Orijinalini görmek için tıklayınız : Gumruk ayakkabi vergisi?
Hala devam ediyormu?
Hani sapliyorlardi ya 75tl
Ayakkabı geçmiyor artık, gelenleri geri gönderiyolar.
ayakkabıda ilave gumruk vergisi var %50.
Avrupa dışından bi yerden geleceksede %16.9 gümrük vergisi var.
tabi bide standart %8 kdv.
ama bu büyük çaplı ithalat yapacaklar için dikkate alınacak bi değer. aliexpress ebay falan yapacaksanız takılsa bile gidip şahsıma aldım diyi bi şekilde alırsınız paket postadan.
( Not: Resmi gümrük işlemlerinden fazla etkilenmek istemiyorsanız, DHL,UPS gibi özel kargo şirketlerini kullanmayın. royal mailler ile gelsin ürünleriniz. )
imparatoR
28-04-2016, 09:20
alibabadan satın almıştım 1 ay kadar oldu 3 gün önce ayakkabı geldi singapur dan ne vergi ne başka bi durum yanılmıyorsam 32 dolardı ayakkabının fiyatı herhangi bir sorun yaşamadım
darkmoon
28-04-2016, 09:40
türkiyeyi iyi bilen çinli satıcılar sen bilmesende yasakmı değilmi diye kendisi hard disk kutu v.b yazıyor ürüne aradan sıyrılanlar oluyor..
türkiyeye çok ürün yollıyan çinliler türkiyedeki gümrükleri iyi çözmüş bazısı mesela telefon yollamıyoruz türkiyeye diyor bazısı yolluyor herhalde benim tahminim yedek parça yada başka bir şey süsü verip yolluyorlar yada bir şeylerin içine parça parça saklayıp yolluyorlar.
golgeoyunu03
28-04-2016, 09:45
Amazondan dolu skechers getiren var..