sert araba istemiyorum.
Bir de Audi a6 larda 2.0 benzinliler nasıl? Dizel araba 7-8 aydır kullanıyorum sevmedim.
yüksek km derken kaç km ler yüksektir?
Honda olsa 70-80bin km lere yorgun derim, Mercedes olsa düşünme derim de Audi için bir fikrim yok işte.
Fiyat fazla gibi ama benzin olsun diyorsanız şu dolulukta bi 520i çok keyifli olur : Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2015-520i-premium-luxury-harman-kardon-sogutma-gercek_deri-full-287481141/detay)
520 yı 2.el dolu ve dusuk km bulabılırsın. Basıt bır yazılımla ınanılmaz hızlanıyor.esıme 2 sene once almıstım,cok keyıflı. Motor 2.0 herseyıyle.
3.0tdı farklı sınıf,dızele ıhtıyac varsa olur,ozan 2.0tdı tavsıye ederım.öeger butce musaıtse makyajlı A6 tdı cok basarılı.
Dizel ihtiyacım yok gibi. Yıllık 20bin km yaparsam leyleği havada gördüm derim kendime.
Öte yandan dediğim gibi dizel sevmedim. Dizel, düşünen bir motormuş.
A6 hangi anlamda farklı sınıf? BMW de karşılığı olan segment 5 serisi değil mi?
Dızel vs Benzınlı bakımında,yoksa ezelı rekabet ettıgı ıkı sınıf....
2.0 dızelA6 ama makyajlı secerdım.
Fıyatlarını bılmıyorum,yoksa az km de 520i alırdım dolu 2014-5.
kelalper
10-04-2016, 10:56
520i üzerindeki benzinli motor bazı problemleri olduğu için BMW 3 ve 1 serisinde bırakıp 3 silindirli 1.5lt motora geçti. Yazılım sonrası motor yatak sarma gibi bir sürü sorun yaşandı bmw de. O nedenle ben tavsiye etmem o motoru. Altyapısı problemli bence. Dizel olarak ama 520d ciddi iyi bir seçenek gerçekten. Fiyat durumlarını bilemiyorum.
520i üzerindeki benzinli motor bazı problemleri olduğu için BMW 3 ve 1 serisinde bırakıp 3 silindirli 1.5lt motora geçti. Yazılım sonrası motor yatak sarma gibi bir sürü sorun yaşandı bmw de. O nedenle ben tavsiye etmem o motoru. Altyapısı problemli bence. Dizel olarak ama 520d ciddi iyi bir seçenek gerçekten. Fiyat durumlarını bilemiyorum.
F10 daki 1.6 (170 hp ) motor ile
3 ve 1 serilerinde kullanilan 1.6 ( 136 ve 170 hp )motor ayni degil
Hatta hic alakalarida yok denilebilir..
520 de ne gıbı problemler oldu?Bılgılendırırsen sevınırım.
1.5 motoru 1-2-3-4 serılerınde kullanıyor,buyuk serıde henuz koymadı.
Suspansiyon konforu sessizlik ic mekan ambiyansi 5 daha iyi
Yol tutus dinanizim iscilik a6 iyi. Toplam degerlendirmede yakinlar ama f10 az daha iyidir.
Makyajlı A6 'yı ben de çok beğeniyorum ama o rakamlara çıktığımda farklı alternatifler var. O rakamlara çıkmak istemiyorum.
A6 ve 5.20 nin kıyaslamasının arasına 2013-2014 Mercedes e200 (2000cc) de eklesek, yapsak yine BMW mi öne çıkar? (Öncelik sırasına göre; Konfor+Sessizlik+Motor&Şanz sorunsuzluğu ve uyumu.. Performans da önemli ancak bu kriterler arasında son sırada geliyor benim için roll vs yapmayacağım ama gaza basınca tepki vermeyen bir şey de istemiyorum. O yüzden tercihim benzinli otomobilden yana biraz da..)
O motor farkli, yine bahsedilen kotu motorda bende yazilimdan fazlasi var daha kirilmadi :)
hacimleri bile farklı 3 ve 5 deki 1.6 motorların
5.20i gayet sessiz sakin olarak belirtmişti otopark testindede izleyebilirsiniz
Makyajlı A6 'yı ben de çok beğeniyorum ama o rakamlara çıktığımda farklı alternatifler var. O rakamlara çıkmak istemiyorum.
A6 ve 5.20 nin kıyaslamasının arasına 2013-2014 Mercedes e200 (2000cc) de eklesek, yapsak yine BMW mi öne çıkar? (Öncelik sırasına göre; Konfor+Sessizlik+Motor&Şanz sorunsuzluğu ve uyumu.. Performans da önemli ancak bu kriterler arasında son sırada geliyor benim için roll vs yapmayacağım ama gaza basınca tepki vermeyen bir şey de istemiyorum. O yüzden tercihim benzinli otomobilden yana biraz da..)
Direk 520i dusunmeden.. e serisini salla.
dragstar
03-05-2016, 20:16
benc kesinlikle 520i
Tartışmasız 5.20 i derim. 2 kez Audi ye bindim Quatro değildi elbette süper bir araç ama bmw 5.20i ye 1 kez binmem yetti dış dünya ile iletişimi kesiyor camlar kapalıyken ve süspansiyon bambaşka kaliteli 11-12 litre yakıyor ama hızlanmada ve şehir içinde asla üzmüyor kendini belli ediyor zaten
Wankel Batu
04-05-2016, 02:03
sorunlu denilen motor n13 o eski 316i ve 116 , 118i de kullanilan motor.
520 de herhangibi bir sorun yok ama size onerim 3.0 degilde 2.0 tdi a6 olucaktir
A6 nin verdigi his 5 e göre cok daha kaliteli , bunu ilk bindiginiz de anliyorsunuz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-hasimioglu-auto-2014-audi-a6-dogus-cikisli-vakum-deri-isitma-291478268/detay