PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanser hastası için imza

TigeR
13-04-2016, 22:53
Arkadaşlar hastayı tanımıyorum (belki herkes burda her hasta için imza açarsa foruma nolur, diyecek kişiler olacaktır) yazısını gördüm etkilendim. Böyle bir konu açılması uygun mu bilmiyorum fakat anladığım kadarıyla kadının sadece kızı ve kendisi var ve zor durumdalar son 189 imza kalmış konuyu açma sebebim de aslında tam olarak bu. Yani hedefe ulaşmaya yakınlığı. Techturkey olarak bunu da hallederiz diye umut ediyorum. Bir nevi belki yardımımız dokunur. Allah acil şifalar versin.
Link:
https://www.change.org/p/kemik-metastazı-kanseri-olan-annemin-tedavi-ücretinin-karşılanması

Kızının en son güncellemesi: Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir derler... Ya gidecekse beklenen beklemek güzel midir sahi..!

ufuksaracci
13-04-2016, 23:03
Bu change.org gerçekten işe yarıyor mu ?

burakgunay
13-04-2016, 23:04
imzaladım, Allah yardımcıları olsun...

TigeR
13-04-2016, 23:04
Bu change.org gerçekten işe yarıyor mu ?

Vallahi bende onu soracaktım abi bilmiyorum işleyişi nasıl ama genelde olumlu sonuçlandığında işe yarıyor sanırım. Paylaşımlarında öyle gördüm. Bir de işe yaramasa bu kadar ün yapmazdı ama işleyişini bilmiyorum tabi.

Er34
13-04-2016, 23:19
Change.org neyi ne kadar değiştirir , tartışılır. Ben imzamı attım. Duamı ettim. Allah hepimizi böyle dertlerden korusun abilerim kardeşlerim. Uyumadan siteye bakayım dedim canım sıkıldı.

Sti_Ozan
14-04-2016, 00:29
Degisir degismez,elimizden geleni yapalimda biz hic yoktan icimizde "ulan o imzayi atsam acaba bisey degisirmiydi?" Kuskusu kalmasin. Imzayi attim,bi konu basligi altinda bu tarz konular toplansa daha cok kisiye faydamiz dokunur diye dusunuyorum. Konu icinde tesekkurler abi.

Gökhan Bilgin
14-04-2016, 00:37
İmzaladım ve paylaştım Allah yardımcıları olsun

Victiz
14-04-2016, 00:51
ben de babamı geçen yıl kanserden kaybettim. yaşamayan o çaresizliği bilemez. kanser, hastadan çok geride kalan yakınları etkiliyor. imzaladım, umarım bir faydası olur.

burakgunay
14-04-2016, 00:56
ben de babamı geçen yıl kanserden kaybettim. yaşamayan o çaresizliği bilemez. kanser, hastadan çok geride kalan yakınları etkiliyor. imzaladım, umarım bir faydası olur.

başınız sagolsun... mekanı cennet olsun.
grip gibi artık lanet hastalık. herkesin 2-3 yakını vardır kesin.

Victiz
14-04-2016, 01:00
başınız sagolsun... mekanı cennet olsun.
grip gibi artık lanet hastalık. herkesin 2-3 yakını vardır kesin.

çok teşekkür ederim. kesinlikle haklısınız özellikle karadenizli insanların çoğunun vefat etme sebebi bu hastalık.

TigeR
14-04-2016, 01:03

Allah rahmet eylesin abi mekanı cennet olsun. Benim de anneannem için doktor en fazla 5 günlük ömrü var artık hiç umut yok demiş biraz da onun psikolojisiyle bunu okuyunca paylaşma gereği duydum, çok zor bir durum o halde görmek bunları yaşamak :(

Victiz
14-04-2016, 01:10
Allah rahmet eylesin abi mekanı cennet olsun. Benim de anneannem için doktor en fazla 5 günlük ömrü var artık hiç umut yok demiş biraz da onun psikolojisiyle bunu okuyunca paylaşma gereği duydum, çok zor bir durum o halde görmek bunları yaşamak :(

amin kardeşim teşekkür ederim sizlere de çok geçmiş olsun çok üzüldüm, konuyu açman güzel olmuş.

c.sar
14-04-2016, 08:39
Bende imzaladım tüm hastalara ve yakınlarına Allah acil şifalar versin.

Sti_Ozan
14-04-2016, 11:48

Yazmak dogrumu degilmi bilemedim ama basiniz sagolsun abi,burda tekrar yazipta acilarinizi kozlemek istemem. Basiniz sagolsun,allah kalanlara saglik ve sabir versin.

Orhan
14-04-2016, 12:53
metastaz kemiğe ulaştı ise kötü sonu beklemekten başak çare yok ne yazıkkı :(
victiz başın sağolsun arkadaşım