Orijinalini görmek için tıklayınız : İtalyadan Hediyelik
ONURRBAKI
16-04-2016, 09:02
Arkadaşlar yakın zamanda abim kongre için İtalyaya gidiyor 1 haftalığına;
Orada Tr'ye göre neler ucuzdur neler getirtilir?
Gidip gelen yada bbişeyler sipariş edenler varmı :)
Cep telefonları ve elektronik Türkiye'yle aşağı yukarı aynı fiyatlarda görünüyor bende Saat giyim parfüm gibi şeylere dikkat ettim
gespenster
17-04-2016, 22:00
gecen ay 10 gun kadar milanodaydım acıkcası parfum, cep telefonu, vs turkıyede yerıne gore daha bile ucuz neredeyse. tshırt vs tekstil uzerıne olan urunler uygun ozellıkle markalarda.. ayakkabılar icin aynı seyı soyleyemem.. pahali ulke kısacası..
İtalya da nereye gidiyor?
tek şey söylüyorum; Ferrari Store!!
ONURRBAKI
18-04-2016, 08:57
Hangi şehre gideceğini öğrenirim ama Ferrari Store aklımda olacak...
Trance-R
18-04-2016, 09:30
Alfa Romeo, 4 yonca anahtarlık getirsin bana :)
Ben Milano ve Venedik'te gittim, Milano'da kafayı yiyorsun, bir iphone kılıfı almıştım, gerçekten Ferrarinin koltugundan kesipte yapmıslar sanki, oyle kaliteli birşeydi.
by serçe
18-04-2016, 12:30
1-2 çift premiata ayakkabı aldırabilirsin kendine tavsiye ederim
Venedik'e gidiyorsa mutlaka Venedik maskeleri, Venedikten Murano - Burano adasına geçeceklerse camdan yapılma enfes süs eşyaları
Roma, Napoli'de standart hediyelik süs eşyaları, magnetler..
Para harcama niyeti varsa Roma veya Floransadaki marka ( armani, gucci vs ) 'lardan istenen kıyafetler
Milanodan, ünlü markaların outletine otobüs kalkıyor günde 2 sefer diyebiliyorum. Oradan ucuza alabilir belli fiyatı geçince TaxFree bile kestirebilir. Türkiyeden sadece outlet için bile tur düzenleniyor sen düşün fiyatları :) Markalarda istinyede gördügün hepsi mevcut.