Orijinalini görmek için tıklayınız : Gc8 vs Turbo Tegy vs Vti vs Passat vs Gti
Eray Yümsel
19-11-2008, 01:07
Öncelikle Oyuncuları tebrik ederim :D çok zevkli bigeceydi bütün araçlar çok iyi gidiyodu uyum güzel olunca hazzıda fazlasıyla aldık zaten kavacık ataşehir git gel 4dk :D denemeler dostça olduğu için alt üst her türlü denendi sonuçlar güzel bütün araçlar çok iyi. fazla eklencek bişey yok videoda herşey mevcut iyi seyirler :)
http://videos.streetfire.net/video/Teen-Movies-Rolling-Night_200145.htm
video açılmıyo yenimi yüklendi ki acep onaymı bekliyo aceba
Eray Yümsel
19-11-2008, 01:15
az sabredin yav açılcak şimdi :) linki hemen verdim onaylamadadır
haha olum Teen yazmisin:D streetfire baska bisey anlamasin :p haudshaudash
vidoda bişey war sanırım açılmıyor
Eray Yümsel
19-11-2008, 01:17
bende onu düşündüm bi an ama yok canımmmm :D yapmazlar harcore geçtiyse bu hayli hayli geçer :D
ee öle birden olmazzz :D fenaaa videoooo :D
bende onu düşündüm bi an ama yok canımmmm :D yapmazlar harcore geçtiyse bu hayli hayli geçer :D
Edit:
acildi yukluyo.
Eray Yümsel
19-11-2008, 01:18
iyi seyirler :D
H22Power
19-11-2008, 01:18
video açılmıyor burdan ekeray ı kınıyorum......:)
connectfun
19-11-2008, 01:21
maalesef acılmıyor yaa bekliyor yazıyor ... :(
Eray Yümsel
19-11-2008, 01:26
video açılmıyor burdan ekeray ı kınıyorum......:)
bende senı kınıyorum mustafa :D eşşek bi araban var kafa tutuyon pecoya :D
Eray Yümsel
19-11-2008, 01:28
şike yok olm şarz bitti :D
............................
H22Power
19-11-2008, 01:36
bende senı kınıyorum mustafa :D eşşek bi araban var kafa tutuyon pecoya :D
106 da geçemedik ya allah kahretmesin beni rezil tuning:)
B.Battal
19-11-2008, 01:38
hehhe eğlenceli olmuş :)
guzelmıs...son 2dkya bakamadım gercı..
1 kısı napmıs öle passat 106 arasında:D
son 2dk da subı gokı denedımıkı??:S kadrandan gıdıs baya ıyı gıbı subının:D
sarkıda 10 ha.. benım telde msg sesım cuppa cupaa.. ahauhehuehdslad:D
valla ilk videoda sen 2 kişiyken o sana 3 boy atıyo ama o 2 kişiyken sen ona 1 boy zor atıyorsun oda gaz kesiyo toplu yaptınızdada geçiyo en hafif rapmada yaptınızdada videoda gözükmüyo :D
H22Power
19-11-2008, 01:41
valla ilk videoda sen 2 kişiyken o sana 3 boy atıyo ama o 2 kişiyken sen ona 1 boy zor atıyorsun oda gaz kesiyo toplu yaptınızdada geçiyo en hafif rapmada yaptınızdada videoda gözükmüyo :D
göki sana patso ısmarlamış anlaşılan:) o ilk video da ben lpg de deniyorum ahahahahaah
hadi ilkte lpg diyorsun topluda neyle deniyosun yine geçiyo :D
umu_vtec
19-11-2008, 01:43
sizin yüzünüzden aç kaldım zati bi gittim 9 da kimse yok reziller :D
Eray Yümsel
19-11-2008, 01:50
umut bi telefon açta öyle git be kardeşim :) mustafanın hastanelik işi çıktı ondan bizde gelmedik başka sefer ISMARLİCAK GÖKİ patsoları :)
H22Power
19-11-2008, 01:51
sizin yüzünüzden aç kaldım zati bi gittim 9 da kimse yok reziller :D
benim mazeretim var kusura bakma moruk eray abiyi arayıp gelemeyeceğimi ve sebebini söledim yoksa patsoyu asla kaçırmam hele ki 5 boy iddiasının patsosu ahahhaahaha
umu_vtec
19-11-2008, 02:01
önemli diil yawrularım mustafa hastane falan noolu önemli bişi yok dmi?
H22Power
19-11-2008, 02:03
önemli diil yawrularım mustafa hastane falan noolu önemli bişi yok dmi?
yeğen rahatsızlanmış biraz önemli bişi diil....
HAha guzel video olmus :D
bi yerde goki fena yaa yarildim gulmekten :D
milletin arkasindanbasip ordan oraya gecicek yol ariyo :D haha Super mario zip zip zipir cocuklar gibi sekiyo ordan oraya :D
H22Power
19-11-2008, 02:13
HAha guzel video olmus :D
bi yerde goki fena yaa yarildim gulmekten :D
milletin arkasindanbasip ordan oraya gecicek yol ariyo :D haha Super mario zip zip zipir cocuklar gibi sekiyo ordan oraya :D
hak mantarı arıyo o sıra bana çarpsa game over olcak vtec e çarpsa küçülecek:)
umu_vtec
19-11-2008, 02:33
videonun sonunda tam zor bela gökinin yanına geliorum tam gelirken şarz bitio boşuna bana şanssız demiolar adaletmi bu hatıra olarak saklıcaktım ne güzel :D göki kanka bidakine sen bi kaç arabayla dene soora deneyelim şişir biraz arabayı geçerim belki o zaman 4 sonu falan:D :D
gundi güzel bir roling düzenlemişsin bro sesleri duyamadım çocukuyuyor ama bayada iyi geçmiş vti çok güzel yürümüş hepsi ile mustafayada maşallah hergün bir gelişme kaydediyor :)
umu_vtec
19-11-2008, 02:40
gundi güzel bir roling düzenlemişsin bro sesleri duyamadım çocukuyuyor ama bayada iyi geçmiş vti çok güzel yürümüş hepsi ile mustafayada maşallah hergün bir gelişme kaydediyor :)
eywallah üstad saolasın polisin verdiği 5 günlük muayene iznini ii deerlendirmeye çalışıoruz işte naparsın :):)
CasabLanca
19-11-2008, 03:04
4. dk ya doğru baktım yandan geçen transitinde dörtlüler yanıyor :D:D dayıda roll yapıo sandım bi an :D
eray bindigin araba yurumuyo olm kilo ver
videonun sonunda tam zor bela gökinin yanına geliorum tam gelirken şarz bitio boşuna bana şanssız demiolar adaletmi bu hatıra olarak saklıcaktım ne güzel :D göki kanka bidakine sen bi kaç arabayla dene soora deneyelim şişir biraz arabayı geçerim belki o zaman 4 sonu falan:D :D
senle denediğim kadar kimle denedim her zman deneriz be kanka ayıpsın ama uzunca bi süre arayı hep beraber verdik yeter bu kadar gazlama ben arabayı toplıcam artık içinde donuyorum artık bu hafta parçalar geliyor inşallah takayım şunlarıda araba olsun biraz polislere pertten çıktı abi demekten kendimde inanmaya başladım artık:D
dün gece sizden öncede denemeler oldu araba harbi anlamda balon oldu patlıcaktı artık. herkesin maşallahı vardı msn de konusurken gece 1 de çıktı herkes geldi sıktık eğlendik döndük evlere daha ne olsun herkese teşekkürler.
mustafa sana da geçmiş olsun yavrum. bu hafta olmazd bi daha ki hfta ptso işi artık:)
güzel ve eğlenceli olmuş:)
ahmetgurlek
19-11-2008, 08:36
çok keyifli bi vidyo olmuş, müzik de 10 numara...
Eray Yümsel
19-11-2008, 10:26
eray bindigin araba yurumuyo olm kilo ver
daha cpr ye bincem topspeed şansını yarıya indircem onun ahhahaha :D iddia benım olcakkk
Eray Yümsel
19-11-2008, 10:28
ben bişey düzenlemedim ibo senin gibi organizatör olamıyorum ben :) msn den konuştuk öyle hadi çıkalım dedik hepbirlikte çıktık :)
mustafa ilk videodan sonra eve gitti geldi arabaya naptı bilmiyoruz :D
vti da bugüne kadar gördüğüm o speclerdeki en hızlı vtec ( Headers Filtre Egzost :) )
gökanda biraz şişti ama genede bırakmadı helal olsun :)
onurun subarusuna gelince muhteşem aynı zamanda MRRR korhanın kide öyle son denemede gördüğümden 2 kat daha iyi gidiyo normalde passat 3 sonuna kadar tutunuyodu ona ama şimdi direk kopuyo onlarada maşallah bütün araçlara tekrardan :icon_tup:
super mario ya masallah guzl yuruyo.. :) :D
ben bişey düzenlemedim ibo senin gibi organizatör olamıyorum ben :) msn den konuştuk öyle hadi çıkalım dedik hepbirlikte çıktık :)
mustafa ilk videodan sonra eve gitti geldi arabaya naptı bilmiyoruz :D
vti da bugüne kadar gördüğüm o speclerdeki en hızlı vtec ( Headers Filtre Egzost :) )
gökanda biraz şişti ama genede bırakmadı helal olsun :)
onurun subarusuna gelince muhteşem aynı zamanda MRRR korhanın kide öyle son denemede gördüğümden 2 kat daha iyi gidiyo normalde passat 3 sonuna kadar tutunuyodu ona ama şimdi direk kopuyo onlarada maşallah bütün araçlara tekrardan :icon_tup:
gundi biz bu işlerden emekli olduk artık bliyorsun hakkaten mustafanın passat çok iyiymiş artık sevindim vtide harika zdye bişi sölemeye gerenk yok kısaca hepsine tekrardan maşallah
Mustafa 5 / 90 kmh :D seversin sen deneyelim biara :D :D
illegalciler sizi =))
güzel olmuş hoş vide teen movies =))
hard core yaparız cuma gecesi yada c.tesi gecesi =))
haberde verilmedi ama neyse ;)
mustafa bu videodan sonra bence egzoz filtre header lı typerlardan uzak dur derim :)
haha
zuhauhaah
plakaları ii çekinde pols raat ceza yazsın =)
umu_vtec
19-11-2008, 14:00
mustafa boostunu biraz aç yawrum belki o zaman geçersin beni:D bide 220 de bırakıon dio 220 öndeyim daha napiiim :D
güzel bi gece olmuş anlaşılan makinaların hepsine maşallah
bu arada şarkının adı nedir acaba?
zd bılındıgı gıbı yıne 41 kere masallah.mustafa utanıyorum senden:D vtec de cok temız yurumus butun araclara masallah.plakaları ırdelemenız de ayrıyetten ıyı olmus :)
5 boyu kim yapcaktı =)) ???
güzel video olmuş. elinize ayağınıza sağlık.
güzel bi gece olmuş passatla vti giderken zd nin arkadan gelıp yanlarına geçmesi çok güzel zd yı tek geçıyorum maş. :D :D
bu arada videoki müzigin adını ögrenırsek sevınırız :D :D
illegalciler sizi =))
güzel olmuş hoş vide teen movies =))
hard core yaparız cuma gecesi yada c.tesi gecesi =))
haberde verilmedi ama neyse ;)
hardcore u teşkilatla ypıcaz dimi :D:hehe:
eray krşıdan gelenler videoları ne zman koyucaklar acaba :) geçildim ama yinede videoları bekliyorum koyarlarmı acep:D
hardcore u teşkilatla ypıcaz dimi :D:hehe:
eray krşıdan gelenler videoları ne zman koyucaklar acaba :) geçildim ama yinede videoları bekliyorum koyarlarmı acep:D
yok yok o zman feşist olur =))) :D
en guzel animal =)):icon_tup:
elinize sağlık yinede...
plakalar elimde =))
mustafa maltepeli diye torpil geçiyoruız =)))
H22Power
19-11-2008, 16:26
torpil ve tebrikler için teşekkürler 1.6 arabaları 240km de aynada aramaktan sıkıldım herkes beni geçio nedense bugune kadar geçti dieni görmedim patsoyu bile yemedim 5 boy koyanları 200 den sonra göremedim benden utanmayın dostlar aile arabası bukadar egzostum bile orjinal deneyen herkese teşekkürler ben gecenin sonuncusuyum video da yanlış yazılmış biz ne pistonlu beyinli spor debriyajlı vtecler gördük gül gül öldük:)
H22Power
19-11-2008, 16:29
zd bılındıgı gıbı yıne 41 kere masallah.mustafa utanıyorum senden:D vtec de cok temız yurumus butun araclara masallah.plakaları ırdelemenız de ayrıyetten ıyı olmus :)
fırat abi göki akif abinin clio rs i geçio allah rızası için gökinin arabayı cennet mahallesinde park sinyal i direkt bağlayıp içinde cimilli ibo dinleyip nes sport egzost yed filitre takmış adamların 106 larıyla karıştırmayın adam alemi deldi......
torpil ve tebrikler için teşekkürler 1.6 arabaları 240km de aynada aramaktan sıkıldım herkes beni geçio nedense bugune kadar geçti dieni görmedim patsoyu bile yemedim 5 boy koyanları 200 den sonra göremedim benden utanmayın dostlar aile arabası bukadar egzostum bile orjinal deneyen herkese teşekkürler ben gecenin sonuncusuyum video da yanlış yazılmış biz ne pistonlu beyinli spor debriyajlı vtecler gördük gül gül öldük:)
abowww :D
adam saydırdı verdi veriştirdi =)):icon_tup:
yine helal olsun =))
H22Power
19-11-2008, 16:32
abowww :D
adam saydırdı verdi veriştirdi =)):icon_tup:
yine helal olsun =))
kanka dur nos açtım yaw :) bir allahın kulu da helal olsun 45-50 yaşında adamların kullandığı arabayla denemediği kalmadı çoğunuda geçti demedi o koltukları sökerken ellerim kesildi emeğe saygı:)
BMK TypeR
19-11-2008, 16:38
DJ APEX MY SEX PROMO Şarkı soranlar:)
bu arada arabaların hepsıne maşallah.
DJ APEX MY SEX PROMO Şarkı soranlar:)
bu arada arabaların hepsıne maşallah.
teşekkürler :icon_tup:
mustafa ağzına sağlık siir gibi şerefsizim :D baya sıkıldın herelde
[QUOTE=BMK TypeR;454355]DJ APEX MY SEX PROMO Şarkı soranlar:)
eyvallah abi saol
Mustafa 5 / 90 kmh :D seversin sen deneyelim biara :D :D
Mustafa Keser günceli :D :D
Eray Yümsel
19-11-2008, 16:52
aynen mustafanın dediği gibi yürüdü araçlar ciddi ciddi iyi gidenler yani speclerinegöre en hızlı GTI en hızlı VTI la denedi ve bu görüntüler çok güzel. kimsede aksini iddia edemez mustafanın arabası çok iyi gidiyo bu specte.bir ayrı konu;
mustafacım her rolling te olduğu gibi bu rollingtede belirli limitler var gökanın 200 den sonra bi iddiası zaten yok senın geçtiğin hızda 3 boy atman çok normal çünkü 240 lara ulaştınız. yani sonuç olarak gökanı hiç geçemedin kardeşim ama iddiayı biz kazandık gökan sana 5 boy atamadı :D hehehe
kanka dur nos açtım yaw :) bir allahın kulu da helal olsun 45-50 yaşında adamların kullandığı arabayla denemediği kalmadı çoğunuda geçti demedi o koltukları sökerken ellerim kesildi emeğe saygı:)
önemli olan yapılmamışı yapmak tekrar tebrikler mustafa.;)vtec 106 typr ı herkez yürütüyo (bende dahil) yanlış anlaşılma olmasın
H22Power
19-11-2008, 16:53
Mustafa Keser günceli :D :D
sizin gibi abilerimizi büyük turboyu takınca görmek isteriz:) bu yaza bomba gibi gircez inş geçildiğim gc8 in acısını unutmadım allah bidaha göstermesin göstermesin die de elimden geleni yapacağım......
sizin gibi abilerimizi büyük turboyu takınca görmek isteriz:) bu yaza bomba gibi gircez inş geçildiğim gc8 in acısını unutmadım allah bidaha göstermesin göstermesin die de elimden geleni yapacağım......
Çok kinci gördüm :D
H22Power
19-11-2008, 16:57
önemli olan yapılmamışı yapmak tekrar tebrikler mustafa.;)vtec 106 typr ı herkez yürütüyo (bende dahil) yanlış anlaşılma olmasın
yapılmamaıştan ziyade ben jv yi geçen vtec zd yi geçen 106 görmedim gidip bitik arabalara 10 boy koyup marifet miş gibi burda yayınlamaktansa en hızlılarla denemeyi tercih ettim geçileceksem umut a göki ye geçileyim en hızlıları onlar ve arkadaşlarım dedim tanıdığa geçilmek 1 koyarsa yabancıya geçilmek 5 koyuyo adama.....
arkadaşlarım dedim tanıdığa geçilmek 1 koyarsa yabancıya geçilmek 5 koyuyo adama.....
+1905
BMK TypeR
19-11-2008, 17:04
aynen mustafanın dediği gibi yürüdü araçlar ciddi ciddi iyi gidenler yani speclerinegöre en hızlı GTI en hızlı VTI la denedi ve bu görüntüler çok güzel. kimsede aksini iddia edemez mustafanın arabası çok iyi gidiyo bu specte.bir ayrı konu;
mustafacım her rolling te olduğu gibi bu rollingtede belirli limitler var gökanın 200 den sonra bi iddiası zaten yok senın geçtiğin hızda 3 boy atman çok normal çünkü 240 lara ulaştınız. yani sonuç olarak gökanı hiç geçemedin kardeşim ama iddiayı biz kazandık gökan sana 5 boy atamadı :D hehehe
eray zd 106gti la jv vtec ıcı ıkısınde boşmu merak ettım? gökhan doldurdumu ıcını arabanın.
Eray Yümsel
19-11-2008, 17:06
reis JV Vtec olsa olsa 15kg atmıştır.
ZD 106 da taş çatlasın 50kg atmıştır.
mustafa bu alemde bir beni boy boy geçtin üzülme kardeşim :)
BMK TypeR
19-11-2008, 17:10
bıde vıdeo başında ıkıncı deneme mustafa zd onunde hep orda ne oldu anlamadım başı yok vıdeonun alt devırmı yoksa zd gecmı bastı?
bıde vıdeo başında ıkıncı deneme mustafa zd onunde hep orda ne oldu anlamadım başı yok vıdeonun alt devırmı yoksa zd gecmı bastı?
ilk denemede mustafada eray var sonra eray benim arabaya geçti. devir olarak alt devir basıldı ben 5bin den sonra toplyorum anca 3500 lere düşüyorum mustafa ile denediğimde.
BMK TypeR
19-11-2008, 17:19
ilk denemede mustafada eray var sonra eray benim arabaya geçti. devir olarak alt devir basıldı ben 5bin den sonra toplyorum anca 3500 lere düşüyorum mustafa ile denediğimde.
tmm anladım:)
eray acil zayıflaman lazım.:)
bırak patso matso ne varsa diette var:D
Eray Yümsel
19-11-2008, 17:21
mideme kelepçemi vursam napsam :D
mideme kelepçemi vursam napsam :D
bence ağzına kelepçe vur:D
aynen reis ağzına vurması lazım mide fayda etmez kelepçe patlar içinde
iyi dii =))
Eray Yümsel
19-11-2008, 17:24
:tapedshut:
:thinkerg:
:hoo::hoo:
erayy sana bi türlü video çekmeyi öğretemedimm:D:D
kickboxer
19-11-2008, 18:08
valla eray bendeyken :D vitesi 5e atamadm atamıyorum bacak gerı tepıyo vitesi:D
ama gene guzeldi gece:D
H22Power
19-11-2008, 18:12
mustafa bu alemde bir beni boy boy geçtin üzülme kardeşim :)
ben öle bişi hatırlamıyorum latife yapıosun abi teşekkür ederim çok fark yoktu arada denediğin için tekrar teşekkür ederim...
ya mustafam dellenme :D araban on numara kardeşim benim :D
Mustafa passatın bneım 2.4 ten daha ii gidiyor..
ağlıyımmı ben şimdi =))
H22Power
19-11-2008, 19:10
ya mustafam dellenme :d araban on numara kardeşim benim :d
1de 1 boy 2 de memleket 3 te aynada nokta olay bitmiştir abiciğim:) bu geyik bir ömür sürer:)
H22Power
19-11-2008, 19:11
mustafa passatın bneım 2.4 ten daha ii gidiyor..
Ağlıyımmı ben şimdi =))
ne varsa aile arabasında var boşweerrrr:)
ne varsa aile arabasında var boşweerrrr:)
:icon_tup::icon_tup:
umu_vtec
19-11-2008, 19:24
mustafa işin makarasındayız yawrum aracın on numaran yürüo maaşallah klasmanında teksin başka varsa ben bilmiorum :) bütün araçların maaşallahı vardı gelen herkese teşekkürler cidden eğlenceli bi geceydi...
kickboxer
19-11-2008, 19:25
doru bak bnmkıde wagon:D arkaya at magalı doru pıknıge guzelde cay demlenıy:d
umu_vtec
19-11-2008, 19:29
doru bak bnmkıde wagon:D arkaya at magalı doru pıknıge guzelde cay demlenıy:d
kanka sen hiç konuşma moral bozuosun yaa biz deli gibi 210 220 gidioz bi yanımıza gelion bi önümüze geçion bi arkamıza geçion olurda bu kadarda olmazki yaaa bide 3,5 kişisiniz arabada:D:D
onu bırak subaru bi ara içinizden geçicekti =))
kickboxer
19-11-2008, 19:35
abi:D bi ara integrayla bastık :D bız 3.5 kısı tam yakalıyom 4 ten sonra onumzde 2 le gıdıyonz zor durduk varya:D
cok guzel vıdeo olmus masallah araclara
chiefkadir
19-11-2008, 22:04
..cennet mahallesinde park sinyal i direkt bağlayıp içinde cimilli ibo dinleyip nes sport egzost yed filitre takmış adamların 106 larıyla karıştırmayın ..Kopuk bir benzetme:D İyi güldürdün gece gece :)
Ben videoyu izlerken gözüm birşeye takıldı Camcar Gc8'in hızı 225'i gösteriyo devir ise 2500dd son vitesinde olduğu varsayarsak 2500devirde 225 yapıyosa 7000dd ise 630km/h yapması lazım :) kadran yavaş düşüyo olabilir mi ?
http://img511.imageshack.us/img511/972/225kmhvg0.png (http://imageshack.us)
http://img511.imageshack.us/img511/225kmhvg0.png/1/w572.png (http://g.imageshack.us/img511/225kmhvg0.png/1/)
kickboxer
19-11-2008, 22:11
ben orda bosa attım motoru gaz vere vere devrını dusuruyodum tam o ara:D cekmıs vıteste dııl yanı fırene basıyorm bı yandan hafıf hafıf
chiefkadir
19-11-2008, 22:22
ben orda bosa attım motoru gaz vere vere devrını dusuruyodum tam o ara:D cekmıs vıteste dııl yanı fırene basıyorm bı yandan hafıf hafıfAslında oda geçti aklımdan ama 230 larda boşa atmaz yaw dedim:D
Aslında oda geçti aklımdan ama 230 larda boşa atmaz yaw dedim:D
gece 2 kimsecikler yok aklımıza tükürim ne işimiz varsa o saate
4-5 şeritli kaymak gibi yol her şey ypılır o yolda:D
gece 2 kimsecikler yok aklımıza tükürim ne işimiz varsa o saate
4-5 şeritli kaymak gibi yol her şey ypılır o yolda:D
basmaya gelicektimde yetişemedim :hahaha:
kickboxer
19-11-2008, 22:35
yok abi cok bastık o ara araba dolu:D:D dedım motoru rahatlasın gerek yok kompresore:D
basmaya gelicektimde yetişemedim :hahaha:
ümraniye çakmak köprüsünün orda 2 corolla lı takıldı peşime zaten sonra nasıl 5 den 3 çakıp uzadımı yusuf yusuf ben bilirim. motor la gelmenizi tvsiye ediyorum :D
Eray Yümsel
19-11-2008, 22:55
kadir abi hadi gözün kör kulağındamı duymuyo abi çaff çuff sesini :D:D:D:D:D
ümraniye çakmak köprüsünün orda 2 corolla lı takıldı peşime zaten sonra nasıl 5 den 3 çakıp uzadımı yusuf yusuf ben bilirim. motor la gelmenizi tvsiye ediyorum :D
bizim çocuklar onlar.. gençler biraz abisi =))
chiefkadir
19-11-2008, 23:00
kadir abi hadi gözün kör kulağındamı duymuyo abi çaff çuff sesini :D:D:D:D:DGözümüz iyi görüyoki o detayı kaçırmamışız ;) Zaten bu saatlerde sesli video yassahhh:icon_tup:
Eray Yümsel
19-11-2008, 23:03
Gözümüz iyi görüyoki o detayı kaçırmamışız ;) Zaten bu saatlerde sesli video yassahhh:icon_tup:
abi detay yakalasan ondan 03.50 deki kadran videosunu gördükten sonra bu yazıyı yazmazdın zaten :D:D:D ;);););););););););) bide az rolling yapta bi kulaklık al abi :D:D:D:D
az rolling yapta bi kulaklık al abi :D:D:D:D
süperdi =))
Tamam kardeşim ne zaman istersen :) ama roll öncesi ataşehirdeki kebapçıda sen konuş biz dinleyelim gerçekleri :D :D :D
kickboxer
19-11-2008, 23:15
biz ne zaman denıcez koray abı egzozm yapılsın ondan sonra denerız olmadı :D
biz ne zaman denıcez koray abı egzozm yapılsın ondan sonra denerız olmadı :D
Wagon vs Wagon :D ne zaman istersen Wagon kardeşliği
bitsin egsoz ondan sonra deneyelim hemen :)
chiefkadir
19-11-2008, 23:27
abi detay yakalasan ondan 03.50 deki kadran videosunu gördükten sonra bu yazıyı yazmazdın zaten :D:D:D ;););););););) bide az rolling yapta bi kulaklık al abi :D:D:D:DSana bulaştık gece gece:D neyse seni biraz daha kızdırırsam bizede motoru açtırırsın :D:D hadee size iyi geceler:icon_tup:
abi detay yakalasan ondan 03.50 deki kadran videosunu gördükten sonra bu yazıyı yazmazdın zaten :D:D:D ;)bide az rolling yapta bi kulaklık al abi :D:D:D:D
ahahahahaa iyidi:hahaha::hahaha::icon_tup:
aıle mod forever:icon_tup::rolleyes::D
Buğra A.
20-11-2008, 00:11
İzlerken gülmekten yarıldığım ilk rolling videosu sanırım :)
00:12 : Gökhan'ın surat ifadesi..
00:31 : Az kalsın geçiyordun be Mustafa :D
06:11 : Plaka mevzusu..
Bu arada,Gökhan'ın arabası eski formuna kavuşmuş gibi gözüküyor.Araçların hepsine maşallah.Güzel geceymiş.
Buğra A.
20-11-2008, 00:13
Aslında oda geçti aklımdan ama 230 larda boşa atmaz yaw dedim:D
Var öyle başka tanıdığımız psikopatlar.Örnk: Doktor Selim :D
Eray Yümsel
20-11-2008, 00:14
olm msupra 350 le boşa atıyo siz neyden bahsediyonuz ya :D
umu_vtec
20-11-2008, 00:15
olm msupra 350 le boşa atıyo siz neyden bahsediyonuz ya :d
onu hiç katma zaten:D
biz benzin yakmasn diye 100 de atıyoruz boşa =))
umu_vtec
20-11-2008, 00:18
hem 2.4 hemde otomatik araban var yaw sende benzini düşünürsen biz ölelim :):)
daha cpr ye bincem topspeed şansını yarıya indircem onun ahhahaha :D iddia benım olcakkk
hahah gorcez :)
hem 2.4 hemde otomatik araban var yaw sende benzini düşünürsen biz ölelim :):)
basarsam çoğunlukla hep basıyorum zaten =))
35 kılometre yol yaptım bi bravo ile kapışmıştım 1,100 yaktı arabam =)
ayrıca ölmeye çalışıyorum ben zaten araba yuzunden :P
Buğra A.
20-11-2008, 00:38
basarsam çoğunlukla hep basıyorum zaten =))
35 kılometre yol yaptım bi bravo ile kapışmıştım 1,100 yaktı arabam =)
Sen şu otomatik 2.4 Accord ile yüklü 106 GTI itinayla tokatlanır diyen arkadaş değil misin?Ben mi yanılıyorum yoksa?
Eray Yümsel
20-11-2008, 00:39
ohaaaaaaaaaaaaa emre neler duyuyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D meğersem gökana sıcak yaklaşamasının sebebi buymus :D
Sen şu otomatik 2.4 Accord ile yüklü 106 GTI itinayla tokatlanır diyen arkadaş değil misin?Ben mi yanılıyorum yoksa?
arabam doluykendi o zmanlar =))
Buğra A.
20-11-2008, 00:42
Yoo.Gayet stock diyordun.Hatta konusuda var okuturum dilersen :)
Eray Yümsel
20-11-2008, 00:42
olm dolu dediğin ne vardı arabada :D konu acmadınmı daha 2 gün önce arabama ne yapabilirm diye
Eray Yümsel
20-11-2008, 00:43
bende şimdi hatırladım carmania da gider yapıodun sennn tabi yaaa
Yoo.Gayet stock diyordun.Hatta konusuda var okuturum dilersen :)
okutmana gerek yazdığım şeyleri biliyorum..
stock dedim sadece deneme amaçlı gormek istiyordum arabamı =))
herkes tanıyormuş zaten beni =))
ne diye tanıttımki =)
arabam doluykendi o zmanlar =))
ne doluyken benzin mi ???
umu_vtec
20-11-2008, 00:49
şimdi nooluo sonuç 106 larla vteclerle falan ?
bende denemek isterim accortla
sonuç belli geçiyorlar tabii raat raat..
yok bende seni cmc den biliyorum merak etme polis muhabbetleri işin şakasıydı ama buğra o dolu 106 tokatlanır yzısını koyarsa çok sevinirim. hep beraber nsıl 106 tokatlıcanı tartışırız:)
Buğra A.
20-11-2008, 00:50
Pimapen boru sistemli filtreli aracımla deneyecek accord 2.4 arıyorum.Ek olarak folyo kaplattım.
Eray Yümsel
20-11-2008, 00:51
tamam zamanında bi hata yapmış üstüne gitmeyin :D
umu_vtec
20-11-2008, 00:51
yok bende seni cmc den biliyorum merak etme polis muhabbetleri işin şakasıydı ama buğra o dolu 106 tokatlanır yzısını koyarsa çok sevinirim. hep beraber nsıl 106 tokatlıcanı tartışırız:)
gökinin üstüne her türlü anahtarımı koyarım :D
Eray Yümsel
20-11-2008, 00:53
senin kötü vtecin anahtarını napalım lan leş sport
adrii benle yürü eğer beni geçersen gökiyide geçersin yapalımmı bir deneme
umu_vtec
20-11-2008, 00:54
senin kötü vtecin anahtarını napalım lan leş sport
napalım be kanka elimden gelen bu koyabiliceim başka bişi yok :D
Eray Yümsel
20-11-2008, 00:54
şimdi burdan X+Y=Z denklemini kurarsak oda eşittir sen gökiyi geçiyosun :D
ooo DAMN ! :agbe:
zayn zayn :D muahaha
umu_vtec
20-11-2008, 00:55
olum birahat dur yaa :D :D
Buğra A.
20-11-2008, 00:56
:hahaha: Son nokta oldu bu! :icon_tup:
seni çok sasırmış gördüm gülüm elyumruğunu yemeyen yumruğunu balyoz sanarmış öle derler anladın
kanka one demek türkçe yaz sana anlayalım :)
deniyelim tabi neden olmasın =)
arklar idaa yha girmiş bile :icon_tup:
kanka one demek türkçe yaz sana anlayalım :)
OoOOoO Lanet Olsun !
zayn zayn zayn !! GErilim sipek :D
adrii tum hayallerimizi yiktin :( biz seni polis belleyip sevmistik bagrimiza basmistik :(
oysa ki sen simdi . .
2.4 aracimla alayiniz gelsin demektesin . . :( :(:(
OoOOoO Lanet Olsun !
zayn zayn zayn !! GErilim sipek :D
oh yeah dostum işte bu :icon_tup:
adrii tum hayallerimizi yiktin :( biz seni polis belleyip sevmistik bagrimiza basmistik :(
oysa ki sen simdi . .
2.4 aracimla alayiniz gelsin demektesin . . :( :(:(
yoo öle bi iddaa ortaya atmadım sadece demedimde ben kimseyi geçerim diye maksat muhabbet eğlence zevk kardeşim :heyoo:
deniyelim tabi neden olmasın =)
arklar idaa yha girmiş bile :icon_tup:
farketmez bizde gireriz ben bu işleri 3ay oldu bırakalı ama senin için güzel bişiler yapabiliriz
yoo öle bi iddaa ortaya atmadım sadece demedimde ben kimseyi geçerim diye maksat muhabbet eğlence zevk kardeşim :heyoo:
Hadi hayirlisi videolari bekliyoruz :D:);):o:confused::D:D:D
geceler uzun =))
cuma c.tesi geceleri çıkarsak neden olmasın...
valla ben adrinin dediklerini buldum ama ekliyemicem direk girin siz bkın :)
aramızda vtec,106 ktili besliyomuşuz hberimiz yok :D
http://www.carmaniaclub.com/showthread.php?t=17085&page=4
farketmez bizde gireriz ben bu işleri 3ay oldu bırakalı ama senin için güzel bişiler yapabiliriz
iddaaa yha girmem neden dersen arabama güvenmiyorum...
eğerki emin olsaydım girerdim..
sen yinede söyle guzel bişeyleri kafama yatarsa olur :icon_tup:
Bugra guzel cevaplar yazmis CMC'de :bravo:
Eray Yümsel
20-11-2008, 01:09
idda yha değil emre YA YA Y-A iki harf var o kelimede ve birleşik yazılıyo :) katletmeyin şu sittim türkçesini ya
iddaaa yha girmem neden dersen arabama güvenmiyorum...
eğerki emin olsaydım girerdim..
sen yinede söyle guzel bişeyleri kafama yatarsa olur :icon_tup:
seni enkısa zamanda gebze seker pınarda bekliyor olacağım incin top oynar bizde orda roling yaparız 260kmh kadar düz yol uyarsa bekliyorum gebzede seni
ve adrii ozel mesajlašmayi kullanir . . .
Buğra A.
20-11-2008, 01:13
Bugra guzel cevaplar yazmis CMC'de :bravo:
Her ne kadar biraz abartmış olsamda :)
http://img511.imageshack.us/img511/5504/68906584pk6.jpg
:))
seni enkısa zamanda gebze seker pınarda bekliyor olacağım incin top oynar bizde orda roling yaparız 260kmh kadar düz yol uyarsa bekliyorum gebzede seni
bende seni bizim taraflara bekliyorum maltepe ok..
hangimizin yolu duşerse...
yada arkadaşlar duzenlerse roll night gelirsen neden olmasın
http://img511.imageshack.us/img511/5504/68906584pk6.jpg
:))
Roll gecemiz eksik :D:D
dedimya ben roling night lar akatılmıyorum ama yekten denemek isterim senle sanada uyarsa gel gebzeye
Buğra A.
20-11-2008, 01:16
http://www.komikim.com/karikatur/karikaturler/yelizgultekin/goruyormusunuz.jpg
Çok ince bir espri sanırım :)
vtec katili seni :D
http://img527.imageshack.us/img527/9633/adszta5.jpg
umu_vtec
20-11-2008, 01:17
adrii bak bu olmadı ama :D
http://img.photobucket.com/albums/v312/Himaru/what-has-been-seen-cannot-be-unseen.jpg
Uyelik tarihi :mart 2007
Nerden: 190hp (yeni kesfedilen gezegen bu arada bilmeyenler icin)
Konular : 4 (bildiginiz yaziyla (dort) rakamla 4 )
Tesekkur sayisi ..
Paha bicilemez :eek:
http://img.photobucket.com/albums/v312/Himaru/what-has-been-seen-cannot-be-unseen.jpg
turkcemizin neyi eksik :D muhahahahahahhaa
Eray Yümsel
20-11-2008, 01:19
hepimiz adriyiz
hepimiz adriyiz
hahaha allah belani vermesin hahahahahahaahahahahahahahahahahahaa
hajı aşşağında bu kadarı olmazki =)))
aga burası techturkey burda böle
umu_vtec
20-11-2008, 01:22
hepimiz adriyiz
olum öldüm vallahi öldüm yaa karnım kasıldı allah iiliini versin :D :D
aga burası techturkey burda böle
öldürücü söz geldi işte iyiydi bu :)
turkcemizin neyi eksik :D muhahahahahahhaa
http://www.ingilizcekursu.com/ :D
Eray Yümsel
20-11-2008, 01:23
O ÖYLE DEĞİL
thürkchemizin nheyi ekhsik olcaktı :D
hehe :D
farkındayım o yüzden üye oldum..
sorun yok benima açımdan =)
http://www.ingilizcekursu.com/ :D
off sabahlar olmasin :D :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
hehe :D
farkındayım o yüzden üye oldum..
sorun yok benima açımdan =)
ozaman eğitime kaldığımız yerden devam :hahaha:
Ben yatiyorum yaaa :D Išim var gucum var :D
Iyi geceler . .
Yada ;
iyigehcelerv
mustafa bu yazılanlar silinmeden keşke görse sen asıl cümbüşü görürdün :hehe:
Ben yatiyorum yaaa :D Išim var gucum var :D
Iyi geceler . .
Yada ;
iyigehcelerv
dur dur nereye :heyoo:
hayırlı geceler kardeşim.
Buğra A.
20-11-2008, 01:26
Gece gece hiç bu kadar gülmemiştim :)
eğitimde sıra kimde :D
sıras senden bize hiç gelmediki
o zman devrediyorum :D
Devre arasi . .
Mac bitmek uzere.
Yattim ben haydin gohurushruk :D
umu_vtec
20-11-2008, 01:30
adrii bnden sana güzel bi teklif 1.6 ies otomatikle kalkarmısın iddaa olucak ama ortada :)
adrii bnden sana güzel bi teklif 1.6 ies otomatikle kalkarmısın iddaa olucak ama ortada :)
onunla yapcaz zaten =)
umu_vtec
20-11-2008, 01:32
ortada bi iddaa olucakmı peki yemekli bi iddaa olsun bayılırım :D
ortada bi iddaa olucakmı peki yemekli bi iddaa olsun bayılırım :D
iddaa koymadık ama sana bi menu patlar sanırım =)
umu_vtec
20-11-2008, 01:34
ooo ii o zaman göki, eray ve mustafada olcak ama ben onlarsız yemem boğazımdan geçmez:D
teen di hrdcore oldu :D
bende konuyu arıyorum noldu yine
4 kişimi oldu 4 menu hmmm :D:D
teen di hrdcore oldu :D
ahaahuahha çok iyi birazdan farklı boyutlara gitcek cumshot :)
ahaahuahha çok iyi birazdan farklı boyutlara gitcek cumshot :)
grup tercihimdir :) typer s2k vtec
:icon_tup:
owww shit three some diyosun yani uahahaha :)
Bence bu konu Patlar Facial's :D :hehe::hehe::hehe::hehe:
hyır öle demiyorum
adrii diyorum vtec gti yiyor drag da diyorum :)
Bence bu konu Patlar Facial's :D :hehe::hehe::hehe::hehe:
auhahahahahah onur iyice uçtuk ha konu dediğin gibi facials oldu :)
hyır öle demiyorum
cuma akşamı kalkıyormuyuz :D
umu_vtec
20-11-2008, 01:42
tecrübeli konuşmalara dayanaraktan herkesin elinin çeşitli bölgelerinde geçmişten kalan çeşitli katılaşma ve nasırlaşmalar olduunu seziyorum :D :D
hyır öle demiyorum
adri ne der bu işe :)
adri ne der bu işe :)
iftira var derim =))
cuma akşamı kalkıyormuyuz :D
bmx aldım hemide kontra arkayı fena kaydırıyorum:) cuma 23'de s virajında ol
iftira var derim =))
ooo göki direk delilleri koydu hardcore yaptı ama :)
bmx aldım hemide kontra arkayı fena kaydırıyorum:) cuma 23'de s virajında ol
[QUOTE=göki;455024]bmx aldım hemide kontra arkayı fena kaydırıyorum:) cuma 23'de s virajında ol
yemeğine ?
http://videos.streetfire.net/video/cvc-16ies-otomatik-GEKIDO_198640.htm
biri 2.4 accord ve drag kelimesini yan yanamaı kullandı :D :D güldükkk :D
biri 2.4 accord ve drag kelimesini yan yanamaı kullandı :D :D güldükkk :D[/QUOTE]
dur zaten gitti yemek =))
http://videos.streetfire.net/video/cvc-16ies-otomatik-GEKIDO_198640.htm
ahanda cumshot facial's oldu :D benyattim haydin gorusuruk :D
dur zaten gitti yemek =))[/QUOTE]
gökiyle kalkan zararla oturur :D :D :D
Buğra A.
20-11-2008, 01:50
Ay çok heyecanlı ama ya :(
dur zaten gitti yemek =))
gökiyle kalkan zararla oturur :D :D :D[/QUOTE]
sende gel grup olsun yalnız 2.ve3. olan yemeği yarı yarı ödücez kabul =)
gökiyle kalkan zararla oturur :D :D :D
sende gel grup olsun yalnız 2.ve3. olan yemeği yarı yarı ödücez kabul =)[/QUOTE]
gökiyle kalkmak mıı hey dostum sen şaşırmış olmalısın :D :D :D
benim film çekimlerim var senaristle buluşucm toplntı ypıcaz size ii kalkışlar:D
sende gel grup olsun yalnız 2.ve3. olan yemeği yarı yarı ödücez kabul =)
gökiyle kalkmak mıı hey dostum sen şaşırmış olmasın :D :D :D[/QUOTE]
adam dünde razı ben nediyim ordan gaz veriyor paso =))
gel işte senlede kalkmış oluruz arada kaynarım =))
benim film çekimlerim var senaristle buluşucm toplntı ypıcaz size ii kalkışlar:D
bende bi bahanesi olsunda gelemese diyordum =)
gökiyle kalkmak mıı hey dostum sen şaşırmış olmasın :D :D :D
adam dünde razı ben nediyim ordan gaz veriyor paso =))
gel işte senlede kalkmış oluruz arada kaynarım =))[/QUOTE]
keşke hava kuru olsa bu gece denerdik yarın standart ta dönüyorum :) ama yine deneriz :)
Eray Yümsel
20-11-2008, 01:57
adri ve göki buluşur.
kalkış alanına geçerler yanyanadırlar.
orataya sarışın hatun gelir ve elini kaldırır.
herkez ready konumunda bekler aragaz ları verilir.
adri gökiyi geçiceğinden çok emindir.
ve startttttttttttttttt
ilk iki viteste adri 2 boy u açar.
son 20 metre ye gelirken adri öndedir veeeeeeeeeeeeeeee
tam o sırada beklenen çağrı gelirrrrrrrrr
adriiiiii hadi kalk evladım hahahahahahah :D
Buğra A.
20-11-2008, 01:58
Ya kanka sen insan mısın ya :)
adri ve göki buluşur.
Kalkış alanına geçerler yanyanadırlar.
Orataya sarışın hatun gelir ve elini kaldırır.
Herkez ready konumunda bekler aragaz ları verilir.
Adri gökiyi geçiceğinden çok emindir.
Ve startttttttttttttttt
Son 20 metre ye gelirken adri öndedir veeeeeeeeeeeeeeee
[sıze="6"] adriiiiii hadi kalk evladım hahahahahahah :d[/sıze]
:d:d:d:d:d
ulan bari resmimi sil artık sanki ben yazmış gibiyim :=)
Eray Yümsel
20-11-2008, 02:00
alemde teksin vazgeçilmezsin adri sen bizim herşeyimizsin :D
umu_vtec
20-11-2008, 02:01
bak şööle olursa bnde gelirim sen ben fatih kalkalım sonuncu olan birinciye dc egzoz alsın ikinci elde olabilir:D :D
bak şööle olursa bnde gelirim sen ben fatih kalkalım sonuncu olan birinciye dc egzoz alsın ikinci elde olabilir:D :D
dayı vvarmı başka ister hani anahtar filan istiyorsanız hemen verebilirim :F
alemde teksin vazgeçilmezsin adri sen bizim herşeyimizsin :D
yha sil artık resmi =)
Eray Yümsel
20-11-2008, 02:04
yha sil artık resmi =)
tmm yha shilcem ====)))))))
umu_vtec
20-11-2008, 02:04
istioruz versene hiç accordum olmadı benm :D nie yaa kendine güvenmiomusun altında var 2.4 iki tane 1.6 ile kalkıcan:)
tmm yha shilcem ====)))))))
kendi kendime cevap veriyor gibi oluyorum :D
istioruz versene hiç accordum olmadı benm :D nie yaa kendine güvenmiomusun altında var 2.4 iki tane 1.6 ile kalkıcan:)
kendime herzman guvenırım..
ama arabaya deil =))
arabama guvensem iddaanı kabul ederdim ;)
Eray Yümsel
20-11-2008, 02:09
http://img150.imageshack.us/img150/2916/266294224f7e2a0c300buu0.jpg
ah bea kardeşim raatsızsın sen yha :D
gece gece krize girdim :D
Eray Yümsel
20-11-2008, 02:14
hahah hadi bukadar tuttuk seni en kısa zamanda görelim şu efsane accordu :) ben yola çıkayım bursaya gitcem daha :D ghörüşhürüz payyy payyyyyhhh
bugecelikte bukadar the end
ii geceler arkadaşlar..
hayılrı yolculuklar
adri ve göki buluşur.
kalkış alanına geçerler yanyanadırlar.
orataya sarışın hatun gelir ve elini kaldırır.
herkez ready konumunda bekler aragaz ları verilir.
adri gökiyi geçiceğinden çok emindir.
ve startttttttttttttttt
son 20 metre ye gelirken adri öndedir veeeeeeeeeeeeeeee
adriiiiii hadi kalk evladım hahahahahahah :D
hahah :hehe: :hehe::hehe::hehe::hehe:
:D ee hadi kalkin sabah oldu :D
güzel bir gece yaşadık iyiki varsın adrii
mr.korhan
20-11-2008, 10:14
Amma kaynatmışsınız he :)
güzel bir gece yaşadık iyiki varsın adrii
geldim mayk siz nerdesinz anca kalkabildim =):D
adrii çok kişinin hayalini yıktın biz seni polis sandık senin yüzünden videolar konular silindi tt nin en büyük konusu silindi çok büyük ayıp ettin valla :)