Orijinalini görmek için tıklayınız : İki ışık ihlali, bir sıkıştırma - Bu bir ÖĞRENCİ SERVİSİ !
intertech
22-04-2016, 21:39
Bugün sıkışık trafikte tamponumun dibine girerek sürmesiyle trafik canavarı olduğunu başta belli ettikten sonra ilk başta beni yan şeride zorla geçirip daha sonra ışıklarda beklerken yeşili beklemeden geçti, daha sonraki ışıkta yine kırmızıda geçti ve en sonunda 3 şerit olan yola 4. olarak girip önümdeki aracı sıkıştırdı. Üstelik bu araç öğrenci servisi.
Trafikte herkesin bir sorumluluğu var ancak bu araç sürücünün sorumluluğu çok daha büyük. Daha fazla dikkat etmesi gerekirken, trafikte toplam 5 dakika karşılaştığım aracın bu kadar trafik kurallarına uymaması gerçekten inanılır bir şey değil. Kendi canınızı önemsiz olabilir ama o minibüsün içi değerli çocuklarla dolu.
https://www.youtube.com/watch?v=YsEv0kVmzuU
Video ile birlikte EGM whatsapp hattına şikayette bulundum.
servis şoförleri hek sıkıntı sanki can değilde mal taşıyolar , hayır mal taşısan bu kadar olmaz malına acırsın
barakuda26
22-04-2016, 21:48
ticari taksiler>dolmuşlar>servisçiler diye sıralanıyo genelde bu tipler.
ugurcan52
22-04-2016, 22:59
ticari taksiler>dolmuşlar>servisçiler diye sıralanıyo genelde bu tipler.
ticari taksiler>dolmuşlar>servisçiler = 2 x Dampercıler
EGM internet sitesine de ihbar olarak gönderin bence, daha etkili olur.
Yine plaka bir sigortacı arkadaştan bulunup herhangi bir şirkete bağlıysa oraya da şikayet edilebilir.
Az uğraşılsa bu şöförün servis yaptığı okullar bulunup sosyal medya aracılığı ile bi kesim veliye ulaştırılabilir bu video. İşte o zaman bu adam bu işi yapamaz hale getirilir.
immortalboss
23-04-2016, 07:16
Bence de elinizde böyle bir video varken değerlendirilebilir.Emniyet e gidip şikayet edersiniz.Onların da zaten ceza kesmek için arayıp bulamayacakları şey.Hem de bağlı olduğu okula vs. ulaşabilirsiniz sanırım.
rekord2000
23-04-2016, 09:11
Egm nin sitesine şikayette de bulunun, 10 dakika içince geri dönüyorlar telefonda. Olayı bide sözlü olarak dinleyerek, karşı tarafın ceza durumları hakkında v yapılacak işlemler hakkında çok detaylı bilgi verip teşekkür ediyorlar. Bence online ihbar hattını da kullanın.
Thracian
23-04-2016, 09:19
Tövbe yarabbim tövbe. Bunca insan hayatlarının en önemli varlığını teslim ediyor bunlara
ben de kavağa giderken doga kolejinin servisleriyle ugrasiyordum. motoru gorunce gaza geliyorlar, saka gibi ya.
Bu herifi şöförlükten attırabilirsek çevresindeki öküzler de bir nebze akıllanabilir aslında.
Alanya da yarım araba boyu alana makas atarak giren öğrenci dolu servisi camı açıp uyararak yavaşlatmaya çalıştım. Frene basıp bariyere milim yanaşmasam 80-90 km hızla ciddi bir kaza olacaktı. Uyarmamın sonucu olarak savura savura makas atıp uzaklaşmaya çalışınca ihbar ettim ama bir halt olmadı.
kelalper
23-04-2016, 10:24
Arkadaşlar istediğinizi yapın bağlı olduğu firmanın umrunda olmuyor. O okuldan alıyorlar başka okula veriyorlar. Okul servisi vermiyorlar başka servis veriyorlar. Ben artık dayanamayıp bi tanesini arabadan dışarı aldım ağlamaya başladı abi servise yetişmeye çalışıyorum normal kullanarak nasıl yetişiim diye. Adamlara günde 2-3 farklı servis veriolar. Herif trafiğin içinde servisten servise yetişiim diye ne kadar yanlış varsa yapıolar. Ha diyeceksin bu yapıoda başkaları yapmıo mu? Şehir içinde artık fazla yemiyo ama şehirler arası yolda yol tıkansın o kallavi araba kullananların yaptıkları bunların kat kat fazlası. Yedikleri b.k u bildikleri içinde sadece önlerine bakıolar. Biri baksa yanındaki araba ana avrat düz gidildiğini duyacak utancından bakamıo ama yapmaya devam edio. Bu millet adam olma eşiğini çoktan geçti ve lambur lumbur yuvarlanarak gidioruz. Harun Taştan mış Ünal Turan mış bu adamlar fenomense kendi çaplarında sonucu budur. 15-16 yaşındaki veletler bu adamlar için öl dese ölecek neredeyse. Aklı başında okumuş iyi aile terbiyesi olanların zaten bu tiplerle işi yok. Onlar justinci.