Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 AU 0532 Clio RS 172
okanackgz
07-05-2016, 21:15
Evet arkadaşlar klasik bir hikaye olacak belkide,son 2 yıldır bende bir rs merakı bir rs sevdasıdır almış başını gidiyor, gidiyor ama düzgün rs bulmak artık imkansız gibi bir şey olmuş durumda düzgün olanlarda ***** siteye düşmeden satılıyor bu aracıda uzun zamandır biliyordum iletişim numarası da var elimde bir arayıp şansımı denemek istedim şanslı günüm deymişim güncel olarak satılık olmadığını fakat kısa bir süre sonra evleneceği için satabileceğini söyledi,hemen ertesi güne aldım biletimi bindim gittim aracın yanına Kemal Tepretoğulları Renault servisinde Merdan ustaya götürüp kontrollerini yaptırdıktan sonra aldım geldim diyeyim fazla uzatmadan.Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum çok güzel ilgilendi saolsun.
Kısaca araçtan bahsedecek olursak;
2004 ten beri aynı sahibinde ben 3. sahibi oldum 2002 model 94xxx km de aldım şuan 95xxx km de yaklaşık 3 ay kadar oluyor alalı Allah nasip ederse uzun sürede binmeyi düşünüyorum.
Aracı aldığımda sadece cam filmi,3.5 cm spor yay ve 16'' jant mevcuttu onun dışında fabrikasyon durumdaydı aldıktan sonrada sadece egzoz eklemesi yaptım.
3.5cm APEX Spor yay
Cam Filmi
Komple düz boru sonda oem warex
16'' Oz Racing F1 Cup Jant
Öncelikle fotoğrafları çeken Serhan Tolu kardeşime ve gerek araç arama süremde gerek aracı bulup almamda ve sonraki dönemde her türlü desteğiyle yanımda olun hiç bir şeyi esirgemeyen Cihan Şengüler (F4R) abime teşekkürlerimi sunuyorum.
http://i66.tinypic.com/2po8e1h.jpg
http://i63.tinypic.com/htuu87.jpg
http://i64.tinypic.com/rsvtz7.jpg
http://i63.tinypic.com/3094zuh.jpg
http://i63.tinypic.com/9uun9c.jpg
http://i64.tinypic.com/25p0aid.jpg
http://i65.tinypic.com/1zywoyd.jpg
http://i66.tinypic.com/2epsh6v.jpg
http://i65.tinypic.com/95n8f7.jpg
Maşallah kazasız belasız kardeşim...
Maşallah Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.
by serçe
07-05-2016, 21:42
Maşallah kazasız belasız boncuk gibi
Tekrar hayirli olsun diyeyim kardesim.Gule gule kazasiz bin inşallah.ona iyi bak kismetse 4.sahibi simdiden belli cunku :)
AyrtonSenna
07-05-2016, 22:00
Masallah Allah kaza bela vermesin AU RS 1.5 senedir takip ettigim bir aracti size kismetmis kiymeti bilinilecek bir arac gercekten piyasaya bakinca:)
okanackgz
07-05-2016, 22:04
Maşallah kazasız belasız kardeşim...
Maşallah kazasız belasız boncuk gibi
Maşallah Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.
Çok teşekkürler saolun
okanackgz
07-05-2016, 22:05
Çok saol abi anlaştık tamamdır :)
okanackgz
07-05-2016, 22:09
Çok saol abi anlaştık tamamdır :)
sana olucaktı bu cevap abi :)
okanackgz
07-05-2016, 22:10
Masallah Allah kaza bela vermesin AU RS 1.5 senedir takip ettigim bir aracti size kismetmis kiymeti bilinilecek bir arac gercekten piyasaya bakinca:)
Nasip kısmet diyelim inşallah daha iyisi sizlerin olur teşekkürler :)
kalipson
07-05-2016, 23:10
İşin içinde Merdan usta varsa zaten sonucun güzel olması kaçınılmaz. :)
Kazasız belasız. Maşallah. Hala böyle 172 görebilmek müthiş... :)
gokhankenar
07-05-2016, 23:24
Güzel günlerde bin kardeşim nazar değmesin...
Gökhan Bilgin
08-05-2016, 00:22
Okan hayırlı uğurlu olsun canlı çok güzel duruyor maşAllah :) Ben alırım haberin olsun satarsan hiç sevmem normalde ama bu çok sıkı temiz oldumu severim bilir cihan abi :D Cihan beyede selam olsun log falan almaya çıkalım abi arada bir ara :)
okanackgz
08-05-2016, 10:34
İşin içinde Merdan usta varsa zaten sonucun güzel olması kaçınılmaz. :)
Kazasız belasız. Maşallah. Hala böyle 172 görebilmek müthiş... :)
Güzel günlerde bin kardeşim nazar değmesin...
Çok teşekkür ederim saolun :)
okanackgz
08-05-2016, 10:38
Okan hayırlı uğurlu olsun canlı çok güzel duruyor maşAllah :) Ben alırım haberin olsun satarsan hiç sevmem normalde ama bu çok sıkı temiz oldumu severim bilir cihan abi :D Cihan beyede selam olsun log falan almaya çıkalım abi arada bir ara :)
Çok saol gökhancım iyi maldan anlarım diyosun nasip kısmet :)
ugurcan52
08-05-2016, 11:45
Kocaman maşallah ; tablo gibi :)
okanackgz
08-05-2016, 14:55
Kocaman maşallah ; tablo gibi :)
Kocaman teşekkürler saolun :)
tlgylmz106
08-05-2016, 17:57
Böyle kalmışları görünce gerçekten mutlu oluyorum. Maşallah kazasız belasız kullanın umarım hep böyle kalır.
Çok temizmiş gerçekten güle güle kullanın kazasız belasız.
Batuhan67
08-05-2016, 18:20
Maşallah buram buram orjinal kokuyor araba efsane (:
okanackgz
08-05-2016, 23:50
Böyle kalmışları görünce gerçekten mutlu oluyorum. Maşallah kazasız belasız kullanın umarım hep böyle kalır.
Çok temizmiş gerçekten güle güle kullanın kazasız belasız.
Maşallah buram buram orjinal kokuyor araba efsane (:
Çok teşekkürler saolun :)
Maşallah çok temiz ve diri duruyor. Kazasız belasız kullanın inşallah
AliGizda
09-05-2016, 08:10
Araç gerçekten çok temizmiş, bu zamanda bu kadar temiz ve düzgün kalması takdiri hak ediyor gerçekten. Aynı kondüsyonda binmeniz dileğiyle. Hayırlı uğurlu olsun.
okanackgz
09-05-2016, 08:38
Maşallah çok temiz ve diri duruyor. Kazasız belasız kullanın inşallah
Çok teşekkürler
okanackgz
09-05-2016, 08:39
Araç gerçekten çok temizmiş, bu zamanda bu kadar temiz ve düzgün kalması takdiri hak ediyor gerçekten. Aynı kondüsyonda binmeniz dileğiyle. Hayırlı uğurlu olsun.
Çok teşekkürler saolun
NakkaSss
09-05-2016, 09:13
Maşallah temiz ve orijinal rs nasılda farklı duruyor :) Kazasız belasız binmeniz dileği ile inşallah sizde de bu kondisyonunu korur..
Kondisyonu çok iyi görünüyor maşallah
FeaTuRiNG
09-05-2016, 14:12
Maşallah, cok güzel görünüyor.. Kazasız belasız binersin inşallah..
tolgaaydın
09-05-2016, 14:42
Maşallah, kazasız belasız günlerde kullanın
asmisinsan
09-05-2016, 14:57
maşallah çok temiz duruyor
hey maşallah 1 sene kullandım bende bu araçtan başarılı bir araç kazasız belasız binmen dileğiyle
okanackgz
09-05-2016, 15:36
Maşallah temiz ve orijinal rs nasılda farklı duruyor :) Kazasız belasız binmeniz dileği ile inşallah sizde de bu kondisyonunu korur..
Kondisyonu çok iyi görünüyor maşallah
Maşallah, cok güzel görünüyor.. Kazasız belasız binersin inşallah..
Maşallah, kazasız belasız günlerde kullanın
maşallah çok temiz duruyor
hey maşallah 1 sene kullandım bende bu araçtan başarılı bir araç kazasız belasız binmen dileğiyle
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah cümlemize kaza bela vermesin inşallah
UmutBuran
09-05-2016, 19:26
Su zamanda böyle rs bulmak gercekten mükemmel rabbim agız tadıyla keyifle binmeyi nasib eder insallah , biraz daha basılması taraftarıyım keyifli sürüsler :)
okanackgz
09-05-2016, 21:25
Maşallah kazasız belasız
Allah cümlemize kaza bela vermesin inşallah teşekkürler
Su zamanda böyle rs bulmak gercekten mükemmel rabbim agız tadıyla keyifle binmeyi nasib eder insallah , biraz daha basılması taraftarıyım keyifli sürüsler :)
Allah razı olsun çok teşekkürler,aslında bende biraz daha basılsa daha tatlı olucağı taraftarıyım fakat bursada yollar gerçekten rezalet durumda bundan fazlası arabayı üzer o yüzden böyle kalıcak teşekkürler
ardaokkabas
09-05-2016, 23:29
Hayırlı olsun güzel araç cidden, kazasız belasız :)
okanackgz
10-05-2016, 15:19
Hayırlı olsun güzel araç cidden, kazasız belasız :)
teşekkür ederim,saolun:)
Hayırlı olsun...Güle güle kullanın...Resimleren görebildiğim kadarıyla gayet güzel,temiz,diri gözüküyor...Yağ doldurma plastik parçasını takarsanız motor içi görsel olarak daha hoş durur...Keyifli sürüşler....
Maşallah allah kaza bela vermesin :)
okanackgz
12-05-2016, 09:03
Hayırlı olsun...Güle güle kullanın...Resimleren görebildiğim kadarıyla gayet güzel,temiz,diri gözüküyor...Yağ doldurma plastik parçasını takarsanız motor içi görsel olarak daha hoş durur...Keyifli sürüşler....
Çok teşekkürler.Bahsettiğiniz kapak benimde sürekli gözümü tırmalıyor fakat servis o parçaya 130 tl gibi bir fiyat çekince biraz beklemeye girdi ilerleyen zamanlarda onuda tamamlıycam inşallah
Maşallah allah kaza bela vermesin :)
Çok teşekkürler saolun
Maşallah çok özel bi araca sahip olmuşsunuz, Allah kaza bela vermesin :)
canozgur106
12-05-2016, 19:56
MaşAllah hazine bulmuşsun iyi sakla kazasız belasız olsun..
okanackgz
13-05-2016, 07:57
Maşallah çok özel bi araca sahip olmuşsunuz, Allah kaza bela vermesin :)
Çok teşekkürler Allah cümlemize kaza bela vermesin
MaşAllah hazine bulmuşsun iyi sakla kazasız belasız olsun..
Teşekkür ederim,gzd de ayrı bir güzel Allah size de kaza bela vermesin
Orçun Dikayak
13-05-2016, 08:34
Maşallah kazasız belasız bin inşallah.Hemen sana nacizane bi kaç fikir vereyim.
Motor üstündeki plastik kapağı ya sök yada yağ kapağını Türkiye'den bulamazsan ebay'den al tak :) direksiyon simidini yeniden kaplat bence solmuş rengi bide son olarak arka tampona bi el at göbekte iki gamze var güzelce ısıtıp düzeltip boyat derim.
okanackgz
13-05-2016, 09:12
Maşallah kazasız belasız bin inşallah.Hemen sana nacizane bi kaç fikir vereyim.
Motor üstündeki plastik kapağı ya sök yada yağ kapağını Türkiye'den bulamazsan ebay'den al tak :) direksiyon simidini yeniden kaplat bence solmuş rengi bide son olarak arka tampona bi el at göbekte iki gamze var güzelce ısıtıp düzeltip boyat derim.
Çok teşekkürler,motor kapağı sökük halde sevmiyorum o yüzden yağ kapağını bulacağım bir şekilde ebay danda araştırayım direksiyon simidi de yapılacaklar arasında alcantra kaplatmayı düşünüyorum, arka tampona gelince öncelik şuan biraz daha bakımlara ağırlık vermiş durumdayım ardından ph2 tampon düşünüyorum o yüzden bir süre daha böyle kalacak ama benimde gözümü fena halde tırmalıyor :)
MaşAllah bende bir rs aldım topluyorum. hedefim bu şekilde tamamen tertemiz ve orjinal hale getirebilmek. kıymetini bilmek lazım. güle güle kullanın.
okanackgz
13-05-2016, 21:59
MaşAllah bende bir rs aldım topluyorum. hedefim bu şekilde tamamen tertemiz ve orjinal hale getirebilmek. kıymetini bilmek lazım. güle güle kullanın.
Teşekkür ederim, biliyorum aracınızı inşallah herşey istediğiniz gibi olur kazasız belasız
Hayırlı olsun çok güzel araç almışşsınız kazasız belasız binin :)
Renault sport serisinin sanırım hepsine bindim ve kesinlikle en zevkli en hisli yaramaz çocuğu clio 172 rs ler. Mrs in yanına bir tane alıp koymak lazım diye düşünmüyor değilim :)
okanackgz
14-05-2016, 13:22
Hayırlı olsun çok güzel araç almışşsınız kazasız belasız binin :)
Renault sport serisinin sanırım hepsine bindim ve kesinlikle en zevkli en hisli yaramaz çocuğu clio 172 rs ler. Mrs in yanına bir tane alıp koymak lazım diye düşünmüyor değilim :)
Çok teşekkür ederim, mrs kullanmadım fakat şunu söyleyebilirim clio rs 172 deki gaz pedalının saydamlığı muazzam bi haz veriyor Allah cümlemize kaza bela vermesin
Sti_Ozan
15-05-2016, 18:52
Kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim. Boyle orjinal ve temiz rs ler gormek mutluluk verici :) hayirli olsun
kazım2002
15-05-2016, 20:24
Maşallah kazasız belasız
osmancenk
15-05-2016, 22:43
hayırlı olsun yolda gördüm bi kaç kez maşşallah düzgün kasa ve boya var araçta nadirlerden güle güle kullanın allah tekerine taş değdirmesin
okanackgz
16-05-2016, 23:37
Kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim. Boyle orjinal ve temiz rs ler gormek mutluluk verici :) hayirli olsun
Çok teşekkürler saolun
Maşallah kazasız belasız
Çok teşekkürler saolun
hayırlı olsun yolda gördüm bi kaç kez maşşallah düzgün kasa ve boya var araçta nadirlerden güle güle kullanın allah tekerine taş değdirmesin
Çok teşekkürler,normalde gri aracı hiç sevmem ama rs in grisi gerçekten çok canlı ve zengin duruyor
emiralioğlu
18-05-2016, 08:57
Maşallah çok özel bir araca sahipsiniz Allah kazadan beladan korusun iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
tolgaaydın
18-05-2016, 09:01
Bütçeminde kısıtlı olmasından dolayı 10 aydır RS arıyorum :) Çok beğendim çok güzel aracınız. Rabbim kazalardan belalardan korusun inşallah, böylesine temiz kalmaya devam eder umarım :)
okanackgz
18-05-2016, 10:33
Maşallah çok özel bir araca sahipsiniz Allah kazadan beladan korusun iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Allah razı olsun çok teşekkürler
Bütçeminde kısıtlı olmasından dolayı 10 aydır RS arıyorum :) Çok beğendim çok güzel aracınız. Rabbim kazalardan belalardan korusun inşallah, böylesine temiz kalmaya devam eder umarım :)
Allah razı olsun çok saol,inan bende çok fazla gel git yaşadım hatta ümidim bile yoktu bulabileceğim den sonunda rabbim nasip etti inşallah daha güzeli senin olur iyi dileklerin için tekrar teşekkürler
Yıllardır çok beğendiğim takip ettiğim ve denk geldiğim bir araçtı Hayırlı olsun Güle güle Kazasız belasız 10+ :icon_tup:
okanackgz
19-05-2016, 13:00
Yıllardır çok beğendiğim takip ettiğim ve denk geldiğim bir araçtı Hayırlı olsun Güle güle Kazasız belasız 10+ :icon_tup:
Çok teşekkür ederim,Allah size de kaza bela vermesin
Okancim tekrar tekrar hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullandirsin. Emin ol bakımlı temiz bir RS in keyfini hiç bir arabadan alamazsın. Tr deki en temiz RS lerden birine sahipsiniz hacı, keyfini çıkar :)))) tekrardan Allah kazasız belasız kullandirsin hacı.
okanackgz
23-05-2016, 10:34
Okancim tekrar tekrar hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullandirsin. Emin ol bakımlı temiz bir RS in keyfini hiç bir arabadan alamazsın. Tr deki en temiz RS lerden birine sahipsiniz hacı, keyfini çıkar :)))) tekrardan Allah kazasız belasız kullandirsin hacı.
Çok çok teşekkür ederim cihan abi,en başından beri her konuda yardımcı oldun Allah razı olsun Allah cümlemize kaza bela vermesin inşallah