PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Subaru Forester'a coilover takma

hakzer
15-04-2016, 16:54
Merhabalar,
2005 Forester XT aracım var K-Sport coilover takacağım
Montajda dikkat etmem gereken bir şeyler var mıdır?

dragstar
15-04-2016, 20:28
Taktıracağınız servisin daha önce coilover montajı konusunda tecrübeli olmasına özen gösterin, ayrıca yüksekliği ayarlarken metre ile değil en azından kumpas ile ayarlama yapın, bulabilirseniz 4 tekerleğin ağırlığını bağımsız ölçen tartı ile ayarlama yapmak en güzeli olur, istanbulda bulunan yerler var

erh
15-04-2016, 22:22
Daha onceden ayni araca ayni coiloveri takmistim eger dusunurseniz yardimci olabilirim..

hakzer
16-04-2016, 09:25
Taktıracağınız servisin daha önce coilover montajı konusunda tecrübeli olmasına özen gösterin, ayrıca yüksekliği ayarlarken metre ile değil en azından kumpas ile ayarlama yapın, bulabilirseniz 4 tekerleğin ağırlığını bağımsız ölçen tartı ile ayarlama yapmak en güzeli olur, istanbulda bulunan yerler var
Ankara'dayım ne yazık ki, ama bu tartı işini duydum tam olarak anlayamadım.
Bilgi verirseniz sevinirim

Daha onceden ayni araca ayni coiloveri takmistim eger dusunurseniz yardimci olabilirim..
Kendiniz mi taktınız yoksa bir serviste mi takıldı, nasıl bir marka daha önce hiç kullanmadım K-Sport

dragstar
16-04-2016, 09:59
normal kantar düşünün ama 4 tekerlekde bulunan ağırlığı bağımsız olarak ölçüyor

Dayı
16-04-2016, 12:11
Kendiniz takmayacaksanız götürün Arıcan Subaru ya taksınlar.

hakzer
16-04-2016, 16:19
normal kantar düşünün ama 4 tekerlekde bulunan ağırlığı bağımsız olarak ölçüyor

Tartıda sıkıntım yok anlamadığım nokta tarttıktan sonra yükseklik ve sertlik ayarında ağırlığa göre nasıl bir ayar yapacağım

erh
17-04-2016, 13:17
Arkadasin bahsettigi 4 tekerlekten agirlik olcum sistemi aracin tekerlere gore agirlik dagilimini ayarlamaya imkan veriyor. Pist icin ozellikle cok gerekli bir malzeme.. Fakat gunluk kullanilan araclarda, duzgun olculup yapilan montaj yeterli olacaktir.

hakzer
17-04-2016, 13:49
Bilgi için sağolun