PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DetailingTube.com - Türkiye'nin İlk Detailing Kanalı

Bora Ergun
12-04-2016, 08:52
Herkese selamlar,

Detailing; yani kabaca detaylı araç temizliği ve detaylı araç bakımı hakkında ne, nasıl, ne kadar, niçin, neden gibi sorulara cevap bulan bir video blog sitesi hazırlanmıştır. Bu video bloglarda detailingde kullanılan ürün, ekipman ve yöntemler hem teorik hem de pratik olarak anlatılmaktadır.

Video blogta merak ettiğiniz herhangi bir konuyu hangi ürün ve ekipmanla, nasıl bir yöntemle uygulanmalı detaylı bir şekilde anlatılmaktadır. Hedefimiz tamamiyle doğru bilgiyi aktarmaya çalışmakta olup bağlayıclığı ve kesinliliği bulunmamaktadır. Dilimizde detaylı araç bakımı ve detaylı araç temizliği sektöründe videolu anlatımlar bulunmamakta olduğundan dolayı, ihtiyaç duyulan bilgiler aktarılmaya çalışılmış ve aktarılmaya devam edecektir.

Bu videolar ile araç sahibi, bir uygulama merkezine araç teslim edilmeden önce sahip olması gereken bilgileri edinip yapılacak işlemleri sorgulayabilir ya da aracın bakım ve temizliğini bu video blog sayesinde edinilen bilgiler ile araç sahibi tarafından gerçekleştirilebilir.

Hazırlanan videolar, bu işi hobi olarak yeni edinmiş kişilere rehberlik ederek hem doğru ürün tavsiyesiyle gereksiz ürün alımını engelleyecek, hem de doğru ürünlerle yaptığı uygulamalar neticesinde aldığı doğru sonuçlar ile bu hobiyi kişiye daha çok sevdirecektir.

Önümüzdeki bölümlerde, gelen talepler doğrultusuna bakılarak talep edilen videolar çekilecek ve yayınlanacaktır. Bu aşama, planlamış olduğumuz video serisi tamamlandıktan sonra hayata geçirilecektir.

Videolarda marka ve ürün kıyaslaması yapılmayacaktır. Eğer ki zaman içerisinde bu doğrultuda talep gelir ise eşit şartlar altında olmak kaydı ile ürün kıyaslaması yapılabilecektir fakat şu aşamada kesinlik kazanmamıştır.

Videolarda kullanılan ürün ve ekipmanlar, alanında dünya çapında kabul görmüş, ülkemizde tedariği mevcut, kullanımı oldukça basit ve sonuç odaklıdır. Bu yüzdendir ki videolarda bu ürünler tercih edilmiş olup herhangi bir maddi kazanç elde edilerek kullanılmamıştır. Tavsiye edilen ürünlere alternatif bir çok ürün ve marka olmakla birlikte, seçim hakkı doğal olarak kişiye aittir.

Anlatım esnasında sürç-i lisan ettiysek affola. Videolar tabi ki "saygı" çerçevesinde yoruma açıktır.

Sitemizi ziyaret etmeyi ve YouTUBE sayfamıza abone olmayı unutmayınız.

Saygılar,

www.detailingtube.com
https://www.youtube.com/channel/UCGvk9LAFYbkPnfwqpExNDpQ

Rockford
12-04-2016, 09:02
faydalı bi kanal olmus kendi adıma teşekkür ederim.
takipte olacağım.

tremx
12-04-2016, 09:16
amator ve kendi capinda aracina birseyler yapmak, birseyler katmak isteyenler icin cok faydali olmus.elinize saglik.

brs852
12-04-2016, 10:22
Çok iyi olmuş valla gelen isteklere görede videolar çekilebilir falan elinize sağlık gerçekten güzel olmuş

immortalboss
12-04-2016, 11:02
Çok güzel bir kanal olmuş.Ülkemizde de detailing in gelişmesi gayet mutluluk verici.Takipteyim.

ozzywan
12-04-2016, 11:45
süper, takibe aldım.

srkn.ylc
12-04-2016, 11:46
Türkçe anlatım detailing kanalı süper olmuş teşekkürler emeğnize sağlık. :icon_tup:

Kanber Tastan
12-04-2016, 12:36
Konuyu görür görmez videolara başladım , gerçekten çok faydalı bir kanal olmuş elinize emeğinize sağlık fakat çekimlerde sesi biraz daha net alabilme imkanınız var ise daha da güzel olur alandaki boşluktan dolayı ses çok yankı yapıyor :) : )

Tebrikler.

kimbubye
12-04-2016, 14:46
Süper bir düşünce, süper bir uygulama olmuş. Öncelikle hayırlı olmasını dilerim. Fazlasıyla yararlı olacak bizim için. Teşekkürler :)

curat
12-04-2016, 15:07
faydalı bilgiler. önemli olan bilinen yanlışları ortadan kaldırmak. Emeğinize sağlık ;)

jRMix
12-04-2016, 17:22
Kanal güzel ancak gereksiz bir uzunluk sezdim, birkaç dakikadan sonra sıkıcı olabiliyor. Ayrıca harici mikrofon kullanmanızı öneririm ses yankılandığı için seste anlaşılmamazlıklar oluyor.

Kanalı takio edeceğim güzel içerikler geleceğe benziyor. Artık uygulamalı olarakta yaparsınız tadından yenmez.

Bora Ergun
12-04-2016, 22:04
Guzel yorumlariniz icin tesekkurler.
Ses sorunu onumuzdeki videolarda duzeltilecek ilk defa boyle bir aksiyona girdigim icin amatorluk oldu.
Video uzunlugu hakkinda aktarilacak bilgiler daha kisa surede anlatilamiyor maalesef

Draniela
12-04-2016, 22:17
hemen takibe aldım :)

Ufuk
13-04-2016, 05:51
O değilde bt mini çok bi alet nalet duruyor.

dragstar
15-04-2016, 19:43
hemen takibe aldm, müsait oldukça izliycem güzel yararlı videolar var, elinize sağlık

MehmetOrkun
16-04-2016, 08:27
Harika bir çalışma olmuş ellerinize sağlık. Ses konusu diğer arkadaşların dediği gibi sorunlu. Sağdan soldan aramaktansa tek bir sitede bulmak çok güzel. Çok da iyi fikirmiş :)

berk1577
17-04-2016, 12:05
Harika, hemen abone oldum zaten :) Güzel şeyler bekliyoruz. Ayriyetten makineyle pasta nasıl atılır gibi videolarda eklenebilir.

Bora Ergun
17-04-2016, 21:13
Harika, hemen abone oldum zaten :) Güzel şeyler bekliyoruz. Ayriyetten makineyle pasta nasıl atılır gibi videolarda eklenebilir.

Tesekkur ederim
Onumuzdeki videolarda olacak takipte kalin :)

Cagrii
18-04-2016, 22:05
Takipdeyim çok başaralıı . Kolay gelsın

ardaokkabas
20-04-2016, 21:44
Emeğinize sağlık, çok faydalı olmuş.

mrtoncl
01-05-2016, 14:31
Emeğinize sağlık harika ben gibi amatörler için inanılmaz faydalı olmuş teşekkürler. Yakın takipteyim.

Runaway
04-05-2016, 12:47
Konu güzel olmuş elinize sağlık takipteyim