Orijinalini görmek için tıklayınız : Egzoz muayene suresi hakkinda
Arkadaslar selam 10 yas ve ustu araclar icin egzoz muayene suresi nedir bilen var mi?
Şoyleki bir durumum var.
2011de yaptirdigim muayene 2012 de bitti.
2012 deki 2013 te bitti.
2013 teki 2014 te bitti.
2014 teki 2015 te bitti.
Bugun ruhsata bakarken farkettim 5 mayis 2015 te yaptirdigim muayenenin
son tarihi 5 mayis 2017 yaziyor.Degisiklik mi oldu acaba?
Yolda basmasinlar cezayi:))
ayen 2 sene ye uzatıldı eksoz muayenelerı 10 yaş ustu araçlar ıcın
ayen 2 sene ye uzatıldı eksoz muayenelerı 10 yaş ustu araçlar ıcın
Cok tesekkurler bilgilendirme icin
AliGizda
06-05-2016, 11:12
Egzos muayenesi için bende bir soru yönelteyim o halde, Yarın muayeneye giricem normalde muayenemde, egzos muayenemde 9' unda bitiyor, yeni egzos emisyon muayenesini yaptırmadan geçermi aracım muayeneden? Sıkıntı yaparlarmı 2 günü? Polisler egzos emisyon puluna bakmıyorlar ve havaya giden para gibi düşünüyorum ben.
Muayene tarihinde emisyon pulununuzun 1 günü bile olsa geçirirler.Yeter ki tarihi geçmemiş olsun
AliGizda
06-05-2016, 12:58
Muayene tarihinde emisyon pulununuzun 1 günü bile olsa geçirirler.Yeter ki tarihi geçmemiş olsun
Çok teşekkür ederim, peki emisyon pulum olmaması durumunda trafik polisi ceza yazıyormu?
Çok teşekkür ederim, peki emisyon pulum olmaması durumunda trafik polisi ceza yazıyormu?
44 lira zaten(egzoz emisyon kartın yoksa yada doluysada 7 Tl de yenisinin ücreti var) muayene istasyonundada dışarıdada onun için yemen muhtemel ceza vs. değmez yaptır gitsin öyle yada böyle birşekilde yaptırırlar adama çünkü
darkmoon
06-05-2016, 13:26
egzos muayeneden ceza yiyen varmı benim çevremde falan hiç görmedim.. genelde herkes muayeneden önce yaptırıyor bir defa o kadar bir sonraki muayeneye kadar kimse yaptırmıyor. ben hersene yaptıran görmedim hiç en azından kendi çevremde hiç yok..
AliGizda
06-05-2016, 13:27
44 lira zaten(egzoz emisyon kartın yoksa yada doluysada 7 Tl de yenisinin ücreti var) muayene istasyonundada dışarıdada onun için yemen muhtemel ceza vs. değmez yaptır gitsin öyle yada böyle birşekilde yaptırırlar adama çünkü
Parasında değilim ama şu ana kadar hiç kullanmadım, bir kere işime yaramadı. O sebeple boş yere para vermek istemiyorum.
egzos muayeneden ceza yiyen varmı benim çevremde falan hiç görmedim.. genelde herkes muayeneden önce yaptırıyor bir defa o kadar bir sonraki muayeneye kadar kimse yaptırmıyor. ben hersene yaptıran görmedim hiç en azından kendi çevremde hiç yok..
Aynen öyle abi, bende daha herhangi bir çevirmede polisin ona baktığını dahil görmedim. Yaptırmadan girip geçeceğim.
Trance-R
06-05-2016, 13:53
yarın muayenem var. TUV'de bu hizmeti sağlıyorlar halen değil mi :) gidipte patlamayalım :D
parasında değilim,
AliGizda
06-05-2016, 14:25
yarın muayenem var. TUV'de bu hizmeti sağlıyorlar halen değil mi :) gidipte patlamayalım :D
parasında değilim,
Aynen orada yapıyorlar, nerede yaptırıcaksınız? Ben yarın 14:15 Şile :)
Trance-R
06-05-2016, 14:51
Aynen orada yapıyorlar, nerede yaptırıcaksınız? Ben yarın 14:15 Şile :)
Dudullu, sabah 08:15 idi galiba :)
başarılar Aliii, Tuv'den geçmek zor :D
AliGizda
06-05-2016, 15:43
Dudullu, sabah 08:15 idi galiba :)
başarılar Aliii, Tuv'den geçmek zor :D
Ben baktığımda Dudullu' da yer kalmamıştı. Şile' ye bile zor aldım :) Aynen aynen. İşimiz zor :) Tırsmıyo değilim, 97 model Corsa olunca araç tedirgin oluyo insan.