Orijinalini görmek için tıklayınız : Hız Sınırlandırma veya Devir Sınırlandırma yapılabilir birşey mi ?
Kuzenimin işi gereği kullandıkları kamyonetlere hız limitörü veya devir limitörü gibi birşey yapmak istiyorlar.
İşçiler araçları aşırı hor ve hızlı kullandıklarından, hem araçların sürekli birşeylerini yakmaları patlatmaları sebebiyle hemde sürekli gelen hız cezaları yüzünden yılmış durumdalar.
Araçların tamamı Hyundai H-100 2008 model.
İzmit Sanayi bölgesinde böyle bir işlem gerçekleştirebilir mi ?
Yurtdışından al araca yükle chip tuning dışında custom yazabilen her yazılımcı yapabilir. Devir sınırı koyar.
Arkadaşımin abisi nakliyeci. Ford transit araca serviste hız sınırı koymuşlardı arac 100 diyo 101 demiyo
Yurtdışından al araca yükle chip tuning dışında custom yazabilen her yazılımcı yapabilir. Devir sınırı koyar.
Abi teşekkür ediyorum fikir için ancak toplu siparişte ürün fiyatı fazla çıkarsa, ticari amaçla geliyor diye gümrüğe kalma ihtimali çok yüksek. Araç sayısı fazla çünkü.
Arkadaşımin abisi nakliyeci. Ford transit araca serviste hız sınırı koymuşlardı arac 100 diyo 101 demiyo
İşte tam olarak aradığı şey bu. Bunun nasıl yapıldıgını ogrenmemız gerekıyor.
osmanaydo
20-04-2016, 13:29
Transit'e biz de yaptırmıştık. Sonra gıcık olduk açtırdık. :)
altugkocer
20-04-2016, 14:24
Yazılım yapan firmalarla bir görüşün derim. Ben de motor yaptırdım aracım şu an rodajda. 2750 devirde kesici var. 2750 devri geçemiyorsun.
bazı araçlarda fabrika çıkışı olarak bile yapılabiliyor. Hız sabitleyici gibi hız sınırlayıcılar da var. Ona para harcamak ve bazı durumlarda gerekli olabileceğinden dolayı kısıtlamak yerine araz zimmet formu hazırlayın ve araç kullananlara imzalatın.
Tüm cezalar ve extra yakıtlar şöföre dahil olsun.
Kuzenimin işi gereği kullandıkları kamyonetlere hız limitörü veya devir limitörü gibi birşey yapmak istiyorlar.
İşçiler araçları aşırı hor ve hızlı kullandıklarından, hem araçların sürekli birşeylerini yakmaları patlatmaları sebebiyle hemde sürekli gelen hız cezaları yüzünden yılmış durumdalar.
Araçların tamamı Hyundai H-100 2008 model.
İzmit Sanayi bölgesinde böyle bir işlem gerçekleştirebilir mi ?
İzmit'te Mesut Serin(Ecu center-Dr.Ecu) ile bir görüş derim, yardımcı olabilir belki.
Facete yazınca çıkıyor.
100 bile fazla bunlara 70 e sinirlayin imkan varsa su harfiyAtcilarida 70 kmh yapsalar ne guzel olur. Mesela metrobus ve iett otobuslerinin hepsi 70 yada 80 e sinirli
Araç takip sistemi bu işleri yapıyor galiba.
Ayrıca yazılımla yapabilirsiniz. Misal 3500 devire kesici konursa belli hızın üstüne çıkamaz zaten.
Maliyet değerlendirmesi yapılarak mantıklı olan sistem seçilebilir.
110 iyidir bunun uzun yolu vs de var. Transitte vardi 165 limitorluydu serviste actirmistik. Servis ilgilenebilir bence. Telefon ile iletisime gecip sorabilirsiniz.
dachosen
20-04-2016, 17:10
Peki örneğin 100 de limitör var. Limitteyken tam gaz basılırsa yakıt yine fazla mı olur yoksa cruise control gibi az mı?
Abi teşekkür ediyorum fikir için ancak toplu siparişte ürün fiyatı fazla çıkarsa, ticari amaçla geliyor diye gümrüğe kalma ihtimali çok yüksek. Araç sayısı fazla çünkü.
Yanlış anladın :)
Yurtdışından al satçı değil kendi yazabilen birine git demek istedim.
Ör: Özgün
Mehmet Gazihan
Eyüp Duygun vs. vs.
custom yazılım yapabilen yazılımcıları bul hallederler bence
Yanlış anladın :)
Yurtdışından al satçı değil kendi yazabilen birine git demek istedim.
Ör: Özgün
Mehmet Gazihan
Eyüp Duygun vs. vs.
custom yazılım yapabilen yazılımcıları bul hallederler bence
Eskiden çalıştığımız bir kargo şirketi vardı onların araçları (Renault Trafic) 3500 devire kısıtlıydı ama adam ona rağmen hırpalıyodu arabayı
punto_multijet
20-04-2016, 18:01
Ankarada bir arkadaş universal olarak yapmıştı bu sistemden
immortalboss
20-04-2016, 18:14
Yazılım yapılabiliyorsa yazılımla halledilir.Tabi kaç araç var bilmyorum ama fiyat alıp ona göre gidebilirsiniz yazılım yapan yerlere sanırım.
Sadık Özyer
20-04-2016, 22:01
İzmirde 3. sanayide Batucan Tütüncüoğlu var Megachips https://www.facebook.com/batucan.tutuncuoglu (Auto Garage )6. sanayide Ege Tuning var Mustafa Birsesli Dr Ecu https://www.facebook.com/egetuning.project
devir sınırı değil de hız sınırı olur bence . sonuçta bu araba yüklüyken rampada falan illa devir yükselecek
ayrıca takipteyim konuyu bizdede 2 bmc kamyonet 1 transit var yaptırınca maliyeti ne oldu yazarsınız