Orijinalini görmek için tıklayınız : Borusan Kullanılmış Otodaki Bmw ler Hk.
Arkadaşlar merhaba
Enişteye f10 520i arıyoruz.Borusan kullanılmış oto dan bi araba beğendik.Aradık satış danışmanını,ilanda olan arabaların km ler birbirine yakın olduğu için filo çıkması mı diye sorayım dedim,tahminim doğru çıktı.Elinde 1000 civarı 10.000-30.000 km arası araba olduğunu söyledi.
Sizce nedir ne değildir,km düşük olsa bile filo çıkması alınır mı?Alıpta bir sıkıntı yaşayan oldu mu?Yaptıracağımız kaskoda geçmişe yönelik yüksek mebla çıkar mı?
Kısaca 15000 km civarı filo çıkması f10 520i alınır mı alınmaz mı?
Bence gidip bakın. O kadar çok araç varsa içlerinden illaki düzgün kullanılmışı çıkacaktır. Birde genelde bu tarz orta-üst segment araçların sahipleri kiralık bile olsa düzgün kullanıyor.
Arkadaşlar merhaba
Enişteye f10 520i arıyoruz.Borusan kullanılmış oto dan bi araba beğendik.Aradık satış danışmanını,ilanda olan arabaların km ler birbirine yakın olduğu için filo çıkması mı diye sorayım dedim,tahminim doğru çıktı.Elinde 1000 civarı 10.000-30.000 km arası araba olduğunu söyledi.
Sizce nedir ne değildir,km düşük olsa bile filo çıkması alınır mı?Alıpta bir sıkıntı yaşayan oldu mu?Yaptıracağımız kaskoda geçmişe yönelik yüksek mebla çıkar mı?
Abi, Filoda olsa kimse satiscisina,teknik servisine veya alt kademe beyaz yaka personeline BMW tahsis etmez, benzinli BMW tahsis edilen personel en az director-manager tittlesine sahiptir.
Araba kullanisida daha sakin ve duzgundur, sirketini benimser, arabasini benimser.
Sahibinden almaktansa filo cikmasi almak daha mantikli olur, kaydi olur, bakimlari duzenli olur.
Kasko vb. konulari bilemiyorum tabi ki.
Otto_Skorzeny
09-05-2016, 18:16
Üzerinde yan sanayi, çıkma vs parça yoksa alınır bence
Duzgun denk gelebilir gidip mutlaka bakin inceleyin.
Arkadasimda rentacar cikmasi Linea var 10 binde aldi dun bayiden cikmis gibi araba
Nightfish
09-05-2016, 18:25
Kurumsal filo kiralama firmalarından güvenerek araç alabilirsiniz bence. Kiralama konusu artık eskisi gibi değil. Araca bir zarar verildiyse bakıma götürdüğünüz anda bile kiralama firması sizi arayıp masrafları istiyor. Araçlar yetkili servis bakımlı ve bakımları zamanında yapıldıysa ben içim rahat şeklinde alır binerdim.
gokhankenar
09-05-2016, 18:26
Valla bireyden almaktan cok daha mantıklı bence...
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
Bakım kayıtlarına ulaşmak kolay,zaten araçların hepsi yetkili bakımlı ve garantileri devam ediyor.Açıkcası kafamı karıştıran nokta bu araçlar her ne kadar iyi statüdeki insanların altına verilsede insan sonuçta,kendi malıda olmayınca soğuk motorda yüksek devir kullanmıştır ne biliyim çakırı çukuru dümdüz geçmiştir vs.
Bu işte biraz şans tabi..
Bende kurumsal bi oto kiralama firmasında çalışıyorum.Biz kaskolara ikame araç sağladığımız için genelde kmler yüksek ama hedef derindere leaseplan v.b firmalarada ikame veriyoruz onlara verdiğimiz araçlar en temizleri oluyor. Yerine ikame götürdüğümüz araçlarıda kullanıyoruz servise götürüp getirmede lüks araç kullanıcıları düzgün insanlar şirket müdürleri vesaiye araçlar temiz titiz kullanılıyor. Neyse çok uzattım şuraya bağlıcam 10-30 bin km bence hiç bişey alınır ama rent a car kasko olduğu için bu tip araçlar en ufak şey müşterinin beyanıyla yaptırılıyor onlarda tramere nasıl yansıyor bilmiyorum ama normal yansıyosa bizim şirketeki herhangi bi eko grup araçta en az 30 tane hasar kaydı çıkar :D
520yi normal bir çalışana vermezler geneli müdür filandır. Zaten bu tarz insanlar apacilik yapmaz düzgün kullanır diye düşünüyorum bence alınır. Kaldı ki normal kullanıcıların da nasıl kullandığını bilemeyiz ama bunların artısı en ufak şeyleri bile hemen serviste baktirmalari
İstanbul
09-05-2016, 19:05
Fiyatı makulse,ekspertizinde bir sorun yoksa alın ancak filo veya kiralamada 15 bin km yapmış bir aracın titiz bir kullanıcıda 30-40 bin km yapmış kadar yıpranmış olma ihtimalinin %90 dan fazla olduğuda aklınızda olsun
Piyasada gorunmesi icinde ust düzeylere satis mudlere falan verilenler oluyor genelde parti parti. Alabilirsin rahatca herhangibi birsey varsa soylemek zorunda zaten,soylemezde yakalarsa ümüğünü sıkarlar ayricada Premium selection garanti altinda arabalar
asscutter
09-05-2016, 19:26
Arkadaşlar merhaba
filo çıkması bmw audi çok aldım sattım filo çıkması diye mırın kırın edene fiyat kırana satmadım arabayı arkasından baktı aracın kusuru deformesi vrmı ondan bahsedin bnim aldıgım filo çıkması araçlar showroomdan çıkmış gibiydi 5binde 15 binde rahat rahat alınır
asscutter
09-05-2016, 19:27
eniştenizin fiyat aralığı nedir?
Corporent'in 2.el bunyesindeki Az Kullanilmis Oto'dan Quattreporte aldik . Kismet olursa bu hafta da 525d alicam yine bu sefer ticaret sebebiyle ben cok memnun kaldim hem ilgi alakalarindan hemde sattiklari aracin dedikleri kadar temiz cikmasindan dolayi kiralama diye ele ayaga dusmus bakmamak gerek . Ellerinde 520i'de var dusunurseniz ilanlardan bakin gerekirse referans olarak bizi alirlar Fiyatta da guzellik yaparlar . Borusan kismina gelince kendileri onay vermeyecegi garanti disi araclari zaten 2.ele almazlar ters bi durum olacagini sanmiyorum
premium selection dan 3 sene önce e90 almıştım şanzımanında idrivede ve klimasında sorun varmış 13.000 km deydi araç ve garantisi vardı idrive komple değişti şanzımanda birşey yok dediler. Özel servis var dedi borusan yok dedi. Ama 3 üncü viteste bir miktar boşa çeviriyordu. Alırken borusan diye 5k civarı fazla para vermiştim.. Bu olay Pek hoşuma gitmedi sattım.. Bir daha alırmıyım.. Almam.,
fılo cıkması 3 tane araba aldım bu zamana kadar hepsı 10bın km altındaydı hepsıde hatasız boyasızdı. satıs temsılcısı falan tarzı adamların kullandagı araclar yaramaz alınmaz ama adam muhasebe mudurune halkla ılıskler departmanına veyahut daha yuksek makamlara araba verıo ve o adamlarda arabayı hem duzgun kullanıyo hemde km az oluyo. dedıgım gıbı ben aldım sattım hem memnun kaldım hem ekmek yedım suan bındıgım golfde fılo cıkması 4600 kmdeydı aldıgımda. ıt kopuk galerıcıden araba alacagına böle kurumsal fırmalardan fılo cıkması almak cok daha mantıklı adam akusunun durumunu bıle soyluo kafan rahat
slowmotion
09-05-2016, 21:46
Bu tarz araclar niye 5-10 binde satiliyor? Vergiden düşme yada amortisman düşme ile mi ilgili acaba?
Bu tarz araclar niye 5-10 binde satiliyor? Vergiden düşme yada amortisman düşme ile mi ilgili acaba?
Emin değilim ama bildiğimi söyliyim. Arabanın normal satış fiyatı atıyorum 50 bin tl. Firma bunu indirim toplu alım vesaire sebeplerden 40 a alıyor. Kiraya veriyor senelik. aylık 2bin tl olsa senede 24 bin tl 4 bin bakım ıvır olsa 20 bin kar. Zaten araba düşük km de diye 2.elde 40 bin tl ye satıyor.Fiyatları örnek olsun diye verdimde sistem bu diye biliyorum
Verdiğiniz fikir ve bilgiler için ayrı ayrı teşekkürler.2 yorum hariç hepsi olumlu..Bu filo dan al sat olayı baya sektör oldu.Otoshops isminde bi galeri,araçların neredeyse hepsi filodan.Bakalım hayırlısı neyse o olsun.
@MK8800 corporent in ilanlarına nerden bakabilirim?
90k kmde 520d comfort düşünür müsünüz?
Çok km yapan birisi değil benzinli düşük km bi araç bakıyor açıkcası
Bi arkadaş bütçeyi sormuştu,140-150 arası.
Az Kullanılmış Oto Link : https://azkullanilmisoto.sahibinden.com/
CorpoRent'in kendi kiralamasından çıkan araçları yine kendi bünyelerinde satıyorlar . Ilandakilerden hariç olarak da siyah içi beyaz M Paket var onu da sordurun .
Çok km yapan birisi değil benzinli düşük km bi araç bakıyor açıkcası
Bi arkadaş bütçeyi sormuştu,140-150 arası.
147 tl ye ilan girdik. ilgilenirseniz ilan no verebilirim
Diğer mesaja ekleme yapamadım bahsettiğim araç bu ama 140 - 150 bandına bunu bırakmazlar sanırım
http://i68.tinypic.com/ny72wi.png
bende duzenleme yapamadigim icin tekrar post giriyorum:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-boss-motors-2011-bayii-cikisli-bmw-5.20d-297491007/detay
Merhaba valla 3 ay boyunca araba baktım.Bunuda uzun uzun araştırmıştım.Kullanılmış otomobiller genelde ya müşterilerin beğenmeyip geri takasa getirdiği yada test araçları oluyor.Fakat 2 sene garantileri ve kendi bünyelerinde bakımları yapılmış oluyor ki zaten genelde çok düşük km'de oluyorlar ve aracın en ufak şeysine kadar bilgi sahibi olabiliyorsunuz.Aksi bir şey olduğu/cıktıgı zamanda gidip kafalarına atabilme şansınız var yani.
Açıkcası bireyden veya galeriden almaktan milyon kat daha akıllıca birşey bence.
Diğer mesaja ekleme yapamadım bahsettiğim araç bu ama 140 - 150 bandına bunu bırakmazlar sanırım
http://i68.tinypic.com/ny72wi.png
Buna 180 civarı çekerler :) Corporent i yarın arıyıcam,ellerinde olup ilanda olmayan araçlar
bende duzenleme yapamadigim icin tekrar post giriyorum:
BMW / 5 Serisi / 520d / Comfort / BOSS MOTORS 2011 BAY (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-boss-motors-2011-bayii-cikisli-bmw-5.20d-297491007/detay)
Kardeşim sağolasın ilgin için,benim için hiç bişe 90K ama enişte takıntılı bu konuda.Araba gayet diri duruyor hayırlı satışlar
Filo dediğiniz araçları biz BMWmizi bakıma ya da garantiden bişey değişimine bıraktığımızda bize veriyorlar. Borusandan aldığım kaç tane F10 520i, F30 320ied oldu, hepsiyle de hain gibi yanladım gazladım, turbolarını da beklemedim kapatırken. Soğukken de gazladım. Ben yapmasam başkaları da öyle yapıyor zaten. Yine ben en azından kıyamıyorum, boktan 1.6 bmwde olsa biraz otomobil sevgim var, kasislerde bozuk yollarda falan hep kendi aracım gibi kullanıyorum, rögar kapağının üstünde yanlamıyorum mesela, ama millet neler neler yapıyor. Hepsi de 3000-5000 kmdeydi bu araçların.
Öyle pahalı arabaya elit insanlar biner önyargınızı çıkarın yani.
Bunu yapma sebepleri, biz 3 serisi, 1 serisi ya da x3 var bitane onu bırakıyoruz, bize bunları veriyorlar ki gidip 5 serisi satın alalım beğenip. Gerçi millete işliyor bu sistem genelde, o yüzden adamlar için mantıklı.
bu tarz ust araclar kırada da olsa kullanıcılar genelde hem ortalama bı yasın ustunde olduklarından hemde genelde asırı hareketlerın gozetmeyecegı kısıler kullandıgından sıkıntı bı durum olcagını dusunmuyorum ayrıca bakımları da gene eksıksız yapılmıstır sıkıntı cıkartmaz dıye dusunuyorum ama tabı bellı de olmaz..
bızım sırket araclarından bırısı otoparkta pert oldu denebılır. park halındeyken 2 defa carpıldı surtuldu ustune agac dustu tavan boyalı :) ama bısey yok sonucta..
kıra dıye gozunu korkutma da ama korukorunede gıtme. ben olumlu bakardım.
Arkadaşlar araç filo çıkması diye illa kurumsal firmalarda üst segment personelde olacak diye bir kural yok. Düğünümde budget tan 520i kiraldım daha 3 bin kmlerdeydi. Plakalıkta da borusan plakalığı vardı. Bizde iki gün kaldı araba biz adam akıllı kullandık ama araçta en az iki parça boya vardı ve adam akıllı da boyanmamıştı. Yani illa uzun dönem kiralık olacak diye bir kural yok bunu göz önüne alın bence. Günlük kiralıkta aracın hangi gün ne tarz bir kullanıcıda olduğu belli değil.
bunun yeni kasası sanırım 1,5 litre motorla gelecek. Muhtemelen şu an kullanılan 136 hp den daha güçlü bir versiyon ile. bilginiz olsun
initial-D
10-05-2016, 07:37
kardeşimin şirketinde fabrika müdürü-üretim müdürü-bakım müdürü 3ü istanbul-çerkezköy arası evlerine gidip gelmek için kullanıyorlar 520d. boncuk gibi.
uzun dönem kiralamadan çıkmış ve düzgünse alırım ben
büyük kiralama firmalarının yaptığı durum, genelde topluca yüksek meblağda tır tır araç çekildiği için hem baya indirimle ucuz/uygun fiyattan alınıyor max 5-10k kullanılıp (genelde ilk bakımı görmeden) merkeze geri döndürüp aldıkları haliyle indirimle aldıkları fiyatın üstüne ve piyasa fiyatına yakın yada altına satarak hem ordan karı koyuyorlar hemde kiraladığında kazandığı para yanına kar kalıyor kısaca her taraftan koyuyorlar
bunun yeni kasası sanırım 1,5 litre motorla gelecek. Muhtemelen şu an kullanılan 136 hp den daha güçlü bir versiyon ile. bilginiz olsun
Şu an kullanılan motor 1.6 170 hp.F20 ve F30 da kullanılandan tamamen farklı motor.
o üst seviye müdürlerin 18yaşında yeni ehliyet almış ve paso yanlayan çocuklarıda olabiliyor dikkate almak gerek :)
mustafa_a
10-05-2016, 08:44
Buradaki konuyu bir okuyun isterseniz. Sattıkları aracın arkasında duruyorlar. Bende avcılara gidip araçlara bakındım ancak piyasadan bir tık fazlaydı fiyatlar
http://forum.donanimhaber.com/m_116390916/tm.htm
34.000 de premium beyaz 2015 520 i var bizde düşünürseniz. İlan numarası 285937510
serkanaygün
10-05-2016, 09:43
Arabaya iyice baktırıp alındıktan sonra bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Bu tarz premium arabalar bilinçli insanların elinde oluyor genelde, he tabi hor kullananı da gördüm. İçinin dışının temizliğine vs dikkat etmek gerekir.
Buradaki konuyu bir okuyun isterseniz. Sattıkları aracın arkasında duruyorlar. Bende avcılara gidip araçlara bakındım ancak piyasadan bir tık fazlaydı fiyatlar
Borusan (http://forum.donanimhaber.com/m_116390916/tm.htm)
demiştim yukardada zaten, olaki olay almanayaya kadar giderse başına geleceginin farkında olduğu için kimseyi mağdur etmeden çözülmüş olay.
bizimde araç premium selectiondan aldık tam "186" km'de. alan kişinin klasik direksiyon problemi yaşamış geri getirmiş arabayı 5 almış bunuda borusana takasa vermiş. gereken herşey garantiden değişmiş premium selection listesine gelene kadar. ozamanın parasıyla aynı donanım 0 ile arada 9küsürbin TL oynuyordu mesela.
Gökhan da bahsetmiş yukarıda , İsmini Bilmiyorum ne yazıkki " Octane" da bahsetmiş.
Pahalı Araba = Elit Kullanıcı ilişkisi çok yanlış.
Kendi Kuzenim global bir firmada üst düzey yönetici ve şirket arabası Bmw ,
Ama gel gelelim sizin bizim kadar araba hastası deli gibi gazlar şirket arabası ile aracın ısınmasına soğumasına dikkat eder genelde ama acil bir işi varsa kapatır gider 1 saat gazladıktan sonra hiç beklemeden.
Bu arada aman kiralık canını alayım diye yapmıyor kesinlikle ama çok daha telaşeli işleri var ken öncelik sırasında en sonda oluyor rent a car aracının sağlıklı ısıtılıp soğutulması.
Bireysel Kiralama daha da vahim. Budget Sixt Avis Garenta ,Central vs vs bunların hepsinden çok makul fiyatlarla E serisi 5 serisi kiralayabilirsiniz.
Aralarında 50 şer lira toplayarak 5 kiralayan semt çocukları gördü bu gözler :)
Günlük kiralamada 200 km de fiesta kiraladık şirket için , 20 günde anasını bellediler arabanın en az 40 farklı perosnel kullandı tanınmayacak haldeydi fiesta 3000 km sonra.
bu senaryonun tam tersi de mevcut tabi irdeleyip bakmak lazım araca.
dragstar
10-05-2016, 11:22
otomol var zeytinburnunda orayada bakabilirsiniz
Şu an kullanılan motor 1.6 170 hp.F20 ve F30 da kullanılandan tamamen farklı motor.
Evet farklı. 5 serisindeki n20 , 316 lardaki 136 hp olan ve 170 hp ied lerde psa motor kullanılıyordu. Şu an 318i kodlu 136 hp lik 1.5 motordan bahsediyorum. Muhtemelen yeni gelecek 5 serisine şu anki BMW nin 2 litreden devşirme 1,6 motorunu değil de 1,5 üç silindir olan yine kendi motorunun daha güçlü versiyonunu kullanacaklar. Zaten 1,5 litreye dünyanın çalışmasını yaptı BMW. 136 hp den i8 deki 231 hp ye kadar yelpazesi geniş. İlk 1,5 prototip f20 araçta da 177 hp lik versiyonu denenmişti.
Bakalım görelim hep beraber. Ama dediğim gibi 1,5 177 hp lik bir araç gelirse şu ankine göre ekonomik olur diye tahmin ediyorum.
Su anki şirketinin verdiği fluence aracim var.
Akşam çıkınca hemen oldukça dik bir yokuş başlıyoruz, ben motor soğuk diye 2000 deviri geçmeden sakince çıkarken diğer araç verilen arkadaşlar, yanından 3000-4000 devirle vites büyüterek geçiyorlar henüz 15 sn önce çalışmış araçla :)
Ama genelleme yapmak gerekirse 520 filoda olsa alınır.
Zaten fiyatı ona gore uygun olacaktır sanirim
sorduğun araçlar genelde firma yöneticilerinin kullandığı araçlar oluyor ve bu insanlar da genelde serseri gibi kullanmadığı için ve araçların da kazası yoksa kesinlikle alınır. tramer de veya herhangi bir yerde bu aracın kiralamadan çıktığı filo aracı olduğu anlaşılmaz anlaşılsa dahi sorun olmaz.
free-hifi
10-05-2016, 13:55
Geçen arkadaş borusan ihaleden fiesta aldı eksper raporunda boyasız yazıyordu tavanda boya çıktı sonra döndüler dediler fabrikadan kalın boya atılmış :D
Arkadaş 1000 tl zarar ile geri verdi
Bakım olaylarına dikkat edin derim.
Birçok oto kiralama yan sanayi parçalarla bakımları yapıyor, kazalarda vs eksikleri gideriyor.
Hangi filodan alacağınız da çok önemli, benim yorumum tamamen BMW'den filo olarak kiralanmış daha sonra çıkmış araçlar içindi.(Eğer var ise öyle bir durum)
Bugün bizim kiraladığımız araçlardan pert olmamasına şaşırdığımız 2 airbag açmış, sol ön tarafından direklere kadar kazalı olduğunu bildiğim aracın tramerini sorgulattım kayıt gözükmedi. Arabalara bakan abimizin söylediğine göre, bu kadar fazla arabası olan firmalar kasko yaptırmadan kendileri hasar tamiri-bakım-onarım vs yapıyorlarmış.
BMW Selectionda böyle bir uygulama yoktur diye düşünerek, Kişilerin kullanım tarzından ziyade bu olasılığı da göz önüne alın.
Aynen öyle misal intercity birçok otomobili kendi servisinde tamir ediyor, bakımını yapıyor.
Arabalar ordan geldiyse iyi baktırın.
optimus_prime
11-05-2016, 07:53
arkadaşların dediği gibi kurumsal firmaların filosundan çıktıysa alınır tek kullanıcı tarafından düzgün sürülmüştür.
ama eğer tr de olan büyük organizyonlarda devlet büyüklerine kiralanan arabalardansa kullanan arkadaşlar her türlü yan denemesi ışıklarda tapa gaz falan denerler :D ben yaptım ordan biliyorum
Erdem K.
11-05-2016, 08:40
2013 model beyaz, sunrooflu, 16bin km'de, ışık paketli, arka perdeli, 520i'yi dediğiniz yerden arkadaşım 126bin tlye aldı, yaklaşık 1 ay kadar önce, hiçbir sıkıntısı problemi olmadığnı söyledi, çok ufak tefek çizikleri var gözüme çarpan, onun dışında gayet güzel ve keyifli bir araçmış ...
Yorumlar için tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.Tavsiyelerinizide dikkate alarak otoshops dan filo aracı olarak kullanılmış yeni kasa c aldık.Yarın satış işlemleri yapılacak.
İbrahim33
11-05-2016, 18:08
Geçen arkadaş borusan ihaleden fiesta aldı eksper raporunda boyasız yazıyordu tavanda boya çıktı sonra döndüler dediler fabrikadan kalın boya atılmış :D
Arkadaş 1000 tl zarar ile geri verdi
manheim den mi ? orada hata olması imkansıza yakın.
free-hifi
11-05-2016, 22:05
manheim den mi ? orada hata olması imkansıza yakın.
Aynen kardeşim arkadaş 1000 lira zarar ile geri verdi
serkandevran
12-05-2016, 04:28
Arkadaşlar merhaba
Eski çalıştığım lüks otomobil ile yolcu taşımacılığı yapan turizm firmasının Borusan ile anlaşması olup sıfır arabayi al kullan ve anlaşmaya bağlı belli bir km de geri ver mantığıyla ilerliyor halen daha sistem yani ben olsam böyle bir arabaya km düşük te olsa girmem.bu tip turizm firmasında her yaş grubundan insan var çalışan ekmek yiyen ve hepsi olmasada birçoğunun araba tutkusu var ve arabalar o kişilerin ne yazık ki egolarini tatmin ediyor ve devam da edecek.şirkette çalışırken yağ lambasi yanıp servise gitmeyen ,fren balata si degismesi gerekirken servise gitmeyen yağ eksiltme sorunu yasayan bakin bu araclarla gunde ortalama istanbul trafiginde 300 km yol yapiliyor ve bagajlarina surekli agir esya valiz konuluyor..sürekli istanbul trafiğinde dur kalk yapmış sözde düsuk km olduğu ve tek elden kullanılmamış olduğu için ben yanasmazdim..
Siz eğer o araçları incelerseniz yağ bakımınin hangi km de tarihte yapıldığını sorgulayin.o araçlar acele acele 3 4 dk da fırça ile yıkanıp acele acele gün boyu trafiğin içindeki arabalar iç aksam direksiyon arka bagaj plastik yerlerinin iyi incelenmesi gerek eğer illa alınacaksa
2014 2500 km araçımız var isterseniz hayalet vakum mevcut. ilan no: 299458182
firmaların aldığı bu tarz lüks araçlar diğer araçlar gibi kiraya çıkıp bilincsiz eller tarafından kullanılmadığı için almakta hiçbir mahsur yok bence. firma çok yüksek adette satın alıyor bu araçları. tabi ki normal bir kullanıcının alamayacağı kadar indirimler bunlar. 3-5 bin km kiraya çıktıktan sonra satışa çıkıyor. hemen satışa çıkaramama sebepleri sıfır araç satışı yapan bayilerin araç satışlarını baltalamamak adına. şirketlerin üst düzey yöneticileri kullanıyor. veya yurtdışından falan gelen misafirleri. böyle bir araç almak hiç mantıksız değil. bakımları aksamadan yapılan kaskolu araçlar hepsi.
anıl turan
12-05-2016, 11:39
filo-kiralama cikmasi araci ucuza almak iyi hoşta, ya aldigin araci satarken sikinti olmaz mi?
cebinde para varken bir şey almak eskisinden daha kolay, ama satmak eskiden zordu artik daha zor, mali satarken karsindaki nerden ne bulupta fiyat kirdirsam diye dusunuyor.
filo-kiralama cikmasi araci ucuza almak iyi hoşta, ya aldigin araci satarken sikinti olmaz mi?
cebinde para varken bir şey almak eskisinden daha kolay, ama satmak eskiden zordu artik daha zor, mali satarken karsindaki nerden ne bulupta fiyat kirdirsam diye dusunuyor.
İlk sahibinden diye satıyorlar =) Sahibi tek doğru da kocası çok oluyor. :D
anıl turan
12-05-2016, 15:13
İlk sahibinden diye satıyorlar =) Sahibi tek doğru da kocası çok oluyor. :D
tamamda sigorta kayıtlarında çıkıyor eski sahiplerinin kim oldugu...
Raindrops
12-05-2016, 15:19
Aynen kardeşim arkadaş 1000 lira zarar ile geri verdi
manheim'da ilk defa böyle bişey duydum geçmiş olsun hocam
Bir süredir bu F10 ları araştırıyorum da, her yerde motorlarındaki (Benzinlide de aynı Dieselde de aynı) kronik zincir sesi vs ile ilgili şikayetler almış başını gidiyor. Sesi duymayanlar çok kısa bir süre sonra motoru eline alıyor.
Zincir değişimi ya da sıkılması için motorun komple indirilmesi gerekiyor vsvs..
Sanırım ben kendi tarafımdaki F10 konusunu bu sebepten dolayı kapatıyorum. Dertsiz başa dert almaktan başka bir şey değil bu.. Başka markalara bakacağım ya da BMW 5 in kasa değişimini bekleyeceğim. Onda aynı motor kullanılmışsa BMW defterini kapatacağım gibi görünüyor.
dasemert
23-08-2016, 01:36
:D
https://www.youtube.com/watch?v=hSag1P968pM
enes_srb
14-05-2017, 17:42
Yorumlar için tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.Tavsiyelerinizide dikkate alarak otoshops dan filo aracı olarak kullanılmış yeni kasa c aldık.Yarın satış işlemleri yapılacak.
Baya geçmiş ama :) araçta söylenenin dışında birşey çıktı mı ? bide ilanda selection onaylı olanlar kiralık yanlış bilmiyorum değil mi , bende düşünüyorum borusandan 2. el oto almayı yakın zamanda .Son olarak beğendiğimiz aracı dışarıda ekspertize götürebiliyor muyuz ?
yeni model geliyor 1 yıllık oluyor satıyorlar sonra çokta ucuza bırakmıyorlar .
bence alınır apaçilik yapmaz onu kullanan insanlar zaten benzinin pahalı oluşundan yakıttan şikayetçi bir çoğu
Drive Fast
14-05-2017, 18:35
Bence dikkat edeceğiniz iki sey var 1 araç servis bakimli mi 2 kaportadaki işlemler yetkili servis veya işçiligi guzelmi bazi kiralama firmaları araclarin onarimini ve bakimlarini kendi bünyesinde yapiyor ve gercekten benim gördüklerimin hepsinin kaporta onarımı rezaletti
sanctuary35
14-05-2017, 19:03
bizim cfo da 320d ceo da 525d var çiçek gibi bakılıyor araçlara bence alınır.
Baya geçmiş ama :) araçta söylenenin dışında birşey çıktı mı ? bide ilanda selection onaylı olanlar kiralık yanlış bilmiyorum değil mi , bende düşünüyorum borusandan 2. el oto almayı yakın zamanda .Son olarak beğendiğimiz aracı dışarıda ekspertize götürebiliyor muyuz ?
Biz borusandan değil alj otoshops tan aldık,oranın prosedürü bilmiyorum.
Borusan vs gibi firmalardan 2 el alınır ama premium derseler fazla bulasmayın kuzenime bakmıştık araba 4.000 de premium yazınca dedım dur ekpertiz raporu isteyelim dedik vermediler gittik dedim bu arabada sıkıntı var ki vermiyorsunuz belge yok mok dediler dedim nakit vericez parayı tamam dediler değişenler
Sağ kapı
On kaput
Ön cam
dedim kalsın :)
Biz borusandan değil alj otoshops tan aldık,oranın prosedürü bilmiyorum.
Alj Otoshops biraz daha açar mısın? Prosedür, araçlar vb.
Konuyu görünce yazmak istedim. Yakın zamanda araçlar değişti şirkette md. lere yeni a3 sedanlar kiralandı.
Eskiler de a3 sedan dı. Bizim md'ün aracı 150+km de. hem bakımı orj serviste yapıldı hem kullanıcısı aşırı titiz.
Adam her gün 250 Km yol yapıyordu ama araba çiçek gibiydi. Böyle araç bulan kaçırmasın alsın derim.
Hatta ilanı buldum. (Arka koltuk son bindiğimde böyle değildi)
http://www.dod.com.tr/arac-detay/Audi/A3/175400314?search=1
Konuyu görünce yazmak istedim. Yakın zamanda araçlar değişti şirkette md. lere yeni a3 sedanlar kiralandı.
Eskiler de a3 sedan dı. Bizim md'ün aracı 150+km de. hem bakımı orj serviste yapıldı hem kullanıcısı aşırı titiz.
Adam her gün 250 Km yol yapıyordu ama araba çiçek gibiydi. Böyle araç bulan kaçırmasın alsın derim.
Bende opel astra vardı Kiralık 130.000 km yaptım hiç ön takım değişmedim her hafta yıkatırdım vss
Her servise gittiğimde abi ne güzel bakıyorsun derlerdi arabaya ama ben aynı yerden gelen arabalara bakıyordum adam 3.000 de baskı balata değişiyordu vss
Alj Otoshops biraz daha açar mısın? Prosedür, araçlar vb.
İstanbul OTOSHOPS ALJ KARTAL Vasıta ilanları sahibinden.com’da! (https://otoshops.sahibinden.com/?userId=aydZQEv9vz2jLOJ6Qov2nwA)
Burdan almıştık.Araçların detaylı ekspertiz raporları vs var zaten.Dışarıda başka biyerde ekspertiz yaptırırlarmı bilmiyorum,biz gerek duymamıştık.
Bu arada önce para hesaba yatıyor daha sonra satış işlemleri başlıyor.Ama güvenilir bi firma sıkıntı olmaz.
Bende opel astra vardı Kiralık 130.000 km yaptım hiç ön takım değişmedim her hafta yıkatırdım vss
Her servise gittiğimde abi ne güzel bakıyorsun derlerdi arabaya ama ben aynı yerden gelen arabalara bakıyordum adam 3.000 de baskı balata değişiyordu vss
Ben şöyle yorumluyorum alt kademe personeller (plasiyer vs) genel olarak daha acımasız kullanıyorlar araçları.
Bu şirkette de önceki şirketimde de md lerin araçları hep çok temizdi. Adamlar zaten 40+ yaşlarda eğitimi görgüsü hayat std. oturmuş insanlar.
Kendi malı gibi bakıyorlardı. Olması gerekende zaten budur.
GokhanK.
16-05-2017, 09:42
Az Kullanılmış Oto Link : İstanbul azkullanilmisoto Vasıta ilanları sahibinden.com’da! (https://azkullanilmisoto.sahibinden.com/)
CorpoRent'in kendi kiralamasından çıkan araçları yine kendi bünyelerinde satıyorlar . Ilandakilerden hariç olarak da siyah içi beyaz M Paket var onu da sordurun .
sizin alışverişinizi bilmem tabi ama. Bize tamamen sahtekarlık yaptılar. Hemde öyle 1-2 araç filan değil. Boya yok dediler lokal çıktı. Boyanmış dediler değişen çıktı. Aman diyim dikkat edin alırken.
Sakın güvenilir diye gözünüz kapalı almayın
Bunlar tırdan düşmüş arabaları onarım sıfır diye satanlardan
Çakal olmazsan öküz trene bakar gibi aracı alırsan
Yandımmm anam diye bağırmamak gerekkk