Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda CR-X Del Sol / Trage JDM inceleme Altında

asit
10-04-2016, 23:16
https://www.youtube.com/watch?v=L13opo_BEzo

Merhaba Arkadaşlar JDM toplantısı videosundan birçok arkadaş del solun incelmesini istedi bugun vakit bulup Emirle çektik umarım hoşunuza gider ,

Yorumlarınızı bekliyorum :)

GoPro tarzı araç içi muhabeti de katim mi sizce eskisi gibi ? bu tarz mi daha iyi ?

bomonti
11-04-2016, 01:40
Araç içi muhabbet bence olmalı,,, Çekimler yine başarılı olmuş ancak biraz ses şöleni dinleseydik daha iyi olabilirdi ;)

Son olarak aracın ön tampunun rengi biraz farklı gibi geldi bana ? yani sanki renk tutmamış gibi..

weST.27
11-04-2016, 01:41
Arabanın sahibi alınmasın aba arabanın dış görünümü baya kötü durumda , koltuklar jantlar lip kaporta kısmı ne bileyim , çekimler başarılı

fatihcakin
11-04-2016, 06:12
Herkesin güzeli ayrı oluyor, araç sahibinin tarzı böyle demek ki :)
Bence araç güzel tek sıkıntı jant...

GC8 GT
11-04-2016, 09:57
güzel video, videolar, güzel bi kanal
tebrikler

Diyadin
11-04-2016, 09:59
Maşallah çekimler güzel tavan olayını ilk defa gördüm güzelmiş :)

Mikrop_Ali
11-04-2016, 11:19
sahibine tavsiye o jantları söksün :)
ayrıca yakıt durumu niye öyleymiş vtec altı 4-50 krs çok 63 lük düz boru dedi oda çok büyük
33krs yakıyo normal vtecler :)

MeRtCaN
11-04-2016, 12:00
Çekimler ve mekan her zamanki gibi guzel

ama artık mekan yavas yavas eskımeye baslıyor
farklı yerlde cekım yapabılırsınız

arac bana gore vasat geldı
kaput renk tonu cok cırkın duruyor
lıp e sac vıdası atmıslar
keske o detaylar gosterılmeseydı
jantı bende yakıstıramadım
Tr de delsol a yakısabılecek bı dolu jant oldugunu dusunuyorum

Ayrıca arac sahıbı delsol un motorunun ek4 vtı ıle aynı oldugunu soyledı
bıraz arastırırsa aynı olmadıgını kendısıde anlar
ek4 vtı lar obd2a dır delsolar eskı nesıl obd1 dır
emme manıfoldu kelebegı farklıdır
sanzımanda farklılıklar vardır
volantları ek4 lere gore daha agırdır :)

ozzywan
11-04-2016, 12:38
güzel video, başına bence logolu falan bir giriş atraksiyonu yap. minik bi animasyon falan bişeyler.

burakgunay
11-04-2016, 21:09
zevk işine bişey diyemem ama evet b16a1 kodlu motora sahip ve civic vti dan (b16a2) farklı bir motoru var.

çekimler başarılı, ellerinize saglık yine başarılı bir çalışma olmuş

crisis
11-04-2016, 23:55
zevk işine bişey diyemem ama evet b16a1 kodlu motora sahip ve civic vti dan (b16a2) farklı bir motoru var.

çekimler başarılı, ellerinize saglık yine başarılı bir çalışma olmuş

delsollerde b16a2 kodlu motor var. b16a1 kodlu motor (ee9) 91 crxlerde kullanılmıştır. bazı delsollerde hatta b16a kodlu 170 beygirlik versiyonu var ama genelde japonyada satılmış.
mertcan abinin dediği gibi elektrik tesisatı, beyin, üst kapak gibi farkları var ama mertcan abi tam tersi delsolun volanı bir tık daha hafif :) ayrıca şanzumanları farklı finalları farklı ama dişli oranları sabebiyle aşağı yukarı aynı hızlara çıkıyorlar son olarak kesicileri 8400 rpm...

çekimleri ben çok beğendim özellikle yolda araç yürürken olan çekimlerine bayıldım keşke istanbulda olsaydın çok seviyorum bu tarz videoları başarılar dilerim çok daha iyileri gelecektir zamanla eminim...

bomonti
12-04-2016, 01:39
Delsol çok beğendiğim bir araçtır bir de arkadan itseydi heeeh işte bu diyebileceğimis bir araç olurdu,

mikelazi
12-04-2016, 09:10
aracın hiç arkadan görüntüsü yok.şu 63 lügü bir göreydik en azından.

jant için yeterince yorum yapılmış.araç sahibi burdaysa,buaraç daha iiisini hak ediyor bence.

çekimler güzel mekan güzel,araç içinde üzeri açıkken bir orman gezisi güzel olurdu.

artık drone lu çekimlere başla derim.sohpet muhabbet bitincede kısa klip tadında son 15-20sn lik çekim iii olurdu,arada eksoz sesli.

eline saglık :)

asit
12-04-2016, 21:54
Delsol çok beğendiğim bir araçtır bir de arkadan itseydi heeeh işte bu diyebileceğimis bir araç olurdu,

Benimde :)

asit
19-04-2016, 11:29
aracın hiç arkadan görüntüsü yok.şu 63 lügü bir göreydik en azından.

jant için yeterince yorum yapılmış.araç sahibi burdaysa,buaraç daha iiisini hak ediyor bence.

çekimler güzel mekan güzel,araç içinde üzeri açıkken bir orman gezisi güzel olurdu.

artık drone lu çekimlere başla derim.sohpet muhabbet bitincede kısa klip tadında son 15-20sn lik çekim iii olurdu,arada eksoz sesli.

eline saglık :)

Part 2 gelebılır yogun talep olursa ozman daha detaylı bır cekım yaparız :) teşekkür ederim bu arada